O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

OBČAS TROCHU BLBNEM ... PDF Tisk E-mail
Středa, 23 únor 2022

Doba šílí vymknuta z kloubů a my šílíme s ní. V běžné řeči často slyšíme výrok, že se někdo z něčeho zblázní, že je to šílená situace a nejčastěji větu, že někdo prostě není normální. Chápeme správně, co to znamená? Víme, co je to být normální? Pochybuju. Tedy pochybuju, že "normální" je pro všechny stejné. To, co je normální pro jednoho, pro druhého je to absolutně mešuge. A co když si najednou nejsme jisti ani sami sebou???

 

 

 

 

 

 

Pekla jsem koláč. Předpekla jsem základ, vytáhla z trouby, namazala náplní a vrátila dopéct. Šla jsem mezitím něco dělat. Za deset minut jsem se vrátila, otevřu troubu… a koláč tam nebyl. Kromě mě ale nebyl nikdo doma! Pomalu a opatrně jsem troubu zavřela. Pak jsem ji znovu otevřela. Koláč tam stále nebyl. Opakuji si v duchu všechny známé příznaky schizofrenie. Poté se mi vybavila dětská říkanka: „Čert to vzal, ochutnal a zpátky dal“. Pro každý případ odcházím z kuchyně, abych nepřekážela… Vracím se, otevírám znovu troubu. Koláč tam není.


Nevím už proč, šla jsem k zrcadlu… Zdá se, že zevní příznaky žádné nemám… Vyťukala jsem na Google „z trouby zmizel koláč“. Je mi jasné, že to k ničemu nebude. Štípla jsem se do ruky. Reakce normální. Říkám si: „Káčo, jsi dospělá, chytrá ženská! Kam se ten koláč mohl propadnout?“ Pomyslela jsem na sousedy. Třeba je zlákala vůně koláče. Na balkon je otevřeno… Vyšla jsem na balkon. Ne. tam se nikdo nedostane.

 
Jdu zpátky do kuchyně. Jsem úplně mimo. Bůhvíproč se mi vybavila „Akta X“… mimozemšťané, dychtící dostat můj koláč do svého talíře. Začala jsem se hystericky smát. Vypila jsem sklenici vody. Otevřela jsem myčku, abych tam sklenici postavila.

Z myčky se na mě díval koláč. Dvířka od trouby jsou hned vedle…

 

Asi bych si měla vzít dovolenou.

 

KÁČA

 

 

Komentáře (2)add feed
... : mamča
Taky občas blbnu. Nedívám se tedy několikrát do trouby, jestli koláč nedorazil sám, ale občas pro něco jdu, a když dorazím na místo, vidím spoustu dalších věcí co je tam třeba udělat, a přitom zapomenu, proč jsem tam šla. smilies/cheesy.gif
Osvědčilo se mi "zacouvat" tam, odkud jsem vyšla, a hned si vzpomenu.
únor 24, 2022 06:43
... : *deeres*
Myšlenková bariéra jsou prý dveře, tak stačí do nich zacouvat a myšlenka je zpět. Mně se zase stává, že nějakou věc nemohu najít na místě, kde jsem stopro přesvědčena, že by tam měla být a není. Až na druhý, nebo třetí pokus, jí tam naleznu.Asi mám doma nějakýho skřítka zlomyslníka, nebo blbý brejle.
únor 24, 2022 11:10
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]