O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SUPER DOBA, JAK SE LEVNĚ ZVIDITELNIT PDF Tisk E-mail
Úterý, 13 říjen 2020
Představte si, že jste si „svého času“ užili slávu. Ale list se obrátil, zub času na vás zapracoval, přišli noví, mladí, lepší… tak co teď? Teď je však kupodivu doba, kdy se můžete zase „blejsknout“. A jak se říká – špatná reklama, taky reklama. A tak se vyrojilo neskutečné množství velmi moudrých a fundovaných radilů, kteří všechno vědí, znají, hlavně však NESOUHLASÍ. Protože nesouhlas je nejvíc slyšet.


 

„Až si zubař nechá spravit zuby od kardiologa, až si kardiolog nechá operovat chlopeň od zubaře“ (a oba to pokud možno přežijou, pak uvěřím, že mají důvod kafrat do odborné specializace toho druhého. Nejsou to však jen lékaři, kteří si nyní dělají patent na rozum ohledně té zatím ne moc známé nemoci, jsou to i herci, zpěvačky, homeopati, léčitelé… A plno dalších chytrolínů. Ale ano, každý máme nárok na svůj osobní názor, ale dělat k tomu navíc humbuk, psát petice, přesvědčovat lidi o SVÉ pravdě, vyzývat k demostracím - to je minimálně neseriózní; ale v této době i vyloženě záškodnické. A v dnešní situaci to už je i hazardování s lidskými životy.

 

Použiju znovu Ludvíka Aškenazyho - „Nejnebezpečnější pro politika je, když sám uvěří tomu, co říká.  V celém světě nyní jsou nejvíc uznávaní ti největší řvouni – a je v podstatě jedno, jestli mají či nemají pravdu. Nejhorší jsou ti, co spletou pravdu s nepravdami.Bohužel, připadá mi to stejné, jako kdyby nějaký student třetího ročníku gymplu oblboval žáčka třetí třídy základky svými matematickými znalostmi. Čím víc bude házet nějaké ty rovnice, fráze, proloží to nějakou tou matematickou větou – i když bude těžce blafovat a ani jedna věta z toho, co bude říkat, nebude správná – tak žáčka totálně přesvědčí o své velké moudrosti…

 

 

PÁR TĚCH NEBEZPEČNÝCH BLUDŮ

 

  • Hitem na sociálních sítích se stal 26minutový rozhovor se zdiskreditovanou americkou vědeckou pracovnicí Judy Mikovits. Profesionálně natočené a sestříhané video s názvem „Plandemic” obsahuje podle expertů z oblasti vědy a medicíny řadu zavádějících či přímo nepravdivých tvrzení, a to hlavně o koronaviru. Platformy jako Facebook a YouTube se video snaží odstranit.Mj. tam prohlašuje, že nošení roušek může ublížit zdraví, vakcíny „pozabíjely miliony”, nový koronavirus se „nevyskytuje přirozeně,” nemocnice „mají zájem” na nahlašování co nejvyššího počtu pacientů s diagnózou COVID-19, hydroxychlorochin je nejefektivnější způsob léčby této nemoci a očkování proti chřipce zvyšuje pravděpodobnost, že se novým koronavirem nakazíte: tyto a další nepravdivé či zavádějící informace ve videu zaznívají.   Různé verze rozhovoru s českými titulky, ať už v plné délce či ve zkrácené verzi, zhlédly již statisíce uživatelů a sdílely je rovněž.


  • Nejvíc sdílení zaznamenal mezi "koronavirovými hoaxy" text, že "kdyby byla na světě nějaká pandemie, každý z nás bude znát několik lidí z těch, kdo již zemřel nebo na tom je, či byl, hodně špatně". míněný text prezentuje koronavirus jako podvod, jehož smyslem je údajně nastolení nového světového řádu. Jeho argumentace však nezohledňuje fakta, mimo jiné to, že k 9. září 2020 se tímto virem nakazilo ve světě přes 27 milionů lidí a že je hlášeno přes 900 tisíc úmrtí lidí s koronavirem v těle.
 
  • Na sociálních sítích sdílely za poslední týden tisíce uživatelů informaci o tom, že české Ministerstvo zdravotnictví chystá učinit vakcínu proti onemocnění Covid-19 povinnou. Není to pravda. Vláda jasně řekla, že očkování proti této chorobě bude dobrovolné. 

 
Věřit něčemu podobnému je velmi nebezpečné,
a nevztahuje se na to citace: "Věř, a víra tvá tě uzdraví."
 

d@niela

 
Komentáře (16)add feed
... : Josef Kouba
Že by se chtěla také zviditelnit?? Peková tvrdí, že virus není přírodního původu.

