O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

UPALME COVIDOVÉ ČARODĚJNICE! PDF Tisk E-mail
Pátek, 15 říjen 2021
Síť 5G již i nás: Pět českých pokusných měst – první už se vzbouřilo.  “Všechny nás to tu zabije!” děsí se občané Jeseníku. V okolních zemích  přibývá útoků žhářů na věže |Světové spiknutí, zbraň z tajné laboratoře i neexistence mrtvých.  Mrtví ani nakažení neexistují, statistiky jsou kompletně vyfabrikované a  je to celé globální hoax. Objevuje se celá řada teorií, že covid-19 byl uměle vytvořen, cíleně rozšířen a že pandemie je kontrolovaná Světovou zdravotnickou organizací.

 

 

 

 

 

Dále je to spiknutí globálních elit s cílem kontroly světové populace, obohacení nejbohatších jedinců, jako například Billa Gatese nebo farmaceutických společností. A česká vláda, která za to zodpovídá, na tom údajném spiknutí spolupracuje.

 

To jsou jen některé z dezinformací, které kolují v souvislosti s koronavirem.

 

Ono není dívu. Vždyť téměř polovina lidské populace má podprůměrnou inteligenci. Trpí proto deficitem logického uvažování, racionální soudnosti, a většinou nemají ani ponětí o existenci kritického myšlení. Pro tyhle lidi je neomezený přístup k mediálním blábolům, které tvoří významnou - ne-li převážnou - část webových (dez)informací nebezpečným zdrojem nebývalé míry tupé hlouposti, která úporně vzdoruje jakýmkoliv rozumným argumentům.

 

 

Nejúspěšnější“ dezinformátoři v Česku: vyniká SPD i Ledecký - Seznam Zprávy

 

 

Nikdy v dosavadní historii lidstva neměla hloupost, blbá omezenost, nevzdělanost a ignorance tak široké pole působnosti i akčního dosahu jako právě teď - v počáteční fázi informačního věku.

A tak se stalo, že internet je rájem ovladatelných hlupáků i nenávistných agresorů, kterým umožňuje snadné sdružování a vzájemné podněcování a posilování. Jednadvacáté století nemohlo začít hůř. Terorismus a spolčování hlupců všeho druhu jsou přímými důsledky neblahých účinků informační "svobody", a pokud proti nim lidstvo nenajde účinnou obranu, můžeme se těšit na diktátorské režimy, krvavé občanské konflikty, a možná i horší věci.

 

 

Ilona Csáková vs. plukovník Prymula: "Nikdo nebude rvát do mých dětí  vakcínu! Je třeba je před tím chránit!" Tvrdě proti korona-podvodu. -  ARFA.cz - Argumenty & Fakta

 

 

Nezastavitelné šíření idiotských blábolů o velkém covidovém podvodu a „sajrajtech“ ve vakcínách jsou jen malým nahlédnutím do té nejhorší možné budoucnosti. Dnes už šíří epidemii hlavně nezodpovědní neočkovaní. Až to postihne i je, nejspíš změní názor.

 

Kdybych měl tu moc, podmínil bych individuální přístup na internet získáním oprávnění podobného řidičskému průkazu a absolutním zákazem jakékoliv anonymity. Každý zájemce by musel podstoupit prověrku schopností kritického myšlení a racionální logiky. Inteligentní a vzdělaní agresoři, grázlové a dezinformátoři by sice o přístup nepřišli, ale ztratili by možnost houfovat a pást svá zmanipulovaná stáda, bez kterých by nebyli akceschopní.

 

Tak.

A teď si jdu namočit ubrousek do octa,

protože to je nejlepší respirátor.

Alespoň takhle to říkala sousedka…

 

PETR

 


Komentáře (13)add feed
... : Josef Kouba
Co k tomu blábolu říci:
Poselství George Orwella zní: “Život jakékoli osoby, která se rozchází s vládní politikou musí být systematicky ničen.”
říjen 15, 2021 04:18
... : Iris
Co k tomu říct?
Bravo smilies/smiley.gif
říjen 15, 2021 07:25
... : Josef
Tak já teď teda nevim.
"Téměř polovina lidské populace má podprůměrnou inteligenci"? To ale tak nějak bude vždycky, jinak ani nelze, taková už je vlastnost matematickýho průměru. Akorát by se ještě měla definovat dolní, vrchní a střední (průměrná) hodnota inteligence, jak se to měří a stanovuje. Abysem jako i já věděl, jestli jsem na tom s inteligencí pod nebo nad. I taky bysem potřeboval vědět, jestli jsem ovladatelnej hlupák, či nenávistnej agresor. Protože jinak tápu a nejhorší je, když se neví.
V čem by měla spočívat prověrka schopnosti kritického myšlení a racionální logiky, kdo by měl stanovit způsob a průběh prověrky, kdo by měl vydávat osvědčení o způsobilosti, kdo by rozhodl, že třeba nejsem debil, že jsem sice inteligentní a vzdělanej, ovšem jsem agresor, grázl, dezinformátor? A jak bych naopak já měl zaručeno, že zadavatel a rozhodčí nejsou agresoři, grázlové, dezinformátoři?
Asi by to ještě chtělo krapítko dopiplat.
říjen 15, 2021 11:51
... : d@niela
Pepo, myslim,ze zrovna ty nejsi jeden z lidí, co by si dával na cumec octovej ubrousek, co stoprocentně věří na čipy v nose, co obdivujou moudra téhle zpevacky... atd. atd. A jak vidíš, takových lidí fakt nejni málo ...
říjen 15, 2021 13:37
... : Josef Kouba
První a zcela zásadní podmínka k pochopení té strašidelné cesty zkázy, na kterou se celá naše “západní” civilizace vydala, je VĚDĚT.
Vědět, kdo za celým tím cirkusem stojí.
Vědět, kdo vymýšlí destruktivní akce jako Great Reset, Green Deal nebo korona-krize, které nás mají připravit o poslední zbytky svobody a zdrojů.
Vědět, jak je možné, že je někdo schopný něco tak masivního centrálně řídit (nikoli organizovat, o to už se starají desetitisíce poslušných kolaborantů).

