O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

POZNÁTE AUTORA DOPISU? PDF Tisk E-mail
Úterý, 09 březen 2021
Chápu, že bruslím na tenkém ledě (mj. zrovna dnes jsem viděla jednu paní, chudinku, to vám byl veletoč, než na té zmrzlé louži přistála), a jedno je jisté, že si tímhle o průšvih asi koleduju... I když - vzhledem k tomu, že Velikonoce přede dveřmi, tak co? Našla jsem totiž hezký dopis poměrně starého data (kdyby tam nebylo zvrchu datum, ani bych tomu nevěřila -  že byl psán před patnácti celičkými léty). Kupodivu se pisatel ani moc nezměnil. Ovšem, zase se nedá říct, že by léty zmoudřel - ale: cožpak se to někdy dalo říct o některém z těch našich "kluků"?

 

 

Byl to dopis na téma:  "SÁM SI VAŘÍM, SÁM SI PERU"

 

 

Danuško,

 

víš, že v období asi 3měsíční nezaměstnanosti jsem docela vážně uvažoval o psychotronické poradně, spojené s předpovídáním budoucnosti? Dokonce jsem se naučil i fixlovat s virgulí a jde mi to skvěle. A říkat každýmu to, co chce slyšet, to bych za honorář zvládal též bez potíží. Teď ale tuším, že platí nějakej zákonnej zákaz na vydávání podobných živností laikům.

Asi tedy zůstanu u exaktnějších činností. I  když, říkám si, prosimtě, proč zrovna by ty bludy měly bejt škodlivý? Když uslyšej, co toužej slyšet, hned je tu o 100% sebevědomíčka a naděje více a pak už se postaraj sami (samy) aby to dopadlo dle jejich přání. Účinek placeba je pokázanej a univerzální. I já jsem si do mobilu nastavil, že pokaždé po zapnutí si přečtu "Jsi nejkrásnější chlap ze všech". A dyk je to vlastně úplně totéž, co jim radíš ty.

 

Nebo už jsi někdy zcela po pravdě napsala nějaký manželem podváděný tlustý zapařený krůtě, že se tomu manželovi vůbec nedivíš, že přeskočil do jiný ložnice? A co mu taky chudákovi zbývalo, když tu hrůzu, která si sebe neváží ani natolik, aby o sebe dbala a nepřežírala se, viděl vedle sebe denně a přitom si denně uvědomoval, že by ho už taky třeba nic jiného ve zbytku života nemuselo vůbec potkat?
 
Takovýhle krůtě tlustý můžeš jen sdělit, že ten její je kretén, kterej kouká jen na povrchní vzhled a že on si ji (krůtu) vlastně ani nezaslouží - debil. To ona jistě ráda vyslechne i zaplatí... hahááá. Já bych jí poradil - přestaň žrát, cvič, zhubni a sprchuj se alespoň dvakrát denně, a nemysli si, že s tebou bude v ložnici jen proto, že mu chutná tvoje svíčková.

No jo, ale tohle bych mohl radit jedině zadarmo.

Navopak za prachy? Jo, to bych toho chudáka debila tak pomluvil, že bych se snad pak štítil ho i potkat. Všechno je relativní a všechno se dá vyložit i o 180° opačně, podle toho, kdo platí a co chce slyšet. No ne?

PS. Nevíš vo nějaký hezký a bohatý babě, kerá by chtěla šikovnýho, chytrýho, pohlednýho, čipernýho dědečka??? Není též úplně přesné, že bych uznával jedině krásky 90/60/90. To je jasnej ideál, ale kompromisy jsou zcela normální věcí, a co není třeba v mírách a váhách, to lze v určité toleranci akceptovat, pokud je to kompenzováno. Vždyť ani já zas už nejsem zrovna svazák  (přestože vím, že Robíček Redford je mi docela podobnej). Takže v mym věku a při mejch příjmech (vobčas i průjmech) to vždycky budou už jen vojetý auta a vojetý baby; s tím už nic nenadělám.

P.S. P.S. Jo - tak sem konečně včera po roce našel vodvahu k sundání a vyprání záclon - musel jsem si vod mejch Ukrajinců půjčit obludně vysoký štafle, abysem dosáhl na garnýž ve výšce 3,6 m. Teď ale furt ještě mám hlavu vyvrácenou a packy se mi klepou. No, ale ty záclony po jednom roce byly hnědočerný (hodně kouřím), a uzený, fujtajksl. Tak jsem jim dal i předpírku a nešetřil Persilem (dvojité dávky na předpírku i na praní), jenže vony, jak jsou mrchy silonový, nenasákavý, tak si nevzaly žádnou vodu a ta s tou přemrštěnou dávkou prášku vypěnila, vytekla a proch*ala mi koupelnu i s předsíní - svině.
Tak to jsem měl práci navíc. Normálně bych vytíral podlahy zas až na Vánoce. Ale to už se na to pak vyprdnu - už mám vytříno...
 
Zatím pa pa.

 

 

tak kdopak to byl?

d@niela

 

Komentáře (4)add feed
... : mamča
No jasně, NČ ! :-)
březen 10, 2021 06:34
... : VodoměrkaM
Ano, tenhle eNČého rukopis nejde nepoznat...
březen 10, 2021 10:20
... : doktor
.... , že by měla pravdu mamča? Bezva odpoledne přeji všem ,všem.
březen 10, 2021 13:47
... : Zvětralej Kozel
No, ten autor, to teda musí bejt pořádnej hulvát. Ale ono se mu to ve stáří vymstí!
Jinak bych ještě řekl, že to je nějakej kompilát, protože někerý údaje jsou starý ne jenom 15, ale 20 let (nějak kolem odpálení dvojčat v NYC).
březen 15, 2021 10:34
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]