O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KDO TO MÁ - PORADÍ? PDF Tisk E-mail
Neděle, 04 červenec 2021

Tentokrát mám k vám tento dotaz: Mám na oknech žaluzie. Ty, co se dávaly už před dávnými léty a dávají se i dnes. Jenže - i když je občas sejmu a pořádně umeju, tak už přeci jen podléhají svému stáří. Nehledě na to, že můj chlupatý souputník při lovení much jednu dost poničil. A tak jsem se rozhodla "oblečení oken" změnit. Nyní se dávají do oken rolety "den a noc". Docela se mi to líbí, jen nevím, jak to vypadá zevnitř.

 

 

 

 

Jestli to moc nestíní a není tím pádem v pokoji méně světla - a za další - jestli, pokud jsou tedy roztaženy na "den", není skrz ně moc vidět dovnitř. Přeci jen ty průhledné pruhy ... Bydlím totiž v přízemí. Naopak zas pro tohle nové zastínění mluví to, instalace je nesmírně jednoduchá,  bez vrtání či šroubování. A navíc je prý lze prát v pračce.

 

Pro ty, kteří nevědí přesně "o co go":

 

závěsná roleta den a noc Jazz     

 

Prodávají se ve všech možných barvách, sílách a asi i kvalitách. S tím si snad už zvládnu poradit, potřebuju hlavně vaše zkušenosti... O žaluziích psát nebudu, ty snad znáte všichni. Doposud jsem s nimi byla stoprocentně spokojená, nakonec bych mohla koupit jen do toho jednoho okna nové. Ale - jak se říká "změna je život" - tak pěkně prosím, smutně koukám... poradíte?

 

 

Napíšete mi své zkušenosti?

d@niela


 

 

Komentáře (3)add feed
... : mamča
Pokud nepotřebuješ, aby se žaluzie ovládaly samy (den-noc), a aby se tudíž nepoznalo, kdy jsi doma a kdy za oceánem, tak bych v přízemí zvolila žaluzie venkovní. Existují i elektricky ovládané, kdy jen zmáčkneš čudlík. Umývat jdou stejně špatně jako ty vnitřní. ale tvoří i jakousi ochranu před nenechavci, když máš třeba v létě v noci okno dokořán.
červenec 05, 2021 07:03
... : doktor
Dani nech to takto,vypadá to skvěle a žaluzie jsou už zbytečné. Hezké odpoledne přeje Karel
červenec 05, 2021 13:34
... : d@niela
Milej doktore, věc se má tak, že já zatím právě ty žaluzie mám, a o těch roletách teprve uvažuju.
OK?

červenec 06, 2021 16:37
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]