O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

COVIDOVÝ BUBÁK PDF Tisk E-mail
Úterý, 02 listopad 2021
Profesor Flegr o toxoplasmóze: Nakažena je třetina naší populace -  Vitalia.czTak jsem si odpoledne na vycházce sepesem listovala facebookem. A dostala jsem se nějak i na stránky Micíkova majitele. No, a dočetla jsem se, že jednak jde do tisku jeho knížka rozhovorů s macíkem Micíkem, druhak, což mne už vůbec nepotěšilo, prognozy vývoje našeho českého snažení o zvládnutí pandemie.  (Tady by mělo následovat pár řádek docela vulgárních slov. Ne na adresu pana profesora Flegra, ale vůči našim úžasným představitelům.)
 

 

 

 

Fakt se bojím, jak to bude za čtrnáct dnů vypadat, když se ta nechutná čísla tak rychle zvětšují. Co naplat, že odborníci už ztrácejí  klid a slušnou mluvu, když "antivaxové" - jak si tahle skupina lidí říká - hlásají svobodu a pochopení pro své jednání. 

 

Dívala jsem se v úterý večer na CNN Prima na pořad "Co Čech to politik", ve kterém panu  R. Vávrovi dokonce ujely nervy, když komentoval současný stav a chrabré odpírače, a na otázku, jak vidí konec roku, řekl: " „Kdyby se stal zázrak, změnila se politická reprezentace a chování obrovského počtu našich spoluobčanů, bude dobře. Ale ani jedna z těchto dvou věcí se nestane. Myslím, že tohle budou mimořádně depresivní Vánoce.“

 

 

Koronavirus v Česku | Mapa: Kde je v České republice koronavirus

 

 

Prezident ČLK Kubek doplnil, že "rozhodně nejde o konečnou cifru – očekává, že součet pozitivních testů by mohl příští týden překročit hranici deseti tisíc. Prezident ČLK Kubek doplnil, že "rozhodně nejde o konečnou cifru – očekává, že součet pozitivních testů by mohl příští týden překročit hranici deseti tisíc. Prezident ČLK Kubek doplnil, že "rozhodně nejde o konečnou cifru – očekává, že součet pozitivních testů by mohl příští týden překročit hranici deseti tisíc.

 

Ano, vždyť už v dnešnich dnech máme kolem osmi tisíc nakažených za den.

 

Mně osobně jednání "odpíračů" vadí, protože se nejedná jen o ně, ale v mnoha případech mohou být i roznašeči. Nehledě na to, že když to pak chytnou i oni, tak vlastní vinou pak obsadí nemocniční lůžko, na kterém by mohl ležet někdo s jinou nemocí, vždyť hrozí, že se zase budou odkládat operace...

 

Jak vidíte konec letošního a začátek

příštího roku vy?

d@niela

 

 

 


Komentáře (68)add feed
... : Iris
Tak včera už skoro deset tisíc, co je exponenciální růst všichni alespoň tušíme, takže já to vidím celkem blbě. Jsme jako národ z dost velké části blbci, takže si to vlastně přesně zasloužíme.
Vánoce budou zase na prdlačku.
Jdu se z toho posadit do kavárny, kde majitel nejen vaří výbornou kávu a peče skvělé zákusky, ale také kontroluje doporučená kriteria bezinfekčnosti. Včera byl smutný z toho, jak na něj lidé byli zlí, ale pokud by se stalo, že by kvůli nim dostal finanční flastr, tihle mu nepomůžou. Tak já mu jdu udělat kšeft. A nejen já, je nás víc smilies/wink.gif
listopad 03, 2021 08:56
... : mila1
No dalo se to čekat. To, že to přišlo až teď a ne o měsíc dříve, přisuzuju nadprůměrně teplému září a říjnu. Já jsem tedy docela posera a ikdyž miluju rockové festivaly a koncerty, letos jsem si všechny odpustila. Třeba to příští léto bude lepší.
No a co se týče obsazenosti nemocnic a hrozícímu nebezpečí, že dojdou JIP lůžka a ventilátory, já bych byla pro to, co navrhuje rakouský starosta - nemocní neočkovaní by měli uvolnit lůžka očkovaným. Je to sice drsné, ale měli stejnou možnost se naočkovat. Je jenom mizivé procento lidí, kteří se ze zdravotních důvodů očkovat nemohou. Ti by tvořili výjimku.
Ale doufejme, že tak daleko to nedojde a bude zase dobře. Musíme věřit.
listopad 03, 2021 09:56
... : Josef Kouba

V šaškárnu z kovidem prostě nevěřím. Je to jen mlha před velkým ekonomickým průšvihem. Za 2 roky budete stát ve frontě na nákup potravin jež budou stát 20x více než nyní.
V mém okolí, znám cc. 200 lidí ve stáří 65 a starší, nikdo nezemřel na tuto nemoc. (byl bych informován)Kolik znáte vy??
Já jsem ochoten se vsadit že pobudu s nejtěžími případy kovidu pár dní v nemocnici bez ochraných prostředků a odejdu zdráv. Nejsem očkován a nikdy se dobrovolně nenechám tou nevyzkoušenou látkou ani na krysách očkovat. Je mi 77 let.
Nemám doktora, nikdy jsem neměl rýmu. Naposled v 25 zápal plic a ten jsem si v jakési dřevorubecké boudě vyléčil sám za 3 dny.
Doporučuji:
Večer do pulitru z vodou v pokojové teplotě 1 rozpůlený stroužek česneku.
Druhý den ráno 1-2hod před jídlem vypít polovinu a zbytek po jídle asi 1 hod před spaním. Připravit to samé na příští den. 2-3 týdny nastartujete takový imuní systém ,že se vám vyhne jakákoliv rýma. I covid. Omlouvám se ale já to tak vidím.








listopad 03, 2021 11:15
... : Iris
Josefe,

V mém okolí, znám cc. 200 lidí ve stáří 65 a starší, nikdo nezemřel na tuto nemoc. (byl bych informován)Kolik znáte vy??


Nestydíš se tohle napsat? Byls v nemocnici, staral ses o ty nemocné a odvážel jsi jejich mrtvá těla, mluvils s příbuznými a předával jim pozůstalost? Jsi opravdu nechutný.

Já jsem ochoten se vsadit že pobudu s nejtěžími případy kovidu pár dní v nemocnici bez ochraných prostředků a odejdu zdráv.


