O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PAN PREZIDENT UŽ NEBUDE PREZIDENTOVAT? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 18 říjen 2021
Všichni mu drží palce, aby se co nejdříve uzdravil - i ti, co ho posílali pěkně dlouho bůhvíkam a přáli mu i to nejošklivější bůhvíco. Alespoň tím všechny proslovy (snad každý náš chytrolín musel několikrát denně být slyšen) začínají. Kdyby to nebylo myšleno vážně, kdyby se to neustále neomílalo, tak si myslím, že je to jen absurdní divadlo; konkrétně, že sleduji kocourkovské městské radní, kde není jen jeden příšerný Nácíček, ale kde jich je víc než přehršel.
Vivat náš český Kocourkov!

 

 

 

 

  • Co kdyby bylo potřeba povolat vojsko?
 
  • od 21. října do 8. listopadu budeme mít bezvládí - co s tím?

  • článek 66, článek 66....
 
  •  nebude-li schopen on, KDO bude schopen místo něj?
 
 

Bylo těch otázek, které se z úst našich představitelů na nás valily, hodně moc. Jelikož jsem jen jedna česká desetimiliontina, která nikdy neměla možnost do ničeho krafat, dávám volný prostor i vám, abyste se také nechali slyšet (číst), co si o tom myslíte.

 

Sice to bude stejně tak na nulu,

 

 

 

ale - proč si nepopovídat na téma – co nás

asi čeká a nejspíš nemine?

 

d@niela

 


Komentáře (19)add feed
... : mamča
Co kdyby bylo potřeba povolat vojsko ? smilies/cheesy.gif No to mě rozesmálo.
Od dob Husitských válek tahle země nikdy neválčila. Vždycky se to řešilo odesláním "pár set volů", nejčastěji do Říše Německé.
A protože volených i nevolených "volů" u nás máme spoustu, zejména ve vrcholných politických funkcích, nevidím problém s vykoupením Země České.
Nač máme armádu ? Na válčení určitě ne.
říjen 19, 2021 06:28
... : Josef
No, vypadá to, že doprezidentoval. A vypadá to, že Andrej to ví už déle, když tak bezproblémově uznal svou porážku a předání moci.
Můžu se i konspiračně dohadovat, jestli to náhlý zhoršení stavu prezidenta nesouvisí právě s potřebou, odstavit ho, aby nedělal vítěznejm pseudodemokratům problémy ..., ale to už bych se mohl klidně dostat až k novičoku a ricínu a k bájnejm figurám, který nikdy nikdo neviděl. Na podobný výmysly a žvásty ovšem máme jiný machry.

Takže jediný, co dneska je každýmu naprosto jasný, je, že dobře už bylo a skončilo v sobotu 9. října.
A že letošní Vánoce budou průměrný: Horší než minulý a lepší než příští.
říjen 19, 2021 06:38
... : strejda
Jistě si vzpomínáte, že jsme se, jako žáci, museli učit jména našich představitelů zpaměti. Bylo to tuším v občanské nauce.
Být dnes mladý, svým dětem bych to přímo zakázal. Do žákajdy bych napsal, že si nepřeji, aby jim byl zatěžován mozek nějakými hyenami ve vedení státu, kteří se pasují na elitu národa a nejde jim o nic jiného, než o prestiž a o moc.
říjen 19, 2021 10:09
... : andrea
Milá mamčo, milí pánové, pravdu díte.
Na tuhle smutnou frašku raději nemyslet.
Já se jen ráno a večer kouknu, jestli nenastala "nějaká změna", a jinak si raději pustím nějaký film - a to ještě z těch, co jsem si už dřív nahrála.
Lepší je se tímhle nevzrušovat, protože my, ti pracující desetimiliontiny, to nejmíň ovlivníme.
Tohle je záležitost těch pár vrchnich desítek.
říjen 19, 2021 10:18
... : mamča
andrea : Za svůj život jsem už zažila spoustu změn. A pokud mě paměť neklame, většinou byly k horšímu.
říjen 19, 2021 11:30
... : Iris
Ale nemyslíte to, milé kolegyně a kolegové z Kudlanky vážně, tedy to, že onemocnění pana prezidenta byl náhlé a nečekané, tak nějak možná zinscenované, že jako se to někomu hodilo...? Proboha, vždyť už klempíruje takovou dobu a jeví zcela evidentní příznaky nemocí, se kterými sice může žít a pracovat, které ale progredují, protože pacient je zcela neukázněný a neposlouchá dobře míněné rady. Cukrovka mu odešla v sobotu...nebo v úterý? Jakákoliv dietní omezení jsou zesměšňována a zlehčována, o alkoholu nemluvě. No a ten bude také příčinou jeho konce. Že pije a rád, to sám o sobě hrdě prohlašoval. Proč by ho nemohly postihnout nemoci z nezřízené konzumace alkoholu a neléčených chronických neduhů? Tolik lidí to postihlo přesně tím samým mechanismem i s dopady před ním, proč by to nemohlo postihnout jeho? Je nadčlověk?

