O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MANŽEL MĚ ASI UŽ NEMÁ RÁD PDF Tisk E-mail
Středa, 18 listopad 2020
Ahoj. Možná vám to bude znít divně, že se ženská ve třiceti letech ptá, jak se má chovat, ale já už jsem zoufalá. Poslední rok dva nám to s mužem neklape. Problémy máme i v sexu. Nechápu, jak ho může těšit sex, když vidí, že mi tečou slzy bolestí. Nepochopí, že když na mě skočí bez jediné pusy, že to bolí.

 

 

 

Já jsem byla vždy zdravě sebevědomá, chlapi za mnou běhali (a vlasně to trvá dodnes), ale k čemu mi to je, když o mě nestojí ten můj? Poslední dobou mi vůbec neřekne nic hezkého.

Vždycky byl více temeramentní, ale už mi to leze krkem.

Čas od času si ze mne udělá hromosvod - vyleje si na mě s křikem všechny neduhy světa, protože na nikoho jiného řvát nemůže.

 

Já to nechápu. Býval úžasný, pozorný. Jediné, co mu zůstalo, je jeho nesmírná pracovitost a veselá povaha.

Včera jsem mu dala k svátku krásný zlatý řetízek a jeho oblíbené víno. Já si  sice na dárky moc nepotrpím, ale jelikož nedostanu od něj  nic k mému svátku, doufala jsem minulý měsíc, když jsem měla narozky, třeba v nějaké hezké spodní prádlo, o které ho prosím roky. Dostala jsem úplně obyčejnou čokoládu.

 

Když se např. zeptá, zda někam půjdem, odpovídám kompromisem - jak chceš, či jesti nepůjdem raději jindy a podobně. Když se zeptám já, odpověd je jasná: ne!

A ještě jedno. Na všechny okolo hrozně žárlí, ale aby mi řekl, že mi to sluší…to nikdy. Nemůžu si s ním o ničem ani promluvit, když jsem začala, uzemní mě okamžitě natolik, že radši uteču…

Já už nevím, co dělám špatně.

KATKA

Komentáře (3)add feed
... : mamča
Děti nemáte, vyměň ho za někoho, s kým budeš šťastná. Ale bacha na tu jeho žárlivost !
Na mě by si teda vyřval svoje stresy jen jednou. Jsi moc vstřícná (viz "jak chceš, či jestli nepůjdem raději jindy a podobně"). O sexu jako s neandrtálcem ani nemluvě.
listopad 19, 2020 06:45
... : kyttka
Já myslím, že vím, co děláš špatně. Zůstáváš s hovadem. Naprostý souhlas s Mamčou.
listopad 19, 2020 15:36
... : Milene
Nevím jestli pracovitost je to, co má držet manželství pohromadě. Jsi mladá a mnohé můžeš změnit místo toho, abys hledala chybu jenom u sebe.
listopad 20, 2020 14:58
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]