Josefe, udělej to, moc tě prosím, česneku.
listopad 03, 2021 11:25
... : mamča
Josef Kouba : Tak u nás se Covid vyřádil v nejbližším příbuzenstvu. Syn ležel s horečkami doma a těhotná snacha v nemocnici se zápalem plic. Její táta ležel na sousedním oddělení. Dostal veškerou tehdy možnou léčbu, a přesto zemřel. Byl to chlap jak hora, dva metry výšky a 90 kilo ve svalech, sportovec. Čerstvý šedesátník, do té doby zdráv.
Nepřeju nikomu, aby zažil tu beznaděj, a potom vyzvedávání věcí po zemřelém, co dva dny před smrtí volal domů, že už je mu líp, a že už si jenom občas přidýchává kyslík.
Očkování v tu dobu pro jeho věkovou kategorii nebylo dostupné.
Myslím, že ani kilo česneku by to nespravilo.
listopad 03, 2021 14:39
... : Milene
Děvčata s panem Koubou to nemá cenu rozebírat. On bydlí snad na nějakém ostrově, celkem neobydlené oblasti. Kdyby znal poměry v Česku, tak by tak nemluvil. Úmrtí v rodině bohudík, jen v širším příbuzenstvu.
Teď jsme covid doma. Neočkovaný přítel dcery ho dostal, od něj vnuk, který měl těsně před očkováním. Naštěstí už to mají oba za sebou. Dcera má ruce hrubé od dezinfekce, jak pořád dezinfikovala záchod a koupelnu. Ona je očkovaná a naštěstí to nedostala. Jen chci říct, jak moc je to infekční. Vnuk se s přítelem téměř nevidí. Musel to dostat pravděpodobně dotykem. Klika, lednice, ručník. Já nevím.
listopad 03, 2021 14:51
... : Milene
Za chyby se omlouvám. Byla jsem taková rozohněná, ani jsem si to po sobě nepřečetla. smilies/sad.gif
listopad 03, 2021 15:02
... : Iris
Milene, díky za to, že ses rozohnila, nepřipadám si sama.
K tomu dotyku - stačí opravdu klika, vypínač, lednice...pak sáhnout do oka, nosu, pusy a je zaděláno. Je to fakt sviňa.

Mamčo, o tom tchánovi syna jsi asi psala, to je hrozné. A co snacha a vnouče, vše v pořádku?
listopad 03, 2021 15:35
... : mamča
Iris : Snacha i vnouče jsou v pořádku. Mrňousovi jsou dva měsíce, a naštěstí ani ta dvoje brutální antibiotika, co dostala snacha, snad nezanechala následky.
Lékaři a ošetřovatelé tolik osočované nemocnice "Bulovka" odvedli dobrou práci. Ale ani oni nedokážou zázraky.
Lidi už by měli pochopit, že ani V.I.P. pacienti nemají záruku, že z "Covid-oddělení" přes všechnu péči, vyváznou živí.
listopad 03, 2021 15:45
... : strejda
Iris, nedivím se, že si jdeš stále za svým přesvědčením, nakonec jsi z oboru, tak věříš v očkování.
Ano, já také věřím. Očkování proti TBC, neštovicím, spalničkám, černému kašli atd. Nakonec jsme si tím prošli všichni. Teď si však myslím, v souvislosti s covidem, že už by se řada lidí měla probudit. Doufám jen, že nevěříš té pohádce o netopýrech.
Zkopíruji Ti jen kousíček článku od odborníka. Asi je to odborník. Já ho neznám. Dnes je v tomto státě tolik vakcinologů, asi jako právníků a novinářů. Ale přečti si to.
Cituji:
Bazalovou udivila nejvíce slova vakcinologa Romana Chlíbka, jenž připustil, že vakcína proti covidu-19 je méně účinná již po šesti měsících od druhé dávky.

„Přiznám se, že ani já jsem to nečekal. Přece jenom jsem se domníval, že účinnost bude alespoň roční a že se k přeočkování dostaneme až za rok. Šest měsíců je poměrně krátká doba a konec účinnosti u velké skupiny lidí přišel zrovna teď. Zejména senioři byli očkováni v únoru, když si k tomu přičteme půl roku, tak jsme na devátém, desátém měsíci v roce. Ochrana u nich přestala fungovat, a to hraje také roli,“ zhodnotil vakcinolog pro server Lidovky.cz.

Jak vidím a čtu, tak tvé přesvědčení je takové, že klidně budeš obhajovat i desátou dávku. Když jsem tu mluvil o třetí, čtvrté, dávali jste mi ťafky.
Uvědomte si už konečně, že tohle svinstvo není přírodní vir. Tady se sledují jiné cíle, o kterých nikdo nechce slyšet, natož o nich mluvit. A to, že na jipkách je teď větší počet očkovaných, to doufám nepopřeš. Inu, laik se diví, odborník žasne... :-)
listopad 03, 2021 20:22
... : Iris
Strejdo,
odpůrci očkování stále argumentují nevyzkoušeností vakcíny.

Skutečně - když se očkuje cca rok, nemůže se její účinnost v čase empiricky ověřit jinak, než časem. Zjišťuje se, že bohužel hladina protilátek, zejména u starších lidí klesá poměrně rychle a zřejmě vyvane za půl roku. Kdyby pandemie už nejela naplno, nevadilo by to. Ale nemocných a nakažlivých je stále velká spousta, nepodařilo se proočkovat dostatečně velkou skupinu lidí, aby vyvanul dříve ten blbý covid, a tak se tahle ztráta bohužel projevuje v reálu onemocněním rizikových skupin, kdysi začátkem roku očkovaných. To není nic překvapivého, byť to přišlo rychleji, než vědci doufali. Nikdy netvrdili, že účinnost bude 100% a basta.

Píšu doufali, protože opakuji - jak jinak to měli v praxi vysledovat?

Dnes mi mezi řečí říkala kolegyně, že musí na třetí dávku klíšťovky. Sice není sezona klíšťat, ale očkovací schéma je rozepsáno do tří dávek v určitých intervalech tak, aby působilo optimálně a spolehlivě. Jistě se to muselo nějak vyzkoušet a na základě výzkumu se to nastavilo takto. Tak teď se zkouší nová vakcína na novou nemoc a holt se to musí vychytat. Štěstím v neštěstí je velké množství "materiálu", myslím tím naočkovaní či nemocní lidé, na kterém se ty věci postupně doladí.
Rozhodně první očkovací pokusy v historii lidstva (TBC, obrna a ty ostatní...) nesedly lidem okamžitě na první dobrou. Přesto se podařilo je zdokonalit, vychytat a prosadit. Jenže v té době nebyl internet, sdělovací prostředky a hybridní válka vedená přes tato media. Lidé - světe div se - důvěřovali vědcům a lékařům a byli jim za jejich výzkumy a snahu vděční, díky tomu děti neumírají už jako malé na pitomé infekční nemoci, které je dříve skolily, sotva se rozhlédly po světě.
Jinak V Izraeli začali dříve a teď hlásí, že třetím přeočkováním se situace dramaticky zlepšila, neboli možná bude schéma tohoto očkování ideálně třísložkové, to se ale zase musí časem ověřit. Je také blbé, že virus má stále dost materiálu ke zkoušení nových variací na dané téma a tak při své inteligenci, která je možná vyšší, než u lidí, naučí se časem lépe obejít očkování. Hraje se o čas a my to pořád zdržujeme.

Že je na jipkách více očkovaných, to je taková nová mantra antivaxerů. Přece zrovna Tobě Strejdulíne můj opravdu milý, nemusím tenhle nesmysl vyvracet? Citovals Chlíbka,a takže jistě čteš a sleduješ odborná vyjádření i ostatních Tvých nepřátel vědců (samozřejmě žertuji). Nerada sem strkám citace, ale kousínek musím.

