O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MOJE PRVNÍ MENSTRUACE PDF Tisk E-mail
Pondělí, 04 leden 2021
Pánové prominou, dámy pochopí. Každá z nás zná to krásné období, kdy se z dívky stává žena. Některá dříve, jiná později, ale žádná z nás tomu neunikne. Měsíc co měsíc nás poctí návštěvou menstruační víla, která nás na pár dní obdaruje bolestí břicha, protivnou náladou, záchvaty žravosti a vzteku, a nadměrným krvácením z míst, kde slunce nesvítí… a to po dobu mnoha let. Pokud má některá dodatečné otázky k tomuto zázraku přírody, který nás předurčuje k tomu, abychom byly matkami, stačí zadat otázky do vyhledávače a je to.

 

 

Ty odvážnější, které tam nenaleznou tu správnou odpověď, vznesou dotaz v diskuzních skupinách, kde popíší svůj dotaz co nejpodrobněji; ty méně stydlivé ještě přiloží podrobný popis svého genitálu, popřípadě názornou fotodokumentaci, aby vyžádané odpovědi byly co nejpřesnější.

 

My, dříve narozené, jsme takové štěstí neměly. Jediným našim informačním kanálem byl takzvaný klepáč mezi panelovými domy zastavěného sídliště, a ani tam se člověk (ženská) nedozvěděl všechno.

V televizi běžely vzdělávací pořady jako Magion nebo Vega, popřípadě Studio kamarád. Tam jsme se spíš dozvěděly, jak rozdělat oheň bez sirek, odkud se bere čokoláda, nebo jak si udělat hodiny poháněné bramborou, než podrobné informace o biologii člověka. Ty šťastnější měly rodiče, kteří je do období dospívání zasvětili, ale u nás toto téma bylo spíš tabu. Dodnes si pamatuji, že když mě poprvé menstruační víla navštívila, běžela jsem za svým nejstarším bratrem, abych mu hrdě ukázala své spodní prádlo, ale on mě odbyl tím, že ona skvrna pochází pravděpodobně z jiného otvoru.

 

Bylo mi 10 let a byla jsem plná otázek, na které jsem chtěla získat odpovědi stůj, co stůj. V knížkách, které jsem ke každé příležitosti dostávala, nebylo možné odpovědi najít, jelikož z knih Kocour Mikeš, Honzíkova cesta, či Deník kocoura Modroočka se toto také nedozvíte, a tak jsem se vydala do knihovny, jejímž pravidelným návštěvníkem jsem byla již jako předškolačka. Vypůjčila jsem si několik knih s podrobnými obrázky a pustila jsem se do samostudia.

 

 

ᐈ Pretty 10 year olds girls stock pictures, Royalty Free 10 year old girl  images | download on Depositphotos®

 

 

Když přišla domů moje maminka, pyšně jsem jí také ukázala kalhotky a neopomněla jsem se pochlubit s tím, co už jsem si všechno nastudovala. Maminka si mě vyslechla a pak vytáhla z peněženky 4 Kčs, abych si koupila vložky. Ty dříve narozené si jistě pamatují vložky Lydie s lepícím proužkem. Tampony, či podobné vymoženosti k nám ještě nedošly, a tak výběr byl relativně jednoduchý. Já svědomitě vybírala ten správný hygienický artikl v Jednotě a nakonec se rozhodla pro ten, který používala i moje maminka. Nevědouce, jaký je v tom rozdíl, jsem nad výběrem ani moc dlouho neváhala. Jak je výběr vložek důležitý, jsem zjistila záhy.

 

Druhý den jsem se vydala do školy již značně vybavená, včetně celého balíčku hygienických potřeb, které mi zabraly půlku školní tašky. Když si to zpětně připomenu, tak ona jedna dámská potřeba by hravě zaplácla díru na protržené přehradě, co se velikosti a savosti týče. Celý balíček by možná vysál vodu v Orlíku.

 

Já, s pocitem, že už jsem poloviční žena, jsem hrdě kráčela do školy. Jeden konec vložky jsem si nalepila pod pupek, druhý do půlky zad, aby střed byl tam, kde má být. Co na tom, že jsem chodila ze široka jak vítězka análního maratonu. Už jsem byla skoro ženou a každý to musel vědět.

 

Co jsem ovšem v knihách nevyčetla je to, jak přesně se dá s touhle vatovou výplní dělat tělocvik. Představte si ty tehdejší mini modré trenýrky a vatovou výplň, která spolehlivě vycpe půlku zadku a celý předek. Při každém pohybu se to šoupe sem a tam, a v tom horším případě to vyleze ven. Jedinou výhodu jsem shledala v tom, že když jsem při skoku přistála na koze, tak jsem přistála do měkkého.

V dnešní době jsou samozřejmě jiné vymoženosti, a tak mě toto dilema, kdy se musím rozhodovat mezi Lydií XL, XXL nebo XXXL nezatěžuje a děkuji Pánu Bohu za to.

 

Ovšem - nikdy nezapomenu na to, jak jsem se poprvé stala ženou.

 

Milé dámy,

jaké jsou vaše zážitky s první menstruací?

VERONIKA

 


Komentáře (4)add feed
... : *deeres*
V době, která pro mne při nabírání sexuálních vědomostí byla důležitá, skvěle fungovalo klepadlo.
V této oblasti žádný problém nebyl, problém byl v tom, že neexistovaly ještě žádné Lydie s lepicím proužkem. Existoval pouze přířez z buničité vaty, zabalený do fáčovité síťoviny, ze které na obou koncích vznikl jakýsi provázek. Mojí kamarádku Jáju klepadlo nezajímalo a tak jednoho dne objevila doma skvělé vložky do školních bačkůrek, které jí byly poněkud větší. My ostatní, již poučenější jsme jenom zkoprněle zíraly, jak Jája za sebou na obou bačkůrkách tahá inkriminované provázky.
leden 04, 2021 21:50
... : d@niela
Byla jsem na tom podobně, jako Veronika - tedy ohledně poučení. Pochopitelně, že nikdo mi nic neřekl. Takže ještě před onou událostí, tedy návštěvou téhle víly u mne, jela naše holčičí třída na hory a paní učitelka, která přednášela o tom, co tam všechno budeme dělat, kam půjdeme, co si nemáme zapomenout, také připomněla: děvčata, a nezapomeňte na vložky!
No, a já blbec obecný, nepoučený, se přihlásila: Paní učitelko, ale já nemám plochý nohy...
leden 04, 2021 21:54
... : Josef Kouba
O tomto problému jsem byl podrobně informován na střední škole. Má partnerka si vedla velice pečlivě kalendář. Když skončilo období mens. Následných 9 dní mě dovolila řádit na divoko.
Ale až do 15 dne od "starostí" její pokojíček byl "zamčený". Poté byl pokojíček otevřen až do příchodu barvy.
Celé 2 roky naší známosti jsme neměli žádný malér.

leden 06, 2021 07:38
... : Veronika V.
Josef: Mne bylo 10 let. Ja jsem nic “na divoko” neprovozovala :-D
leden 06, 2021 19:52
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]