O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KDO NEMÁ PSA, TAK AŤ TO NEČTE!!! PDF Tisk E-mail
Neděle, 07 únor 2021
Dobrý den, dámy a pánové, lide opsený, mám k vám velkou prosbu o radu, jak jinak. Mám syna, bydlí daleko předaleko, a on mi stále naříká na svýho milovanýho čubáka. Je to kříženec knírače a pudla. Mají velkou zahradu, kde se pes skvěle proběhne, ale pochopitelně, že také s ním chodí ven. Je mu cca 10 let.

 

 

 

Doteď bylo vše v pořádku, než u nich byla na návštěvě kamarádka jeho ženy, a taky se psem. A ten její šikovnej pejsek se podhrabal pod plotem a zdrhnul. No, chytili ho, vše v pohodě, jenže dal báječný vzor tomu synovic psovi.

 

 

Takže po dvou následujících dnech ten jeho čubák udělal to samé, tentokrát už „přesně věděl“. Průšvih je, že tam u nich je zem víceméně písčitá, takže by se klidně podhrabalo snad i batole.

 

Pochopitelně, nějaké zábrany – to by přišlo hodně moc peněz, zahrada je to veliká, a zase je nemožné, aby ho měli i na zahradě na vodítku, protože jeho paní když tam je, tak většinou pořád něco okopává, atd., takže ho nemůže mít věčně pod dozorem.

 

A už vůbec ho tam nemůžou jen tak vypustit, aby se proběhl, protože on má před sebou jen vidinu toho „nádherného zdrhnutí“.

 

Já jsem jim řekla, že pro psa to je něco úžasného, že se cejtí jako king, že konečně „začal vládnout sám sebou“… Chápu ho, že se chce „vydat na výzvědy“, ale chápu taky syna, že má hrůzu z toho, že kousek za plotem je setsakra rychlá silnice.

 

 

Nevěděli byste někdo nějakou radu?

Srdečně zdravím a budu ráda za jakoukoliv odpověď

 

KLÁRA

Komentáře (3)add feed
... : agata
Nemám zkušenost. Jen posílám odkaz na jednu z možností
https://www.elektro-obojky.cz/Tema/vychova-psa-7/jak-odnaucit-psa-utikat-ze-zahrady

únor 08, 2021 09:56
... : *deeres*
Jednou zdrhač,vždycky zdrhač. Po dobrém to nepůjde.
Desenský radí dlouhou couračku a hlídat a jakmile začne hrabat, tak zadupnout a do padnutí pak cvičit přivolání s odměnou.
Je ještě jedna drsnější cesta, která se mně moc nelíbí - elektrický obojek.
Adresu už máš od Agaty, já bych to zpřesnila na výcvikový obojek:
https://www.elektro-obojky.cz/Tema/vycvik-psa/jak-funguji-elektronicke-vycvikove-obojky-vyuzivaji-dobre-znamy-pavlovuv-reflex
Pořád lepší, než aby ho sejmulo auto.
únor 08, 2021 10:21
... : KAMČA
To je dost blbý. Pokuď bude mít ten obojek, kdy dostane do krku pecku, když se k plotu přiblíží... No, nevím, jsou lidi, co na to mají náturu, neměla bych.
Spíš bych se fakt snažila udělat něco s tím plotem.
A na tu kamarádku bych poslala devítihlavou saň.
smilies/grin.gif
únor 08, 2021 16:36
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]