O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PROČ JSOU PÁNI (NĚKDY A NĚKTEŘÍ) POSTRADATELNÍ PDF Tisk E-mail
Sobota, 23 duben 2022
Jihočeští vědci objevili nové druhy mravenců i ledňáčka na Guadalcanalu -  iDNES.czMaminka příroda se fakt vyřádila. Tedy, když nás projektovala a vyráběla. Je zajímavé, jak v některých případech nám ženám docela nepokrytě fandila. Například pracovité včelky či stejně pracovití mravenci to mají zařízeno velice jednoduše. Kdo nepracuje, nemusí zaclánět, takže páni včeláci a páni mravenčáci si života moc neužijí. Jediná doba, kdy přiloží ruku k dílu (no, ruce asi nejsou tím pravým názvem), je chvíle vášnivé lásky. A pak už jen věčný spánek, přátelé ...

 

 

 

Ano, samozřejmě, jak jistě už všichni víte - dáma, která dala jméno tomuto časopisu, provozuje sexuální kanibalismus. 

Má k tomu pár jednoduchých důvodů - zatímco ona chroustá  partnerovu hlavičku, bezhlavý milenec stále kopuluje a kopuluje a kopuluje. Nemá totiž už nic, co by mu dovolilo přestat.

 

Mantis Religiosa: alimentación, hábitat y características

 

 

A pak také jí asi sameček chutná... Uvážíme-li, že asi 63 procent stravy samic kudlanek tvoří samci kudlanek, není divu, že ony jsou o tolik větší a silnější...  Zbytek jeho těla, který po několika hodinách fakt zmrtví, buď ještě dojí sama, nebo ho mají po vyklubání k dispozici jejich děti.

 

 

 

 

 

Mnoha samcům se to samozřejmě moc nelíbí; například samci čínských kudlanek mají vypracovanou promyšlenou strategii, jak samici uniknout: během páření jsou neustále v pohybu a provádějí jakýsi tanec.

 

Jde ale o tanec, kde každý špatný krok znamená smrt.

 

 


 

Dnes jsem si povídala s jednou skvostnou kamarádkou na téma „páni tvorstva“.

 

Docela nás to zaujalo a myslím, že z toho bude super článek…

 


 

Užijte si krásný víkend,

vaše d@niela

 

 

 

Komentáře (4)add feed
... : AnickaM
Kudlanky, cista esence zivotniho kolobehu. Bud to stvoritel odflaknul, nebo to byl jen takovy nacrt. Anebo si rekl, proc vsechno to drama, co maji v zivote lidi, kdyz jde jen o zachovani populace.
duben 23, 2022 10:11
... : doktor
Jak tak koukám kolem sebzjišťuji,že ani v člověčím rouchu to samečkové nemají jednoduché - ženy již muže nepotřebují na soužití,ale jen ,,jen .... na .....to nesmírně příjemné.
duben 23, 2022 13:54
... : AnickaM
Vis, doktore, od 2. Svetove zeny musely na sebe pribrat i roli muze a tak se to tahne. Nejsem zadna blazniva feministka, ale muzi si na to naramne rychle zvykli. Jenze si dal chranili svoje presvedceni, ze nadale zustali pany tvorstva, dal s prace chodili zaslouzene odpocivat a ocekavali plny servis. A zeny, i kdyz taky chodily do prace, tak doma mely druhou smenu. A kdyz nebylo vsechno perfektni, tak dostaly "drzkovou", nebo i nabito. Moje generace to jeste snasela, ale dnesni, pokrocilejsi mlade zeny uz si to nechteji nechat libit a chalk jsou "chudaci". Moje generace chlapu se ovsem nezmenila, naopak jeste zhrubla a vetsinou se chova k zenam hnusne, rozhlidni se nekdy v obchode. Omlouvam se tem vyjimkam, co si zachovali slusnost. Problematika by byla na dlouhe povidani, ale nejak se mi do toho nechce.
duben 23, 2022 19:31
... : AnickaM
Oprava...misto chalk melo byt chlapi. Mam anglickou klavesnici a ta napoveda je jeste blaznivejsi, nez ceska.
duben 23, 2022 19:35
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]