O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CHLAPI, CO TO S VÁMI JE? PDF Tisk E-mail
Úterý, 10 listopad 2020
Woman, female, business, advocate, legal, lawyer, law iconZajímalo by mne, co se to poslední dobou stalo s muži? Abyste rozuměli, k nám do práce před časem nastoupil další chlap, já nevím, snad už desátý v řadě, kterému je po čtyřicítce, není to žádný padavka, slušně vydělává... A zase svobodný, bezdětný¨, bez zájmu o to, najít si přítelkyni. Žije sám v domku, který zdědil po babičce. Takže je i zajištěný.

 

 

 

Když jsme v práci s kamarádkama sondovaly, jak to s ním je, tak si v klidu řekne, že je svobodný a bezdětný (samozřejmě kolegyně, co si přejí mít partnera a rodinu zavětřily), ale když on měl prý stálejší přítelkyni naposledy ve třiceti, teď je mu 43, a hlavně si žádnou nehledá. Doslova řekl, že tak jak to je teď, že mu to vyhovuje. A na druhé straně jsou zástupy holek, co nemůžou najít chlapa pro rodinu.

 

Víte, co je nejhorší? Že oni se v tom vzájemně utvrzují, jak je to fajn, že jsou svobodní? Tenhle jeden se mi ještě vysmál, když jsem ho upozornila na kolegyně, které jsou vhodné na založení rodiny. A ještě mi řekl, že když na něho letí 19leté holky, tak prostě ho 35leté nezajímají. A že on rozhodně teď nechce děti, takže tyhle „čekanky“ u něj budou mít šanci tak za 20 let, pokud se toho dožije, s tím, že se pak můžou vzájemně navštěvovat.  No, nedali byste mu facku?

 

Když mi bylo dvacet, tak kluci, kterým bylo kolem dvaceti a neměli přítelkyni a nebo holku, tak nám jich bylo líto, ale tahle generace se tím chválí. A bojím se, že i když jsem se snažila s manželem vychovat syna co nejlíp, tak má stejný názor na vztahy jako ti chlápci u nás v práci; je mu 32 a trochu stálejší holku měl snad před šesti léty. A když jsem si ním chtěla o tom promluvit, tak úplně v klidu řekl, že se může stát, že on děti mít nebude, protože tak jak to je teď, mu to nesmírně vyhovuje. A to bydlí sám, takže nehrozí, že bychom mu nějak v něčem bránili.

 

Tak kde se stala chyba,

že tolik chlapů nestojí o vztah,

a o rodinu už vůbec?

 

MARIE

 

Komentáře (8)add feed
... : kyttka
Možná je jádro pudla v tom "samozřejmě kolegyně, co si přejí mít partnera a rodinu zavětřily". To jsou chodící bankomat a spermobanka v jednom? Já být chlap a kolegyně mě upozorňovat a potenciální matky mých dětí, tak se jí nejen vysměju, ale pošlu ji rovnou do hvězdy. Má recht, když se mu nabízí devatenáctky na nezávazný hrátky, proč si závazně začínat s pětatřicítkou. Aby zplodil daňové poplatníky? Průběžný penzijní systém se zhroutí i bez nich, takže tomu pár dětí nepomůže. Jo, a ty větřící pětatřicítky mají mít ve svém věku podle téhle logiky už pištící puberťáky. Kdyby byly co k čemu, tak se nechají šťastně zbouchnout do dvacítky, ne?
listopad 10, 2020 18:26
... : *deeres*
Co by bylo, jenom další střípek do mozaiky úpadku naší civilizace.
Bytový dům, ve kterém tak napůl bydlím, měl být původně pečovatelský dům pro občany z obce, kteří potřebují péčí. Nakonec z toho sešlo, ale z původního projektu zůstala menší výměra bytů,tak akorát pro jednoho.
V současnosti tady bydlí hodně mladých lidí, kteří jsou singl. Šest pánů mezi třicítkou a čtyřicítkou. Dva jsou rozvedení a nějaké potomky mají. Soused vedle holky střídá, jako někdo hodně čistotný svoje ponožky. Další dva mají byty jako zázemí a většinou trajdají někde po světě. Ten poslední je tajnosnubný, zřejmě si vystačí s virtuální realitou.
Jsou tu i dvě neohrožené ženy v podobném věku, také samy. Shodou okolností, to jsou obě průvodkyně. Ti na chlapy nemají čas, těm je teď ouvej a snaží se chodit alespoň po brigádách.
listopad 11, 2020 10:54
... : Anděla
Hm, taky by mě asi děsila představa, že jakmile někam vlezu, už si na mě kdekdo brousí zuby, jako na vhodný předmět k hnízdění.
A taky neznám, a neznala jsem ani v mládí, ve svém okolí svobodného chlapa, který by plánoval děti, dokonce snad po nich prahnul. Sem tam jsem zaslechla univerzální hlášku: " Jo, někdy v budoucnu...", ale to jen velmi obecně.
listopad 12, 2020 09:20
... : Josef Kouba
Vše je nyní o penězích a pohodlí. Příklad z příbuzenstva v Čechách. Pohledný páreček to spolu táhnou od střední školy. Následuje vysoká ekonomická. Děvče je vynikající studentka, tatínek jí platí i studium na Sorbonně. Mladík tak talentovaný není. Během studia za peníze rodičů procestovali mnoho míst na světě. Studium končí chlapec nastupuje na slušnou pozice v bance, dívka díky znalosti 3 cizích řečí organizace České výstavy v cizině. Když jí klepe třicítka,  peníze nejsou problém, byt v Praze, chce děcko. Partner prchá co mu nohy stačí. Konec románku. 
listopad 13, 2020 07:24
... : doktor
Nerozumím tomu.My starší jsme byli a jsme jiní.Hezké odpoledne.
listopad 13, 2020 12:41
... : NČ
Co to se mnou je? Ale dyť já bych se klidně nějaký lačný třicítky rád ujal. Ale vony ne a ne a ne.
Co to s nima kurnik je?
listopad 13, 2020 16:29
... : mamča
NČ : Co by ? Lačný třicítky nehledají dědečka, většinou už nějakého pokrevního mají.
I když by to mělo i svá pozitiva. Takový důchodce má zajištěný příjem, zpravidla už někde bydlí a na "otcovskou dovolenou" by šel třeba rád.
Akorát hrozí, že by děda občas to dítko někde zapomněl...:-)
listopad 14, 2020 10:26
... : magdalenka
A co má říct? Že dostal před deseti lety kopačky? Že se bojí vychovávat děti? Že mu život protéká mezi prsty? Já myslím, že v zaměstnání do soukromí nikomu nic není. Na takový pravdivý rozhovor musí být velká kuráž z obou stran. A důvěra. Je dobře, že se vysmál. Vždyť je to urážlivé. Taky mohl být agresivnější...
listopad 15, 2020 17:32
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]