O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

POLICEJNÍ BRUTALITA??? PDF Tisk E-mail
Neděle, 27 červen 2021
John McNulty (@CoachJ_Mc) | Twitter„Pokud někdo pod vlivem návykových látek porušuje zákon, musí počítat s tím, že policie zasáhne. Hlavně díky práci policistů a policistek jsme v první desítce nejbezpečnějších zemí světa," napsal ministr vnitra, Jan Hamáček. Ovšem - ředitel organizace Khamoro Emil Voráč, vyzval k protestu proti policejnímu násilí. Neboť nedávnou smrt zfetovaného agresivního muže přirovnává ke smrti známého George Floyda. Na protest "proti policejní brutalitě", se v sobotu proto konala v Teplicích demonstrace. Je zajímavé, co o současné situaci v Americe uvedl jeden z nejznámějších fotbalových trenérů, John McNulty:

 

 

 

 

Sledoval jsem, jak demokratičtí vůdci Kongresu asi 9 minut klečí v sálech Kongresu, kvůli smrti černocha jménem George Floyd.

 

  • Nikdy jsem je neviděl klečet před padlým policistou.
  • Nikdy jsem je neviděl klečet pro padlého vojáka.
  • Nikdy jsem je neviděl klečet pro padlé vojáky v Benghází!!
  • Nikdy jsem je neviděl klečet pro zavražděného bělocha nebo ženu.
  • Neviděl jsem je klečet za tisíce obětí vraždy černochů-černochy.
  • Neviděl jsem je klečet pro tisíce starších lidí, kteří zemřeli v pečovatelských domech kvůli coronaviru.

Rodina (bratři a sestra) George Floyda si otevřeli účet Go Fund Me, aby „pomohli rodině“, a  už převzali 14,5 miliónu $, a stále dostávají dalšími dary. Tamější vláda jim už vyplatila 27 miliónů $.

To vše za člověka, který byl devětkrát zatčen; byl usvědčeným drogovým dealerem (i v den, kdy zemřel, byl zadržen při prodeji drog); držel zbraň těhotné paní na břiše, zatímco jeho pět kamarádů ji vykradlo dům; strávil ve vězení celkem asi osm let, a očividně se nepoučil z našeho trestního systému.

 

 


 

 

A teď si Amerika toho chlapa připomíná malováním obrovských nástěnných maleb, jako by byl hrdinou? Neuvěřitelný!

 

Zločin se podle všeho vyplatí … a tak demokratická představitelka Pelosi darovala jeho bratrovi na jeho Floydovu počest speciální americkou vlajku, složenou v překrásném prezentačním kufru, která přeletěla nad Kapitolem.

 

Jako občané bychom měli být znechuceni!

VRÁTÍ SE SVĚT JEŠTĚ NĚKDY K NORMÁLU?

 

Pepa Kouba

 

 


Komentáře (7)add feed
... : mamča
Pepo, my už tady taky máme svého "Floyda", zatím mu ovšem neodhalujeme sochy, jako u vás.
V Teplicích řádil zfetovaný cikán. Mlátil do aut, nejen pěstmi a kopanci, ale i vlastní hlavou. Přitom se stihl ještě prát s druhým narkomanem. Když přijela policie, ležel "feťák č. 1" na zemi zkrvavený, ale zatčení se bránil vší silou zdrogovaného, kopal a kousal policisty. Ti ho zpacifikovali, a předali Záchranné službě. Feťák poté v sanitce zemřel.
Jedna cikoneziskovka z toho udělala kauzu "alá Floyd", poštvala teplické cikány, které by jinak ani nenapadlo reagovat, protože podle pitevní zprávy dotyčný zemřel na předávkování drogami.
No, a teď Rada Evropy žádá přísné vyšetření smrti cikána v Teplicích.
Co je jim do toho ? Co se pletou do našich zákonů ?
Jestli se opravdu stalo bezpráví, bude to vyšetřeno, a všichni řadoví policisté se odteď budou bát zasáhnout, aby nebyli obviněni s "rásizmu". smilies/angry.gif
červen 28, 2021 07:14
... : *deeres*
Existují videa, kde je jasné, co ten člověk byl zač. Nemusel v afektu jenom mlátit do auta, klidně mohl zranit, nebo i zabít toho druhého feťáka, se kterým se chtěl servat.
Mohou být rádi, že policie včas zasáhla. klidně mohlo být hůř.
červen 28, 2021 18:31
... : d@niela
- Šéf Ústřední rady německých Sintů a Romů Romani Rose označil zásah české policie v Teplicích za nelidský, odporný a brutální. Rada, která sdružuje romská etnika v Německu, vidí podobu s případem černocha George Floyda.
- K důslednému vyšetření incidentu vyzvala Rada Evropy i česká pobočka organizace na ochranu lidských práv Amnesty International, která zákrok policie označila za hrubý a nezákonný.
- The Guardian také cituje komentáře z internetu k videu z mužovy smrti: „Policejní brutalita skončila smrtí mladého romského muže v Teplicích v České republice. Kéž tento romský George Floyd odpočívá v pokoji.“

Tak jsem zvědavá, jestli naši policajti taky nepůjdou za mříže...
červen 28, 2021 22:01
... : mamča
Rada Evropy má určitě jinou náplň práce, než se zabývat smrtí jednoho narkomana. Jó, pardón, on byl trochu víc opálenej, tak to jó, to je problém ! Kdyby byl "bílej", tak po něm pes neštěkne.
Všechny ty organizace starající se o začlenění "RÓmů", by se měly starat, aby se "Rómové" konečně po asi 600ti stech letech začlenili do společnosti. Někteří Cikáni se dávno začlenili, a nikoho ani nenapadne, aby je diskriminoval. Ale to holt nejsou "Rómové".
Róm prý znamená člověk. Takže my, "nerómové" jsme nelidé ?
červen 29, 2021 06:40
... : Josef Kouba
Geoge Floyd neudělal za poslední rok žádný přestupek.
červen 29, 2021 09:34
... : mamča
Josef Kouba : Aha, takže zaslouží svatořečení.
červen 29, 2021 10:27
... : d@niela
NO, kdyby to nebylo až k pláči, tak bych se chechtala jak pominutá. Ale - já už se fakt ničemu nedivím.
A podle mých nejnovějších zážitků z velké země americké...
červenec 01, 2021 00:15
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]