O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE - KRÁLOVSKÝ DVŮR A PODDANÍ? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 10 únor 2022

Vláda skládá se z předsedy vlády, místopředsedů vlády a ministrů – tj. 18 lidí. Zákonodárná moc náleží Parlamentu - ten je tvořen dvěma komorami, a to Poslaneckou sněmovnou a Senátem. Poslanecká sněmovna má 200 poslanců, Senát 81 senátorů, kteří jsou voleni na dobu šesti let. Plus jeden prezident. Celkem je to 300 lidí, kteří rozhodují o našich životech.  Nyní se rozhodli, že je výhradně na každém z nás (necelých jedenácti miliónech lidí), jak se vůči covidu budeme chovat.

 

 

 

Ovšem asi to dopadne stejně, jako s výukou v běžné třídě – vše je podřízeno ne těm několika chytrým či chytřejším, ale těm, co chápou pomaleji či vůbec. OK, v případě školy hrozí, že úroveň vzdělání jde pomalu do nikam, v případě covidu však je jasné, že kdo to ještě nechytil, toho se to nyní chytne samo. A že hodně z nás půjde také "do nikam". Ano, hodně lidí, hlavně těch starších, má nějaké ty další chorůbky, které si léta pěstuje, ale žijí! Těm však pak moc možností nezbývá.

 

Ale v době, kdy tuto "chřipečku" má i hodně dětí a mládeže, stejně jako lidí produktivním  věku, je opravdu nepochopitelné, že ta naše VLÁDNOUCÍ TŘÍSTOVKA nás takhle poslala k brdičkům...  Ani se mi nechce věřit tomu, co se všude možně píše - že se jednoduše vláda (a nejen ta naše!) zalekla řvounů z demonstrací, že se zalekla těch nechutných šibenic...

 

 

 

 

 

Za dva roky pandemie koronaviru přeci víme, že apelovat na některé lidi nestačí. Pokud doposud nerespektovali nařízení, těžko budou dodržovat doporučení.

 

Omikron je třetí nejčastější příčina úmrtí. Tím, že vše zrušíme, půjdeme cestou prudkého promoření.

Myslím, že je to zbytečný hazard. Pokud kvůli předčasnému rozvolnění zemřou lidé, tak zemřou opravdu zbytečně.

 

 

Smůla je, že ti, co se baví demonstracemi, co nedodržují žádná pravidla, jsou vlastně chodící nebezpečné zbraně.

Někoho zasáhnou málo, jiného smrtelně.

 

 

d@niela,

(očkovaná poseroutka)


Komentáře (26)add feed
... : *deeres*
Včera jsem si poslechla Válka, to nebyla spisovná čeština ani hantec. Téměř jsem neporozuměla, co říká, ale bát se nemusíš, protože přece jenom jsem pochopila,že nakonec do hospody nebude smět každý. Zákon proženou novým kolečkem a kdyby ne, pořád tu je protiústavní nouzový stav. Jen tak mimochodem, stále nejsem očkovaná, dcera má momentálně omikron, dost blbý průběh, předtím její manžel, oba očkování a od té doby pořád na hromadě, stále unavení a úsporné bolesti hlavy od druhé dávky. Jsem s nimi denně v přímém styku a já a psi pouze nudle u nosu. Nesmíš to prožívat! Základem zdraví je duševní pohoda.
únor 11, 2022 06:49
... : Josef
Hm. Taky jsem posera, 3x vopíchanej. Vopíchat jsem se dal dobrovolně a naprosto sobecky, jen kvůli sobě a svejm blízkejm, určitě ne kvůli lidstvu. To ještě v době, kdy nebyl Omikrón, kterej na vočkování kašle zvejšky. Nelituju toho, ale taky nic nezazlívám nevopíchancum. Taky se necejtim ukřivděnej, že jsem přišel o skvělou výsadu vysedávání po hospodách, když teď už můžou i nevopíchanci. Popravdě a jasně, je mi to úplně fuk.
Tyhle demonstrace blbečků mi připadaj úplně směšný, šibenice považuju spíš za nějakej folklór, než něco nebezpečnýho. Popravdě a jasně, je mi to úplně fuk.

