O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JE TO FRAJER A MÁ KLIKU PDF Tisk E-mail
Pondělí, 15 únor 2021
Image resultPo základní škole studoval vojenskou školu v Liptovském Mikuláši. Později se vyučil kominíkem. Ale pak se už věnoval jen zpěvu - v Brně navštěvoval pěvecký soubor Kampanela, pokračoval tamtéž na konzervatoři a nakonec studium ukončil na konzervatoři pražské. Jeho umělecké jméno mu vymyslela Gabriela Osvaldová. Bohuš Matuš, o kterého se jedná, má o třicet let mladší partnerku – sedmnáctku. Spolu mají už čtvrt roku starou holčičku Natálku.

 

 

 

 

„S dítětem jsem souhlasil, když to Lucinka chtěla. I když jsem ji upozorňoval, že je na to možná ještě moc mladá. Na všechno, co o nás kde psali, jsme se nakonec vykašlali a šli jsme do toho. Máme se rádi, tak co.

Dlouho jsme si mysleli, že to bude chlapeček. I moje kartářka Barbara Kočková, které si vážím a mám ji rád, mi řekla, že to bude buď chlapeček, nebo divoká holčička,“ popisuje zpěvák.

 

 
 
Z toho, že jeho partnerka může jednou litovat těhotenství v nízkém věku, prý už nyní strach nemá. „Říkal jsem jí to. Ale na druhou stranu... Já jsem takový věčný tajtrlíček a věčný chlapeček, že si se mnou to dětství užije nejméně do osmdesáti let. Já se nezměním. Rád si hraji, dělám blbosti a zastydl jsem někde v nižším věku.“

 

Dali se dohromady na jaře 2018 v Divadle Hybernia, kde tehdy zpíval.Tehdy k němu prý přišla se slovy, že je nejlepší a nejhezčí zpěvák všech dob.

V plánu je i svatba.

„Čekám ale do jejích osmnácti, a když odmaturuje, tak jí udělám ještě chlapečka.“

 

 

Bohuš Matuš

 

 

Bohuš se s Lucinkou relativně nedávno ocitli v nezáviděníhodné situaci, protože mu docházely našetřené finance. Zoufalý zpěvák dokonce přemýšlel, že půjde zkusit nějaké jiné povolání.  „Jsem zvyklý vydělávat 200 tisíc korun měsíčně, tak by bylo pro mě hrozně těžké jít někam pracovat za nějakých 20 tisíc korun měsíčně,“ smutil si Matuš. Nakonec ale nemusí. Jeho Lucie ho nyní zachránila… stala se influencerkou. Nedávno dostala kameru a tak se věnuje novému koníčku — natáčení videí.

 

Uspěla, a šla do spolupráce se světovými firmami, které jí posílají nádherné věci na mimi a hlavně na účet hodně peněz.

Vbrzku bude nejspíš vyhledávanou mammablogerkou. Má v plánu své působení rozšířit i o youtube, kde už má svůj kanál – sice tam jsou zatím jen tři videa, ale jednou se začít musí, že?

 

 

Co myslíte, jak tohle dopadne?

DRBNA VŠETEČNICE

 

 

Komentáře (9)add feed
... : mamča
No, mě dostala věta : „Jsem zvyklý vydělávat 200 tisíc korun měsíčně, tak by bylo pro mě hrozně těžké jít někam pracovat za nějakých 20 tisíc korun měsíčně,“ smutil si Matuš.
Kolik lidí přišlo v téhle době o práci, kteří vydělávali o mnoho míň než Bohuš Matuš, a musí se s tím poprat. Najít si jinou práci a živit rodinu.
Náš známý pracoval na letišti jako dispečer. Teď se moc nelítá, tak ho propustili. Je mu přes 50, a našel si práci (zatím) za 17 tisíc hrubého. Je rád aspoň za to, a nefňuká.
Ve věku přes 50 je člověk téměř nezaměstnatelný, bez ohledu na schopnosti a zkušenosti.

