O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KOMU Z NÁS SE DOSTANEŠ, MŮJ DRAHÝ? PDF Tisk E-mail
Neděle, 07 únor 2021
Dobrý den, deset let jsem vdaná, a i když nemáme společné děti, máme psa a to je ten problém. Tedy, manžel má dítě z předchozího vztahu, o které jsem se doteď starala jak o vlastní. A to mne také přimělo to tak dlouho vydržet. Velmi brzo jsem pochopila, že je to je neskutečný manipulátor a snad i psychopat. V průběhu let mě téměř zadupal do země a já už chci pryč z toho neustálého psychického týrání.

 

 

Mám kam jít a nedostatku peněz už se také nebojím. Dovedla jsem se vždycky uživit sama, tak to zvládnu i v téhle nepříznivé době. Jeho dcerka, kterou jsem vlastně vychovávala (byla svěřena do jeho péče), už dospěla a já už se necítím povinována se dál starat. A k němu už nic necítím. Průšvih je, že on před 4 lety přinesl domů psa, malé štěně, kříženečka, kterého jsem si opravdu zamilovala. On se o něj nestará, a já ho mám velmi ráda. Což on ví, a tak mi vyhrožuje, že ho raději dá do útulku, než mně.

 

Tak mi, prosím vás, poraďte, jak se odloučit od jeho psa, Asi to zní hloupě, ale rozum nějak neumí přesvědčit srdce a city, i když jde "jen" o zvíře. On mne má velmi rád a já jeho.

 

Budu vděčná za jakoukoliv konkrétní radu. Děkuji.

 

-      MARKÉTA

 



Komentáře (4)add feed
... : *deeres*
Určitě máte psa přihlášeného, otázka je na koho. Jestli na tebe, tak ho popadni a odejdi. Nebude moc nic dělat.
Jestli je hlášen na něj, tak bych psa na místním úřadě zkusila odhlásit. Jako důvod bych uvedla, že se stěhujet. Otázka je odkud a kam se hodláš odstěhovat, protože evidence psů spadá do pravomoce místího úřadu. Pokud se stěhuješ na místo, kde funguje jiný obecní, nebo městský úřad, tak ho zkus už přehlásit na sebe na nové adrese.
Vzhledem k tomu, že v tom mají neskutešný binec, tak by to mohlo projít. Já, když psy několikrát přehlašovala v rámci Prahy a posléze mimo Prahu, tak se mně nikdo na nic neptal, ani nechtěli vidět jejich průkazy. Vyplnila jsem jenom nějaký papír a úřad zajímalo maximálně jestli je zaplacen poplatek za psa.
Jestli to nevyjde,tak na netu najdeš hodně diskuzí na téma psi. Zkus i tam napsat svůj dotaz.
únor 08, 2021 10:08
... : andrea
Vzpomínám si na podobný případ, který manželé vyřešili tak, že se vůbec nerozvedli. Bydleli totiž ve velkém společném domě, takže tam pak bydleli jako "dva nájemníci" a pes byl s nimi. Co si pamatuju, tak pes mohl všude a tedy byl všude. Tenkrát jsem je poznala, když byli takhle "rozloučeni" asi druhým rokem. Jak to s nimi dopadlo, to by mne taky zajímalo.
Ale asi nejlepší způsob (pokud se chceš rozvést a od chlapa odejít) je ten, co napsala deeres.
únor 08, 2021 11:35
... : KAMČA
Mám taky psa, holku psí, kříženou potvoru, kterou miluju nade vše. Je nesmírně hodná. Měla-li bych se jí vzdát kvůli nějakému mizernému chlapovi, nevím nevím, snad bych udělala cokoliv smilies/grin.gif Ale neber to tak, že tě přemlouvám k hrdelnímu zločinu smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
Spíš bych se snažila se s chlapem nějak dohodnout...
únor 08, 2021 16:38
... : kim
Střídavá péče. Jinak někdo zůstává ve vztahu kvůli dětem, někdo kvůli zvířatům. Jinak klidně ať ho dá do útulku. Jednoduše si ho z útulku vezmeš.
únor 17, 2021 18:10
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]