O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

A TEĎ VŠICHNI HODÍ SVŮJ KÁMEN ... PDF Tisk E-mail
Pátek, 23 říjen 2020
Nikdy jsem nebyla s představiteli naší vlády nějak extra spokojená. Jenže - když si vzpomenu na všechny ty "možnosti", ze kterých se vláda nakonec vybírá, tak si jen tak lehce povzdechnu a jdu si po nějakém svém zájmu, rozhodně jiném. Ono je to těžké - kde sehnat lidi, andělsky čisté, inteligentní, schopné komunikace na veřejnosti, a hlavně - s perfektní potřebnou specializaci ... To je jako hledat jedinou perlu v moři...

 

 

 

Všichni ti naši představitelé, ať od našich zástupců v místních úřadech někde v malém městečku, až po ty "vládní činitele", mají každý svého kostlivce ve skříni, případně putýnku másla na hlavě. Nejvíc se toho vždy dozvíme při jejich odchodu, při jejich výměně. Kolikrát pak zírám, když čtu, kdo nám to velel a kdo to byl tak oslavován...

A zase znovu chci zdůraznit, že je to stejné od těch nejmenších až po ty největší funkce.

 

Teď se zrovna odehrává taková super reality šou, kdy pan ministr neměl cca minutu roušku a sešel se s dvěma jinými lidmi na nepatřičném místě. Tedy – nic, mimo pár fotek, které vyfotili paparazzi z Blesku.

A nyní se fofrem bude volit jiný…

 

Nějak to všechno nechápu. V nouzovém stavu si může „někdo“ uspořádat na Staroměstském náměstí demonstraci s cca 3.500 účastníky, kde se závěrem rozpoutá velká bitka, při které přijde relativně dost lidí k úrazům (prý jsou některé i velmi závažné), a – nic se neděje. Pak si říkám, že tamější dav asi už měl nějaké tušení, když pořvával „Prymula do plynu“.

Ale ne, já vím, jen to byl projev nepřízně, poslušně skandovaný přítomným davem.

Mj. demonstrace to byla proti rouškám a proti té "chřipečce" covid.

 

Jsem zvědavá, jak to dopadne. Sleduju v televizi, jak si všichni Prymulovi odpůrci do něj blaženě kopají, přičemž nepochybuji, že oni také nejsou svatí.

Kdyby se na každého z nich také přivěsil nějaký fotograf, jistě bychom viděli plno dalších zajímavých fotek. Jo, a docela by mne zajímal honorář toho fotografa … :- )))

 

Závěrem – nefandím nikomu, to zdůrazňuji, jen, když nyní každý používá všechna možná přísloví, také jedno známé rčení bych rovněž použila: „Kdo jsi bez viny, hoď kamenem.“

 

 

inu, necháme se prekvapit,

kdo to vezme ...

 d@niela


 