Zato mě včera ohromně pobavil ministr Válek v senátu, když tam, namísto poslouchání mnohahodinovejch žvanění o ničem, soustředěně mobyloval a vzbuzoval dojem, že řeší neodkladný státní záležitosti. Fotka jeho soustředěný tváře na hru pasians v mobylu nejvýstižnějc hovoří o tom, co si o tý žvanírně myslí. Nemám Válka rád, to určitě nemám, ale za ten včerejšek má u mě velkej plusovej bod. Jistě, pane ministře!
https://echo24.cz/a/SbDBS/ministra-nezajimame-nacapal-senator-valka-pri-debate-o-pandemickem-zakonu-hral-karty
únor 11, 2022 07:45
... : Josef
Deer: Nouzovej stav není protiústavní. Vláda ho vyhlašuje na jeden měsíc a prodlouženej může bejt jen se souhlasem Sněmovny. Osobně se strašně divim, k čemu se vláda zrovna teď nutně potřebuje ztrapňovat "pandemickym zákonem", přijímanym v legislativní nouzi, když žádnou nouzi nemá, možnost nouzovýho stavu má k dispozici kdykoliv, jakož i jeho prodlužování Sněmovnou, při převaze 107 poslanců.
únor 11, 2022 08:03
... : mamča
Ten nepovedený Pandemický zákon, co ho odmítli i převážně senilní senátoři, se opravdu, ale opravdu nepovedl.
Na jednu stranu nás přesvědčují, že Omikrón je jenom "chřipečka", takže se rozvolňuje o stopéro, a zřejmě se předpokládá, že s příchodem teplejšího počasí Covid všech variant zmizí, jako vloni. Fialova "pětikolka" to ovšem bude prezentovat jako svojí zásluhu, protože "ONI dělají všechno jinak" (pochopitelně líp!).
Řešit Pandemický zákon ve stavu Legislativní nouze ve chvíli, kdy se předpokládá, že pokud vůbec, tak další vlna nákazy by mohla přijít na podzim, na mě působí dojmem, že se jim v tom omezování lidí a všeho náramně zalíbilo, takže nám připravují novou totalitu.
Jestli je něco potřeba projednat co nejrychleji, tak je to zdražování energií, pohonných hmot a jídla.
Jenže to "pětikolku" nezajímá. Oni na to mají.
únor 11, 2022 08:39
... : Josef
Oni toho mají moc. Snad teda vyřešej aspoň jednu z klíčových priorit - Národního ptáka.
únor 11, 2022 08:51
... : Marie
Danielko, máš pravdu, že jenom pár lidí ovládá životy víc než deseti milionům lidí. Mají nechat k.očkování dobrovolné a hotovo. Velké štěstí, že povinné k.očkování vyhlásili i policii v té první vlně. Proč se má nechat k.očkovat mladý a zdravý člověk? Ty demonstrace jsem sledovala přímým přenosem a fakt byli hodní, protože věděli, že jde i o ně a tím si to vláda tak nějak posr....a. Nemocní patří do ordinace a pak do postele, zdravé musíme nechat žít.
únor 11, 2022 10:31
... : *deeres*
Pokud nařízení nebyla protiústavní, tak jak je možné, že jim to soud opakovaně shodil. Válek přiznal, že nařízení dělají opakovaně tak, aby soudy žaloby včas nemohly vyřizovat.

Jen si přečtěte, jak se ty jejich nápady podepsaly na dětské psychice. U nás nejdelší vyloučená školní docházka. Psychologové hlásí u množství dětských depresí, agresivity, sebepoškozování a i sebevražd. A ještě budou nevzdělaní.





únor 11, 2022 11:02
... : Josef Kouba
Bývalý ministr zdravotnictví a ředitel Motolské nemocnice Miroslav Ludvik o Covidu ve dvou minutách.


