O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VERONIČČIN WELLNES DEN PDF Tisk E-mail
Pondělí, 26 říjen 2020
Některým kočkám prostě nevysvětlíte, že mají požírat tu měkoučkou a zelenou travičku, která roste všude kolem. Jenže mému Mikymu nejvíce chutná ta tvrdá, okrasná, která taky hnusně chutná. Ve finále ji stejně vyzvrací sousedům na schody. Můj kocour je také velice aktivní v lovu a úspěšně zbavuje mě i sousedy škodlivých hlodavců. Občas bohužel zardousí i nějakého toho ptáčka. Ale že si ten čtyřkilový bumbrlíček troufne i na veverku, to mě dost překvapilo.

 

Měla jsem jeden ze svých wellnesových dnů, kdy jsem podrobila tělo celkové depilaci, umyla si vlasy, nanesla barvu na obočí a obličej ozelenila pleťovou maskou z mořského bahna.
Zasedla jsem nahá, oblečená jen v županu a chlupatých papučkách ke stolu, vychutnávala si zelený čaj a kochala se svým výhledem na jezero.

 

 Premium Photo | Happy woman with green cleansing clay mask and cucumber  slices in bath towel is resting and relaxing during spa day at home. face  skin care

 

 

Tu jsem zpozorovala, že Miky dotáhnul na terasu živou veverku a svádí s ní nerovný boj. Veverka se mu mrštně vysmekla, kousnula ho do zadku a utíkala pryč. Miky si to nenechal líbit a vyrazil za ní. Zatímco veverka elegantně přeletěla sousedův živý plot, Miky proletěl skrz a vystrašil sousedova zahradníka, který si z úleku ustřihnul kus knírku.


Já neváhala, čapla jsem vždy připravené koště a utíkala za Mikym, abych ho od vražedného úmyslu odradila.


Špionážní sousedka zaregistrovala pohyb na mé zahradě, vytáhla vojenský dalekohled a radostně si zapsala do deníčku, že konečně odhalila mou pravou identitu, protože dle její zvrácené logiky k mému výzoru běžně patří lahvově zelená pleť a 4 cm hrubé obočí. Tím se jí také potvrdilo už dávné podezření, že mezi mé volnočasové aktivity patří obcování s ďáblem.


Veverka v blesku vyběhla na vysoký akát a Miky se díky svým bumbrlatým proporcím nedostal dál, než do půlky stromu, odkud nemohl slézt dolů a žalostně plakal. Já přiběhla ve svém růžovém župánku, chlupatých papučkách a s koštětem v ruce ke stromu a jala se do Mikyho šťouchat, aby spadnul dolů.

 


Dělníci z přilehlé stavby, kde probíhá renovace domu, v němém úžasu sledovali mé počínání a očekávali pravděpodobně kulturní vložku, neboť povolený uzel na mém županu sliboval, že odhalí zákoutí těla, která ukazuji pouze na gynekologické prohlídce.

 

Špionážní sousedka na rychlé volbě telefonu vytáčela policii, záchranku a exorcistu.
Miky se nakonec umoudřil a slezl dolů sám.


Já ho celá šťastná chytla do náruče a hrdě odcházela středem, abych ho odnesla domů a dala mu něco dobrého na zub.

I takové bývají trable s kočkou…

VERONIKA

 

Komentáře (4)add feed
... : mamča
Kočky požírají tu hnusnou trávu záměrně. Né že by jim snad chutnala, ale příroda jim velí, že si s ní mají vyčistit zažívací trakt.
Kočky všeobecně loví všechno, co před nimi utíká. Na veverku mají jenom když je na zemi a není v okolí žádný strom nebo keř.
Nedávno jsem našla na zahradě zakousnutého králíka. Domácího. Nevím, který soused ho postrádá, a z našich kocourů se taky žádný k vraždě nepřiznal...
říjen 27, 2020 06:59
... : *deeres*
To, že kočky blijou, tak to je jejich přirozenost. Zbavují se tak vylízaných chlupů, ze kterých by jim v žaludku vznikla koule (tzv. bezoár), mohlo by dojít i k ucpání střev a kočka by skončila u veterináře.
Naše bojová Pyčulína už vymlátila všechny kočky a kocoury ze širokého okolí, jediná ještěrka na zahradě nemá ocásek a i tu veverku už ulovila. Já holce pořád říkám, ať už jí nenechává chlastat Red Bull.
říjen 27, 2020 07:54
... : mamča
*deeres* Pyčulína je krásný jméno pro kočku. smilies/cheesy.gif
Naše kočky považují veverku za "angorskýho potkana", takže je to podle nich lovná zvěř. Loví ji zásadně ve smečce, ale naštěstí máme na zahradě hodně stromů, takže zatím žádnou veveřici neulovili. Zato u sousedů odlovil náš kocour z okrasného jezírka asi 5 koi-kapříků, kus za 500,-Kč. Bylo mi divný, že nacházím po zahradě rybí kostřičky, až byl jednou kocour přistižen při činu.
Naštěstí po nás sousedi nechtěli uhradit škodu, protože měli trochu problém, kam s kapříky na zimu. Tak to kocourovi prošlo. Od jara pak na jezírko s novými kapříky dali bytelnou mříž...
říjen 27, 2020 09:32
... : *deeres*
Barák je u lesa, který se snaží vecpat do zahrady. Že Pyčulína,která nemá zuby, dokáže ulovit veverku, fakt nechápu. Zuby nemá proto, že jako kotě si neustále hrála na kaskadéra a občas se netrefila a mlácla hlavou o zem. Zuby nemá, ale místo drápů má šavle, na které už doplatil nejeden pes, nebo kočka. Má to vymakaný, sama někde skrytá, najednou vyrazí z úkrytu, vyděšenýmu psisku jednu pořádnou vrazí a hup nazpátek někam, kam na ní pes nemůže.
Źe dokáže ulovit veverku, může být jedině tím, že ty jsou tak drzé, že klidně po větvích vlezou až do kuchyně na stůl, hodují tam na všem, co se nim zdá jedlé a co se jim nepodaří hned sežrat si i s obalem odnesou. Ve spíži nesmí zůstat otevřené okénko, okamžitě tam některá přiskáče hospodařit.
říjen 27, 2020 10:50
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]