O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MILÁ ANEŽKO! PDF Tisk E-mail
Neděle, 22 srpen 2021
Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law iconPrávem se říká, že „zakázané ovoce nejvíc chutná“. A nejen to zakázané, také to „s jinou příchutí“. Tys měla zatím velkou kliku i velkou smůlu – kliku v tom, že sis našla za manžela prima hodného chlápka, se kterým nemáš žádné nerváky, ale který ti neposkytuje žádné vzrůšo. Velkou smůlu, že jsi ochutnala luxusní drogu, ty chvíle se svým spolupracovníkem. Jenže průšvih, který by nastal, pokud by se záležitost provalila, by nešel řešit nástupem na odvykačku, tohle by bylo horší, protože bys s sebou stáhla i svá mrňata.


Ale to ty víš. Proto jsi sem napsala. O rady.

 

Mj. psala jsi, že zázraky se dějí, alespoň občas. Ano, například by tvůj manžel a milencova manželka mohli z ničeho nic umřít, a vy byste se se všemi dětmi mohli sestěhovat, co? Ne, neděs se, tohle se nejspíš nestane, a i kdyby, pochybuji, že byste za těchto podmínek mohli být oba šťastni a spokojeni na věky věkův.

 

Další eventualitou je, že se to proflákne. To by vám lásku nebeskou taky nezaručilo.

Větší průšvih vidím spíš z tvé strany – podle všeho ty jsi víc zamilovaná, kdežto on si spíš víc užívá.

Pokud budeš víc tlačit na pilu, můžeš čekat, že s velkým smutkem v očích vaše láskování rychle ukončí. Uvědom si, že mužští jsou především lovci, kdežto my ženské jsme ochránkyně rodu. Jemu to určitě takhle velice vyhovuje, ale určitě nedopustí, abys ohrozila jeho rodinu.

 

Ty jsi svého manžela přeřadila do role kámoše, ale nejspíš vám rodinný život celkem klape. Takže co teď?

 

Anežko, máš pouze dvě možnosti:

 

  • buď si užívat situaci takovou, jako doposud, ale rozhodně se tomu tak nepoddávat. (Tahle droga je stejně nebezpečná, jako ty ostatní, a v tomhle případě bych řekla, že ještě horší. Bojím se, že někde vzadu v duši si přeješ, aby se to „nějak“ provalilo; ale to je nejhorší!!!)
  • Nebo si i nadále dávat obrovský pozor, myslet na všechny možné eventuality: aby vás nikde nikdo nikdy neviděl spolu, aby ses nikdy a nikde neprořekla -  a snažila se psychicky dostat „nad věc". Protože zatím tančíš na rozžhaveném uhlí ...

 

 

Čistě náhodou – zkoušela sis představit,

že by se za tou laxností tvého manžela mohla skrývat vášnivější přítulka?

 

d@niela

 

Komentáře (5)add feed
... : mamča
To je Danielo velmi mírné hodnocení. Až bych řekla pohlazení po hlavičce.
Podle mě by Anežka potřebovala dostat pár na zadek, protože se chová jako zamilovaná puberťačka. Na rozdíl od nezbedné puberťačky, má ale zodpovědnost za dvě malé děti, a neváží si manžela-kamaráda. Na jejím místě bych spíš přemýšlela, proč u nich doma nesexují, když jí to tolik chybí, že hledá povyražení jinde.
Může v tom být třeba nemoc, nebo další žena, která oblažuje jejího muže-kamaráda.
A třeba manžel taky jezdí na "teamebuilding" ? smilies/wink.gif
srpen 23, 2021 06:02
... : mila1
Já si myslím, že u Anežky je to kromě jiného i pocit, že jí ujíždí vlak. Taková ta krize u ženy po čtyřicítce. A je zde i vidět, že pořizovat si děti těsně před čtyřicítkou není úplně dobrý nápad. Tak snad to všechno ustojí a dojde jí, že tohle je jen úlet...
srpen 23, 2021 09:28
... : daniela
Děvčata, Anežka hoří svatým ohněm lásky, teď nevidi, neslyší - protože zažívá to, co nikdy predtím.
Někdo to neprozije za celý život, někdo se vyzná a umí s tím (což bude nejspíš případ toho jejího chlápka), a pak jsou případy, že si lidi kvůli tomu zničí celý minulý i budoucí život.
Nemůžeme ji vsadit do želez.
Jen upozorňovat, radit, nabádat k co největší opatrnosti.
Vystřízlivět musí sama.
srpen 23, 2021 12:28
... : Bara
Ja ted budu oskliva!!!
Taky se muze vzit do situace, kdy bude manzelka toho jejiho vysneneho elegana a prijde(s prominutim) podobna "cuza" protoze ji sama tak nazve a vse se muze opakovat ve jmenu zamilovanosti, lasky a oboustranneho porozumeni.....
srpen 23, 2021 14:39
... : d@niela
Ano, jenže to si Anežka neuvědomuje, neboť má doma ticho a klid...
Kdyby zničeho nic nastala opačná situace a dejme tomu že by se do jejich bytu hodlala nastěhovat jiná dáma a třeba i se svými dětmi..
Jak říkám, to je totální "zatmění", které je nutno SAMA V SOBĚ ŘEŠIT - pokud ještě nenastal krach.
Pak už bude pozdě.
srpen 23, 2021 15:10
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]