O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ALESPOŇ NĚJAKÁ OBRANA? PDF Tisk E-mail
Neděle, 29 srpen 2021
Můj příběh, coby manželky, která „na nevěru přišla“, je tuctový; je tolik podváděných manželek a speciálně v pokročilém věku… Ale já si řekla (když mě přešel první šok a zoufalství), herdek, tohle přece musí mít svůj vzorec a zákonitosti!!! A začala jsem pátrat. Nikoliv po milence, ale po těch zákonitostech. Myslím, že není na světě nic jasnějšího než to, že pokud žena vystrčí, tak muž zastrčí. Odpusťte prosím tu vulgaritu, ale je to tak výstižné. Příroda (nebo kdo) to tak zařídila v zájmu zachování druhu, a proto to taky funguje.

 

 

 

Je prosím fuk, zdali je pán ženatý, či jinak zadaný (možná to funguje trochu méně pro kategorii pánů čerstvě zamilovaných, ale také to funguje. To všechno ostatní, tj. zklamání, slzy, bolest, výčitky, ale i radost z tajného milování, sdílení krásných pocitů milenců, a podobné emoce - je jaksi navíc.

 

Uvízlo mi hezké přirovnání: muž dostane jenom tolik, kolik mu žena dá. A tady je jádro pudlíka -  ten můj pacholek za to vlastně nemůže, von je tak naprogramovanej. Zlehčuju to, teď už ano, nicméně mě ta ženská nakonec začala zajímat. A tak jsem mu rovnou řekla, že jestli je takovej borec, že to dávno skončil, jak tvrdí, tak mi řekni, kdo to je, chci ji poznat, vědět, co má ona a já ne? Ale, ale, to se to kroutíme, to se to vymlouváme…

(Tak víš co? Já se na ni podívám i bez tebe.) To jsem mu ale už neřekla a rozjela to. Ale jo, moji drazí, samozřejmě, že vím, je nečestné a nesportovní, prolézat mobil, který není můj a pátrat po mailech, které nebyly psány pro mně. No, taky mi ze sebe bylo patřičně nevolno. Leč účel světí prostředky a po chvíli mi zas bylo dobře.

 

Ano, oslovila jsem ji, a velmi slušně: vím o tom, ale nezlobím se, on není můj majetek, miluji ho tolik, že má dovolenou i občasnou nevěru a jste prima, že se se mnou bavíte. Jste z jeho milenek jedna z mála těch férových, ty ostatní jsou konvenční slepice.  

Odpověď byla vyplašená a zaskočená, ale se slušně a s úsměvem rozloučila.

A - stalo se. Manžel se s ní rozhádal a vztah se skončil.

 

 

Complete Travel Packing Checklist (UpgradedPoints.com)

 

 

Můj závěr je – přijdete-li tomu svému na nevěru a nechcete mu rovnou balit kufry, oslovte dotyčnou ve výše popsaném duchu, to málokterá rozdýchá. Ta oficiálně povolená nevěra jaksi ztrácí kouzlo konspirace a už to asi není taková zábava. Nehledě na to, když se začne cítit jako „povolená zástrčka na občasný záskok“.

 

Tak co vy na to, milé dámy?

 

BOŽENKA

 



Komentáře (4)add feed
... : mamča
Asi bych v sobě nenašla dostatek pochopení. Pokud by někde jinde měl manžel "trávu zelenější", pak bych ho poslala pást se tam.
Nechávat si doma nevěrníka za každou cenu ? Za to by mi ten vdovský důchod nestál.
srpen 30, 2021 06:31
... : Marie
Zajímavý nápad smilies/wink.gif
srpen 30, 2021 09:01
... : doktor
Nejsem moc chápavej tvor pro nějakou ( dle vzorce ) naprogramovanou nevěru.Ale ten vzorec je fant pravda pravdoucí.Hezké odpoledne.
srpen 30, 2021 12:27
... : Giotta
No vida, tohle jsem měla udělat před 5 lety! Předpokládám, že milá zlatokopka by v takové situaci nevěřila, že se dočká rozvodu milence, natož následného užívání majetku milence a jeho předchozí manželky (tedy mne).
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
Ale já bych měla na krku nevěrníka, co by byl naštvaný, že jsem mu překazila zábavu...
Když si představím, že by to tenkrát dopadlo jinak a vše se vrátilo do starých kolejí a srovnám to se svým současným životem, tak jsem ráda, že mě tato metoda nenapadla.
srpen 30, 2021 19:06
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]