O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

O MANŽELOVI I O MILENCI PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 31 březen 2022
Vášnivý líbání pár láska nálepka - TenStickersMůj manžel je introvertní člověk a téměř se se mnou nebaví, má nejraději svůj klid. Doma spolu mluvíme v podstatě jen o provozních záležitostech domácnosti. Neumí mi ani poskytnout psychickou podporu. Např. při občasných stresech v mém zaměstnání, když mu chci o svém problému říct, je jasně vidět, že ho to nezajímá. Jeho jediné rady jsou: "No, když ti to vadí, tak dej výpovědˇ". Na nějaké něžnosti si nepotrpí, a když ho chci políbit nebo se s ním pomazlit, tak ho to obtěžuje. Sex byl letos 2x a nestál za moc.

 

 

 

Jenže - a to mi fakt věřte - to, že náš sex za moc nestojí, jsem zjistila až po 22 letech manželství (vysvětlím dále). Letos jsem vdaná 27 let. Myslím, že mě má docela rád, ale neumí to dávat najevo. Po řadě mých snah to nějak s manželem řešit, kdy jsem si s ním na to téma chtěla mockrát promluvit a on neměl zájem si ty věci vyříkat a hlavně nějak řešit, vždy řekl, že v našem manželství nevidí žádný problém, jsem se rozhodla, že situaci vyřeším jiným způsobem. Cítila jsem se totiž deprivovaná citově a sexuálně jakbysmet.


Podala jsem si na jedné seznamce inzerát v oddíle flirt a sex, a uvedla jsem, že hledám ženatého muže, ale nejen za účelem sexu.

Ozval se mi 52 letý muž. Asi měsíc jsme si e-mailovali a vykali si. Po měsíci jsme se sešli. Sice mi bylo jasné, že ten pán si ubral nejméně 10 let, ale měl tak velký šarm, bylo s ním nesmírně fajn - dalo se s ním mluvit o čemkoliv. Prostě došlo k tomu, že jsme se sblížili po všech stránkách.

 

A musím vám říct, že tak fantastický sex jsem nikdy nezažila, jako s ním. Po roce našeho vztahu se však objevily závažné problémy s jeho srdcem, on byl velmi často v nemocnici a sex nepřicházel v úvahu. Přesto jsme se scházeli, protože jsme nemohli být bez sebe a to i bez sexu; mě tento vztah velmi naplňoval. Měl pochopení pro všechny moje problémy, vždy mi dobře poradil, jak mám řešit některé situace, bylo to prostě nádhera.

 

Po dvou letech jeho nemoci ho konečně dali lékaři do pořádku provedením radiofrekvenční ablace na srdci. No, a sex začal opět fungovat. Jsme spolu už 5 let, jemu je už 69 let. Za těch 5 let jsme toho spolu už dost prožili, každé čtvrtletí jedeme na 3 dny na školení do Prahy. Navzájem jsme se navštěvovali v nemocnicích.

 

On se mezitím stihl oženit s paní, s kterou žil už 10 let, a která je o 19 let mladší než on. Přes to všechno jsme pořád spolu, a zatím se nám to daří úspěšně tajit. Myslím si, že to tak bude trvat, dokud "nás smrt nerozdělí".  On si hledal milenku na seznamce, protože jeho dlouholetá partnerka přestala jevit zájem o sex a neměl si s ní o čem povídat.

To, že my dva jsme spolu již 5 let, podle mě souvisí s tím, že jsme oba velmi sečtělí, máme stále nová témata o čem mluvit, dokážeme se navzájem podpořit v kritických chvílích.


Dost možná, že teď mě odsoudíte, nebo se budete ptát, proč jsme se nevzali my dva – ale ne, nešlo by to. O
ba víme, že v manželství bychom spolu nevydrželi.

Můj přítel je totiž děsný puntičkář. Kdysi jsem měla plné ruce tašek a požádala ho, aby mi vyndal z mojí peněženky jízdenku na autobus. On si všiml, že nemám srovnané pečlivě peníze v peněžence a srovnal mi v ní bankovky od nejmenší po největší a to tak, že všechny byly srovnané stejným směrem - lícovou stranou, a od nejmenší po největší, navíc ještě jednotlivé druhy bankovek byly srovnané od nejopotřebovanějších k nejneopotřebovanějším.

Pak mi předvedl, že i on ve své peněžence to má takto srovnané, dělá to už od svých 15 let. No - mně by z toho kleplo. Z toho on usoudil, že já jsem bordelářka, a to on by nesnesl, a já usoudila, že já bych zas nesnesla to jeho puntičkářství.

 

No a zjistila jsem, že jeho manželka je taková poslušná domácí puťka bez ambicí, zatímco já jsem úplně jiného ražení - jsem ambiciózní, a taky se doma nehroutím, když neumyju každý měsíc okna. Myslím, že ho to ho ke mně přitahuje, ale doma by mne nechtěl.