Do skupiny rizikových obyvatel spadá zhruba 2,5 milionu lidí, kde je zhruba devadesátiprocentní proočkovanost.
„Devadesát procent očkovaných z těch 2,5 milionu rizikových tvoří zhruba 50 procent hospitalizovaných. Když tedy máme cca jedna ku jedné poměr očkovaných a neočkovaných v nemocnicích, tak to znamená, že těch 90 procent přispívá jednou půlkou a zbývajících deset procent neočkovaných tou druhou půlkou. Z toho vyplývá, při poměru velikosti skupin, že účinnost vakcíny je tedy desetkrát lepší, než když očkovaný nejste,” vysvětlil Hořejší.
Podle něj je tedy důležité porovnávat podobně velké skupiny, což očkovaní a neočkovaní nejsou. V tuzemsku se proočkovanost pohybuje okolo 70 procent, dokončené očkování má přes 6,1 milionu obyvatel z celkových 10,7 milionu, další lidé mají ochranu po prodělání covidu nebo jsou rozočkováni.

„Když budeme mít proočkováno sto procent populace, tak bude také sto procent hospitalizovaných očkovaných.

Strejdo, i kdybych si konečně uvědomila, jak píšeš, že tohle svinstvo není přírodní vir, tak co jako? Necháme ho řádit bez omezení? Nastavíme mu hrdě, či spíše rezignovaně svou hruď (a v ní milý vire buď)?

Nebo libo česnek? smilies/wink.gif


listopad 03, 2021 22:59
... : Josef
Což takhle, dát si špenát?

A jeden zcela logickej výpočet:
Ze statistiky vyplývá, že 10 procent dopravních nehod způsobí opilí řidiči.
Z toho tedy vyplývá, že 90 procent nehod způsobí střízliví řidiči.
Chraňme se střízlivých řidičů, jsou 9x nebezpečnější, než řidiči opilí!
listopad 04, 2021 05:11
... : mamča
Iris : Je dost zbytečné přesvědčovat přesvědčené. Můj muž se taky bránil očkování a dělal si ze mě psinu, když jsem se registrovala hned jak to bylo možné. Jenže je registrovaný sportovec, takže se nakonec nechal se skřípěním zubů očkovat, aby mohl sportovat a nemusel před každým zápasem chodit na test. (U nás je to navíc cesta k testovacímu centru 8 nebo 15 km).
No, a pak umřel synův tchán. Najednou manžel změnil názor. A že když už do sebe nechal píchnout dvakrát, půjde i na třetí dávku, až ho vyzvou.
Jak někdo blízký v tvém okolí umře, hned se ten názor na očkování mění...
listopad 04, 2021 06:59
... : Iris
Mamčo, ale jo, máš pravdu, to je jak s volbami. Přesvědčené žádná kampaň nikdy nepřesvědčí ke změně názoru.

Navíc opravdu tak trochu chápu obyčejný strach z očkování. Lidé mají strach z onemocnění a očkování na stejné úrovni. Ale zatímco u nemoci si namlouvají, že se jim podaří nějak se jí vyhnout, u očkování se musí rozhodnout "riskovat" a aktivně jít nebezpečí naproti. A upínají se ke všem možným a nemožným vysvětlením, proč je to špatné a ve svém názoru se postupně nezvratně zabydlují. Pokud nedojde k šoku, o jakém píšeš. Dobře, tohle holt asi je i pochopitelné.

Jen mě strašně točí, pokud někdo ještě i teď popírá nemoc jako takovou a tvrdí, že nezná nikoho, kdo by na to umřel. Tak těch třicet tisíc bude asi nějaký konspirační výmysl. To je taková neúcta ke všem trpícím nemocným, truchlícím pozůstalým i všem, kdo pečují a nasazují svoje zdraví a životy. To je na pěst. A je těžké ubránit se pocitům typu:...kéž bys to poznal na vlastní kůži, idiote"


listopad 04, 2021 07:48
... : Josef
Zrovna jsem se vrátil ze třetího vopíchání. Ještě žiju. Zejtra to asi bude horší, ale cigárama, pivem, houskama jsem zásobenej, krkovici ještě musim upéct. Takže další dva těžký dny snad přežiju jen s horečkou.
Kdyby ne, byl jsem tady s vámi rád.
listopad 04, 2021 12:00
... : Iris
NČ, jsi frajer. Já se pořád rozhoduji, ne, že bych v zásadě nechtěla, ale když si má člověk naplánovat, že mu může být chvíli blbě, tak se to pořád nějak nehodí, ještě musím tohle a tamto.
Ale Tobě všechna čest. Jestlipak Ti tentokrát dali poloviční dávku Moderny? Psalo se o tom, že nejnověji stačí půlka, zabere stejně a vedlejší účinky jsou slabší až žádné.
Dej o sobě vědět a neboj se nasadit Paralen nebo Brufen, žádný problém.
listopad 04, 2021 12:05
... : Josef
Dík za radu, Iris. Zatím jsem nasadil Kozel 10°, prej se mají hojně doplňovat tekutiny, což mi ovšem nikdo nemusí připomínat. Ale pamatuju si od minula zjara, že v noci jsem postupně nasadil dva Ibalgíny 400 (takže brufén), s odporem je spolknul při horečce přes 39,5°C a potil jsem se jak vrata od chlíva. Trvalo to pak ještě celej den, ale další ráno už pak bylo všechno ok.
Sice jsem měl těch protilátek asi furt dost (před měsícem 4.200 něčeho čemu nerozumim), ale snad tím aspoň mám vyřešený nějaký obavy přes zimu, co kdyby, člověk nikdy neví, tak jsem radši ten zejtřek a pozejtřek odepsal.
To je tak vše. Počítač odkládám a začnu psát závěť. To musí bejt vlastní rukou, jinak to není směroplatný. Ještě, že ne krví.
listopad 04, 2021 12:31
... : Iris
smilies/cheesy.gif...promiň smích NČ, nemohla jsem si pomoct. Bacha na alkohol, nevím, jestli desítka nějaký má. Drž se a ozvi se, že žiješ. A pokud to přežiješ, Vánoce budeš mít s dětmi v klidu a bez strachu.
listopad 04, 2021 12:39
... : mamča
Josef : Přimlouvám se, abys nám tady podrobně (den po dni) popsal, jak přežíváš třetí dávku. Spousta z nás jí má ještě před sebou, tak ať víme, do čeho jdem.
Závěť nepiš, potomci (nebo spíš jejich protějšky) se stejně nakonec o majetek poperou.
Nejlepší je nic nevlastnit. Pak máš jistotu, že když Tě děti a vnoučata navštěvují, že je to opravdu z lásky. smilies/wink.gif
listopad 04, 2021 14:26
... : Josef
A dyk jo, mamčo. Klidně popíšu, stejně mám furt prt co na práci. Akorát pochybuju, že by to mohlo někoho zajímat, už i proto, že zkušenosti jsou v tomhle případě nepřenositelný.
Je též ovšem možný, že nepopíšu, protože nebudu moct. V lepším případě už budu v zajetí dalšího vstříknutýho nanočípku, zcela v moči Billa Gatese a jeho ďábelskejch sítí 5G a 6G. A v horším případě .....
listopad 04, 2021 18:07
... : Iris
NČ - zajímá.
Před chvílí mi volala letos 96 letá máti, že zítra si jede na třetí dávku, ať prý jedu s nimi (se sestrou). Lekla jsem se a koktala, že nejsem úplně ještě připravena a kdesi cosi.... tak že prý s tím nadělám smilies/cheesy.gif