Komentáře (23)add feed
... : Zdena
S tím plně souhlasím - myslím ten článek smilies/tongue.gif
říjen 23, 2020 13:42
... : andrea
tady se vůbec nejedná o zdraví občanů, tohle je vylozená politická rvačka. Na Prymulu nasadili paparazziho a zabodovali. Cca na 3 metry do auta neměl roušku!
A bůhví, co tam domlouvali...
Taky si říkám, kdo to po něm vezme.
říjen 23, 2020 14:01
... : kyttka
Takže... Poprvé, když jsem slyšela tiskovku plukovníka Prymuly, jsem byla ne nadšená, ale aspoň ne nahvězdovaná. Bylo to jasné, s grafy a čísly, dokonce s naznačenou vizí, kdy bude rozvolňování. ( Pokles R na 0,8.) Říkala jsem si, že konečně to možná bude mít nějakou formu a řád. Pak jsme viděli ten jeho řeckej chór před tiskovou, bez roušek minimálně polovina, teď tohle. Takhle pitomě se nechat nachytat, by měl rezignovat spíš kvůli sníženému IQ, ne kvůli roušce dole před půlnocí s Foltýnkem a je fuck, jestli v zavřené hospodě nebo arcibiskupství. Já nenosím roušku kvůli vládě, ale kvůli svým blízkým a respektu ke zdravotníkům.
říjen 23, 2020 14:11
... : NČ
Pověste ho vejš, ať se houpá!
říjen 23, 2020 14:34
... : Milene
A nový ministr, aby tomu rozuměl, tak bude nějaký ředitel nemocnice. A bude se muset shánět nový ředitel. Na to musí být myslím konkurz. Tak vyberou schopného primáře. A v té nemocnici bude zmatek.
Měl to Primula zapotřebí?
Restaurace měla otevřeno, i když musí mít všechny hospody zavřené a majitelé se bojí, aby nedostali pokutu.
říjen 23, 2020 16:08
... : karo12
jak jsem to pochopila, tak šéf té restaurace je kamarád Faltýnka, takže se sešli v separé tam. Prostě aby to bylo tak nějak "jen mezi nimi". Tam nešlo vůbec o nějaké jídlo a pití...
A pravděpodobně byl nějaký přímo nasazený šmírák, který okamžitě zavolal do Blesku.
No, a už to jelo...
O čem to jednání bylo, to už se nedozvíme a nejspíš to není tak důležité, hlavní bylo odstranit Prymulu, což tedy vyšlo.
říjen 23, 2020 16:49
... : NČ
Jak píše karo12. Zavřená hospoda, nepřístupná veřejnosti, aspoň podle mě, není hospoda, ale vlastní nebo pronajatej soukromej prostor hospodskýho. Úplně stejně, jako třeba jeho obejvák u něj doma, kam si pozve kámoše. Jestli to bonznul nějakej šmírák, nebo prostě je to tak, že "novináři" se věšej na každýho významnějšího člověka, to nevim.
V každym případě, z epidemickýho ani morálního pohledu, Prymula nic závažnýho neprovedl, kromě pár sekund bez roušky. Jestli celá obludná hysterie je vyvolaná jen opozicí nebo i Babišem, kterej se Prymuly chtěl zbavit, to netušim a sotva to někdo může tušit.
Jediný, co je na tom trochu závažný, je, proč se potřebovali sejít soukromě, když, jak říkají, řešili tam věci pracovní. O tom si nedělám nejmenší iluze, ale ty jsem si o politicích nedělal nikdy, ani před r. 89, ani po něm. Oni určitě vědí, že všechny jejich pracovní prostory jsou prolezlý štěnicema; a to je taky jedinej důvod, slejzání se někde mimo.
říjen 23, 2020 17:42
... : kyttka
Tady přece nejde o žádnou roušku a hospodu. Dokonce ani nejde o to, co si tam pánové domlouvali. Tady jde jen o to, že je to nebetyčně hloupý přešlap v době, jaká teď je. Jak, krucinál, má člověk věřit, že naše špičky vědí, co dělat. Jsme v Čechách, kdy už to dojde i všem těm nahoře. Achjo, fakt čekám a doufám, že se najde někdo, kdo řekne: Pojďme se teď na všechno vykašlat a pojďme to prostě teď nějak zvládnout. Vykašleme se na všechny čachry, všechny kanály DOL, všechny elektrárny, všechny prasárny a zúčtování, tam můžeme navázat, až tohle všechno skončí. Nic, jdu si pustit koncert. Jestli máte někdo chuť, je to živák. https://www.facebook.com/kolibrikuvulet/videos/347268386506767

Trochu balzámu na nervy.
říjen 23, 2020 19:24
... : mamča
Zase se předvedl bulvár, konkrétně Blesk. Není to náhodou ten plátek, co uštval psychicky labilní Yvetu Bartošovou ?
Kolik za to ten ksindl novinářskej dostal ?
A kdo má v tomhle průšvihu zájem o křeslo ministra zdravotnictví ?
Střídají se nám tam ministři rychleji než apoštolové na pražském orloji, a pandemie si běží dál svým tempem. Dneska zase dalších 63 zemřelých. Už jich je celkem 1971, to je docela dost na "malou chřipečku".
Jsem zvědavá, koho na místo Prymuly si tam protlačí ten, který tuhle štvanici vyvolal...
říjen 24, 2020 07:02
... : Iris
I kdyby Prymula byl bez té roušky i déle, než pár sekund, bylo by to stejně jedno. Lavina se nekontrolovatelně spustila, nemá cenu šaškovat s ústenkami, je třeba nasadit respirátory, když už, a v zájmu přežití sedět na zadku doma. Pokud to jde, samozřejmě. Jestli tam měl Prymula nějakou schůzku ve dvou nebo ve třech u svého známého hospodského, bez kohokoliv jiného, je to úplně fuk, z hlediska bezpečí našich občanů, oni nikoho neohrozili, jen se umístili blbě. Jak píše NČ - je to, jako by se sešli v obýváku, možná to měli udělat, jenže by třeba ohrozili členy svých rodin. Nechali se nachytat blbečky a to blbě, ale dělat z toho takový poprask v téhle době, kdy se řítíme všichni do propasti, je úplně nanic. Je to zase jen kecání, svádění něčeho na něco, kecy v kleci, mlácení slámy, politické hrátky, jak píše kyttka čachry machry, prasárny a zúčtování, musíme být celému světu pro hořký smích smilies/sad.gif Prymulu potřebujeme, nějakou další figurku teď nemáme čas instalovat, stejně shoří za pár dnů.

