O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PÁNI DOKTOŘI, JAK SE MÁTE? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 03 leden 2022
8,875 BEST Plague Doctor IMAGES, STOCK PHOTOS & VECTORS | Adobe StockPo důkladné prohlídce se gynekolog nadechl a vážně povídá: "Tak, milá paní, až se dnes vrátí váš manžel domů..." "Nejsem vdaná," přeruší ho pacientka. "No, tak až se setkáte s vaším snoubencem..." Nejsem ani zasnoubená." "Dobře, tak tedy řekněte svému příteli, že..." „Pane doktore, já nemám ani přítele!“ A to už se lékař zamyslel, poodešel k oknu a dlouze se mlčky díval ven. "Pane doktore,  co se děje, proč vyhlížíte tak dlouho z okna?" neudržela pacientka svou zvědavost.

"No, víte slečno, naposledy, když se stalo něco podobného, tak vyšla hvězda na východě."

 

 

 

V nemocnici se před operací ptá anesteziolog pacienta: "Přejete si levnou anestézii nebo drahou?"
"No, spíš teda tu levnou." Anesteziolog si k němu přisune židličku, pohladí ho po hlavě a začne zpívat: "Hajej, můj andílku, hajej a spi..."

 

 

Carry on Doctor

 

 


Žena přišla ke svému doktorovi a svěřuje se mu, že její manžel si našel zálibu v análním sexu, a ona si není jistá, jestli je to dobrý nápad. Doktor: "A líbí se vám to?" "Ale jo, je to zvláštně jiné, ale příjemné." "No vidíte. Pokud vás to nebolí, tak není žádný důvod se análnímu sexu vyhýbat, pokud si dáte pozor, abyste neotěhotněla."  "Počkejte, ono se dá i při análním styku otěhotnět?" "No jistě, jak myslíte, že se rodí politici?"

 

 

"Jakou mám naději, pane doktore?" "Nó, víte, dělám tuhle operaci už po osmadvacáté."
"Tak to jsem už klidný." "Já taky, vždyť jednou se to přeci povést musí!"

 

 

Dr Con Man: the rise and fall of a celebrity scientist who fooled almost  everyone | Science | The Guardian

Utíká rozjařený tatínek za sestřičkou v porodnici: "Sestřičko, sestřičko, tak už mne nenapínejte, já už to nevydržím! Jsem otec, nebo matka?"

 

 

Jistý pán přijde ke známému doktorovi: "Je mi to opravdu trapné, ale náš syn se vyspal s nějakou dívkou a ta ho nakazila ošklivou nemocí..." "Aha, no tak ať přijde, pokusíme se to nějak vyléčit."
"Jenže on pak nakazil i naši hospodyni." "Pane bože!" "A ta tím pádem nakazila mě."  "No teda, tak už chápu. Je to zapeklité. Tak se tedy vysvlečte." "Jenže, pane doktore, zákonitě jsem pro změnu já zas nakazil manželku!"

To už to lékař nevydrží a zařve: „Takže kvůli tvýmu zas.anýmu parchantovi se v tom teď vezeme všichni?!“

 

 

Do lékárny vejde muž s bílou holí a povídá: "Pane lékárníku, vy jste mi dal místo borové vody kyselinu sírovou!" "Promiňte, pane, to samozřejmě vyřídíme. Doplatíte mi dvacet korun a budem vyrovnáni."

 

 

Přijde chlap k doktorovi a říká: "Pane doktotore, já mám každý den stolici v 6:30."
Doktor na to: "A v čem je problém?" A chlápek odpoví: "Ale když já vstávám v 7:30."

 

 

Když ležela vedle mě na lůžku, můj vnitřní hlas mi říkal: "To je v pořádku, relaxuj, vždyť nejsi první doktor, který se občas vyspí se svou pacientkou." Jenže jiný vnitřní hlas mi připomínal: "Ale Honzo, ty jsi přece veterinář!"

 

 

Ptá se lékař pacienta před operací: "Jste pověrčivý?"

"Ne, proč?" "Protože od zítřka budete vstávat jen levou nohou."

 

 

Přijde blondýnka ke gynekologovi: "Mám takový delikátní problém - hrála jsem si s robertkem a zapadl mi tam tak, že nejde ven!" Doktor si vyhrne rukáv, chvilku tam zašmátrá a říká: "Mám dvě zprávy - špatnou a dobrou. Ta špatná je, že nejde vyndat, a ta dobrá je, že jsem vám aspoň vyměnil baterky."

 

 

Doctor Death (2019) — The Movie Database (TMDB)

Potká v nemocnici neurolog kolegu gynekologa a říká mu: "U nás je to na nervy, jak u vás?"

 

 

Na urologii se vše chystá k operaci. Lékař je připravený, nástroje dezinfikované, mladá blonďatá sestřička po ruce a pacient na stole.

"Sestro, upravte, prosím, polohu penisu." Sestřička ho poslechne.

Lékař se na chvíli zamyslí a pak poví: "Mhm, a teď pacientovi, prosím."

 

 

 

V čekárně na venerologii se sejdou dva pánové a po chvíli klábosení zjistí, že mají podobné příznaky - jeden má po obvodu penisu velký červený kroužek a druhý má na stejném místě kroužek tenčí, zelený. Ten s červeným jde do ordinace první, po chvíli s úsměvem vyjde a říká druhému: "Nebojte, nic to není." Pacient se zeleným kroužkem vejde do ordinace, svlékne se, lékař ho vyšetří a pak mu oznámí: "Pane, jedná se o pokročilé stádium syfilisu, a je nutné vám amputovat penis."
Chlápek celý zbledne a když se vzpamatuje, dožaduje se vysvětlení: "Ale jak to? Ten přede mnou říkal, že to nic není." "Asi takhle, pane", na to doktor, "je poměrně velký rozdíl mezi gangrénou a rtěnkou."

 

 

Doctor vs death and evil virus : r/im14andthisisdeep

 

 

 

 

 

 

 

OK, doktoři jsou fajn, to jo,

ale raději jsem, když za nimi nemusím...

 

 

D@NIELA

 

 

Komentáře (2)add feed
... : mamča
Daniela : Tak, tak. Nejhorší jsou v tomhle chlapi. Ti jsou ochotni zavolat si doktora až ve chvíli, kdy si zubatá v předsíni brousí kosu.
leden 04, 2022 06:34
... : doktor
Dani díky,jojojojo,pobavil jsem se.
leden 04, 2022 14:00
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]