A chápat, proč to dělají.


Web/blog – https://bornova.pub (Vynikající rozbor současné situace)
říjen 15, 2021 23:21
... : Josef
Tak semsi, Pepane, ten tvůj odkaz na kousek rozklepl. Celý to přečíst, by bylo nad mou mozkovou kapacitu, a já si jí ještě musim kousek rezervovat taky na praktický věci, např. zavazování tkaniček u bot, zvedání prkýnka při čůrání, a pod.
Hlavně jsem ale nepochopil, jestli si někdo dělá pr.el, nebo je to myšleno vážně.
říjen 16, 2021 08:00
... : doktor
Ze všech těch strašidel,bludiček,sudiček a vědem ,které vědí,že to co od nepaměti ( přelom století ) pomáhá dětem i dospělým zbavit se nemocí je v podstatě spiktutí a snaha o likvidaci lidského rodu s prominutím na zvracení.
říjen 16, 2021 12:36
... : Josef Kouba
Čas napoví kdo se hodně zmýlil.
říjen 16, 2021 23:46
... : Josef Kouba
Perfektní shrnutí poskytuje nový dokument “Monopoly – Kdo vlastní svět?“. V 60 minutách dává velice přehledně dohromady veřejně dostupné informace, které ukazují, jak všechny nitky vedou ke dvěma nadnárodním společnostem – BlackRock a Vanguard. Tyhle nenápadné společnosti vlastní skoro vše, co kolem sebe vidíte.

Vlastní vaše jídlo.

Vlastní farmaceutické společnosti, které vám teď cpou experimentální pseudovakcíny.

Vlastní velké sociální sítě, které brutálně manipulují a cenzurují jakýkoli obsah, který nepodporuje jejich aktuální agendu.

Vlastní velká média, která zdegenerovala jen do jakési reklamní agentury pro jejich agendu.

Vlastní bankovní systémy, kterými vás drží v šachu finančně.

Vlastní Google i YouTube, které vám ukazují ty “správné” výsledky.

Vlastní fact-checkery, kteří pomáhají znásilňovat pravdu.

Vlastní filmová studia, která vám dál podprahově vymývají mozky, když si večer chcete odpočinout od koupených politiků a manipulativních médií.

Velmi, velmi doporučuji se na těch 60 minut podívat. Je to nejlepší stručné shrnutí a nejlepší dokument do dob Zeitgeistu. Doporučte ho také komukoli dalšímu, kdo rozumí angličtině. Verze s českými titulky snad také brzy bude.



říjen 17, 2021 07:03
... : Josef
No dobře, Pepane. I kdybys měl pravdu ty, což, jak píšeš, čas ukáže. Tak v tom případě:
K čemu mi ta zjištění jsou, nebo budou, platný?
Jaká je lepší alternativa? Socializmus? Komunizmus? Tedy společný vlastnictví výrobních prostředků? Nebo něco úplně jinýho? Třeba kapitalizmus s lidskou tváří?
Pokud jo, tak jak k tý alternativě dojít? Evolucí? Revolucí (celosvětovou? lokální? sametovou? Africkou jarní?)? Válkou?

Hele Pepane, fakt nechci tvý názory a přesvědčení nijak shazovat. Jen mi nikdy nestačilo konstatování, že nějakej stav je blbej, to je jen první část rozboru, za kterou musí následovat část druhá, návrhy na REÁLNÝ PROVEDITELNÝ zlepšení stavu. Bez tý druhý části je předloženej materiál prakticky bezcennej. Tak jsem se to naučil a pozdějc i vyžadoval při osobních konzultacích a pracovních poradách ve svym profesnim životě.
Čili, vracím se k první otázce: K čemu mi ta, tebou uvedená, zjištění jsou, nebo budou, platný?
říjen 17, 2021 09:07
... : Josef Kouba
Má odpověď: Vřele doporučuji přečíst a hlavně i komentáře jež jsou z většiny na vysoké úrovni. Vysvětlují současnost. Buď je slečna Bornová geniální, nebo má v pozadí tým. (můj odhad)


Great Reset jede podle plánu, debilizovaní lidé dál klusají na “Sametová jatka”
zvedavec.org

říjen 17, 2021 13:52
... : Josef
Pozadí slečny Bornový, na rozdíl od mnoha pozadí jiných slečen, jsem neviděl, takže ani nevím, co v něm má.
Odpověď na mý otázky v 9.07 hod. tady ovšem taky nevidím.
Diskutuju s tebou! Tak bych chtěl odpověď od tebe! Nebo nediskutujem?
říjen 17, 2021 14:09
... : Josef Kouba
Já na tu koronovou rýmu nevěřím, mám v okruhu asi 200 bližších či vzdálenějších známích kteří překročli věk 65 a doposud nikdo na coronu nezemřel. Poslední parte..srdeční mrtvice věk 80 let, dvě sebevraždy zastřelením, (pokročilá rakovina) jinak nic. Informujeme se.

Dokument „Mikroby vyvracejí koronu“, na který se odkazují v tomto dokumentu najdete s českými titulkami zde: https://odysee.com/@resetheus:5/mikroby_vyvraceji_koronu:7
říjen 22, 2021 09:49
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]