A mezitím v nemocnicích....připadám si jako obětní beránek. Testy ne, proč testy, stejně jsme všichni pozitivní. Kdo nepadá na hubu, ať pracuje, jinak tu nikdo nebude - tak zní rozkaz dne. Neoficiální, samozřejmě.
říjen 24, 2020 07:09
... : kyttka
Bulvár za to nemůže. Může si za to Prymula sám. Je snad jasný, že teď bude člověk na takovým postu jako pod drobnohledem. Navíc, může se nám to nelíbit, můžeme s tím nesouhlasit, ale pořád jsou to novináři a pořád je to veřejně činná osobnost. Kultura je teď passé, tak holt v bulváru není Helenka Vondráčková, ale ministr zdravotnictví. Divný, když je hlavní hvězda všech médií covid-19.
Ad Bartošová a můj soukromý názor: Drogy, chlast a pochybný partneři vedle ní, navíc snaha vrátit se na prkna. Tohle ji zabilo, ne bulvár. Kdyby se léčila a seděla doma na zadku, tak by po ní neštěkl ani pes. A mohla se dát dohromady a bejt tady pro svýho syna. Mnohdy se do toho bulváru cpala sama, nebo spíš byla cpána těma psychopatama po svém boku.
říjen 24, 2020 09:28
... : mamča
kyttka : V tomhle se asi neshodnem. Novináři by měli mít nějakou profesní čest, ale bulvární novináři holt píšou stylem "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej."
Zajímavé je, že tu "schůzku" inicioval Faltýnek, a ten je čistej jak lilie, ten nerezignuje. Na čí popud Prymulu do té restaurace vylákal ?
Ale je to celkem jedno, dávno si nedělám iluze o dění v politice. A jestli je na místě ministra zdravotnictví Petr nebo Pavel, je pro obyčejné lidi jedno.
Jenom nevím, kde vezmou dalšího fundovaného epidemiologa. Nebo to teď může řídit "Pepek Vyskoč" ?
říjen 24, 2020 10:46
... : doktor
Danielko,ano..... KDO JSI BEZ VINY,HOĎ KAMENEM !
říjen 24, 2020 12:12
... : kyttka
mamča: Jenže já si myslím, že právě tohle JE novinařina. Zveřejnit, že se nám naši mocní takhle scházejí. Prymula je voják, plukovník, epidemiolog, vysokoškolsky vzdělaný člověk. To přece je předpoklad pro nějakou inteligenci. Proč tam lezl? V noci, s Faltýnkem? Jediný případ, kdy by do toho novinářům nic nebylo, by byl ten, že by si to tam šli pánové rozdat na stole. Ale to asi nebude tenhle případ. To by byl případ pro ty bulvární novináře, kteří imho píšou to, co zajímá prostý lid. Nabídka/poptávka. Prosté.
A štve mě, že je tak hloupý a půjde od válu, protože se tu ten bordel bude leda prohlubovat. I kdyby zůstal, tak už je prostě zdiskreditovanej. A Ujo z Blavy už nějakýho králíka z klobouku vytáhne. Jedno se plukovníkovi upřít nedá. Vorat by se sebou asi tak snadno jako Vojtěch nenechal.
říjen 24, 2020 12:26
... : kyttka
Danielo, teď otázka na tělo, bejt mocná šéfredaktorka velkého čteného deníku a někdo z tvých lidí ti takovýhle materiál přinést, otiskneš to, nebo ti to bude připadat neetické a neotiskneš? Já bych otiskla. I svého milovaného Jakuba nebo Ivana bych ve stejné situaci otiskla. Možná bych neotiskla Honzu. Toho bych zbila, že courá po nocích a s kým. smilies/grin.gif
říjen 24, 2020 12:38
... : mamča
říjen 24, 2020 17:49
... : Inka
Nejak je mi blivno uz delsi dobu z tech nahore, asi starnu a prestavam toho vsemu rozumnet. Hodnoty jsou zprevracene a ja nejak nemam zaludek sledovat tu spinu, natoz se v ni hrabat.
říjen 25, 2020 04:42
... : Josef Kouba
Bohužel, když velitel nařídí tak musí tak bý, je první kdo příkaz musí úzkostlivě dodtžovat. Je pod drobnohledem. Ve válce za neuposlechnutí rozkazu šel dotyčný ke zdi.
Jestliže mají být všechny hospody v ve 20 hod. zavřené tak to platí pro všechny bez vyjímky.
říjen 25, 2020 06:24
... : NČ
Ješišišmarjá, Pepane! Ta hospoda byla zavřená!!!!! Skutečně je tak těžký, to pochopit?
říjen 25, 2020 07:58
... : andrea
Nenávist a podrazáctví podporované donašečstvím a udáváním je hrobem pro jakoukoliv
společnost. Je jedno jestli se děje na místní úrovni, nebo na úrovni nadnárodní. Naše historie, ale i současnost je tím prorostlá a pro některé strany dneška doslova příslovečná.
říjen 25, 2020 16:45
... : Josef Kouba
Proč si nikdo neklade otázku, co dělal Prymula v restauraci na Vyšehradě o půlnoci?
Vyšehrad je symbolické místo. Asi si nemyslíme, že měli hlad a společně pojedli párek z Kostelce.

