O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MOJE PRVNÍ PUSA PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 15 duben 2021
Jistě mi dá každý za pravdu, že období dospívání je nejintenzivnější a nejdůležitější etapa našeho života. Každý do jednoho si tím prošel, ať chtě, či nechtě. Mladíkům začíná rašit knírek, děvčatům se vzdouvá hrudník a zaoblují boky. Záplava pupínků patří neodmyslitelně k vizáži puberťáka a hormonální změny, které působí na šedou kůru mozkovou, nás drží ve střehu a mládence v pozoru (některé doslova).

 

 

 

 

 


 

V tomto období si pomalu začínáme uvědomovat, že orgány, které tak bedlivě střežíme, se dají využít mnohostranně, nejen na čůrání. Ovšem ženská část čtenářů mi dá jistě za pravdu, že první pusa patří k těm vůbec nejintimnějším a nezapomenutelným prožitkům vůbec.

 

Je jaro, kdy se všechno páří a probírá k životu a v záchvatu nostalgie mi vyvstala na mysli vzpomínka na mou první pusu, o kterou se chci samozřejmě podělit. Právě jsem dokončila sedmou třídu základní školy a užívala jsem si letních prázdnin na stavidle u řeky Ostravice ve Frýdku – Místku, odkud pocházím.Tam se scházela omladina ze širokého okolí, a tak bylo z čeho vybírat. Kluci převáděli skoky z vodárenské věže do hluboké vody a my, mladá nezkušená děvčata v rozpuku, jsme je tajně obdivovaly, neboť jsme k tomuto odvážnému počínání nikdy neměly odvahu.

 

Moc se mi zalíbil jeden kluk, budoucí student obchodní akademie. Jmenoval se M. Šťastný a byl to ten nejkrásnější kluk v okolí. Nebo mi tak alespoň připadal. Měl tmavé kučeravé vlasy, modré oči, atletickou postavu a jeho úsměv dokázal otevřít nejedno dívčí srdce. Měla jsem to štěstí, že na večerní líbání pod splavem si vybral zrovna mě.

Jeho rty byly měkké a přiměřeně vlhké, a když mě nečekaně políbil při měsíčku, byla jsem si jista, že jsem našla lásku na celý život, neboť ta pusa byla tak krásná a opravdová, že jsem bezděčně slyšela bít svatební zvony.

 

 

Shawn Mendes and Camila Cabello hit back at 'kissing like fish' comments  with bizarre video | London Evening Standard | Evening Standard

 

 

K mé smůle (a možná k jeho štěstí) se naše láska omezila opravdu jen na tu jednu pusu a druhý den líbal pod splavem už nějakou jinou. Tento otřesný zážitek ve mně zanechal pocit bezmoci, ale brzy jsem se otřepala a rozhodla jsem se mu pomstít tím, že si na líbání najdu někoho jiného.

Naštěstí líbacích kandidátů bylo na stavidle více a moje prsení se v kytičkovaném body a džínových kraťasech přineslo ovoce. Už následující den se chytil na udičku jiný chlapec, a ten se jmenoval Antonín. Byl malinko starší, než M., ale o to větší frajer.

 

Kouřil, pil a choval se strašně frajersky. Co do vzhledu, nemohl M. konkurovat, ale měl jiné „přednosti“, které nenechaly žádnou mladou pipku chladnou. Dnes už se tomu směju, protože v dnešních dobách bych si o takového kluka neopřela ani kolo, ale třináctileté holky mají jiné priority, než zralé budoucí čtyřicítky.

 

Antonín byl pravděpodobně ve věcech lásky, velmi zkušený, a tak jsem se nechala vést. Jeho rty vůbec nebyly měkké, ale za to vlhké až příliš. K jeho frajerskému chování ovšem patřily i různé rebelie, a jedna z těch nejzásadnějších byl pravděpodobně absolutní bojkot zubaře. Jakmile se přiblížil k mému obličeji, nemohla jsem dýchat a mám podezření, že mu v ústech zdechlo nějaké zvíře.

 

Ačkoliv na mě naléhal, zachovala jsem si zdravý rozum a včas jsem utekla, neboť bakteriální fanouškovskou základnu, jež mu okupovala dásně, jsem si do úst pustit nechtěla.

 

I přes tento otřesný zážitek, který se bohužel v budoucnu opakoval ještě několikrát, jsem neupustila od svého úmyslu najít toho ideálního kandidáta na sladkou letní pusu. Netrvalo dlouho a mé maličkosti si všimnul Lumír.

Lumír byl moravsko-slezský Adonis. Když ho Bůh tvořil, vzal si jako předlohu Michelangelova Davida. Nádherné svalnaté tělo doplňoval andělský obličej a jeho úsměv dokázal roztát i ledovce na Antarktidě. Byl prostě dokonalý!! Ovšem jen do té chvíle, než promluvil.

 

Domnívám se, že jeho rodiče byli sourozenci, neboť byl absolventem pomocné školy, kterou pro velký úspěch studoval dvakrát. Pusa s ním byla neobyčejným zážitkem, ovšem zůstalo pouze u ní, neboť jsem nechtěla mít hloupé děti.

 

Zpětně musím zkonstatovat, že přes to všechno bylo to nejkrásnější léto, neboť jsem dostala svou první pusu.

 

 

A jaká byla vaše první pusa?

VERONIKA,

krásně olíbaná

 

Komentáře (2)add feed
... : Bara
Tak ja jsem svou prvni opravdickou pusu dostala az v sestnacti, jezismarja jak ja jsem staromodni!!! A je fakt, ze na to se nezapomene, mam ho pred ocima. Misto cinu - Pisek v Jiznich Cechach.
Kdyz nam bylo 12 - 13 let (i mym dvema kamaradkam, jsme rocnik 53) tak jsme si hraly u nas na pude na princezny v maminych dlouhych satech......
duben 15, 2021 15:01
... : doktor
Bylo mi čtrnáct a chtěl se líbat s dívko o dva roky starší.Byl jsem jelito či dřevo.Odvážnou dívku jsem ze začátku pobavil,ale líbat mne přece jen naučila.Jojojojo,kde ty loňské sněhy jsou.
duben 16, 2021 13:55
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]