O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NÁPADY, KTERÉ STÁLY (SNAD) ZA TO PDF Tisk E-mail
Pondělí, 01 listopad 2021
Klimatické schůzování, tzn. boje s klimatickou změnou a jasná deklarace záměru dosáhnout uhlíkové neutrality, to je to, oč neustále běží. K řešení tohoto problému se svým úspěšným pokusem připojili i novozélandští a němečtí vědci, kteří úspěšně naučili chodit na speciální záchod 11 krav ze 16členné skupiny. Vědci je nejprve ustájili ve speciální toaletní kóji, kde dostaly odměnu v podobě jídla pokaždé, když se vymočily. Poté je umístili poblíž této kóje a odměňovali je pokaždé, když do ní odešly vykonat potřebu. Po patnáctidenním pokusu záchod s úspěchem používalo 11 krav.

 

 

 

Ketose: Eine optimale Energieversorgung ist wichtig

 

Spousta lidí takhle učí své děti na nočník. Posadí je tam, čekají, až se vyčůrají, a pak je odmění, když se to povede. Ukázalo se, že u krav to funguje stejně.. Proč se tento pokus konal? Ohromné množství kravské moči představuje závažný ekologický problém.

 

Moč obsahuje dusík, a když se smíchá s trusem, mění se na čpavek, který v přírodě způsobuje problémy v podobě kyselých dešťů. Může také kontaminovat vodu nitráty a vytvářet znečišťující vzdušné částice oxidu dusného. A krávy močí opravdu hodně. Jediná kráva může vyloučit asi 30 litrů moči denně.

 

Kdyby se skot dokázal naučit vyměšovat na speciálních místech, bylo by jejich moč a trus lehčí odstraňovat a zredukovat tak emise skleníkových plynů. Největší ekologický problém skotu ovšem představuje metan, který vypouštějí při říhání a flatulenci a který přispívá ke globálnímu oteplování.

 

A naučit krávy, aby přestaly krkat a prdět, nejde. Praskly by.

 

 

 Ať si mohou sáhnout i ženy. Soše Julie v Mnichově chtějí dát mužskou  společnost - Novinky.czStačí si sáhnout a všechno se vám splní? V Mnichově na Mariánském náměstí, na jeho okraji před budovou Staré radnice, stojí socha Julie Kapuletové. Kdo jí sáhne na na její nahé ňadro, má štěstí v lásce jisté. Pokud by někdo pochyboval, může ještě Julii vložit do náruče květinu. Mnichované však poukázali na to, že v rámci genderové vyváženosti by v zájmu žen měla vedle Julie být umístěna socha Romeova s obnaženým s penisem. Město kupodivu žádost nesmetlo ze stolu, právě naopak. Městský kulturní referent Anton Biebl odpověděl, že kritice rozumí, protože je zcela v pořádku. Uvedl, že mnichovské památníky je potřeba „podrobit kritickému zvážení s ohledem na nacionalismus, nepřátelství vůči demokracii, militarismus, kolonialismus, převládající maskulinitu, nedostatečné zastoupení žen a rozmanitost“.

 

 

Zajímavé místečko je i v New Yorku na Wall Street, kde stojí rozzuřený býk.

No, kdo by se mu divil, když si musí nechat líbit neustálé hlazení na jeho nejintimnějších partiích?

tak si to přeberte, buďte veselí či nespokojeni,

ale stejně s tím nic nenaděláte.

 

d@niela

 


Komentáře (10)add feed
... : mamča
Lidstvo je zdegenerované. Krávy budou chodit na záchod, a která se to nenaučí, půjde na jatka. "Vědci" neustále vymýšlejí hovadiny, jako např. přídavek Adblue do paliva dieslových motorů, bez kteréžto přísady se auto nerozjede. Tato močovina se vyrábí uměle, zatímco močovina kravská je na obtíž.
Každý sedlák si bude muset podle počtu chovaného dobytka nakoupit "Prděnky", aby různí podvodníci měli s čím obchodovat. EU a EK jim k tomu bude tleskat.
Kdyby "vědci" neustále nevymýšleli podobné nesmysly, žilo by se nám líp.

listopad 02, 2021 06:34
... : strejda
No jo no. Jsou nesmysly a nesmysly. Jiní vědci zase zjistili a spočítali, (jedná se o záležitost buněk), že každým orgasmem žena omládne o devět dní. Čemu už má dnes člověk věřit, že?
listopad 02, 2021 11:51
... : mamča
Aktuálně :
"Jak si povšimla už řada kritiků, v Glasgow se kupí tryskáče, které rozhodně nepatří k nejekologičtějším způsobům přepravy. Podle amerického komentátora Dineshe D'Souzy je jich celkem 400. „V soutěži o cenu za největší pokrytectví bude evidentně tvrdá konkurence,“ podotkl."
...a tady se bude krávám dávat na zadek katalyzátor. smilies/cheesy.gif
listopad 02, 2021 12:54
... : mamča
strejda : To by prostitutky byly v kojeneckém věku, nebo ještě "na houbách".
listopad 02, 2021 12:56
... : Marie
mamčo: prostitutky hrají jenom divadlo, jako mnohé z nás
listopad 02, 2021 17:27
... : strejda
Mamčo,
tak v této oblasti, do které jsi zabrousila, jsem úplný laik. S prostitutkou jsem ještě neměl tu čest se seznámit, ale dovolím si s tím omlazením prostitutek oponovat. V článku, který jsem kdysi dávno četl, se jednalo o jakési poorgasmické omlazování ženských buněk celého těla. Nevím sice jak přišli na těch devět dní za každý orgáč, ale možná je to i jakési podprahové sdělení všem ženám k většímu sexuálnímu apetitu. A to přece každou ženu potěší, že mládne, ne? Na těle i na duši...
U prostitutek je to - a opět můj laický názor - jen zdání, které klame. Pod vrstvou Dermacolu, rtěnek a pičifuků se může skrývat tvář i mnohem starší, než je psáno v rodném listě. A také si dovolím tvrdit, že ony při tom svém poslání, které má pouze finanční efekt, ani žádný orgasmus neprožívají. To je můj laický názor. :-)
listopad 02, 2021 18:16
... : strejda
A můžeme se zase vrátit ke klimatu a k prdění krav.
listopad 02, 2021 18:18
... : Josef Kouba
Povrch Evropy je pouhé 1%. ve srovnání s povrchem zeměkoule, takže celý ten sraz v Glasgow je úsměvný. Jeden výbuch sopky zlikviduje mnoho let úsilí s CO2.
Mám domek nedaleko farmy, farmář hnojí pastviny kravskou močí a to jen v noci. (nařízení radnice) Rád chodím s pejskem ven 3x denně, poslední špacír je po 10 večer. Když se hnojí, dáváme si pauzu, to se prostě nedá. Záleží také na směru větru.
Akademická otázka, kolik litrů moči yyprodukují lidé na zeměkouli denně.
listopad 02, 2021 21:16
... : Petr Sysala
Kterýkoli klimatiský summit je dnes to samé, co byly sjezdy KSSS nebo KSČ, tedy ideologické blabolení a soutěž o největší 3,14čovinu, která udělá lidem ze života peklo.
Je to celkem pochopitelné. Strůjci jsou nevzdělaná hovada, které se jinak neuživí, tak vsadili vše na konec světa. Tihle hlasatelé jsou staří, jako lidstvo samo.
listopad 04, 2021 10:50
... : doktor
Tleskám a děkuji Danielce a mamče.Hezké odpoledne.
listopad 04, 2021 14:55
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]