listopad 04, 2021 18:24
... : d@niela
no nevím, já první dvě dávky prožila blaženě, páč mě tam vezl můj syn a tak jsem ho měla celou tu dobu "ve své móči", mohla se vyptávat, povídat... nojo no, když on je jinak tak zaneprázdněnej.
Na tu třetí jsem si už odskočila sama, bylo to super, jen asi hodinu večer mne to na místě vpichu svědilo. Což pak občas trvalo asi tak pár dnů.
Přesto doufám, že to funguje a já budu i nadále chodit se svym chlupatcem venku. Že nic nechytnu. Což přeju všem vůkol!
listopad 04, 2021 23:05
... : Josef
Tak jo, referuju. Noc první, den druhej:
Noc ještě skoro bez teploty, častý buzení, vysvobození z postele ráno v půl pátý, zima (22 st., co jsem nastavil už o půlnoci). Teď zima (22 st.), dva tlustý svetry, teplota už přes 37,5 (rektální jsem nezkoušel), palice bolí jak po laciný kořalce. No tak se uvidí. Dnešek prostě ze svýho života
odepisuju, to už si pamatuju z druhýho pichu na jaře, takže jsem s tím počítal.
Pozn: Gates se mi ještě neozval
listopad 05, 2021 05:39
... : mamča
d@niela : Mě po první dávce rozbolel čerstvě opravený zub, a vydržel fest bolet měsíc. Zubařka tvrdila, že vcelku logicky si očkování najde to nejslabší místo, a tam škodí. Po druhé dávce zub bolel už jen pár dní.
Tak doufám, že třetí dávka vyšumí bez příznaků. Ale já mám ještě čas. Na druhé dávce jsem byla někdy v červnu.
listopad 05, 2021 06:36
... : mamča
Josef : Snad už bude jenom líp. Den - dva, je šoufl skoro každýmu.
listopad 05, 2021 06:37
... : mila1
No já jsem byla na druhé dávce taky v červnu, tak na tu třetí se chystám v prosinci. Po první dávce mi bylo divně, ale spíš od nervů, hrozně jsem se bála, mám Leidena a mladá doktorka, která mi dávku aplikovala mne vůbec neuklidnila, spíš naopak. Druhou dávku mi píchla taková herdekbaba doktorka a když jsem se jí svěřila se svými obavami, tak mne sprdla, že si dělám zbytečné starosti a nic se mi nestane a fungovalo to smilies/cheesy.gif Já prostě potřebuju, aby mne doktor uklidnil a ne znejistil. Jen mi po té druhé dávce bylo druhý den dopoledne divně, měla jsem teplotu kolem 37, což je u mne už teplota, protože já na teploty netrpím , byla jsem trochu unavená a měla jsem takový ten pocit, že na mne něco leze, ale kolem oběda to pominulo a pak už nic. Takže uvidím. Asi si předtím dojdu ještě na protilátky, zajímalo by mne, zda vůbec nějaké mám. Před očkováním jsem žádné neměla.
listopad 05, 2021 09:40
... : strejda
Podle těch poočkovacích příznaků, které tu mnozí popisujete, je asi něco špatně. Někde udělali američtí soudruzi ve vývoji vakcíny chybu. Skoro mi to připadá jako to známé rčení „hup na krávu a je tele.“
Velmi mne zaráží jedna věc. Při otevření jakéhokoli sdělovacího média jen covid a očkování. Už se ztrácím v tom, kdo je imunolog a kdo také imunolog. Ale nikde, zdůrazňuji NIKDE jsem ještě neslyšel nebo nečetl nějaké odborné rady případným nemocným (pokud nepotřebují lékařškou péči nebo přímo hospitalizaci) jak postupovat, jak se doma léčit, pokud to svinstvo dostanu. Není tohle trochu divné? Primární je tu jen očkování, očkování a zase jen očkování.

Když jsem byl se ženou na druhé očkovací dávce proti klíšťatům, což si samozřejmě platíme, nikdy jsme neměli žádné poočkovací potíže. I když nám sestřička řekla, že bychom měli počkat v čekárně asi 20 minut, vždy jsme se cítili dobře. Nasedli jsme do auta a jeli jsme.

Další věc, která bije přímo do očí. Očkování probíhá jaksi šmahem. Ptá se toho očkovaného někdo jaké prodělal nemoce? Jaké bere léky? Na vlastním těle jsem zažil omyl doktora mostecké nemocnice, který mi tehdy předepsal Varfarin společně s Trombexem. Výsledkem bylo, že jsem měl krev řidší než vodu. Něco přes 4 jakýchsi jednotek.

Očkování, respirátory, testy, to je panečku kšeft století. Která jiná firma by se mohla takto zahojit...
A tak bych mohl pokračovat a všechno mi to krásně zapadá. A nikdo mi nevymluví, že za něco takového mohou chudáci netopýři. Tečka.
listopad 05, 2021 10:33
... : mila1
strejda: poočkovací příznaky bývají i po jiných vakcínách, není to nic divného. Třeba očkování, co se podávají dětem - většina dětí má po hexavakcíně nebo Prevenaru zvýšenou teplotu, někdy i horečku. A vzpomínám si i na velmi silné reakce, které jsme mívali po očkování proti TBC.
listopad 05, 2021 10:38
... : Josef
Strýci. Že je očkování něco nepřirozenýho, votom přeci žádná. Když si ale orgazmus s vírem nedokáže poradit sám, je potřeba mu pomoct. Po vopíchání je blbě, to ví kdekdo. Já soudím až ze svýho druhýho vopíchání. Poprvé jsem vůbec nevěděl, že mám vpich. Teď to vím a trpím. Ale taky vím, že v neděli už o tom vědět nebudu, a je to pro mě takhle nesrovnatelně lepší, že jsem si ty dva blbý dny mohl určit sám, než aby mě to skolilo nečekaně, kdy se mi to bude nejméně hodit.
Včera v 7.48 to Iris, aspoň podle mě, vystihla přesně:
Lidé mají strach z onemocnění a očkování na stejné úrovni. Ale zatímco u nemoci si namlouvají, že se jim podaří nějak se jí vyhnout, u očkování se musí rozhodnout "riskovat" a aktivně jít nebezpečí naproti."
Začíná konzílium o prezidentově zdraví. Tak čau lidi.
listopad 05, 2021 12:01
... : Iris
Strejdo, klíšťovka, tetanus, žloutenka B - tedy ty dospělé (dětské si nepamatuji...), jsou v pohodě. Naproti tomu kdybys cestoval do tropických a exotických zemí, sem tam by Ti některá ta cestovní vakcína proti také nemusela udělat nejlíp, snacha mi říkala, že kam se hrabe covidová proti té...já nevím co to je za zimnici. Ale lidé před cestou trochu nepohodlí vydrží, než tam někde v cizině lehnout. Covid je - i když tomu někdo nevěří - smrtelná nemoc, pěkně záludná mrcha. Někdo onemocnění ani nepocítí, jiný umírá za strašných okolností a nedá se dopředu odhadnout, jaký kdo bude mít průběh. Proto když čtu, že Danielu po očkování svědilo jen rameno, zatímco Josef pomalu nevstal, lze usuzovat, že jeden z nich by možná v případě plného onemocnění fakt nemusel přežít. A z toho mrazí.
listopad 05, 2021 13:47
... : Iris
Strejdo, ještě něco.

