O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

POČŮRANÉ ZAMYŠLENÍ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 27 září 2021
10+ bezplatné Manneken Pis a Brusel fotografie - PixabayZda čůrat vstoje či vsedě může být pro muže v leckteré domácnosti otázkou vpravdě hamletovskou. V Německu se však řešila zcela vážně v soudní síni! A to kvůli případu soudní pře mezi vlastníkem bytu (žena) a nájemníkem (muž) o 1900 eur (cca 53 tisíc korun) kvůli skvrnám od moči na podlaze, na zdi i na prkénku. Alespoň částečnou podporu pánské části populace poskytl soud, který rozhodl, že "stání" není soudně stíhatelné. "Stoupenci této praxe musejí počítat s občasnými střety se spolubydlícími, zvláště ženami, ale nenesou odpovědnost za korozi mramorových podlah toalet a koupelen," zdůvodnil soudce svůj rozsudek.

 

 

Ne že bych musela v každém článku zmínit svého čoklíka, ale pokud s ním chodím ještě těsně před spaním, tedy noční dobou, vídávám v ulicích muže nejrůznějšího věku, jak otevřeně močí na chodníku – a to dokonce nikoliv u zdi, či stromu, ale do ulice. A před hospodou jsou i v družném konání. Ptala jsem se kdysi jednoho pána, co tím vlastně sledují? Prý to je i projev mužnosti. Ale myslím, že nanejvýš proudem moči honí broučka lezoucího po zemi. Nebo v zimě vyčurávají svůj monogram do sněhu... 

 

Že by si tedy dokazovali svou velkou mužnost? Nevím. Rozhodně to mají oproti ženám nesmírně jednoduché.

 

To jsem si poprvé uvědomila na Červené sjezdovce v Krkonoších, kdy jsem v zoufalství nevěděla "co, kam, kde". A i když se mi pak povedlo schovat se za jedním hustým keřem, tedy tou nízkou borovicí, na jejíž jméno si teď ne a ne vzpomenout, tak vzpomínka na svlékání se z kombinézy a nakonec i samo čúrání byl horor - jak to všechno rychle zvládnout a navíc ani si nic neposkvrnit. Podobnou situaci zažila moje kamarádka, kterou zas manžel nechal v zaparkovaném autě - za poledne na velkém a lidmi přeplněném náměstí, kde ovšem nikde nebylo vůbec nic, kam by fofrem zalezla. Ale přesto situaci vyřešila, a ještě dnes jí skládám obrovský hold.

 

Zejména při mužském močení vestoje prý hraje velkou roli správné zaměření proudu moči. Nesprávně zaměřený nebo rozptýlený proud může způsobit znečištění podlahy, oděvu, obuvi, případně i nezvednutého záchodového prkénka.

Od mužů je z tohoto hlediska obvykle vyžadováno, aby si přinejmenším rukou přidržovali penis za účelem jeho nasměrování. Správkyně a uklízečky někdy opatřují pisoáry žertovými nápisy typu „Přistup blíže, je kratší, než si myslíš“, a ženy s oblibou nadávají na muže, kteří si před močením nezvednou prkénko. Někteří muži dokonce nechávají sedací prkénko v základní poloze trvale zvednuté. (Není divu, že se na ně ženy zlobí, však usednout v noci na studenou mísu je opravdu eklhaft!)

 

 

Znáte 5 nejzajímavějších čurajících soch? – Epochaplus.cz

 

 

Začetla jsem se i do spisu, který se věnuje studiu lidských dějin z hlediska močení, a zjistila, že s močením na vyhražených místech měli mužští vždy velké problémy.

Dokonce ani Ježíš Kristus zřejmě nechodil na veřejnou latrínu. Podle historických vykopávek se zdá, že v Kumránu, odkud Ježíšova domovská sekta synů božích pocházela, ani žádná latrína nebyla. Naopak, každý příslušník sekty chodil vykonávat potřebu do písku okolní pouště zcela neorganizovaně.

Bral si s sebou jen lopatku pro zahrabání pevných exkrementů a v případě zvlášť čistotných mnichů možná i konvičku s vodou.

Tyto jednoúčelové lopatky archeologové skutečně našli.

