O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VERONIKO, VÍTEJ K NÁM DOMŮ! PDF Tisk E-mail
Pátek, 14 leden 2022
Jak vidíte, už to její hezké jméno nijak neskloňuju, bych si zas nevysloužila nějakýho drbana... Ale - mám pro vás úplně super novinu - ta neposedná Veronika, která procestovala, prochodila a prožila kus života všude možně, která se nakonec (zatím) usadila v překrásném místě Švýcarska, která v loži svém hostí už delší dobu jednoho stálého příslušníka mužského pohlaví (nádherně chlupatého myšilova), a hlavně - píše báječné fejetony, v každém průšvihu umí najít něco vtipného - tak tahle holka VYDÁVÁ SVOU PRVNÍ KNÍŽKU!!!

 

 

 

 

 

 

Jediné, co zatím je už stoprocentně jisté, že se tahle úžasná dobrodružka rozhodla vydat si první knížku na vlastní triko - respektive - zajistit si "nějak" všechny činnosti s tím související.

 

Moc o tom nevím, Veronika jednak má právě plno zkoušek (studuje) a navíc ještě tu ohavnou migrénu, o které psala v minulém článku. Jak vidíte, choulí se ke svému milovanému a doufá, že hlavybol přestane, zkoušky dopadnou dobře -

a tenhle nový velký cíl jakbysmet!

 

 

 Co jsem nafofr  od  Veroniky vyzvěděla

a co vám vzkazuje:

 

·          Smlouva s vydavatelstvím a nakladatelstvím je na světě a už ve finále.

·          Jakmile bude obálka knihy hotová, budete první, kdo se to dozví.

·          Každopádně – těším se, až se dostanu na vaše noční stolky,

·         do vašich kabelek, batohů, nebo v tom horším případě do sběru.

 

 

 

 

Další informace co nejdřív,

nejspíš u dalšího fejetonu 

 

VERONIKA

 

 


 
 
Komentáře (13)add feed
... : strejda
Již od prvního článku jsem poznal, že Veronika umí psát a byla by škoda nevyužít talentu.
Jen doufám, že knížka bude kromě němčiny a francouštiny či italštiny také v češtině, protože já švýcarsky neumím.
Veroniko držím palce a brzy se uzdrav.
leden 14, 2022 23:10
... : doktor
Veroniko velká gratulace a těším se na tvou prvotinu.Hezké odpoledne.
leden 15, 2022 12:17
... : Veronika V.
Milí pánové, moc se neradujte. To ještě nevíte, co všechno od vás budu chtít...
Bez podpory mých fanoušků tahle moje kniha nevznikne. Ale více informací přidám posléze.
Tak zas chvilku vydržte smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
leden 15, 2022 13:32
... : strejda
Veroniko, je mi jasné, že to neděláš z lásky k bližnímu. Ale pokud to nebude teure a nebude to v „tojro“ nebo ve švajc francích, tak se přihlásím. Také doufám, že to nebude knižní vydání těch příběhů, které už jsme četli zde, na Kudlance. To by nemělo smysl, když už jsem to četl.
Nedávno jsem koupil manželce knížku od Liane Moriaty Zamilovaná hypnotizérka v ceně - tuším 370ti Kč. Teď tam mám připravenou Sedmilhářku k vyzvednutí v ceně 358.-Kč. Takové oddechové čtení pro ženy a s podobnými cenami. Manželka je totiž noční čtenářka. To jen abys byla v obraze. Já, když už něco čtu, tak preferuji spíše literaturu faktů. Výmysly nemusím. Takže přeji hodně zdaru.
leden 16, 2022 14:25
... : Veronika V.
Milý strejdo, nevím úplně přesně, co si mám myslet o tvém výroku: Výmysly nemusím.
Já stavím všechny příběhy na tom, že se opravdu přihodily, jen jsem je popsala svižnější a zábavnou formou. Kdybych měla popsat všechny hrůzné detaily, tak by to nebylo zábavné ani trošku a já osobně mám raději, když mi lidi závidí, než aby mě litovali. Chápu, že někomu se může zdát neuvěřitelné, co všechno mám za sebou, ale lidé, kteří nikdy neopustili comfortní zonu, to mohou pochopit jen ztěží. Možná proto je nejvíce mých fanoušků z těch řad, kteří si prochází nebo prošli něčím podobným. Protože můj život opravdu není procházka růžovou zahradou. Jen jsem se z toho ještě nepodělala.