Molekulární genetička a viroložka Soňa Peková měsíce s médii nemluvila. Zájem, který její slova o epidemii koronaviru vyvolala, ji úplně netěší. Podle Pekové covid-19 skutečně do Vánoc zmizí, jak i dřív říkala. Její laboratoř provádí stovky PCR testů a ona vidí, že virus výrazně zeslábl. V rozhovoru vysvětluje proč. Prý k ní chodí lidé s obrovskými dávkami viru, kterým ale nic není. To, co se tu rozpoutalo, není druhá vlna epidemie, ale druhá vlna šílenství. Věří ale třeba docentu Balíkovi, který v Prostoru X řekl, že kolaps nemocnic nehrozí. Zároveň kritizuje předpovědi profesora Flégra. Za stolem podle ní situace vypadá jinak než v první linii, na které jsou ona a lékař Balík. Peková tvrdí, že virus není přírodního původu. Přesvědčuje ji o tom podobnost s viry SARS, které jsou patentované, tedy podle ní uměle vytvořené. Argumentuje i rychlostí koronaviru a dalšími příklady. Také říká, že ji mrzí velká vlna kritiky, která se na její hlavu snesla od kolegů. Pokud jí skutečně bude chtít prezident udělit státní vyznamenání, přijme ho.
říjen 14, 2020 04:36
... : Krakonoš
No, mě zatím nejvíc děsí ta vládní parta, co se zviditelňuje sakra draho, za moje i vaše prachy; předváděj klauniádu, za jakou by se nemusel stydět ani celej UV KSČ pod vedením nebožtíka Milouše. Co vyjádření, to nekompetentní a bezradnej blábol, každej den novej hoax v hlavních zprávách, kterej už následujícího dne neplatí a je vystřídanej hoaxem jiným. Ale myslím, že svejch 30% si držej, slabomyslný jedinci maj kašpárkový divadlo rádi.
říjen 14, 2020 06:32
... : kyttka
Nové desatero
1. Nebudeš mít jinou vládu kromě této.
2. Nevezmeš jméno vlády nadarmo.
3. Pomni, abys dny corona světil doma.
4. Nenavštěvuj otce svého a matku svou, aby dlouho živi byli.
5. Nepopiješ na veřejnosti.
6. Nebudeš míti sex s osobou neprověřenou.
7. V nouzovém stavu nepokradeš.
8. Nepromluvíš křivého svědectví proti pandemii.
9. Nebudeš v blízkosti jiných lidí.
10. Nepožádáš o židli bližního svého.

Asi bych skousla opatření v pohodě, kdyby ministr zdravotnictví neřekl A a vzápětí ministr školství B, přičemž platí, že A nerovná se B. Ať maj aspoň stejný noty, jinak jim ten orchestr fakt hrát nebude.
Co se hoaxů týče, u mě vede Kuba Horák a jeho Nevimnews. Jasně deklarované, že se jedná o legraci a přesto jeden z jeho posledních šprýmů ( že nám zakážou i sex), sdílelo za tři dny 250 tisíc lidí a spousta se jich rozčilovala doopravdy. To možná bude těch třicet procent, o kterých mluví Krakonoš.
říjen 14, 2020 07:02
... : NČ
No, ten zubař, to je obyčejnej úchyl. Kdo pamatuje na jeho televizní TABU, nenechal by si od něj ani odstranit zubní kámen.
Ovšem to, co v neděli na TV Prima předvedl nějakej celostní kretén Hnízdil, vydávající se za lékaře, to už přesahovalo i ty nejhorší meze.
Na "umělce" a jejich choromyslný bláboly nemá vůbec smysl reagovat.

