O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK SBALIT SPRÁVNÝHO CHLAPA - 2 PDF Tisk E-mail
Středa, 05 leden 2022
Men spend 43 minutes a day checking out womenMuži neradi řeší problémy, které se jich netýkají a zároveň jim nerozumí. Přesněji. Nechtějte, aby vám muž vybral boty, nebo kostým. Zbavíte se spousty komplikací, když mu tohle prostě nesvěříte. Vyberte si a řekněte, tohle chci. Protože většina mužů se v takové situaci cítí nesvá, často je to stresuje a v důsledku toho následuje nějaká nepříjemná hádka. Neberte mužům jejich koníčky. Nikdy. Muž miluje vše co udělá (vzpomeňte, zasadit strom, zplodit syna, postavit dům), pokud vám jeho koníček přijde nezajímavý, prostě ho nechte být.


 

 

Odměnou vás zas on nechá napospas vašim koníčkům. Dítě je třeba pochválit, stejně tak pochvalte muže. Udělá mu to radost. Muži jsou ješitní. To je prostě fakt. S tímto faktem počítejte, nejde s ním nic udělat.

 

Tvrzení, že maminka má vždycky pravdu, je pravdivé. Ne snad proto, že by maminka měla šestý smysl a věděla, jaká čísla padnou ve sportce, ale je to tak, že muži mají tendenci ženám ustupovat. Takže, když maminka řekne něco, co není pravda, časem se to pravdou stane. Proto nenuťte muže k něčemu nějakými náznaky nebo podobnými nesmysly. Prostě řekněte, co chcete, oplátkou vám bude usměvavý muž, který to rád udělá, protože vás miluje.

 

 

Co ženy ve vztazích potřebují - Novinky.cz

 

 

Ne, tohle není konec. Tohle byly takové základní myšlenky.


Nechci tu říkat, jak univerzálně ulovit chlapa vašich snů. Vzhledem k tomu, že každá žena má představu muže jinou, nelze vytvořit univerzální návod. Prostě když si to pročtete, nic nezkazíte.
Už jen za ty úvodní myšlenky budu mít na krku pár feministek. Teď přijdou věci,  po kterých mi pošlou nejmíň bednu dynamitu.

 
Ano, chlípníci (chlípnice si přijdou na své), vrhneme se teď na sex. Ač by si to někteří muži nepřipustili, jsou rádi, když nemusí moc rozhodovat. Jaksi jsou pohodlní. Kupodivu mnoho mužů je na tom v sexu podobně. Spousta chlapů má rádo, když je partnerka operovává a stará se jen a jen o ně. Já ne. Ale já se pokládám spíše za výjimku.

 

Obecně jsou dva typy mužů. Jedni spíše dominantní a jedni spíše submisivní.

Nemusí tak být pořád, bavíme se o sexu. Ty první jsou takříkajíc rádi nahoře. Ti drzí naopak. Není snadné zjistit, jak to s tím vaším je. Nejlepší ale určitě bude, když se ho zeptáte. Tím nic nezkazíte, pokud se bude ošívat a neřekne nic, nebo jen tak naznačí, je jednoznačně tím, co chce být dole. Takže pak se snažte mu udělat radost. Pokud řekne, co chce je to jasné. Opačný typ má totiž ve věci jasno. Takže se připravte, že on chce být ten aktivní. Ten nahoře. Nebraňte se, je to přeci hra. Tak si hrajte.

 

Nevěra.

Muži nemají přímo sklony k nevěře. Spíše je jim nepříjemná monogamie. Muž by měl kolem sebe nejraději malý harém. Je pravda, že jak který muž. Ale platí zhruba to samé, jako posledně. Pasivnější muži ne, aktivnější ano. Je na vás, jak to vezmete do ruky. Možná by stálo z pokus, dát mu ochutnat. Nakonec prý to holka umí nejlíp. Pro muže snad není erotičtější věc, než dvě líbající se ženy. Jestli si děláte poznámky, tak teď si olízněte tužku, ať to je dobře vidět.

 

Je nesmysl a hloupost, že by vám muž s tou druhou utekl. To nikdy! (no dobře, nějaký pomatenec asi jo), muži jsou ve všem pragmatičtí, a pokud mu tohle dopřejete, tratit nebudete, nikdy vás neopustí. Spíše naopak. Proč taky.V jeho očích budete dokonalé, navíc to není taková hrůza, vážně.

 

 

Brazilec získal právo vzít si dvě ženy najednou - Novinky.cz

 

 

Hrajte si. Muži si rádi hrají.

Je to jejich parketa. Většina her je vymýšlená pro muže, ať se jedná o šachy, nebo počítače. To, že se k nim později ženy přidaly, na tom nic nemění.

Aktivnější muži rádi přijdou se spoustou nápadů, naopak ti pasivnější rádi přijmou ty vaše.

Nebojte se, vždyť ho milujete, on vás. Určitě to bude zábavné. Fantazii se meze nekladou.

 

Pak je taky dobré si povídat. Hodně povídat.

Tak se spousta věcí vyjasní.

 

 

GROVIK

 

 

 

Komentáře (2)add feed
... : Josef
Hm.
leden 06, 2022 09:07
... : Krakonoš
Muži neradi řeší problémy, které se jich netýkají a zároveň jim nerozumí.

Až do teš jsem si myslel, že je to tak správně a že by to tak měl mít každej, kdo nechce skončit v blázinci nebo s prostřelenou hlavou. smilies/grin.gif
leden 06, 2022 10:11
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]