Ale nikde, zdůrazňuji NIKDE jsem ještě neslyšel nebo nečetl nějaké odborné rady případným nemocným (pokud nepotřebují lékařskou péči nebo přímo hospitalizaci) jak postupovat, jak se doma léčit, pokud to svinstvo dostanu. Není tohle trochu divné?



Já toho čtu opravdu, hodně. Nevím, jestli se díváme na diametrálně odlišný internet. Ale rady tak skutečně jsou. Rady o tom, co dělat, když je člověku tak nějak běžně blbě, co si vzít a co hlídat. Doporučují často mít doma oxymetr a sledovat okysličení, volat záchranku, když klesne. Často to čtu na facebookové stránce, kde si lidé hodně radí a předávají tyhle zkušenosti, ale vídám to i běžně na netu. Radí se tam i jak postupovat, když to má jeden člen rodiny, aby nelehli všichni atd....Opravdu bych Tě ráda na ty rady odkázala, aniž bys to bral jako nějaký útok proti Tobě, nechci být v žádném případě zrovna na Tebe nijak jedovatá nebo protivná.

Jestli ale myslíš opravdu odborné rady, tedy přímo lékařské postupy, pak pardon, ale to laikům fakt nepřísluší. nestačím zírat, kolik nesmyslů lidé jsou ochotni produkovat, protože si myslí, že medicínu mají v malíčku z pouhého čtení článků. Ty jsi technicky zdatný, když občas něco probíráte na Kudlance s ostatními chlapy, jsem zcela mimo. A teď si představ, kdybych trousila nějaké ale opravdu nekvalifikované názory na věci, které Ty máš v malíčku. Úplně by ses z toho osypal, to mi věř. Jako já, když čtu některé výplody našich absolventů školy života...ty jo, to se občas nedá. Ale každý si myslí, že nasadit protisrážlivý warfarin, koupený v lékárně (což naštěstí nejde) by zvládl i on a hrubě uráží doktory, kteří jsou v obraze a ví, že se jedná o nebezpečný lék typu heparin.

A už končím, zdravím Tě smilies/smiley.gif
listopad 05, 2021 14:00
... : *deeres*
Co vám to slibovali?
Očkování nikdy neonemocní,očkování populace je jediný způsob porážky viru,očkování se nakazí velmi vzácně, očkování se nakazí, ale nemohou mít vážný průběh, očkování mohou mít vážný průběh, ale velmi vzácně, očkování nefunguje na deltu,je potřeba třetí dávka na ochranu.
https://ockovani.opendatalab.cz/statistiky
Upozornění: VTM: Očkování nefunguje, vždyť na covid minulý týden zemřelo víc očkovaných. Jenže je to přesně naopak
Ano, to je pravda, procentně těch zemřelých z množiny očkovaných je méně. Jenže, neslibovali vám něco jiného?
Lžou o původu muribundusu, podle nových zpráv se na výzkumu ve Wuchanu podíleli Američané, Pfizer zfalšoval testy o účinnosti vakcín. Astra Zeneca zcela propadla, teď 50 tisícům dávek skončila expirace, ale nemohou jí zlikvidovat, protože nevědí, kde jsou. I vakcinám Pfizer končí expirace, ale honem, honem jí prodloužily o 3 měsíce a budou se snažit to do lidí nabouchat.
Fiala ODS na předvolebním plakátu sliboval, že s nima lockdown nikdy. Pravděpodobný ministr zdravotnictví Válek ODS už s ním vyhrožuje.
Ten moribundus už tu bude pořád a prostě se s tím musíme naučit žít, stejně tak, jako s chřipkou.
Dokud se bude s očkovanými zacházet tak, jako kdyby nemohli nikoho nakazit, tak se to bude šířit pořád.

listopad 05, 2021 14:57
... : Marie
Já mám jenom dvě poznámky- proč dávají ve frontě stejnou dávku padesátikilovému človíčku a stokilovému člověku? Za druhé - žádná komerční pojišťovna nechce pojistit na poškození po vakcinaci, odpovídají, že pojištění se vztahuje na nenadálé události, vakcinace je událost dobrovolně plánovaná
listopad 05, 2021 15:22
... : Iris
Dokud se bude s očkovanými zacházet tak, jako kdyby nemohli nikoho nakazit, tak se to bude šířit pořád.


Do háje, teď za všechno můžou očkovaní, vy jste opravdu jak posedlí smilies/sad.gif
Ano, je možné, že očkovaný na své sliznici zachytí virus a čistě teoreticky ho může předat dál. Na tohle téma už bylo napsáno a řečeno tolik, že asi cíleně nechceš tuhle věc pochopit. Je rozdíl, mezi očkovaným dočasným a slabým přenašečem a mezi plně infekčním nezodpovědným superpřenašečem, nejlépe rebelující holou tlamou..

Hele, zdravý očkovaný nenakazí zdravého očkovaného. Jak asi technicky? Zdravý očkovaný nekašle, nekýchá, nesmrká a nepohazuje kapesníky, nepatlá nudle na madla košíků a nepodává usoplené ruce.
Má třeba v krku nebo nose malé množství viru který musel chytit od nějaké holé kýchající tlamy. Ale pokud se s někým nelíbá, nechrchlá nebo neřve někomu do obličeje, tak jakou je asi hrozbou? A po krátké době si očkovaný organismus s virem poradí, takže žádné nekonečné roznášení.

Čím víc bude zdravých očkovaných, tím menší bude riziko předávání onemocnění mezi lidmi, tím méně lidí se případně nakazí, protože si i s případnou slabší nákazou poradí. A časem to uchcípne úplně.

No jenže my tu máme holt skupinu lidí, kteří to budou pořád a pořád zpochybňovat a nenechají se přesvědčit ani jasnými důkazy. Naopak, tyto důkazy si přizpůsobí. Takže nakonec ten, který pro společnost něco udělá, protože nemyslí jen na sebe, tak je vlastně viníkem. Ty brďo, tak já už nevím, jsme asi fakt v pr**li....


Fiala ODS na předvolebním plakátu sliboval, že s nima lockdown nikdy.


Ježíši, copak si pořád myslíte, že tohle se dá naplánovat? Tyhle kecy!!!! To pořád sleduješ? Nějaké sliby? Nechápeš, že jestli se to rozšíří tak, že budou nemocnice nabouchané do mrtě umírajícími čím dál mladšími lidmi, tak se bude muset něco udělat nehledě na pitomé, obvyklé a furt stejné předvolební sliby? Ať už je dal kdokoliv?