https://rumble.com/vo036z-editel-motolsk-nemocnice-miloslav-ludvik.html
únor 11, 2022 12:06
... : Marie
Děkuji, podívala jsem se ráda, i když jsem to už viděla a mnoho dalšího. Až vyjde pravda najevo, tak to mnozí neunesou.
únor 11, 2022 12:27
... : Josef Kouba
Pravděpodobně se vám to nepodaří otevřít. Nedivím se.
Co pan Miroslav Ludvík říká.
Za poslední chřipkové epidemie v roce 2019 se v ČS. nakazilo 996 000 lidí a zemřelo 1500.
Covid současná čísla: 7773 nakažených a 215 mrtvých.
Francouzi studovali Covid jež je snámi již mnoho let a zjistili že úmrtnost od roku 2013-2019 je 1,0
Dále jeden občan nemocný Covidem je shopen nakazit max. 3,9 osob ale spalničky jedna osoba 18 lidí. Na spalničky zemře ročně několik set dětí.
Na závěr říká: Covid je neskutečně merketinkově shopný.
únor 11, 2022 12:38
... : zuza
Nevím kde čerpáte údaje. ale pokud vím, tak v Česku ůmrtnost na spalničky taková není, ale lhát se může teď beztrestně.... Celý svět je zasažen covidem, jen v Česku máme minimálně dva miliony lékařů, kteří ví co a jak.
únor 11, 2022 12:43
... : mila1
Já si myslím, že nezávisle na tom rozvolňování, se budou lidi chovat dál tak, jak se chovali doposavad - někteří opatrně, někteří rizikově.
Lidem, kteří jsou neočkovaní a myslí si, jak na to vyzráli a veškeré zdravotní potíže házejí na očkování, přeju, aby jim zdraví vydrželo.
Já sama očkovaná jsem - třikrát. Momentálně máme covid doma, už druhý člen rodiny, průběh - rýma bez teplot. Jsme všichni očkovaní. Já mám zatím negativní antigenní testy, ale asi mne to taky dožene a doufám, že díky očkování to přečkám.
Důležité je, aby člověk věřil - ať už vakcíně nebo své imunitě. Nic jiného s tím stejně neuděláme.
únor 11, 2022 12:45
... : mamča
Proti spalničkám bývaly děti (před cca 40ti lety) očkované. Jak je to v současné době, nevím, ale když jsou očkovány proti všemu možnému (viz hexavakcíny a mnoho dalších očkování) divila bych se, že proti spalničkám se neočkuje.
Co mě mrzí, že se teď děti neočkují proti TBC. Dlouho se u nás tuberkulóza nevyskytovala, ale díky migraci pracovníků z Ukrajiny, Mongolska a dalších zemí, se opět TBC rozmáhá.
únor 11, 2022 13:14
... : mamča
*deeres* Panu ministrovi Válkovi by měli vyndat ten "šém", aby z něj už další hovadiny nepadaly.
únor 11, 2022 13:17
... : *deeres*
V průběhu ledna a února se vzdalo prakticky všech koronavirových restrikcí hned pět evropských států – Velká Británie, Irsko, Norsko, Dánsko a Švédsko.
Doporučuji se podívat na graf jaké to mělo důsledky:
https://cnn.iprima.cz/pet-zemi-evropy-uz-zahodilo-vsechna-covid-opatreni-jak-se-to-projevilo-v-nemocnicich-79996
Jen v Dánsku a Švédsku počet hospitalizovaných mírně stoupá.
Nejvyšším správní soud kvůli nezákonným omezením podnikání a života v zemi v minulosti opakovaně shodil přísné a plošné omezování provozoven služeb, včetně restaurací, ubytování či trhů a tržnic. Nová vláda si chce však v tomto směru „pootevřít dvířka“. Kompetence dané úřadům se mají zkrátka za tyto soudem vytyčené mantinely rozšířit.
Nově tedy ministerstvo navrhlo, aby se regulace týkala všech provozoven podle živnostenského zákona, tržišť a tržnic. Orgány budou mít možnost například omezit jejich provozní dobu. Týkat by se to mělo i služeb kadeřnic, pedikérek, taxislužby či umělecké činnosti, tedy takových služeb, u nichž místem výkonu není samotná provozovna. Regulovat bude možné také všechny typy sportovišť a sportu, dosud mohly úřady část sportovních aktivit omezit jen podle zákona o ochraně veřejného zdraví, nikoliv podle pandemického zákona. Nově bude možné vydat mimořádná opatření pro všechny typy školských a vzdělávacích zařízení pro děti od tří let včetně například dětských skupin.


únor 11, 2022 13:46
... : doktor
Dlouho jsem nevěděl jak vypadají skutečný blbci.V poslední době mě jich ulice našich měst nabízí přehlšel.( ... já vím,boj za svobodu.Dovolte abych se nepokrytě zasmál.).
únor 11, 2022 13:47
... : *deeres*
Dlouho jsem nevěděl jak vypadají skutečný blbci.

Blbci, jak pro koho? Už hodně lidí si začíná uvědomovat, do čeho nás politici ženou. Je to z ledna a demonstrace stále sílí.
https://nastub.cz/w/ajzrXDP1XcR41DSwHCCMbc
únor 11, 2022 18:12
... : Josef Kouba
......a neříkejte, že jste to nevěděli. Doktoři zadarmo nepíchají.
Proč by jste jinak volili Fialu a spol. ?????

