O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

"TECHTLE-MECHTLE" NA STAROMÁKU PDF Tisk E-mail
Pondělí, 19 říjen 2020
Přejít na obsah
"TECHTLE-MECHTLE" NA STAROMÁKU
Strana 2
demonstrant - Aktuálně.cz
Prestižní Vysoká škola života v neděli uspořádala sraz svých absolventů. Na Staroměstské náměstí dorazilo více než 2500 absolventů, kteří společně prodiskutovali aktuální pandemii onemocnění Covid-19 a nakonec se hromadně shodli, že krizi je možné ukončit házením dlažebních kostek na policajty, ničením cizího majetku a zapalováním dýmovnic. Hned od začátku srazem zněly teorie o původu koronaviru a jeho případném řešení, jako např. „Prymula do plynu“.

 

OK - převážná většina z účastníků neměla roušky, lidé absolutně nedodržovali rozestupy, na místě jich bylo nejméně o dva tisíce navíc, tedy ne 500 povolených, takže nakonec, po hodině, když se svolavatelem nebyla žádná řeč, magistrát mohl nechat akci rozpustit.

 

 

Staroměstské náměstí se po demonstraci změnilo v bojiště

 

 

Ti slušní, kteří přišli opravdu jen na demonstraci, se snažili co nejdříve odejít. Ale vzápětí se strhla hotová řež - ozývaly se rány a stoupal hustý barevný dým. Účastníci po policistech házeli dýmovnice a dělobuchy, dlažební kostky, barely, mlátili do nich tyčemi od vlajek, házeli betonové květináče, dokonce i toitoiky (mobilní WC budky).

Nakonec policisté museli použít vodní dělo.

 

 

Hooligans dostáli svojí pověsti. Žádná pokojná demonstrace, ale tupé násilí  - Nastartu.cz

 

 

Na akci se účastníci svolávali přes web a sociální sítě. Organizátoři z HON (spolek HNUTÍ OBČANSKÉ NESPOKOJENOSTI) „velmi vtipně“ přizvali i tvrdá jádra fanoušků fotbalu a hokeje. Do metropole se proto kvůli obavám z výtržností sjely stovky policistů z celé země. Ano, policie měla informace, jaké skupiny se na demonstraci chystají a několikrát to konzultovali s pořadatelem, jestli je to rozumné pořádat i za těchto okolností.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]