O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

... MILÍ PŘÁTELÉ! PDF Tisk E-mail
Úterý, 08 únor 2022
„Budu se pravidelně věnovat tomu, co vás zajímá nejvíce,“ řekl premiér Fiala v prvním videu poté, co na začátku uvedl, že mu chodí od lidí spoustu dotazů. Jako první dotaz zodpovídal na pandemii koronaviru a v čem se současná vláda liší od té předchozí. Řekl, že nástup varianty omikron dobře zvládli, protože nový kabinet poslouchal rady expertů. „Lidé nás vyslyšeli a společně jsme to zvládli,“ prohlásil. Dodal, že nyní si vláda může dovolit postupně zmírňovat opatření.

 

 

 

 

„Vláda s přihlédnutím k aktuálnímu vývoji pandemie COVID-19 zruší k 9. únoru povinnost prokázat se certifikátem o platném očkování nebo o prodělané nemoci při vstupu do restaurací, služeb, na kulturní a sportovní akce a další podobné akce,“ řekl poté na tiskové konferenci.

 

 


 

 

x x x x x x x x

 

Takže covid pasy v Česku už nebudou potřeba vůbec nikde. Češi je ale budou potřebovat při cestě do zahraničí.

Jenže - Česko se v současné době dostává k vrcholu omikronové vlny, nedá se navíc vyloučit, že se neobjeví nové mutace. Od 9. února se do restaurací dostanou i neočkovaní. 18. února pak skončí plošné testování ve školách a firmách, ale také plošné kompenzace pro podnikatele. Nově mají mít nárok na pomoc od vlády jen drobné firmy, minout by neměla například provozovatele zrušených vánočních trhů.

 

Ale celé toto rozvolnění vlády je však podle prezidenta České lékařské komory (ČLK) Milana Kubka zbytečný hazard.

„Tím, že vše rušíme, jdeme cestou prudkého promoření. Myslím, že je to opravdu hazard. Kvůli němu bohužel ztrácíme čas,“ dodal. Nenaočkovaní budou mít nevýhodu, až přijde další covidová vlna. „Pokud kvůli předčasnému rozvolnění zemřou lidé, tak zemřou opravdu zbytečně,“ dodal.

 

 x x x x x x x x

 

 

Tak co kdybychom se vsadili? Jak tipujete budoucí vývoj vy? Myslíte, že už je opravdu konec?

Nebo to nebude pokračovat zrovna nejlépe?

 

d@niela

 

 


Komentáře (8)add feed
... : Josef
Milá přítelkyně. Sotva můžu něco tipovat, když tipovat si netroufnou ani skuteční odborníci. Právě proto se mi nějaký skokový "rozvolnění" nelíbí.
Taky bych nešel přes rybník po ledu, u kterýho už na celejch 50 procent vzrostla pravděpodobnost, že se neproboří,
Pěknej den všem.
únor 09, 2022 06:24
... : d@niela
Jo, je to v nejlepším případě "půl na půl", ale někdy to na mne dělá spíš dojem, že se svět rozhodl ušetřit na důchodech. Proč, když je to už na nic, platit lidem, co jsou už navíc..
Vzpomínám si na slabikář, poválečnej, kde měly malé děti i větičku:

dědeček a babička - ujídají chlebíčka"

Pochybuju, že by se zas tak obrovsky změnily názory představitelů (tedy těch dnešních oproti těm dávnejm). Jen se to už moudře netiskne v čítankách.

Ale můžeme si o tom přečíst i o pradávných Sparťanech, kteří všechna nedochůdčata ihned hodili do nějaké té díry ve skále...
únor 09, 2022 08:06
... : mamča
Fialovej Péťa neví co mluví. Myslí si asi, že když všechno rozvolní, že ho budou lidi milovat. To je ale mylná představa. Pro jeho "modrý sáčka a dizajnový brejle" je jenom směšnej. Kašpárek z velkoměsta Brna, co si myslí, že sežral Šalamounův výkal. Ten s tou "tečkou" na čele mu zdatně sekunduje. Už aby bylo teplo, a ten vir aspoň na léto zmizel a lidi si odpočinuli od různých nařízení typu "Odvolávám co jsem odvolal a slibuju co jsem slíbil..."
Ale Milan Kubek je zase druhej extrém. Zalíbilo se mu vládnout lidem prostřednictvím viru, o kterém nikdo nic neví, a i ti "vědci" co mu radí, to vidí tak 50:50.

únor 09, 2022 09:37
... : Markéta
no, myslím, že tím, že se přestane testovat, půjdou čísla dolů, tím uvolní ještě víc a mezitím nemocnost stoupne šíleně nahoru, nemocnice se naplní a uslyšíme od Blekoty, jak se vším počítali a vše je podchycené, protože to dělají dobře a lépe. Už na zprávy chci pomalu přestat koukat, protože poslouchat něco co nedává smysl o něčem co dává smysl, mě vadí.
Přijde mi, že Adamovi V jsem rozuměla, ale na tyhle pány nejsem dost chytrá
únor 09, 2022 12:55
... : *deeres*
Jednorožci už z principu rozumět nemůžeme, protože to je pohádková bytost mimo realitu.
únor 09, 2022 16:33
... : Marie
Vést pacienty jako nemocné s covidem-19 se nemocnicím vyplácelo. Za člověka s pozitivním testem totiž inkasovaly od zdravotních pojišťoven několikanásobné částky. A to i za bezpříznakové. Pro příklad: za péči o nemocného, který leží na JIP a je zároveň pozitivní na koronavirus, dostávala vloni nemocnice týdně skoro o 300 tisíc korun navíc. Pokud šlo o pacienta napojeného na mimotělní oběh (ECMO), dostala nemocnice z veřejných peněz o 400 tisíc korun víc než za běžného pacienta. Podle zjištění deníku Echo24 současné vedení ministerstva zdravotnictví však tyto příplatky nyní zarazilo. Na kvalitu péče by to podle vyjádření úřadu nemělo mít vliv. Jen VZP přitom zaplatila na povinných příplatcích nemocnicím od začátku epidemie kolem 20 miliard korun.
Ministerstvo zdravotnictví pod taktovkou Vlastimila Válka (TOP 09) v úterý oznámilo, že zvýhodňování covidových pacientů od letošního roku zcela končí. Bonifikace už neshledává jako nutné. „Pro rok 2022 úhradová vyhláška (vyhláška č. 396/2021 Sb.) v akutní lůžkové péči již neobsahuje žádné bonifikace a navýšení úhrady spojené s onemocněním covid-19,“ potvrdil pro deník Echo24 mluvčí resortu zdravotnictví Ondřej Jakob. Proto počty v nemocnicích klesají a na chvilku vše skončí
únor 09, 2022 19:00
... : Marie
Oni si na nás vymyslí jinou a zákeřnější nemoc

únor 09, 2022 19:01
... : Josef Kouba
Na zeměkouli je tolik lidí že sen o proočkování a likvidaci viru je jen sen.
Jednoduše je to nemožné.Podíváte li se na internet, tak se to ve světě vaří, města jsou plná protestujících bez roušek, jež jsou stejně prd platné.
Lidé jsou jen zprávami vyděšeni.
Souhlasím s mnoha lékaři, covid zde by, covid tu je a bude. Na podzim kdo má zájem nech se nechá očkovat. Zahodit roušky a vše dát do normálu je jediná cesta. Věřte žádné miliony mrtvých nebudou.
únor 11, 2022 13:22
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]