Co je ovšem skutečně děsivý, jakej počet nesvéprávnejch mentálů bere žvásty těchhle babralů, kteří za celej život nedokázali nic jinýho, než parazitovat, za bernou minci.
říjen 14, 2020 08:23
... : *deeres*
Vůbec nepochybuji o tom, že koronadebil je jenom nějaká chřipečka, ale pochybuji o tom, co do nás denně hustí Prymula i Flégr. Opatrnosti není nikdy dost, hygienická opatření bychom měli dodržovat vždy. Infekční viry i bacily jsou kolem nás pořád, pouze nemaají takovou propagaci. Objevily se znovu překonané infekční nemoci (spála, záškrt, černý kašel, otevřená TBC a také hodně těžké průběhy chřipky.). Zatím jenom ohniska, ale kdo ví?
Virolog Montagnier (držitel Nobelovky z roku 2008 za výzkum AIDS)tvrdí, že je poměrně jasné, že byl koronavirus vytvořen v laboratoři a dokonce specificky ukazuje na jednu z těch, které se nacházejí ve městě Wu-chan, uvádí server Le Parisien.
Nejspíš jim to nějak z laboratoře uniklo, když nechci spekulovat o horší variantě.
Něco podobného tu už bylo v roce 2006 s ptačí chřipkou přenosnou na lidi, vakcína nebyla využita a HPN1 někam samovolně vymizela do nenávratna. Potom následovala prasečí chřipka. WHO vyhlásila prasečí chřipku pandemií v červnu 2009, kdy laboratoře zjistily případy nákazy v 74 zemích.
Způsobuje ji zmutovaný chřipkový virus typu A podtyp H1N1.Stejný vir způsobil na začátku století pandemii tzv. španělské chřipky.Obětí prasečí chřipky bylo přiznaných 300.000. A strašil někdo tehdy s lockdownem?
Jsem už stará a tak si pamatuji, jak jsem málem umřela na chřipku v roce 1956, tehdy jsem skončila na kapačkách v nemocnici na Hagiboru. Asijská (H2N2) v letech 1956 až 1957 zabila kolem miliónu lidí. Další podobná pandemie chřipky , tentokrát honkongská, byla v roce 1968. Kdo neskončil v nemocnici, nebo neznal někoho, kdo na tuto chřipku dokonce zemřel, tak o nějaké pandemii neměl ani ánung.
S testy z nás dělají blbce. Vykazují kraviny nespolehlivými testy jenom proto, aby nás srovnali do latě. Podívejte se na statistiku, zajímavá je tabulka smrtnosti, s porovnáním úmrtí na covid a chřipku v uplynulém srovnatelném období:
https://michalbrand7.rajce.idnes.cz/Fakta
Dnes se dá dohledat, co do nás chtějí naprat v nové vakcíně. Dříve se používaly vakcíny s polomrtvým mikroorganismem, dnes to jsou vakcíny geneticky upravené.Zatím se jenom spekuluje o tom, jaký dopad na nás mohou mít geneticky modifikované potravin a teď to rovnou nějakou vakcínou narveme do sebe. Navíc vakcínou, která není klinicky ověřená ani jeden rok. Ale my už nakupujeme, ačkoliv vakcína ani není na trhu. Johnson and Johnson, stejně tak AstraZeneca pozastavily dočasně výrobu pro nevysvětlitelné zdravotní potíže. Znovu se pokoušíme poroučet větru a dešti, ale příroda nám to zase dá sežrat.
Firma Novavax, kde se část vakcíny vyrábí u nás v Kostelci, chce, aby se testování jejich vakcíny zúčastnilo cca 300 Čechů.
Já mezi nimi určitě nebudu.
říjen 14, 2020 08:26
... : andrea
NC - absolutní a vyděšenej souhlas.
pod všechno bych se podepsala.
A stejně tak pod to, jak ovlivňujou chudáky polovzdělance:
Co je ovšem skutečně děsivý, jakej počet nesvéprávnejch mentálů bere žvásty těchhle babralů, kteří za celej život nedokázali nic jinýho, než parazitovat, za bernou minci.
říjen 14, 2020 08:31
... : *deeres*
Na sociálních sítích sdílely za poslední týden tisíce uživatelů informaci o tom, že české Ministerstvo zdravotnictví chystá učinit vakcínu proti onemocnění Covid-19 povinnou. Není to pravda. Vláda jasně řekla, že očkování proti této chorobě bude dobrovolné.
Ano, to je hoax, ale toto řekl ministr Prymula:
Věříte tomu, že se dosáhne kýžených čísel, zvláště když v Česku je poměrně silný nezájem, částečně i odpor k očkování?
Teď má řada lidí problém, ale až uvidí, že vakcína je bezpečná a že naočkovaní lidé nebudou muset nosit roušky a budou mít řadu jiných bonusů, tak si myslím, že zájem bude poměrně velký. To, že nyní je diskuse téměř 50 na 50, je pravdou, ale názory se budou nepochybně měnit.

