O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DĚSNĚ CHYTRÁ HOLČIČKA ... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 21 červen 2021
Nevím si rady. Po rozvodu jsem zůstal sám s desetiletou dcerou. Pokud se jedná o takové ty běžné záležitosti – vaření, praní, škola, online učení – to všechno spolu perfektně zvládáme. Abych řekl přesně – zvládáme to už tři roky. Anička chodí jednou za čas na návštěvu k mamince, dobu a rozpis návštěv nijak nehrotíme. Jenže, jak Anička roste, tak i je chytřejší a chytřejší.

 

 

 

Zjistila, že jí maminka dá to, co jí nedá zlej tatínek, a že jí hodnej tatínek dá to, co nechtěla a zakázala maminka. Umí v tom docela dobře chodit, takže my dospělí se málokdy dozvíme, jak to vlastně je.

 

Nedávno jsem na to fakt narazil a začal si různé věci ověřovat. Takže jsem i bejvalce zavolal a domluvili jsme se, obdivovali spolu, jakou jsme ti to potvůrku vychovali…


Ono to asi bude těžké najednou napravit to, co se kazilo tři roky, ale budeme se muset víc domlouvat. A víc konkrétněji, aby opravdu pravá ruka věděla, co provádí, respektive dovoluje, ta levá.

 

Určitě je mezi vámi taky dost rozvedených s dětmi – a docela si myslím, že máte podobné potíže s výchovou.

 

 

Takže vás tímto prosím, abyste mi dali nějaký tip na „lepší a vhodnější jednání“.

Protože, abychom se s každým, i sebemenším rozhodnutím ohledně Aničky scházeli, to zas fakt není možné.

 

KAREL

Komentáře (4)add feed
... : mamča
Nemusíte se scházet, ale jistě máte E-mail. Před každým vážnějším rozhodnutím si přece můžete napsat, a danou věc prokonzultovat.
Vaše Anička bude mít jednou problém ve vlastních vztazích, protože to "vyčůránkovství" už má hluboce zakořeněné.
červen 22, 2021 06:20
... : doktor
Karle ,přestat dceru uplácet,dát ji lásku a ona bude mít opět své rodiče,milé a laskavé.

červen 22, 2021 14:03
... : mamča
doktor : Ty si to představuješ jak Hurvínek válku. To dítě jenom využívá nesouladu mezi rodiči. Chce je mít oba pohromadě, a když nechtějí, tak je trestá tím, že si dělá co chce.
Jí se nikdo neptal, jestli chce žít tak jak žije. K mámě chodí "jednou za čas", zbytek času tráví s tátou. Holka je v pubertě, a to se děti vymknou výchově i v úplných rodinách. Mámu by teď potřebovala víc, než jenom jednou za čas.
červen 22, 2021 16:00
... : doktor
Mamčo mám dvě dospělé děti a vím co dítěti škodí nejvíce - hádky,urážky mezi rodiči,rozchod a následovné přetahování ve formě drahých dárků.papapapa
červen 23, 2021 13:37
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]