Koho teď nazýváte hyenami ve vedení státu? Myslíte ty nevolené zločince na hradě, kterými se prezident dosud obklopoval a kteří za něj protiprávně a protistátně jednali, aniž k tomu měli voličský mandát?

A vrchní velitel armády opravdu dosud je, tak nezlehčujte tuto roli, i když nejsme zvyklí válčit, všechno může přijít poprvé.

Změnou k horšímu bylo zvolení tohoto prezidenta s celou tou jeho špinavou bandou. Hůř být nemůže.
říjen 19, 2021 14:07
... : doktor
..... snad se nyní najde smeták na vymetení svinčiku z z HRADU ČESKÝCH KRÁLŮ.
říjen 19, 2021 14:32
... : Josef
Ne, Iris. Ty nevolený příšery (nepíšu zločince, protože nevim), tedy zřejmě máš na mysli Mynáře a Ovčáka, ty, aspoň pokud vím, štvaly Zemanovy příznivce ze všeho nejvíc. Proč si tam dotáhl zrovna tyhle dvě, až neuvěřitelně nesympatický a lidsky naprosto nepřijatelný, figury, to nikdo nepochopí, ví to jen on sám.
Ale protiprávně ani protistátně za něj nejednají. To zasejc ne! Nejednají za něj vůbec, jen ho úzkostlivě chráněj, což je pochopitelný, protože vědí, že s jeho politickým koncem skončej i oni a vědí, že neskončej zrovna nejlíp.
Argument s vrchním velitelem armády je v našich poměrech skutečně směšnej.
Dál nemá smysl, se s tebou o Zemanovi hádat, každej máme svou pravdu, a která pravda je ta pravá pravda, to teď nerozsoudí nikdo, možná ani historie.
Co se tejče, že doteď bylo nejhůř a hůř už bejt nemůže, k tomu nemám slov. To se bojim, skutečně a vážně se bojim, že na důkaz nebude třeba čekat ani na historii.
říjen 19, 2021 14:54
... : Josef
Fakt myslíš, doktore? Jakej svinčík? Prosím, konkrétně. Dík.
říjen 19, 2021 15:26
... : *deeres*
Zeman určitě měl sbírku nemocí ještě před tímto stavem. Podle toho, co se začíná proslýchat, tak tou bezprostřední příčinou asi nebude selhání jater. Začíná to vypadat, že ho kleplo a jestli to je opravdu tak, pak se divím, že mu lékaři doporučili očkování u kterého se ví, že u rizikových pacientů (v jeho případě cukrovka,nemoc cév, kouření) způsobuje krevní sraženiny.
říjen 19, 2021 15:39
... : strejda
No vidíš, Iris. Já zase věřím, že jde již o více jak rok připravovaný puč proti Zemanovi. Hospitalizace Zemana jim v tom náramně nahrála. A kolikrát už to chtěli nahrát na nesvéprávnost?
S Vystrčilem se teď asi spojil i pan Zavoral (odkdy jsou ředitelé nemocnic ošetřujícími lékaři?) a pokud se zdravotní stav prezidenta zlepší, budou to brát jako úspěch nemocnice a pučisté se budou ohánět tím, že dělali vše jen pro dobro státu. Jsou nepostižitelní. Vždyť Zavoral nesnáší Zemana stejně jako ty, že? Zeman udělal jen jednu chybu s Minářem a s Ovčáčkem. Tak to vidím já, matinko...
říjen 19, 2021 15:51
... : Iris
Strejdo, to je normální zubatá.
Nikdo se s nikým nespojil, jenže i když tenhle starý nemocný pán normální cestou umře, zase se to bude svádět na nějaké spiknutí, my jsme na ty konspirace borci.
Odkdy jsou ředitelé nemocnic ošetřujícími lékaři? Od té doby, co se lidé plánovaně ukládají k rekondičním pobytům na ARA a odtud vládnou. Ale bez ironie - osobně jsem nějaké znala, pokud to byli lékaři a stále léčili, byli i ošetřujícími lékaři svých, většinou prominentních, pacientů. Což takový prezident nepochybně je. Pokud jde jen o ředitele bez doktorského titulu, pak je to jiná. Proč by jako Dr. Zavoral měl nesnášet Zemana? Netrpíš stihomamem? Rozhodně ale nebyl nadšený z toho bordelu, co se kolem tohoto pana pacienta v jeho zařízení vyrobil, včetně šílených výroků těch mistrů pohůnků, které vrhaly špatné světlo na způsob léčby a provoz nemocnice. A teď ho ještě lidé, jako třeba Ty, budou osočovat z nesmyslů. Když přitom jenom prezident prostě umírá na neléčitelnou nemoc. Než léčit takovéhle pacienty, to radši seknout bílým pláštěm.

