O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

BLAHOSLAVENÍ CHUDÍ DUCHEM A BANKA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 03 květen 2021

SnappyGoat.com - Free Public Domain Images - SnappyGoat.com-  man-face-traugikeit-despair-93951.jpg"Dobrý den, byla byste tak laskavá a dala mi všechny peníze, co tam máte?" - No, takhle to asi ten pán, co se nedobrovolně nechal vyfotit kamerou v jedné smíchovské bance, takhle to asi neřekl. Ale každopádně, peníze dostal a určitě si říkal, jak je to super, že teď všichni musí nosit respirátory. Jen se divím, že s kamerou nepočítal, protože podle všeho si ty prašule asi dlouho neužije ...

 

 

 

 

2 Výstřižek 2.png

 

 

 

Policie pátrá po asi padesátiletém muži, který včera, tj. v pondělí 3. 5. odpoledne, přepadl banku na pražském Smíchově.

Podle kriminalistů z místa utekl poté, co mu pokladní ve strachu o svůj život vydala peníze.

Na policejním webu o tom informovala mluvčí Eva Kropáčová. Díky kamerovému systému v pobočce získali kriminalisté podobu pachatele.

 

S prosbou o pomoc se nyní obracejí na veřejnost:

 

Pokud má někdo informace vedoucí k totožnosti či pohybu lupiče,

má volat linku 158.

 

 

Tak si zrovna říkám, co si ten člověk asi myslel, když tohle plánoval?

Opravdu věřil, že to zvládne?

d@niela

 

Komentáře (2)add feed
... : mamča
To nejsou chudí duchem, to jsou zoufalci. Pokud tohle není ilustrační foto, tak to vypadá, že pánovi chybí část levé ruky.
květen 04, 2021 12:01
... : Krakonoš
Tomu pánovi nechybí pazoura. Tomu pánovi chybí princip 3x a dost. Stejně svůj život po kriminálech dožije, takže jeho existence oproti doživotnímu trestu bude dražší o způsobený škody při dalších loupežích, práci policie a soudní výlohy.
„Jedná se o recidivistu, který byl v minulosti dvanáctkrát trestán za majetkovou a závažnou násilnou trestnou činnost. Naposledy byl odsouzen k osmiletému trestu vězení za obdobné loupežné přepadení a propuštěn před pouhými dvěma měsíci,”

květen 06, 2021 16:09
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]