Proč by tu měl moribundus s námi být pořád? Jsou s námi pravé neštovice, je s námi obrna? Jenže s tímhle lidským materiálem to asi fakt bude mezi námi běhat stále. Fajn, tak se s tím budeme učit žít. Začneš první?
listopad 05, 2021 15:27
... : mila1
Iris, je to marný, je to marný, je to marný... Já si myslím, že odpírači očkování jsou prostě jen zbabělci. Bojí se injekce a škodolibě čekají, co to udělá s námi, co jsme se očkovat nechali. A číhají na každou zprávičku o tom, jak očkování nefunguje na 100 procent.
U nás v práci před týdnem onemocněl kolega. Přinesla mu to dcerka ze školy. Jí bylo špatně asi den, jemu víc jak týden. Měl teplotu, rýmu, ztratil čich, bolela ho ukrutně hlava. Ale fungoval dál z domova a pokaždé, když jsem s ním mluvila, opakoval - ještě že jsem se nechal naočkovat, nedokážu si představit, jak bych to zvládal bez očkování. Takže zas tak úplná prkotina to nebyla.
Jelikož má silnou nadváhu a vyšší ikdyž léčený tlak, mohl bez očkování skončit v nemocnici, ikdyž mu ještě není 50.
Ale tohle odpírači slyšet nechtějí.
listopad 05, 2021 15:42
... : Iris
Milo, máš pravdu, zbabělci. A místo aby byli rádi, že očkování pomáhá, i když oni nijak nepřispěli a my to za ně odmakáme, ještě číhají skutečně škodolibě na každou kravinu, která by dokázala, že očkování nefunguje. Jenže funguje a už aby byl konec. Moc Tě zdravím smilies/smiley.gif
listopad 05, 2021 15:47
... : *deeres*
Tak mně vy zodpovědné, co děláte všechno pro mé zdraví, vysvětlete, jak je možné, že očkovanou Carmen Mayerovou odvezli rovnou z představení s těžkým průběhem kovidu sanitkou. Předtím nakazila svého očkovaného manžela Petra Kostku a očkovanou dceru Terezu Kostkovou. To se odrazilo v soutěži Stardance a jenže do karantény preventivně šlo pouze pět neočkovaných.
Na rozdíl od očkovaných jsem během léta absolvovala několik PCR testů, které byly negativní a tak bych ty svoje nudle klidně na rozdíl od těch tečkovaných, mohla mazat na madla vozíků. Jenomže nejsem prase a i přesto, že patřím nejspíš mezi ty, co to svinstvo nepustí přes svoji nosní sliznici, se snažím zachovávat alespoň minimální hygienické návyky i když stoprocentní to nikdy nebude a ani být nemůže. To bych se musela pohybovat pouze ve sterilním preostředí.
Jsem přesvědčena, že ten slavný profesor Flégr má podíl na smrtnosti vyděšených lidí. Iris, jako zdravotnice musíš vědět, že psychická nepohoda narušuje náš imunitní systém. Kdokoliv, kdo má starosti je ve stresu a najednou tu máme epidemii nespavosti a plné čekárny u psychologů.
Dívala jsem se nedávno na pořad máte slovo. Paní z obecenstva se zeptala ministra zdravotnictví Vojtěcha, proč je potřeba 2x dávka původní vakcíny, která na deltu nefunguje a teprve potom ta třetí údajně posilovací dávka. Nedokázal odpovědět. Ani nemohl, v Izraeli už nabouchali do lidí i tu třetí a ten mrcha virus si tam řádí klidně dál. Data si lehko najdete.
Neustále se chválí zdravotníci a já jejich usilí v nemocnicích a záchranné službě vůbec nezpochybňuji. Jenomže jsou tu praktičtí lékaři a ti úplně vybouchli, to měla být ta první linie, která by podchytila kritické případy. Jenže nebyla, tam jste se ani nedovolali telefonem, přitom lékaři tvrdí, že těžké případy se mají do nemocnice dostat do pěti dnů od začátku nákazy, pak už to je špatný.
Mrna vakcíny jsou pořád ještě experimentální, i ta snad nejlepší Pfizer má nežádoucí dopady. Tvrzení, že je to dobře a znamená to, že vakcína zabrala, tak to je úplně mimo mísu. A vůbec nejhorší je, že tenhle experiment chtějí vyzkoušet i na dětech.
listopad 05, 2021 17:09
... : Iris
Tak nikdo nikdy netvrdil, že účinnost vakcín je 100% Dokonce si myslím, ale jen myslím, že Astra nestála za moc. Což se zprvu nemohlo vědět, až čas ukázal. Carmen odvezli sanitou, její manžel a dcera těžký průběh neměli. Kdo ví čím byli očkováni a kdy, vždyť tohle nikdo nezpochybňuje. To, že to už nemusí chránit. Carmen jistě neměla třetí dávku, je stará a pohybovali se všichni v exponovaném prostředí, což tak umělci mívají.

Ukázalo se, že i očkovaní se budou muset testovat, nic proti tomu, stále se učíme. Ohrožují totiž zejména chudáky neočkované, kteří se nemůžou nijak bránit. Vždycky jsem tvrdila, že je dobré stále nosit ústenky nebo respíky, zejména uvnitř místností a na akcích. A tak jsem je stále nosila a nosím, aby mi neočkovaní nemohli nadávat, že je ohrožuji. Jako třeba moje kadeřnice, která sama na puse nic neměla, ale mě očkovanou a s respirátorem poučovala, že jsem nebezpečná.

V boji s virem není jedinou zbraní jen očkování, což se ví, ale nedodržuje se stejně očkovanými i neočkovanými. Někteří lidé jsou totiž blbí.
listopad 05, 2021 17:45
... : mila1
Co se týče Carmen Mayerové - udělalo se jí na představení nevolno, v nemocnici zjistili, že má covid, ale léčila se doma a těžký průběh neměla. Takže žádná senzace, na kterou odpírači čekají.
listopad 05, 2021 18:45
... : B. A.
Tak já po první dávce měl jen bolavý rameno, plus se později ukázalo že se zánětem šlachy, takže bolest na druhou, po druhý dávce pohoda klídek... to bylo v dubnu a v květnu...
teď se doma lámu v pase kašlem, teplotu nemám, max 36,7... už to trvá týden a nic moc teda, syn (10) je taky pozitivní, užívá si to po svém, nic mu celkem není a je rád, že je doma... žena je zatím negativní, ale v neděli jde na test, tak uvidíme jestli se přidá do klubu pozitivních, naštěstí je taky očkovaná... ona má Pfizera a já Astru, můžeme si porovnávat zkušenosti :-)
listopad 05, 2021 18:58
... : Milene
Já si myslím, že je to prostě tak, že kdo se chtěl očkovat a věří tomu se očkovat nechal. A ti, co nechtěli, už nikdo nepřesvědčí.
Z informací si vezmou jen to, co se jim hodí. Každý je velký generál a přesně ví, co se mělo udělat.
My měli covid doma. Dcery přítel ho dostal. Zachytili to v práci, protože se tam testují. Od něj to dostal vnuk. A my s dcerou jsme ho nedostaly. Myslím si, protože jsme očkované. Hygiena, která se s námi spojila nás stejně poslala na PCR testy a dokud se nezjistilo, že jsme negativní, měly jsme karanténu.
Často vidím v MHD, jak někdo jí a vůbec mu nevadí, že sahal na tyče, pásy apod. Covid necovid. smilies/sad.gif
listopad 05, 2021 19:18
... : Josef
Ještě zpráva o zdravotním stavu NČ po třetím pichu ModeRNA. Den druhej, noc druhá:
Tak ten včerejší den, to byla skutečně chuťovka. Někdy po poledni, tedy úplně přesně 24 hodin po vopíchání, to začalo. Teplota přes 38, hlava jak střep, klouby bolavý nevohebný, dvě cigára jsem ani nedokouřil, celý odpoledne prožitý v nějakejch mrákotách. Hodil jsem do toho Ibalgín 400, zapil skleničkou píva, navlík se všeho možnýho a kolem 17. hod. zalezl do pelechu. Opět, přesně jak minule, jsem se propotil jak dobytek.
Ráno už celkem dobrý, jen trochu takovej, jakoby nesvuj, sprchoval jsem se asi 20 minut - nááádhera. Teď teplota 36,2, tlak 118/62. Ještě si dám dneska voraz u rádia a televize a zejtra už vyrazím do Tesca Extra pro doplnění tekutých zásob.
Nemyslím, že zrovna moje zkušenosti jsou někomu jinýmu něco platný, to si musí každej vyzkoušet sám. Ale byl tady požadavek na referování, tak referuju.
Pěknej den všem.
Pozn: Gates se mi ještě neozval