A jasně, zapomněla jsem - očkování, příčina všech bolestí lidstva. I taková zcepenělá játra jsou proti očkovací látce sranda...Bože smilies/sad.gif
říjen 19, 2021 18:36
... : d@niela
Irisko, copak to nevíš, co všechno v tom "sajrajtu", co se jím očkují lidi celýho světa, je?
To je tak unikátní dílo...
Já obdivuju všechny ty chemiky, kouzelníky nejrůznějších řemesel, co to vyrobili za látku -

- může se jí ovládat všechno lidstvo,
- už teď to mění lidem pohlaví,
- už teď díky tomu umírají miliony lidí na světě,
- jednoduše: jde o spiknutí globálních elit s cílem kontroly světové populace

a prostě to nej a nej nejhorší, co si jen lidi dovedou vymyslet. Někdy je mi až do breku nad tím, co lidi dovedou vymyslet, případně zneužít pro svoje zviditelnění.

Teď se zas už pár dnů krafe a krafe úplně zbytečně o tom, co je s jedním pánem, který se celý život nešetřil, jedl a pil, co mu hrdlo ráčilo, ze všech a všeho si dělal legraci - a teď, když už je na svém dně, tak se vyrojilo plno mudrců a hlavně plno nejdivočejších konspirací. Ale já si myslím, že jak to bývá, na prvním místě jde jako vždy - o peníze...

Jediný, co si říkám, že takhle to je (a vždycky bylo) se všemi "představiteli" ve všech koutech světa - od šamanů, přes krále, cary, prezidenty...
Mj. připravuju pár článků z z naší historie, které jsem (já nepoučená) objevila. Dočetla jsem se např., že

