O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NECHCI TU SVOU NIKOMU PŮJČOVAT! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 28 únor 2022
Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law iconChodili jsme všichni do jedné školy. Inu, venkovani, praví „burani“ z maloměsta. Moje manželka se svou kamarádkou už na základce byly spolu, seděly v jedné lavici, pak byly na stejném gymplu. Já se s ní a s jejím manželem samozřejmě také znám, ale jak se říká „od vidění“. No a je to asi tři měsíce, co mi žena řekla, že ta Anka s manželem začali chodit na swingers party; a od té doby je to to jediné, o čem spolu tyhle dvě ženské mluví.

 

 

 

Tedy ona se té mojí neustále vytahuje s novými muži, a že jezdí také na nová místa, zkoušejí všechno možné, nový styl, nové obzory… a to vše samozřejmě má i s fotkama, kterých má neustále plný mobil. A že žít se má na plné koule, protože jsme tu jen jednou, užívej, dokud můžeš a takové ty podobné kecy. Je toho plná a ta moje zas pěkně vykulená.

 

Manželka mě sice ujišťuje, že se tomu jen směje, že to je legrace, a že ona rozhodně nemá nejmenší chuť něcol měnit, natož být s jiným mužem a ještě aby věděla, že já sem taky s jinou... Jenže já si dělám starosti i tak, protože ta Anna to do ní pořád hustí. Manželce věřím, ale přeci jen si v koutku duše říkám, že jsme ještě mladí, že manželka je stále ještě kus, a co když třeba jednou, znáte to, zakázané ovoce a podobně… Prostě že tam jednou pojede s nimi, protože i když singl chlapy neberou, tak ženské vždy. A to mě už dost dlouho trápí.

 

Co s tím?  TONDA

 

ODPOVĚĎ :

 

Ahoj Tondo,

 

Myslím, že pokud by ti ta tvá milovaná plánovala „zahnout“, tak to udělala už dřív. Spíš to je tak, že tě provokuje k trošku jiným výkonům, k jinému provedení. Jak jsem z toho psaní vydedukovala, tak nejste moc staří, takže se jí ty fotky líbí a ráda by je třeba zkusila taky, ale protože ti to říká, tak je jasný, že zatím ti to říká z důvodu, že bys mohl přijít taky s něčím zajímavým. Nemusíš si vodit pomocníka, ale co kdybyste se k sobě chovali trošku jako dřív? Víš, ono to už zas není takové, když člověk bere manželskou lásku jako něco všedního, sice fajn, ale už to nemá ten šmrnc. Můžeš oponovat, že je hloupost dělat nějaká „alotria“ podle Kámasútry, ale občas trošku zpestření není na škodu. Tím myslím i trochu víc erotiky, ne jen sex… Ale co ti budu tady vypisovat – zkus se jí třeba večer zeptat, ať ti o tom vypráví… Třeba na něco spolu přijdete …

 

Věř mi, nakonec bude ta Anča závidět tvé ženě, protože ta tvoje má přeci svého, jediného, milujícího… ne jen nějaké na večer zapůjčené.

Tak držím palce a krásnou příjemnou noc – nebo třeba i den…

d@niela


Komentáře (6)add feed
... : mamča
Možná se ta Anna jednou sejde se všemi svými "postelovými kamarády" na kožním. A to není o co stát.
Nemusíš vymýšlet krkolomné sexuální polohy, jen abyste se vyrovnali fotkám v Anině mobilu. Spíš vezmi ženu do hezké restaurace na něco dobrého, k tomu lahvinku vína, a doma si pak udělejte hezký večer.
Kam se na tu pohodu bude hrabat Andula se svými "náhodnými" souložníky ! smilies/grin.gif
březen 01, 2022 06:31
... : Josef
A co děti? Zřejmě ne, když nepíšeš. Ono to chce nějaký společný starosti a pak i radosti z jejich společnýho sdílení a vyřešení. A pokud starosti nemáte, tak společnej zájem, nejlíp nějaký budování i s trochou fyzický práce. Společná práce, a skutečně nejlíp fyzická, za kterou je viditelnej hmatatelnej společnej výsledek, společná radost, spojí lidi uplně nejvíc ze všeho. Chata, chalupa, zahrada ... něco takovýho, nic mě zrovna nenapadá. Jistěže se společnym nadšením pro věc, v žádnym případě tak aby to jeden podstoupil jen proto, že to baví toho druhýho.
Jestli se na společnejch věcech, zájmech, nemůžete dohodnout, tak to rychle zabal, dřív, než přijdou děti.
březen 01, 2022 06:54
... : d@niela
Přesně tak, Pepo,
ale já tou radou myslela i to, aby Tonda trochu přidal i na těch "hezkých a jen milých" projevech, ono jen takové to občasné pohlazení, a případně malá téměř vzdušná pusa, když jde třeba jen kolem ní, usmání, pochválení - to je taky to, co v pozdějším manželství už chybí.
aby to nebylo jen všední. Trochu se víc projevit.
Jedna krátká smutná citace:
Mužský už sedí doma sám, říká si v duchu, jak moc moc mu chybí, a hlavně: proč jí to neříkal? Alespoň trochu z toho, co k ní cítí. Ono je pak už pozdě.
březen 01, 2022 08:18
... : Josef
Nojo, tak do mě nešij. Některejm jsem to asi říkat, měl. Ale bylo mi to celkem fuk, nedocházelo mi, že budu starej.
březen 01, 2022 09:18
... : Josef Kouba
Sexuolog by to vysvětlil lépe. Ale jak mezi muži tak mezi ženami jsou velké rozdíly v chuti na sex. Mezi muži jsem poznal dost fešných chlapů, že jsem i trochu vzhled a figuru záviděl. Ale většina se o ženách bavili málo nebo vůbec. Většinou je sváděly ženy a jejich výkon hodnotili ne příliš kladě. Ale znám fešáky kteří zvládli do penze stovky krátkých známostí. Těch je podstatně méně.
U žen to mohu hodnotit s vlastní zkušenosti. Velké rozdíly ve schopnosti se odvázat. Rozdíly jsou obrovské. Od téměř frigidních až po sexuálně perverzní. Ale několika z nich příroda nadělila sexuální chuť takovou, že by mohly mít doma harém mužů a lehce by to zvládly.
Muži i ženy jež vyhledávají popsané instituce, to potřebují k probuzení sexuální chuti. Ženy které střídají muže jako ponožky mají z většiny jeden problém. Nedosáhnu vrcholu. Ten se přiblíží a nic. Tak to zkoušejí s jiným a jiným mužem. Hledají toho pravého. Dokonce mě byl tento problém i vysvětlen. Od mládí se velice často onanovala a dosahovala závratných ukončení. S mužem se jí to nedařilo. Konec školení.
březen 01, 2022 22:34
... : karolina
no, je to tak, ale myslím si, že má víc pravdu Daniela, tedy o více mužských.
Fakticky si nepamatuju, že by ten můj ke mně třeba během dne přišel, a jen se na chvilku na pár vteřin přitulil, pohladil, dal takovou tu letmou pusu. Taky mi tohle chybí.
V posteli se tomu říká předehra, během dne se tomu asi říká projev něžné lásky, hezkého vztahu. Co je mi platné vědět, že mě má určitě rád, když jsem jinak jako kus nábytku doma, co sem prostě patří, a nemá smysl to nějak extra dávat najevo.
Já bych byla ráda, kdyby to občas dal trochu najevo.
Dřív mi dával ráno na rozloučenou a večer na uvítanou pusu, dnes sotva řekne ahoj...

březen 02, 2022 07:43
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]