Ale jinak přeji Bohuši Matušovi hodně štěstí. Jak v rodině, tak v budoucnu v práci.
únor 16, 2021 07:09
... : Krakonoš
Já myslim, že to dopadne dobře. Influencerství je nová perspektivní profese, takže Lucinka rodinu bez problémů za čas uživí a Bohuš může třeba chodit na ryby a hrát si s Natálkou. Podle mě by si všichni ti fňukající hoteliéři, hospodští, kadeřnice, pinglové, herci, zpěváci, pokojský, kuchaři, etc, etc, etc, měli vzít z Lucinky (a třeba z Mariany Prachařový a dalších moderních dívek) příklad a rekvalifikovat se taky na influencery. Je to novej a mladej vobor, budoucnost naší republiky. Pokud se podaří například 30 - 40% ekonomiky postavit na influencerství, budeme moct kopnout do řiti třeba zlý německý vykořisťovatele a vypráskat je z Boleslavi a následně i ze země. Příjem do státního rozpočtu z daní a vodvodů novýho ekonomiskýho segmentu by moh' bejt tak vysokej, že bysme mohli mít konečně vyrovnanej rozpočet, covid necovid. Přemejšlím, že bych si influencerství taky vystudoval a živil se jím v důchodovým věku - nepotřeboval bych důchod vod státu. A pokud to tak udělá velká část mejch spoluvobčanů, máme rázem vyřešenej důchodovej systém. Takže milí spoluvobčani, vyhrňme si rukávy a staňme se influencery, máme před sebou jedinečnou historickou možnost stát se skutečně nezávislou, soběstačnou, plně suverénní a neutrální zemí v srdci Evropy, jak jsme vo tom vždycky snili!
(Jdu hledat, na který fakultě se to vlastně studuje.... smilies/grin.gif )
únor 16, 2021 09:41
... : mamča
Krakonoš smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
Jsem zvědavá, kdo pak bude stavět domy, péct chleba, opraví ucpanej záchod nebo prodávat v konzumu, když budeme národ influencerú.
A těm "zlejm Němcům" bysme taky mohli šlápnout na perka. Třeba tím, že bysme povolali zpátky do vlasti všechny zdravotnické pracovníky, co jim tam slouží v nemocnicích a "Síbrťákách".
Jo, a taky bysme jim mohli odstříhnout elektřinu. Když jsou tak "zelený", tak ať si foukaj do větrníků. smilies/grin.gif
únor 16, 2021 10:45
... : *deeres*
Nebude vítr, budou přece soláry. Teď čtyři dni za sebou nádherně a slunce se snažilo.
Tak jsem si říkala, jak bude elektřina úplně zadarmo, teda ne pro nás odběratele. Jenže jsem se mýlila, jela jsem v neděli kolem obrovského lánu solárů, ale ty byly pod sněhem a nefungovaly.
Celá EU je v nouzovém stavu, prachy tečou proudem , ale s nesmyslnými eko nápady nepřestanou. Určitá naděje se objevuje u elektromobilů, kde ekologická zátěž byla jenom přenesena jinam. Klíčové suroviny pro lithiové baterie jsou z Austrálie (44 %), Chile (34 %) a Argentiny (13 %), 95% kobaltu je z Konga, kde se používá na těžbu práce dětí. Materiál je převážen na velké vzdálenosti do Číny, kde se baterie vyrábějí a pouze u nich to zatěžuje životní prostředí. A pak se baterie zase převáží až do Evbropy, kde je nacpou do "ekologických" elektromobilů.
Určitá naděje tuje v Německu vědci vyvinulinový pohon aut, které by mohl odstavit elektromobily jednou provždy. V
únor 16, 2021 13:20
... : mamča
*deeres* : Říká se, že elektromobily mají výfuk v elektrárně Chvaletice. Nejen, že je neúměrně drahá a neekologická výroba, ale nikdo zatím neřeší likvidaci těch eko-aut, stejně jako likvidaci solárních elektráren.
Jestli Němci vymysleli pohon aut na trávu, nebo vzduch, tak jim fandím smilies/cheesy.gif.
Při jejich Zeleném nadšení jim ale moc šancí na přežití nedávám. Viz https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/uz-zadne-nove-rodinne-domy-chteji-prosadit-nemecti-zeleni-40350686
únor 16, 2021 13:39
... : doktor
Nemám názor,ahoj.
únor 17, 2021 12:45
... : *deeres*
Vlastně na trávu by ta auta jezdit neměla. Měla by jezdit na vodu, vlastně jenom na jednu její složku. O vodíku , jako zdroji energie se ví už dlouho. Ale dlouho nikdo nepřišel na schůdný technický způsob, jak ho narvat do menších osobních aut.
U Hyundaie vodíku věří, tak už teď první Nexo přihlásili na české značky. První tři pumpy - v Praze a Litvínově letos, v Brně napřesrok.
Ale Němci teď vymysleli hořčíkovou pastu Powerpaste místo lithiových baterií.
Výhoda pasty však nespočívá jen ve snadné skladovatelnosti, snadném převozu i prodeji. Z deseti kilo Powerpaste vznikne kilo vodíku a to znamená, že v jednom kile pasty je 1600 Wh energie, v jednom litru 1900 Wh. To není jen desetkrát více než u lithiových baterií v elektromobilech, ale podle vědců i takřka dvojnásobek srovnatelné hodnoty benzinu.Fraunhoferův institut v současné době staví pilotní závod na výrobu Powerpaste, v provozu by měl být ještě letos a nabídnout výrobní kapacitu čtyř tun hořčíkové pasty ročně. Ta by se pak dala použít nejen k provozu elektrických skútrů, malých aut, ale i dronů a sloužit jako zásobárna elektrické energie v místech, kde není k dispozici rozvodná síť.

únor 18, 2021 12:03
... : d@niela
Vždycky lidi toužili, aby nemuseli moc dělat za moc peněz.
Někdo si je "vykecá", někdo ukradne. A pak jsou ti, co se musí snažit a dokonce i dělat rukama...
únor 18, 2021 20:11
... : mamča
*deeres* 12:03 Cosi se líhne u Porschů https://www.novinky.cz/auto/clanek/synteticky-benzin-porsche-se-blizi-fazi-testovani-muze-zachranit-konvencni-auta-40351304
...ale pro jistotu to budou vyrábět v jižní americe.
únor 18, 2021 20:28
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]