O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

HLAVA MEDÚZY - NĚCO PODOBNÉHO SE HNED TAK NEVIDÍ... PDF Tisk E-mail
Středa, 20 leden 2021
Díval jste se někdo na začínající seriál „Hlava Medúzy“? Podle mě je to nejhorší krimi, co jsem od Čechů viděla. Proti tomu jsou i ty novácký kriminálky bomba. Případům prvního oddělení to nesahá ani po paty, a to ani co se týče napětí, což je dost smutné, o vyšetřovacích postupech snad nemá cenu psát. Je to nudný, nelogický, naprosto nerealistický.

 

 

 

GALERIE: Jitka Čvančarová s manželem překvapili: Takhle se změnili za 9 let  manželství! | FOTO 58 | Blesk.cz

 

 

 

A ta Čvančarová …

v této roli opravdu ne, její roli jí nevěřím, rychlejší pohyb jí činí evidentně potíž (proboha, už žádný pokus o běh, prosím, a to ani točit ji zezadu), zbraň drží jako vepřík cvičku, a to ji mám jinak docela ráda.

 

A ten její komický kostým, co má v tomhle seriálu … nechutná hučka na rozpuštěných vlasech – má to snad skrýt neštíhlý obličej stejně jako plandavý kabát její postavu? Jo, ten snímek vedle z ní alespoň něco ukáže :- )))

 

Ani bych nekritizovala Čvančarovou za nedostatek "půvabu", ale za absolutní nevystižení charakteru "vyšší" šarže policistky; silně přehrává všude, i ve zcela neakčních scénách.

 

Razance její mluvy i projevu je taková, jako by jí šlo každou chvíli o život.

Až je mi líto, že jsem tomuto paskvilu obětovala svůj čas...

 

 

 

 

Ale co vy?

Třeba se to někomu z vás líbilo

– napište!

 vaše nevzdělaná  ANDREA

 

Komentáře (3)add feed
... : mamča
Ne, nelíbilo. Čvančarové ta role nesedla. Proč mermomocí cpou ženy do vedoucích rolí u kriminálky, když to v reálu není pravda ? Není to práce pro ženy. I tvrdí chlapi se z toho občas hroutí.
Měla jsem bratrance, který pracoval u kriminálky 25 let jako technik. Nikdy o své práci nemluvil. Až když po 25ti letech od Policie odešel, řekl, že toho bylo na jeden život moc. Krátce na to spáchal sebevraždu.
leden 21, 2021 06:06
... : doktor
Andrejko neřeš to.Prostě si to nebudeme pouštět a to ! Ahojky a hezké odpoledne.

leden 21, 2021 11:58
... : d@niela
detektivky mám ráda. Říkám jim "pohádky pro dospělé".
Ale to, co ČT 1 předvedla teď, to je hrůza. Dívala jsem se necelých půl hodiny a fakt, déle to nešlo, Trapný dialogy, scénář jakbysmet. A vůbec to není o tlusté ženské, protože Helena Růžičková by to určitě zahrála úchvatně. Jenže ta Čvančarová byla neskutečně toporná. Na další se dívat už nebudu, kdyby v tv nebylo nic jinýho, tak raději budu luxovat, mejt nádobí, či cokoliv jinýho
smilies/grin.gif
leden 21, 2021 14:07
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]