O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEVÍM, JAK TO POZNAT? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 13 leden 2022
Můj dvanáctiletý syn má kamaráda, kluka ze třídy. Ale on moc se mi nelíbí, ale myslím si, že někdy je dobré mít i špatnou zkušenost a poučit se z toho, takže když ten náš chce s ním být, tak já mu to dovolím. Můžou jít k nám domů na návštěvu a být u nás, kde to mám všechno pod kontrolou, protože jeho kamarád má prý to doma těžké. Takže se stýkají hlavně u nás.


 

 

Během jeho posledních návštěv jsem si všimla, že ten jeho kamarád se snaží být o hodně fyzicky blíž k mýmu klukovi. Oba seděli spolu na stejném křesle, když hráli videohry a já jsem si všimla, že prostě on ho trošičku ošahává. Každou chvíli mu dával ruku na nohu, ruku okolo ramen a když se smáli, měli velmi hlavy u sebe.

Mluvili jsme o tom s mým manželem a nejsme si jistý, jestli bychom se neměli nějak opatrně na všechno zeptat našeho syna. Zeptat se ho jestli je gay nebo není. Můj manžel si myslí, že je všechno v pořádku, ale nikdo z nás nechce to nějak otevřít, protože přeci jenom je to ošemetný téma.

 

Milujeme našeho syna, ať bude cokoli, i kdyby byl gay nebo i kdyby nebyl, jenom si já dělám starosti, jestli právě na něj nemá vliv tohle jednání, teď když se formuje. Tenhleten jeho kamarád, jestli to nějak nemůže třeba u něj vyvolat.

 

Zajímalo by mě jestli a jaký na to máte názor vy, jestli bysme měli oslovit a přímo se zeptat našeho syna, jestli by jsme měli nějak mu domluvit, aby se přestal se s ním kamarádit.

Asi to píšu dost zmateně, ale nevíme vůbec, co máme dělat bydlíme na malém místě, na vesnici, a tady se za chvíli všechno ví. Takže by měl už takhle hned firmu.

Proto si taky nejsem si jistá, jak by to dál působilo do budoucna.

 

MARKÉTA

  

Komentáře (5)add feed
... : mamča
Markéto, Ty jsi cizinka ? Tvůj písemný projev tomu odpovídá.
Nedělej předčasné závěry, ve 12ti letech se sexualita teprve budí ze spánku, takže uvažovat, jestli je syn gay, je předčasné.
Tobě se ale nelíbí ten synův kamarád tak nějak komplexně, že ? Syn je zřejmě jedináček, takže kontrolujete každý jeho krok, ev. i myšlenku. S tím raději přestaňte, nebo až syn dosáhne plnoletosti, při první příležitosti od vás prchne.
Představ si, jak by se Ti líbilo, kdyby takhle Tebe někdo kontroloval. Každý pohyb, každé sezení s kamarádkou (považte !) na jednom křesle.
A kde mají kluci sedět, když hrají videohru na JEDNOM počítači ? Naproti sobě ?
leden 14, 2022 07:12
... : Josef
Tak já ti teda nevim. Určitě bych zpozorněl. Nejde o sezení u jednoho pc, ale o to osahávání. Ze svýho dvanácti až čtrnácti letýho věku si tak uvědomuju, že tohle jsem tak rozhodně neměl, i když kámošů jsem měl celkem dost, jak ze sportu, tak z kytary. Fakt ovšem je, že videohry jsme tehdá nehráli.
Řekl bych, že nějaký naťuknutí, spíš jakoby mimochodem a třeba ve srandě, by nebylo od věci. Docela určitě ne nějakej výslech, zákazy a pod.
Možná byste taky něco vypozorovali tajným projetím historie procházení internetem. Pokud si ještě pamatuju, tak jako kluci, už ve dvanáctiletym věku, jsme měli ohromnej zájem třeba o Playboye, kterej občas někdo na dopoledne šlehnul doma tátovi. To jsme teda hltali plnejma douškama, měli hlavy u sebe a tělo na tělo. Ovšem, bez vzájemnýho vošmatávání. Taky někdo přinesl skutečnej bestseller pro kluky, instruktážní brožurku pro holky, doteď pamatuju název "Dospívající dívka". To jsme taky hltali.
leden 14, 2022 07:53
... : doktor
Markétko,dávám mamče za pravdu úplně ve všem.
leden 14, 2022 13:21
... : Anděla
100% se ztotožňuji s mamčou.
Nejdříve mi to přišlo jako vtip z minulého století. Pokud budete mít svého syna rádi ať bude jakkoliv sexuálně orientován, není třeba řešit názor vesnice a pověst. Vesnice si vždycky svůj názor udělá, o tom žádná.
Hlavně ho nelustrujte, dejte mu prostor. A zakazovat kamaráda? Krade? Dělá výtržnosti? Nějaké přestupky? Nebo se vám jenom nelíbí jeho rodina?
Pozor na to! Děti jsou velmi citlivé na to, aby jim někdo doporučoval, s kým se mají kamarádit.
A k JOSEFOVI:
a kolik těch kluků bylo nešťastných, že s vámi musí koukat na nahatý ženský, který je vůbec nezajímají jenom proto, že by se jim ostatní kluci smáli? To byla taky realita.
leden 17, 2022 08:49
... : Josef
Jen se trochu ohradím. Nenavádím autorku k jakýkoliv averzi vůči kamarádovi a už vůbec ne k synovi. I já bych svýho syna, pokud by měl opačnou orientaci, miloval úplně stejně, jen by mě mrzelo, že ho čeká těžší život. Ale vědět bych to, jako táta, určitě chtěl!
Kolik z nás, 13ti letých kluků, bylo nešťastných při koukání do Playboye, to ti fakt nevím. Ale nebylo to povinný, kdo nechtěl, nekoukal. My jsme chtěli a měli oči navrch hlavy. Pár sešitů, když byly na déle než na dopoledne, jsem dokonce doma Flexaretou IV tajně ofocoval, tajně vyvolával a pak jsme černobílý fotky za nějakej peníz i ve škole rozprodávali. Jóóó, to byly nádherný doby. Dneska, při možnostech internetu, už je to jen k pousmání.
leden 17, 2022 13:55
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]