listopad 06, 2021 05:10
... : mamča
Josef : No hurááá ! Takže žiješ. Ty dva dny se snad dají vydržet, takže se taky nechám opíchat. Půjdeme s manželem každý jindy, tak o zásobování nemusíme mít starost.
Možná ten Ibalgin s pivem není úplně dobrá kombinace, mělo by se to hodně zapít čímkoli nealkoholickým, nejlépe vodou.
Ale chápu, že vodu používáš výhradně na mytí.
listopad 06, 2021 06:56
... : Josef
Nojo, mamčo. Přežil, zatím. Jen moji zkušenost nepovažuj za obecně platnou. S někým to může zamávat i víc, než jen jeden nebo dva dny. Beru v potaz i námitky chřipečkářů i antivakcinářů, akorát se mi jejich námitky PROTI zdají slabší, než moje rozhodnutí PRO.
Když si uvědomím, že to, co jeden den včera, bych měl prožívat třeba deset dnů doma, nebo daleko hůř, tejdny s hadicema v dršťce ve špitále, tak mi to furt takhle vychází líp. Jestli je to tak dobře nebo špatně, jestli to skutečně pomohlo, to mi na 100 procent dneska nepotvrdí nikdo!
listopad 06, 2021 08:04
... : Iris
NČ - a naopak, s někým to nemusí zamávat vůbec, nebo skoro vůbec. Já mám ve svém okolí většinu takových, se kterými to prakticky nehne. Jestli říkáš, že to bylo jako po druhé injekci, tak počítám také s menší reakcí typu zvýšená teplota a bolest hlavy půl dne.
Tak gratuluji, za dva týdny nebo jak dlouho to nabíhá, budeš kyborg, robocop nebo já nevím, jak se ty odolné potvory jmenují.
Zkrátka železný muž smilies/wink.gif
listopad 06, 2021 10:33
... : Petr Sysala
rozsévači strachu si mnou ruce a s jásotem sledují, jak se tu hadáte a jdete si po krku. achjo, jak drůbež ve volném chovu, děs běs.
listopad 07, 2021 17:47
... : Marie
Přesně podle plánu - rozděl a panuj a bude hůř
listopad 07, 2021 17:58
... : Josef Kouba
Podle WHO je smrtnost tohoto chřipkového viru cca jen 0.002%. Potom proč se dat očkovat? Navíc každý očkovaný může ten virus dostat, i být přenášečem! Takže je to jen pro ještě vyšší zisky nadnárodních farmaceutických koncernů?! Něco neskutečného, jak nekonečná naivita je v mnoha lidech.
listopad 08, 2021 05:57
... : mamča
Josef Kouba : Až budeš ležet na ÁRU, tak možná změníš názor. Jenže Ty máš štěstí, že bydlíš tam, kde lišky dávaj dobrou noc, a tam se i Covid bojí.
listopad 08, 2021 06:02
... : Josef
No, Pepane, asi takhle. Pokud mi laik, byť by jím byl třeba celym národem oblíbenej umělec ze seriálu Ulice, tvrdí se stoprocentní jistotou něco, o čem už ze samý podstaty věci nemůže mít ani páru, neberu to vůbec v potaz. Sorry jako, to není nic proti tobě, je to jen konstatování.
Člověka, kterej se problematice věnuje profesionálně, toho už v potaz vzít musim. A tady mi pomáhá moje celoživotní poznání, nejdřív vyčtený, pak i praktický, že ŽÁDNEJ SKUTEČNEJ ODBORNÍK SI NIKDY NEDOVOLÍ, TVRDIT NĚCO S JISTOTOU 100 PROCENT.
Brejden všem.
listopad 08, 2021 06:55
... : Iris
Josefe Koubo

Navíc každý očkovaný může ten virus dostat, i být přenášečem!

To je ta vaše písnička stále dokola, obehraná a trapná. Očkovaný může být přenášečem, ale jen mnohem míň, než jiní přenašeči. Ale hlavně - koho by měl očkovaný nakazit, kdyby kolem něj byli zase samí očkovaní a odolní??

Píší, že pokud si s touto infekcí má organismus sám poradit bez problémů, měl by se s ním setkat v dětství. Pokud se objeví na planetě zcela nový druh viru, který dospělá populace nezažila, nemá proti ní dospělý hotový člověk ve imunitní paměti nic...nic prostě. To je jen ruská ruleta, jak kdo to nakonec vydrží. Až pro generaci mladých a dětí, které se teď zrovna promořují bude tato infekce jen běžnou respirační nemocí. Pro nás staré je to smrťák.

A ty zisky? Nebuď naivní ty. Vakcína stojí cca 500 Kč, podaná monoklonální látka 60 000, další sumy neznám přesně, ale drahé léky ty koncerny ještě vymyslí, neboj. Tak jen buďte pořádně "na placku", ať si na vás ty koncerny podáním léčebných přípravků pořádně namastí kapsy.
listopad 08, 2021 07:20
... : Iris
Vlku, rozsévat zbytečný a ničím neopodstatněný strach je špatně. Uklidňovat a oblbovat lidi tím, že se nic neděje, je také špatně.

Přesně kvůli tomu podceňování, které mnozí tak rádi slyší, jsme takhle rozštěpení. Ten který mluví o tom, že se nic neděje a že se zbytečně rozsévá strach, je zpravidla ten, kdo se nejvíc bojí a utíká se k chlácholení, že se nic neděje. Bojí se nemoci ale bojí se i injekce proti ní.

Ten, kdo poznal, že to opravdu nebezpečná hrozba je, kdo se setkal v reálu i opakovaně se smrtí a kdo i navzdory tomu strachu se snaží s nákazou bojovat, ten se chová přiměřeně situaci a určitě není ani ovce ani drůbež.

listopad 08, 2021 10:17
... : Petr Sysala
Strach je především lokální mozkové anestetikum. Pokud se k tomu přidá rozhodovani nikoli odborné, ale pouze a jedině politické, je to průšvih jistý. A je celkem jedno, čeho se to týká, klimanouze, elektromobility, woke kultury, degenerativni vzdělávání, svědci Burešovi, zdravotnictví...
listopad 08, 2021 11:16
... : Josef Kouba


Nejdůležitější je to že báchorky o smrtelném viru, které lidstvo existenčně ohrožuje, se nedá dlouhodobě udržet.

