O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CABOODLE RANCH PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 16 září 2021
Bude to znít jako pohádka.... Byl jednou jeden pár, který měl tři děti. Kluka, dívenku a malého chlapečka. Žili celkem spokojeně, až do určité doby, kdy se rodina rozešla - dvě starší děti do svých životů, otec za prací a maminka také jinam. Tak to ale běžně bývá. Otec ještě nějakou dobu u sebe měl toho nejmenšího.

 
 
 
 
 

Po dalším čase, když i ten nejmenší dospěl do věku mladého muže, odešel také do svého života. Jen nechal u otce svou milovanou kočičku, protože neměl možnosti ji vzít s sebou. A tím to všechno začalo...

 

 


 

 

V takových situacích je lidem smutno. Otec zůstal v domě sám, jen ta malá synkova kočka byla posledním zbytkem velké rodiny. A tehdy se zrodil velký plán. Plán na něco, o čem se později psalo v celém světě, co se dostalo i do té veleznámé Guinnessovy knihy...

 

 

 

 

Craig, jak se křestním jménem otec jmenuje, je neuvěřitelně šikovný. Mimo svou práci se začal věnovat jedinému pamětníku na rodinný život - té malé číče, která mezitím přivedla na svět houf nádherných koťat. Ne že by se jen staral, aby měla co jíst a pít, ale vzal to "z gruntu" - začal vyřezávat a sestavovat malé kočičí město, takové překrásné domečky, ve kterých kočky bydlely.

 


 

 

Velice brzy tam začali chodit lidé, obdivovali tu úžasnou kočičí rodinku, která se neuvěřitelně rozrůstala. Protože - měl-li někdo nějakou číčinku, pro kterou už neměl místo, přinesl ji Craigovi a požádal, zda by ji tam nemohl nechat... 

Bylo tam postupem času cca sedm set koček, dobrovolníci tam chodili pomáhat, později se přidal i veterinář. 

 

Byl to kouzelný život, Craig se už svým kočkám věnoval celý svůj čas. 

Ale roky běží, Craig stárnul, a přestával svůj obrovský kočičí ranč zvládat, takže se rozhodl ho ukončit a kočičky se postupně rozešly do světa, do nových domovů.

Craig už má doma jen pár těch nejmilovanějších, které úzkostlivě opatruje … 

 

d@niela

 

 
Komentáře (4)add feed
... : mamča
Upřímně, jako milovnice koček si nedovedu představit sedmset koček pohromadě na libovolně velkém pozemku. Zvláště pak těch nekastrovaných. Kočka je teritoriální zvíře, a potřebuje mít svůj revír, který si zvláště kocouři značkují. Sedmset koček také vyprodukuje množství výkalů.
Takže za mě takhle ne. Milovníci koček se projevují jinak, než ponechat živelné množení koček na přírodě. Kampak asi všechny ty kočičky přijdou, až Craig umře, nebo se už nedokáže starat ?
září 17, 2021 07:16
... : doktor
Tak nevím zda setřít slzu či si myslet,že statečnýmu Craigovi malinko přeskočilo.Zatleskal jsem mamče.Ahojky a bezva víkend.
září 17, 2021 12:51
... : mila1
Já milovnice koček nejsem, ale dvou jsem se ujala a první, co jsem udělala, bylo, že jsem je nechala vykastrovat. A pak mne žily, teda ještě jedna žije, spokojených víc jak 11 let. Pan Craig je asi hodný člověk, ale mám pocit, že se mu to trošku vymklo. Nekastrované kočky dokážou mít koťata dvakrát do roka a kde pořád brát zájemce? Už jsem to tady jednou psala, ale líbilo se mi, že na Krétě i volně pobíhající kočky kastrují a při té kastraci je označí tak, že jim vystřihnou do ucha takový trojúhelník (nebolí to, dělá se to v narkoze při té kastraci) a je hned jasné, která kočka kastrovaná je a která není. To mi přijde jako rozumné a ráda bych podobnou praxi viděla i u nás.
září 17, 2021 14:30
... : Krakonoš
Pan Craig holt to, co ušetřil za psychoterapeuta, vrazil do kočičího žrádla a výroby domečků. Nakonec to ale, zdá se, dobře dopadlo, když už se podařilo kočky "udat" někam jinam.
září 19, 2021 16:35
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]