O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE - TO MYSLÍ VÁŽNĚ! PDF Tisk E-mail
Pátek, 21 leden 2022
Zajímalo by vás, kolik berou naši „nadřízení“? Jaké platy mají nejvýše postavení úředníci českých institucí? V tom případě si otevřete tento odkaz – platy úředníků. Rozhodně je to zajímavé... Hlavní argument pro zveřejňování platů úředníků je jednoduchýjsou placeni z peněz daňových poplatníků, a ti proto mají právo vědět, jaký plat státní úředník pobírá.  Státy, kde platí transparentnost, platy úředníků zveřejňují samy na svých webových stránkách a informace jsou přístupné všem, kdo o ně mají zájem.

 

 

 

 

Občan tudíž nemusí sám o informaci žádat. Toto funguje například v USA, ve Švédsku, v Norsku, v Estonsku, v Itálii, Maďarsku či ve Velké Británii. Rozsah se však zemi od země liší.

Pravda je, že u nás se to dozvíte víceméně jen o někom a jen občas. Jsou instituce, které tyto informace stále tají. Asi abyste jim nezáviděli.

 

 

Z Farského je „Lufthonza“. „Radost z toho nemám!“ vzkázal Fiala, STAN bude  jednat | Blesk.cz

 

čerstvá novinka:

 

Poslanec Jan Farský (STAN) se vzdá svého mandátu. Oznámil to poté, co ho k rezignaci vyzvalo předsednictvo hnutí Starostů a nezávislých.

Farský čelil kritice koaličních partnerů i opozice za půlroční stáž v USA, kterou chtěl absolvovat současně s výkonem své poslanecké funkce. 

Do sněmovny místo něj nastoupí ředitelka libereckého divadla Jarmila Levko.

 

 

 

závěrem kouzelné novoroční přání

faráře Czendlika

 

 

"Abych nikoho neurazil, nepřeji lidem, ale postavičkám z Betléma:

 

Přeji volům, aby neřvali z plna hrdla na všechny kolem,

oslům, aby nebyli paličatí a tupí,

ovečkám, aby nešly slepě za prvním lepším pastýřem,

pastýřům, aby si nemysleli, že ty ovečky jsou tak tupé, jak vypadají,

andělům, aby méně lítali a víc chodili po zemi mezi lidmi,

králům, aby nezůstali nazí jen s korunou na hlavě

a Svaté rodině, aby našla teplé místo v srdcích lidí."

 

 

 

Přeju moc hezký víkend


 d@niela

 

 

Komentáře (7)add feed
... : Josef
Jen k tomu fešákovi na fotce. Je mi úplně jedno, jestli se za veřejný prachy fláká a škodí v Českym parlamentu, nebo se přes půl roku fláká někde po bezvýznamný univerzitě, kterou slovem "prestižní", označujou jen naše "nezávislý" média. Jo. To by mi fakt bylo zcela fuk.
Vadí mi ovšem, že oficiálně se tam jede učit, jak federalizovat Evropu, čili likvidovat národní státy. To oficiálně. A co je ještě horší, jakej je skutečnej účel tý nalejvárny a kdo ji financuje, to se nikdy nedozvíme. A druhá věc, co mi nesmírně vadí, to je jeho původní záměr, odevzdávat 8 měsíců svůj poslaneckej plat (v jeho případě předsedy klubu, tedy přes 150 tis. měsíčně x 8 rovná se 1,2 mil.), na dobročinný účely. Teda, dobročinný účely by mi nevadily, kdyby to ovšem nebyla polopolitická organizace Člověk v tísni, kam měl bejt ten jeho plat odváděnej. Takže, vážení. Žádný Klokánky, nebo starobince, nebo baráky po tornádu .....
leden 21, 2022 06:40
... : andrea
Ráda bych viděla nějakého šéfa, jak by se tvářil na pracovníka, co by mu pár dnů po nástupu di firmy oznámil, že jaksi na 8 měsíce do práce nepřijde, že jede do zahraničí, ale plat ať mu samozřejmě posílají. PLAT ZA CO? Vždyť v té firmě by na nic ani nesáhl!
Jako na šéfa se kašle, ale prachy dávej? Tak to bylo tedy původně myšleno?
Cokoliv dalšího sdělovat k tomuto tématu je naprosto zbytečné!!!!

leden 21, 2022 07:03
... : mamča
Pan "poslanec" si tak nějak neuvědomil, že na jeho poslanecký plat se nedobrovolně skládají voliči. A to i ti, co jeho a "pětislepenec" nevolili. Kde vůbec bere tu drzost, že by takto získané peníze posílal jakési polopolitické neziskovce, co leze do škol a blbne hlavy našim dětem a vnoučatům ?
No nic, jeho domovská strana poznala, že už to je přes čáru, takže se pan Farský svého podvodně (neb věděl předem...) získaného mandátu vzdal. Teď ještě vyřešit ty další viditelné STAN průšvihy.
leden 21, 2022 07:12
... : Josef
Milá Andreo. Že za ty prachy na nic nešáhne, to by zrovna u tohohle poslance bylo daleko lepší, než když za ty prachy něco dělá.
leden 21, 2022 15:49
... : andrea
Josef, hele, já tě svým způsobem chápu.
Jenže PROČ MU VŮBEC TY PRACHY DÁVAT?

Vždyť to by pak mohl, podle jeho vzoru, každej...
Pane šéf, vzali mě do kurzu kreslení, na dva měsíce, takže já tam jedu. Pro ty prachy, co bych dostal, si bude chodit jedna kámoška, ona je v neziskovce "Pomozte vlaštovkám"...
leden 21, 2022 18:42
... : Josef
Proč mu (jim) vůbec ty prachy dávat? Na tu tvou zcela logickou otázku existuje už třicet let odpověď, naprosto vylučující jakoukoliv další diskusi, natož pochybování. TO JE DAŇ ZA DEMOKRACII. A kdo by si troufl, zpochybňovat demokracii? Je proti nám, kdo není s námi ....
leden 22, 2022 06:25
... : doktor
Dani děkuji.
leden 22, 2022 14:18
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]