Ten prolhaný systém nalevo i napravo kolabuje a jak musí čím dál tím více absurdně argumentovat a používat čím dál tím agresivnější útoky aby se legitimoval.

Důležité je přitom poznat, že násilí, se kterým media aktuálně pracují, nesvědčí o jejich síle ale o jejich slabosti.

Kdo stále větším tlakem šíří grotesknější lži, jako o "pandemii neočkovaných", kdo vyhlašuje, že zdraví lidé jsou rizikovým faktorem číslo jedna ve společnosti a kdo kvůli jednotlivým případům onemocnění a nebo pozitivně testovaných blokuje chod celých zemích, dělá jen proto, že mu dochází argumenty a v jeho zoufalství už jen kope slepě kolem sebe.

Ernest Wolff
listopad 08, 2021 11:18
... : Iris
Petře,

Pokud se k tomu přidá rozhodovani nikoli odborné, ale pouze a jedině politické, je to průšvih jistý.


Tak s tím jedině souhlasím. smilies/smiley.gif
listopad 08, 2021 11:20
... : Josef
Pepane. Bez ohledu na dvouřádově rozdílnou cenu.
Očkování odmítáš. Fajn. Tvoje rozhodnutí. Důvod? Víš, ty stoprocentně víš, že v lepším případě tě vakcína poškodí, v horším případě z tebe udělá mutanta. Fajn.
Tak bych ještě chtěl vědět, jestli, v případě onemocnění, seš rozhodnutej, odmítnout i napíchnutí monoklonární infuze, protože nechceš, aby tě infuze poškodila, v horším případě z tebe udělala mutanta. Nebo ne zrovna ty, ale třeba, kdyby ses tak musel rozhodnout o podání svýmu dítěti.
listopad 08, 2021 14:22
... : Josef Kouba
Naposled jsem byl očkován v roce 1972 v nemocnici v Hradci Králové proti vzteklině. Zahynul mě vlčák po očkování proti vzteklině do 24 hod. Doktor mu dal dvojitou dávku, prý se Norina, jak se jmenovala cukla. Tam jsem byl nedobrovolně 14 dní. Pokud bych odmítl, odvezli by mě tam policajti. Píchali mě něco do kůže na břichu.
Na oddělení byl jeden voják a vdaná žena jednoduché povahy, oba pokousaní psem. Vyprávěla mě, že v rodině marodí i její muž. "Uvařila jsem rýžový nákyp, on jej nerad. Vyhodil hrnec oknem ven a vyběhl a dupal po něm a zlomil si při tom nohu".
listopad 09, 2021 06:47
... : Josef
Tak jo. Souvislosti mi sice krapet unikají, ale vy mym věku už je to omluvitelný.
listopad 09, 2021 07:51
... : Iris
NČ, jsem na tom s tím nepochopením podobně
listopad 09, 2021 08:08
... : Iris
Už jsem asi pod vlivem
listopad 09, 2021 08:09
... : Iris
....z mobilu jsem psala, že jdu na třetí dávku očkování a předběžně se radši také loučím. Místo této věty se mi na mobilu objevily nevídané klikyháky, které jsem přisoudila účinkům zlých mocí prostřednictvím čipu po minulém očkování. Tady na velkém počítači ty klikyháky nevidím...je to záhada. Asi nějaké spiknutí. Tak mi držte palce, ať neproležím moc času, venku se zdá být krásně.
listopad 09, 2021 08:24
... : Josef Kouba
Iris,
máte kámošku na krevním rozboru? Stačí jednoduché mrknutí. Po očkování červené krvinky vyvádějí neskutečné kotrmelce mění se z dřívějších koleček jakési malé hádky. Proč??

Jinak paniku uměle vyvolanou neberu. Ve Squamish 18.000 obyvatel (kanada) kde je nemocnice a o 50 km je Wistler, bez nemocnice (asi také 18 tis. ) nejrychleji rostoucí město na světě a mezinárodně promíchané velice bohatými lidmi. (jeden den lyžování stojí jen 3400 Kč denně.)
Tak za 20 měsíců, do Squamish přivezli z 36 tisíc obyvatel, pouze 1 pacienta s podezřením na C-19 a toho hned vezli do Vancouveru. Mám to od ženy mého syna, jež v nemocnici pracuje. Je to 5 měsíců stará informace. Moc se o to rýmu nezajímám možná se to trochu zhoršilo.
Doporučuji nevěřit TV.
listopad 09, 2021 09:39
... : Iris
Josefe K., snad naposledy a srozumitelně - nekoukám na covid v TV, dělám v nemocnici, kde ti lié leží a umírají. Je možné pochopit tento zásadní rozdíl?

Kolečka nebo hádky z červených krvinek už by nebyly tajemstvím, kdyby to tak bylo. Vždyť se tady nic neutají a krev se odebírá každému na potkání, zejména v nemocnici, to už by se někdoo určitě mrknul. Možná by nebylo od věci ale zjistit, co s krví dělá takový pořádně rozjetý covid, Josefe.

Víc k tomu už nemám sílu dodávat.
listopad 09, 2021 11:47
... : Josef
Já teda vůbec nerozumim tomu, proč mají odpírači takový úporný puzení, přesvědčovat všechny kolem sebe o jediný pravdě - samozřejmě, o tý jejich pravdě. Tak mi to přijde, že hlavně přesvědčujou sami sebe. Bojej se bacila a bojej se i vakcíny. Bacila odehnat neuměj, vakcínu jo.
listopad 09, 2021 12:21
... : Iris
Josefe, a zase pro nás všechny, tedy i očkované, bude omezena zdravotní péče ve smyslu odkládání plánované péče, operačních zákroků a všeho. My očkovaní tedy asi neumřeme přímo na covid, ale jinak všechno ostatní s prominutím odse*eme také.
To si piš, že přesvědčují sami sebe. Vedou tyhle nesmyslné řeči, protože se bojí. Všichni se bojíme, ale ....no však to nemá cenu říkat Tobě. A vlastně ani jim.
Jinak třetí aplikována, uvidíme.
listopad 09, 2021 13:03
... : Josef
Tak Iris. Držím ti všechny palce, ať tu třetí Gatesovku přežiješ co nejlíp, třeba i líp než já, i když, pro mě ten nejhorší, druhej den, se taky dal přežít.
Velkou roli v tom má stav psychickej; je uplně něco jinýho, mít horečku přes 39 a nevědět z čeho a jak to bude pokračovat, nebo mít horečku a vědět od čeho a vědět, že zejtra bude daleko líp a pozejtří už o tom prakticky vůbec nebudu vědět.
listopad 09, 2021 13:29
... : Iris
NČ, dík a souhlas.
Poslala jsem svému obvodnímu lékaři informaci o třetím očkování, ať to ví a zapíše si to někam. A obratem od něj dostala e-mail, že se za 14 dnů můžu dostavit na očkování proti chřipce a pneumokokovi...asi na něj dělám dojem vakcínofila smilies/wink.gif
listopad 09, 2021 13:34
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]