O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TLUSTÝ BUDOU HUBENÝ, HUBENÝ BUDOU ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 27 říjen 2020
Včera jsme si s kámoškou sdílely pocitity z hubnutí a z aplikace Kalorické tabulky. Vděčný a oblíbený téma holek, který vlastně nejsou tlustý, jen nejsou šťastný, protože maj pocit, že deset kilo dolů jim přičaruje zdraví, štěstí a chlapa s koloběžkou. Nevím jak je možný, že znám tolik tlustej, šťastnejch žen. Ale zjistila jsem, že na mě to nefunguje. Moje štěstí se prostě odvíjí podle toho, jestli na fotkách vypadám jako tank, nebo jako křehká žena.
 
 
Já totiž i když vypadám jako tank, jsem a cítím se jako křehká žena a myslím si, že dokud budu vypadat jako tank, nikdo si tý křehký žený v tom tanku nevšimne.
 
No takže jsem najela na kalorický tabulky a nějakej ten pohyb, kterej se mi ale pořád strašně komplikuje, protože dva dny mám pohyb a pak 14 dní kulhám, nebo nemůžu sedět, jak mě bolej záda, nebo dostanu zánět trojklannýho nervu, nebo se mi zbortí klenba příčná i podélná. Obvykle to netrvá déle, než tak dva, tři dny pohybu.
Nechápu, ale je to tak.
 

Kromě denních výsledků z tabulek si taky občas sdílíme motivační fotky jinech holek, který maj úplně jinej genom než my.
Hodně oblíbená je Dara Rollins. Nevím, jestli jste v poslední době viděli nějakou její fotku v plavkách, ale je to kráva.
 
"No ale to nemůžeš takhle brát", napsala kámoška.
"Jak nemůžu. Je jí čtyřicet? Je. Vypadá jako hubenej patnáctiletej kluk? Vypadá."
"No jo, ale ona maká každej den a taky je to prostě takovej typ postavy. Žádný kozy - žádnej tuk."
Hlavou mi běželo, že já taky nemám žádný kozy, ale s tukem na jiných místech těla je situace docelá jiná.
 
Tuhle jsem s mámou probírala svoje stehna.
"No jo", řekla máma. Stehna máš po babičce.
"Ale babička měla kozy jako vozy", povídám. Ty jsou jako kde?"
"No", řekla máma. "To je právě kouzlo toho genetickýho křížení.
Prsa máš po tátovi."
Jasně. Jak jinak.
 
"Já kupříkladu jsem typ postavy MOUKA." řekla kámoška.
"Mouka? Jako že se ti všechno sype?"
"Ne, jakože žeru věci z mouky."
 
No ale já už věci z mouky nežeru tři tejdny a pořád mám stehna jako pytle s ovsem, zato v podprsence mám místo pytlíků s čočkou sáčky s lněným semínkem.
Tak nevím.
Ještě že venku není nad třicet a holky nad čtyřicet s pasem nad osmdesát se nemusej svlíkat do plavek.
 
 
 
Komentáře (2)add feed
... : doktor
Neohroženko,vypadáš super a o trablech píšeš úžasně.Hezké odpoledne.
říjen 28, 2020 12:00
... : *deeres*
Genetika je sviňa, ale dá se s ní v rámci možností bojovat. Způsob ale není ten, že si vzpomenu a zhubnu deset kilo během měsíce. Ano jde to, pokud má někdo silnou vůli, ale je to kravina.
Mám jednu kámošku, jako dítě byla hodně tlustá. Dneska to není sice ohoblovaná rusalka, ale vypadá senzačně. Jo, to je ta, co si s manželem dává k obědu vařenou červenou řepu sypanou semínky černuchy, nejezdí autem, ale na kole a v roce 2019 v létě, se stejně postiženými jedinci, podnikla Svatojakubskou poutní cestu do Santiaga de Compostelo. Šli českou trasu od Karlštejna.
Tím chci jenom sdělit, že pokud se někdo průběhem let vykrmí na dvojnásobek své váhy, tak je to špatně. Chce to opravdu najet, alespoň přibližně na zdravý způsob života, jenže je to cesta na dlouho a ne každý to dokáže.
říjen 30, 2020 08:36
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]