Můj přítel není vůbec šetrný, k narozeninám mi dává nejdražší parfémy, když jedeme spolu na 3 dny do Prahy, tak já si platím jen jízdenku a párkrát mi ji i koupil, on platí hotel, kulturu, obědy, večeře, muzea. Já platila zatím jen 2x muzikál, protože jsem na to sehnala vstupenky dopředu u nás v podniku.

Líbí se mi, jak mi říká při každém rande, že jsem krásná a inteligentní, - což doma neslyším, jak je rok dlouhý. On mě neustále oslovuje jménem - doma mám pocit, že manžel ani neví, jak se jmenuji; a když mě jednou ročně osloví, vždy to zaznamenám, protože je to neobvyklé.

 

Milence jsem ze začátku strašně milovala, ale teď myslím, že už nejsem tak bláznivě zamilovaná, že teď už to přešlo ve velmi silné přátelství s nádherným sexem. Nevím, co bych dělala, kdybych o něj přišla. Myslím si, že jsem měla velké štěstí, že jsem na něho narazila. Osobně se se domnívám, že na takových flirtovacích seznamkách se nenajde moc mužů, kterým nejde jen o ten sex, ale i tu "duši". A doufám, že náš příběh neskončí moc brzy, přála bych si moc, aby mu vydrželo zdraví a jeho elán.

 

Myslím, že to, že je stále aktivní a podniká, ho odlišuje od ostatních mužů v jeho věku, protože kdyby mi někdo předem řekl, že si začnu s "důchodcem", tak bych mu to nevěřila. Opravdu si neumím představit, že bych měla poměr s klasickým doma sedícím a nudícím se dědou... 

 

Tenhle vztah mi přinesl vše, co mi chybí v manželství, přestala jsem být nervózní a zklidnila jsem se.

 

SPOKOJENÁ (VELMI) RENATA

 


Komentáře (10)add feed
... : Josef
To musí bejt strašně krásný.
duben 01, 2022 05:49
... : *deeres*
Doják v duchu Medisonskeho mostu, ale proč ne?
duben 01, 2022 05:52
... : mamča
A co na to manžel ? Asi je taky spokojenej, že jo ? smilies/cheesy.gif
duben 01, 2022 06:56
... : Marie
Muž, který oře pole mé, šetří pluhu mého ... já bych takhle žít neuměla a vlastně ani nechtěla
duben 01, 2022 12:25
... : doktor
Renáto,tak proč jsi si toho introverta brala ?????
duben 01, 2022 14:38
... : mila1
Já si myslím, že pokud to paní Renáta úspěšně doma tají, tak proč ne. Ona je spokojená, manžel taky - že ho neobtěžuje takovými zbytečnostmi jako je sex a povídání. Mně to přijde jako docela idylka. Jen bych se tím nikde nechlubila
duben 01, 2022 16:51
... : Josef Kouba
Proti gustu žádný dišputát.
Znal jsem páreček dvou hezkých lidí, byl jsem jim i na svatbě.
Je to v posteli bez chlapa navíc nebavilo.
V jiném případě můj dobrý známí ( je ženatý) má dvě milenky a táhne to s nimi již dlouhých 14 let. Vysmívám se jeho vztahu a tvrdím že to jsou již manželky na dálku.
Vyhovuje mu to.
duben 02, 2022 00:42
... : *deeres*
Někdejší náš podnikový ředitel, ženatý,téměř sedmdesatnik, chodíval na "kafíčko" k podnikové pošťačce. To byla vdaná čtyřicátnice s pozadím, co by jí záviděly Kardašianky. Chodil tam tak dlouho,až ho jednou kleplo. Ta dobrá žena ho pozapínala, vyvlekla na chodbu a dělala, že nic. Když ho našli, bylo už pozdě. Ve fabrice se pak říkalo, že měl krásnou smrt.
duben 02, 2022 05:56
... : Josef Kouba
deeres,
sen tak nádherně natáhnout bačkory mají mnozí. Nebudu popisovat konce. V 99% jsme na konci sami. A ... nic.
Vzdálený konec vesmíru je tisíce milionů světelných let daleko. Víte kolik je jedna světelná vteřina našeho života? Já ne. Asi jen nepatrný záblesk.

Jedna úspěšná doktorka mi říkala. Pepku, nikdy jsem se nevdala, milence nepočítám, po studiích peněz hodně, procestovala jsem doslova celý svět.
Ano nemám děti, nemám manžela. Mě ten život komplikací za to nestál. Moji rodiče byli zářný příklad.
duben 02, 2022 11:13
... : *deeres*
On možná. V práci to o nich věděli všichni, ale jejich partneři byli mimo. V noci ho tam našla jeho manželka, když se nevrátil z práce domů. Vyšetřovali to i policajti, ale nějak to vyšumělo a vedoucí závodní pošty se raději vytratila
duben 02, 2022 18:46
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]