Co se týče fejetonů, tak ne všechny jsou uveřejněné na Kudlance, ale já věřím, že se najde dost lidí, kteří mě rádi podpoří, i přesto, že už něco ode mně četli.
Ráda bych si našla místo na literárním trhu, kde vydavatelství dává přednost grafomanům, bez špetky talentu jen proto, že mají hodně sledujících na sociálních sítích, nebo napíší seznam nadávek a mezi ku.a, pi.a, pr..l ještě stihnou nacpat nějaký rádoby vtipný příběh. Bohužel, český lid hloupne a raději si koupí toto, než něco, co má hlavu a patu. Proto jsem možná u některých vydavatelství neuspěla. U mých příběhů se totiž občas musí přemýšlet.
A to je taky ten důvod, proč bych byla ráda, kdyby se něco ode mně dostalo do oběhu, abych dala lidem najevo, že se dá psát trošku jinak. Někteří renomovaní lidé z oboru se vyjádřili, že mám opravdu talent, který musím pěstovat a já nemám důvod jim nevěřit.
A v neposlední řadě peníze: Opravdu si myslíš, že z toho něco budu mít? V současné chvíli nemám ani na to, abych si tu knihu vydala na vlastní náklady, proto jsem zvolila tuto cestu. A pokud se náhodou něco prodá (a já pevně věřím, že ano), tak si za to ve Švýcarsku nekoupím ani ten pomyslný rohlík. Takže věř mi, moje motivy jsou všelijaké, jen ne finanční.


leden 17, 2022 08:39
... : andrea
Veroniko, ráda tě čtu, tvoje příběhy jsou velmi vtipné. Já už vlastně z nich knížku udělala, před vánoci jsem si je vytiskla a dala to jedný kamarádce, co zrovna chořila.
Tak jestli tam budeš mít něco nového, tak si ji pak tu tvou koupím.
Pěstuj svůj talent, je fajn.
leden 17, 2022 13:25
... : Ivan Kolář
Možná, že to špatně chápu, tak jak to bude vydané?
Já to chápu tak, že ti to vydává nějaké vydavatelství tady v Čechách, ne?
Ono vydávat knížku na vlastní náklady by se v téhle době asi moc nevyplatilo, to věřím. Teď si lidi "pořídí" spíš jídlo na víkend, než knížku fejetonů. A je chvályhodné, že nepíšeš vulgárně. Tady ty fejetony, co tu máš jsem všechny četl, jsou docela fajn, pokud ta knížka bude podobná, tak si ji určitě koupím. Už se těším, co nového se dozvím!
leden 17, 2022 13:39
... : PATRIK
Veroniko, máš moc hezký úsměv.
Držím palce!
leden 17, 2022 13:40
... : strejda
Jééééé, Veroniko, to jsi mi asi nerozuměla s tím vymýšlením. Literatura faktu, je docela něco jiného. Já netvrdím, že to, co jsem od Tebe četl, jsou výmysly. To ne. Měl jsem na mysli úplně jiná, smyšlená dílka. Kdybys to, co jsi psala, bylo smyšlené, nebyla by v tom ta autentičnost. Chápu, že řada věcí se lépe čte, když je v tom i trošku nadsázky, humoru, což ve Tvém psaní vnímám již automaticky.
Jen malé odbočení, ale také přirovnání ke Tvému psaní.
Kdysi dávno, hodně let zpátky tomu jest, byl jsem ještě studentem s rudýma ušima a tehdy jsem se zamiloval do Čapka. I přes to, že to byla povinná četba. A co je povinné, to nenávidím. Vždycky říkám, že nic nemusím, že pouze mohu. A to, že jsem tu povinnou četbu přestal považovat za povinnost, bylo díky jeho povídce Šlépěje. Jak on v té, spoře osvětlené, uličce popisoval ty neznámé zimní šlápoty ve sněhu, kam vedly, kde mizely, to se četlo jedním dechem. Tehdy jsem měl pocit, že jsem tam s ním a že jdu v jeho šlépějích. Já jsem tu uličku i s těmi vrátky přímo viděl. Nádhera. No a když jsme pak dostali za úkol přeložit libovolnou část textu, vybral jsem si právě část z jeho Šlépějí. Chci tím říci, že popsat prožitek tak, aby se čtenář vpasoval nebo sžil s textem, je opravdu umějí. A ty jsi na mooooc dobré cestě.
leden 17, 2022 17:03
... : Veronika V.
Andrea: Jak jsem již psala: Ne všechno, co jsem napsala, Daniela zde uveřejnila. Některé příběhy jste už četli, ale asi ne všechny. Takže určitě narazíte na něco nového. Nicméně, já vycházím z toho, že knihy, které se mně líbí, mám doma a pořád se k nim vracím a čtu je znovu. A pokud jste to četli, tak to přece ještě nic neznamená. Třeba bude mít z téhle knížky radost i někdo jiný. smilies/wink.gif
leden 18, 2022 16:40
... : Veronika V.
Ivan Kolář: Ono je to tak: Já mám smlouvu s vydavatelstvím, která zajišťuje distribuci, pracovní kolegy nezbytné pro vydání knihy, skladování, platformu, atd, atd.. ale finance na vydání si musím zajistit více méně sama. Jaké budou možnosti financování, to dám do oběhu hned, jak bude připravena kampaň.
leden 18, 2022 16:41
... : Veronika V.
Patrik: Děkuji Patriku, ty taky nejsi k zahození. smilies/wink.gif
Já jsem hezká celá. A taky jsem vtipná, atraktivní, inteligentní a v neposlední řadě skromná smilies/cheesy.gif

leden 18, 2022 16:43
... : Veronika V.
Strejda: Ah, Miluji Karla Čapka, ten mě vlastně ke psaní inspiroval. Nejznámější fejetonista a člověk s neuvěřitelnou slobní zásobou, která se dnes už nevidí. Čest jeho památce.
leden 18, 2022 16:44
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]