Víte, jak se to dělá, když potřebujete s někým probrat něco skutečně důležitého? Musíte si najít místo, kde jste si jistí, že není prostorový odposlech. Jakkoli se to zdá paradoxní, takových míst není mnoho. Policie je totiž velmi produktivní v provádění prostorového odposlechu.
Rozhodně je pošetilé vést nějaké kritické jednání v kanceláři na úřadě. Najít na úřadě odposlech je asi stejně nečekané jako jít do lesa a najít tam šišku.
Na takové setkání je třeba neutrální půda, ale současně bezpečná. Prověřená lokalita. Drahá hospoda s loajálním majitelem, která se pravidelně kontroluje na prostorový odposlech, je dobré místo na výměnu informací.
Myslím, že by se investigativní hovináři měli především zaměřit na tohle. To festovně smrdí. A taky na to, kdo pořídil ty fotky. I tato pravda si časem najde cestu, a myslím, že se budeme divit.
Převzato. P.
říjen 25, 2020 22:18
... : NČ
Objevil´s právě Ameriku, i když jsi to odněkud volízl. Tu otázku jsem tady nadhodil už v "říjen 23, 2020 17:42".
Jsem rád, že to začínáš konečně chápat, sice ti to trvalo, ale aspoň tak. Je to velkej pokrok, namísto tupýho bezmyšlenkovýho omílání "největšího prohřešku", že se sešli v zavřený hospodě a, ó hrůzo, chvilku neměl venku nasazenej náhubek.
říjen 26, 2020 05:14
... : *deeres*
Na něčem toho Prymulu oběsit museli i když si myslím, že dělají vola z komára a šlo o prkotinu. Něco jiného je to, o čem se tam chlapci domlouvali, že to bnude nějaká kulišárna, to odhadl NČ správně. Mezitím prasklo, že to nejspíš byly dohady o řediteli VZP. Asi, kdo a kolik komuu dohodí, když to bude ten správný XY.
A ten náhubek ani nasazený mít nemusel, pokud i v zástavbě dodržoval dvoumetrový odstup.
Povinnost nošení na všech ostatních veřejně přístupných místech v zastavěném území obce, kde dochází na stejném místě a ve stejný čas k přítomnosti alespoň 2 osob vzdálených od sebe méně než 2 metry, nejedná-li se výlučně o členy domácnosti.

říjen 26, 2020 15:26
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]