- Jiří z Poděbrad, snad nejlepší král český, byl stálý milovník kalicha Páně. A byl tak tlustý, že ke konci života nebyl už prakticky schopen pohybu a sluhové ho museli všude přepravovat vozem. I přes pokročilost choroby, si však zachoval zdravý rozum a snažil se pracovat, jelikož mu lékaři alespoň umožnili, aby mohl sedět za pracovním stolem...
Vy jste to věděli? smilies/grin.gif
říjen 19, 2021 21:38
... : Josef
No, já teda nevim. Např. mně po očkování začala svinská podágra.
Taky se mi blběc dejchá při dobíhání tramvaje, než před 10ti lety, tedy jasně před očkováním.
Do zrcadla se na tu zrůdu po očkování už radši vůbec nekoukám.
Mohl bych pokračovat, ale nebudu. Nechci zbytečně do zdejších řad vnášet zděšení.
říjen 20, 2021 06:51
... : Josef
Jo, co se týče pana prezidenta, to fakt nevím. Nevěřím ovšem tomu, že by ve špitále byl nějak záměrně poškozovanej lékařema. To už mi přijde až paranoidní. MUDr. Zavorala navíc zrovna letos zjara Zeman vyznamenal nebo nějak povýšil neboco, pochybuju, že zrovna Zeman, se svou zabejčeností, by se takhle choval ke svýmu odpůrci.

A vrátim se k zapomenutým otázkám z článku:

Co kdyby bylo potřeba povolat vojsko? Doporučil bych, obrátit se na jediný schopný vojsko, momentálně spící v Blaníku

od 21. října do 8. listopadu budeme mít bezvládí - co s tím? Přestanu pít mlíko, abych se z tý situace dočista neposxal.

článek 66, článek 66.... Ten se mě netýká, takže je mi zcela u zadečku.

nebude-li schopen on, KDO bude schopen místo něj? O tom už by se psát dalo, spíš v samostatnym článku. Já osobně bych teď volil Andreje, to ale nevím, jestli mi to vydrží až do volby. Též uvidíme, kdo se přihlásí (Švejnar už má prej opět zabukovanou letenku).
Rád bych už konečně volil PRO někoho a ne furt jen PROTI někomu.
říjen 20, 2021 07:14
... : Iris
Danielko - děkuji.
A budu se těšit na články o nemocech mocných smilies/smiley.gif
říjen 20, 2021 16:48
... : mamča
článek 666...
říjen 20, 2021 17:04
... : Josef
Šmarjájosefe! Smí se vůbec tohle číslo veřejně psát?
říjen 21, 2021 06:30
... : kyttka
Tak když budu celej život žrát, chlastat a hulit, tak mě to v 77 asi taky trochu sejme. Každopádně je to dobrej příběh pro Hollywood. Taková apokalyptická fraška, protože co my bez něho budeme dělat? Trochu cynicky se mi chce říct, že já osobně bez něho na Hradě budu slavit. Jinak ať je mu vážně dobře. Kdyby na Vysočině v klidu užíval důchodu a objímal stromy, tak si budu pamatovat jenom to, že v devadesátkách byl vcelku frajer.

To je biják! Těžce nemocný muž, jehož jediná naděje na přežití spočívá v utajení jeho stavu před mnohamilionovou anetickou hordou, je ochraňován hrstičkou posledních spravedlivých - tajemným ruským rytířem , jehož jedinou zbrojí je jeho nejedlost pro většinu dravých nepřátel, chudým mlynářským synkem se superschopností neprověřitelnosti a ušlechtilým zbožným pastevcem který dokáže držet hyeny v uctivé vzdálenosti jen čistými, žhnoucími slovy a jemuž dodává sílu nevědomí, že, jakožto pro sodomitu , pro něj jeho církev plánuje jen peklo.
Příběh koření postavička veselého prosťáčka s kytarou, který s nasazením života pašuje nemocnému muži pilulky čínské medicíny a třem hlavním hrdinům vynáší poštu.
Spád a napětí podtrhává plíživá přítomnost hrdinného slovenského vojáka, jenž je rovněž bezprostředně existenčně ohrožen a jehož jedinou šancí na svobodný život by bylo, kdyby těžce nemocného muže nahradil; křišťálová mravní čistota však zbojníka jistě donutí, aby se obětoval a na záchraně nemocného přítele se podílel jeho odesláním k doléčení k Černému moři.
Ach Kalliopé, ach Melpoméné, ach Euterpé, ach Érató, jaký to příběh…

Člověk, kterej se obklopí tímhle, zkrátka normální být nemůže.
říjen 27, 2021 08:13
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]