To je motivace....... 4.1.2022
V ČR se vyočkovalo 12,6 milionu dávek vakcíny. Jedna dávka
Pfizeru, který je u nás nejrozšířenější stojí ( po posledním zvýšení cen
) 497 korun. To je krásných 6,2 miliardy korun.
Pro koho ptáte se?
Inu kromě Pfizeru a dalších i pro firmu Avenier miliardáře Tomášea
Chrenka, v jejímž představenstvu sedí jistý pan Prymula a donedávna
i jistý pan Maďar. Pan Prymula je mimochodem také ředitelem v
nemocnici Agel v Říčanech, která taky patří panu Tomáši Chrenkovi.
Avenier dostane za centrální distribuci vakcín 150 milionů.
Kromě toho dostávají za očkování jedné dávky cca 300 korun také
lékaři a očkovací centra (které také vlastní Avenier). V Česku má
jeden praktický lékař průměrně 1700 pacientů. Když tedy průměrný
praktický lékař naočkuje dvěma dávkami 60% svých pacientů, vydělá
si podle všeho 600 000 korun..
Kromě toho ovšem praktici od pojišťoven dostávají ještě motivační
poplatek "za přemluveného důchodce nad 65 let". 380 korun.
Naočkuje-li lékař třeba 200 důchodců, přivydělá si dalších krásných
76 tisíc. Tomu říkám motivace zapojit se do boje s pandemií. Tím to
ale nehasne. Máme tu totiž třetí dávku! A když se naplní vize, které už
pronáší kupříkladu Flégr a další, tedy že bude potřeba si dát i čtvrtou
a dost možná i pravidelně, tak z těch 4,5 miliard se stane pravidelná
každoroční renta. Tomu už říkám důvod lobbovat za povinné
očkování pro všechny. I ty kteří mají imunitu po prodělané nemoci. I
pro děti, které to nepotřebují.

Je ještě někdo, kdo pochybuje, že těmto zmetkům jde o zdraví lidí
a ne jen o prachy?
únor 11, 2022 22:48
... : zuza
Nevím, co kdo v životě dělal nebo podnikal, ale asi všichni pracovali zadarmo. Opravdu je v Česku tolik vystudovaných lékařů a specialistů na boj s nemocí? Je vidět, že závist opravdu je česká vlastnost za kterou se stydím .....
únor 12, 2022 05:57
... : Josef
Ještě ke včerejšku, Deer: "Pokud nařízení nebyla protiústavní, tak jak je možné, že jim to soud opakovaně shodil.?"
Já mám dojem, hraničící s jistotou, že NSS rušil šmahem spoustu vládních nařízení právě proto, že byla ministerstvem, tedy vládou, vyhlašována mimo nouzovej stav.
únor 12, 2022 06:39
... : Josef
Pepane, to jako chceš říct, že každej, kdo vymyslí a za ohromnejch vlastních nákladů zrealizuje věc, celosvětově prospěšnou pro miliardy lidí, má povinnost činit tak nezištně zdarma? Že pokud si nechá zaplatit za základní výzkum, aplikovanej výzkum, předrealizaci, realizaci, ...., je podvodník, s jedinou myšlenkou - okrást tě o prachy?
únor 12, 2022 06:54
... : *deeres*
únor 12, 2022 15:38
... : *deeres*
únor 12, 2022 15:41
... : Marie
*deeres*, děkuji, tohle všechno já jsem viděla a sleduji to, ale kdo nevěří našim, např. pp. Peková, Pirk, Beran, Žaloudík, tak tomuhle už vůbec neuvěří.

Proč p. Kubek není ostříhaný? Že by nebyl tečkovaný a nutí a straší jenom ty ostatní? Já vím, konspirace... Ale v roce 2009 proti vakcinaci vystupoval veřejně, tenkrát asi nic nedostal
únor 12, 2022 16:16
... : strejda
Poslední dobou spíše jen čtu a ke spoustě věcí se nevyjadřuji. Také proto, že někteří zde už to řekli za mne.
Ale zaujala mne NČého část věty. Je to zajímavá myšlenka. Cituji:...kdo vymyslí a za ohromnejch vlastních nákladů zrealizuje věc, celosvětově prospěšnou pro miliardy lidí, ...
Od toho už není daleko k souhlasu k povinnosti. To jsem ale cynik. Ani trochu si té snahy o dobrou věc nevážím.
únor 12, 2022 19:23
... : Josef
Neřek bych, strýci, že to, co píču, má nějakou blízkost k povinnosti. Ta moje věta nemá přímej vztah ani k vakcíně. Je naprosto obecná, platí pro jakýkoliv vynálezy a patenty.
Znova zdůrazňuju, tady na kudle už asi po desátý, že u vakcíny nevim! Já nevim, jestli mRNA je prospěšnej vynález a její výroba a distribuce je prospěšná, nebo není. NEVIM! Ale troufnu si s naprostou jistotou říct, že to nevíš ani ty. Já myslím, že asi jo, ty myslíš, že asi ne. Fajn, tomu rozumim.
Ale považuju za velmi nefér, podsouvat výrobcům vakcíny, že v touze po bohatství píchaj do lidí škodlivý svinstvo.
únor 13, 2022 08:05
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]