 

Sotva si troufám se zeptat – jak je to u vás?

d@niela

 

 

 


Komentáře (11)add feed
... : Marie
Napíšu příběh: syn byl pozván ke kamarádům na oslavu, bylo jich tam několik již dospělých kluků, jak se slavilo, tak se pak začalo chodit na záchod a vždycky prý zazněla věta: u nás se čurá v sedě. Kamarádi se smáli jen do té doby, kdy jim jeden z domácích kluků vysvětlil, že jejich rodiče si nechali postavit malý domeček a 2 dospělým synům zanechali byt 3 1 i s vybavením, ale dál ať se starají sami. A tak po zkušenosti s úklidem sami po sobě (bez pomoci maminky), kluci vyřešili čurání v sedě nejen mezi sebou ale i pro návštěvy.
září 28, 2021 11:28
... : Marie
slovy tři plus jedna, to plusko tam bylo a najednou není
září 28, 2021 11:29
... : Josef
Jo, Maruško. Plus na Kudle se ti nezjeví nikdy. Ani některý jiný znaky (který, to už zase nevim).
A jinak, od tý doby, co jsem přišel na chuť kšandám u kalhot pod košilí, svetrem, sakem, by mě nějaký "v sedě" ani nenapadlo. To je vše, co k tomu můžu říct.
září 28, 2021 11:54
... : doktor
Popravdě nevím proč má někdo problém se trefit do mušle.Holt se u toho nesmí motat a různě nesoustředěně očůrávat okolí.Moc hezké a soustředěné odpoledne.
září 28, 2021 12:11
... : Josef
No nekecej, doktore, že se pokaždý trefíš. A taky, že zrovna tvoje kapičky se neodrážej ven.
září 28, 2021 14:59
... : mamča
Vzkaz od uklízečky na pánském WC :
"Je tady furt načůráno...
Nedávno ukazovali na Spektru, jak malý Indián holýma rukama zkrotil Anakondu.
Neříkejte mi, že ty vaše žížaličky nejste schopni udržet na uzdě".
září 28, 2021 17:33
... : Marie
Taky přidám něco pro úsměv. Někdo na vesnici vymyslel soutěž kdo dál dočurá. Na start se postavila vesnická Anička, čupla, čurala a pak zase odběhla. Další se postavil Vašek, no jo, Anička neodběhla až tak daleko, aby nic neviděla a zařvala: nedržet, já jsem si taky nic nedržela. Kdo vyhrál a jak to vůbec mohlo dopadnout?
září 28, 2021 19:50
... : *deeres*
Když takovej pivař utrhne 10 piv, tak těch pět litrů si samo brzy řekne, že musí ven. Veřejná WC dne už stojí 10-20 Kč a rozhodně nejsou všude. Tak poslouží podloubí, podchod,křovíčko, nebo někoho plot. Taková zákoutí v blízkosti hospod probíhám poklusem s kolíčkem na nose.
Opilec stojí v parku u stromu a močí.
Přijde k němu policajt a spustí na něj: "Občane, tady se smí močit?!"
Chlap jen mávne rukou: "Jo, klidně si ulev!"

září 29, 2021 11:42
... : doktor
Pepo,nevím jak to dělám,ale fakt nemám počůrané okolí ani prkénko.Ovšem znám pár chlapíků kteří u této mužské činnosti sedí,já bych se cíleně v sedě nevyčůral - musím stát.Bezva den přátelé.
září 29, 2021 12:13
... : Josef
Určitě to, doktore, uplně pokaždý děláš dobře, přesně, cíleně. Votom přeci žádná!
To teda jen já to občas netrefim zcela přesně. No neva. Stejně si nejmíň jednou za tejden vytřu, ať se trefim, nebo ne, takže v tom nějakej zásadní životní problém nenacházím.
Vytírám si výhradně savem s chlórem, bezva to voní a zřejmě to je velmi škodlivý pro životní prostředí. To ale nevim přesně, jen se domnívám; a otevřeně tady přiznávám, že mi to je naprosto u zadečku, stejně, jako i dementní autistka Gréta.
září 29, 2021 14:00
... : doktor
Hahahaha,díky Pepo.Za mne vytírá manželka a kdyby ukáplo , tak o mne přerazí smeták. Ahoj, ale jinak je mi to také u p..... ! Pepo , Savo je super,říká a píše se to. Přeji hezký den.
září 30, 2021 12:23
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]