Není to náhodou vydírání? Jeho dobrým úmyslům bych věřila víc, kdyby jeho rodina nebyla zaháčkovaná v covidovém byznysu. Nakonec po vás dobrovolné očkování může také žádat zaměstnavatel (státní služby),nebo vás nemusí pustit do bazénu, do kina, do divadla....
říjen 14, 2020 08:55
... : NČ
Mně taky ty opatření přijdou jako bordel. Votom žádná. Jenže otázka je, jestli to vůbec jde jinak, když se pořád vlastně ještě skoro nic neví. Ví se toho jen o nepatrně víc, než zjara, to jo, ale to je tak všechno. Hlavně bych chtěl vědět, co by na místě Babiše a Prymuly dělala opozice, kdyby byla na jejich místě. Dělala by totiž úplně to samý a úplně stejně zmateně, protože nic jinýho, než dělá současná vláda, by dělat nemohla.
Nějaký kecy, co všechno se mělo, to jsou jen bezmyšlenkový kecy hlupáků. Stačí připomenout červnovou veselici na Karlově mostě "Rozloučení s coronou", kde právě celá opozice nadšeně jásala nad nově nabytou svobodou po nedemokratických a lidská práva utlačujících opatřeních. Pravda je, že jsme si tehdá nadšeně oddechli všichni a pravda taky je, že kdyby se vláda tehdá odvážila držet opatření, třeba zrovna roušky, byla by zavalená ještě větší hysterií pseudodemokratický opozice, než je tomu dneska.
Zrovna tak přípravy na druhou vlnu. Stály by dost miliard a dneska víme, že by to byly účelně vynaložený prachy. Jenomže, to víme dneska. Co ale třeba, kdyby se druhá vlna nekonala? Opozice by hystericky ječela po potrestání viníků, kteří zbůhdarma okradli pracující lid, sirotky, samoživitelky, o miliardy, který by mohly posloužit chudině. Je to samozřejmě blbost, o chudinu opozici nikdy nešlo ani nejde a chudina by od ní mohla čekat akorát tak kulový lejno s mašlí, ale parlamentní komise a žaloby by neměly konce.
Dneska každej kretén ví, co se v létě mělo. Proč to teda neříkali, když se to mělo? Proč? Protože to NIKDO nemohl vědět. Stejně, jako dneska nikdo nemůže vědět, co si corona vymyslí za měsíc. Takže asi jediný, co mi přijde až skoro trapný, jsou hlášky, že do třech tejdnů se musí R srazit pod 0,8 a tim taky skončej nejdrsnější opatření. Já to spíš vidim na řadu měsíců a nevěřim tomu, že vláda to vidí jinak. Za férovější bych teda bral, kdyby to řekli na rovinu.
říjen 14, 2020 10:40
... : doktor
Danielo,děkuji,řekla jsi vše co je potřeba říci. DĚKUJI!!!!!!!
říjen 14, 2020 12:22
... : Josef Kouba
Před pár týdny odhalili investigativci na stránkách Světové banky něco velmi zajímavého. Připomeňme, že Světová banka není žádná pochybná organizace, ale jedna z nejprestižnějších světových institucí. Účet mi nejde zkopírovat, takže jeden řádek za všechnyEuropen Unon: import no.382200 COVUD-19  year 2018 Trade Value: 4,221.794.700 Quantily:44,154.700 kg. Dále je na účtu uvedeno 5 dalších států a kolik a za kolik koupili. 
říjen 14, 2020 15:53
... : d@niela
kyttičko,
to desatero je nádherný. Jenže - stejně se zas nebude dodržovat, jako to náboženský.
Protože u Čechů platí, že co je nařízený, to se přeci dělat nebude, i kdyby na to zařvat měli.
říjen 14, 2020 18:49
... : Josef Kouba
Takže tato parta by měla vrátit lékařský diplom?
Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím

Preambule:

Tato petice je výsledkem konsensu lékařů praktických oborů i zástupců z akademických řad. Vznikal během měsíce září, kdy se diskutovaly a zohledňovaly připomínky všech zůčastněných odborníků, kteří stejně jako podepsaní signatáři cítí a využívají svoje občanské právo i lékařskou povinnost se k situaci v naší zemi vyjádřit.

Jako lékaři cítíme občanskou povinnost vyjádřit se ke koronavirové krizi, která těžce dopadla na naši zemi. Jsme si plně vědomi vážnosti situace i zdravotních rizik, která s sebou přináší.

Mnohem větší nebezpečí ohrožení celkového zdraví lidu však vidíme v drastických vládních opatřeních, než v nemoci Covid jako takové.

Z medicínského hlediska nevidíme důvod k prohlubování restriktivních opatření, a proto žádáme vládu, aby neprodleně:

•uklidnila obyvatelstvo a přestala jej děsit počtem nakažených jednou konkrétní nemocí.

•upustila od dalších restriktivních opatření.

•povinné nošení roušek zavedla pouze tam, kde to jednoznačně vyžaduje epidemiologická situace.

•upustila od povinného testování osob bez příznaků a nezbytnost testu ponechala na uvážení ošetřujícího lékaře.

•nedopustila uvedení narychlo připravených vakcín na trh a nezaváděla vakcinaci jako povinnou.

•věnovala se práci na obnově zdevastovaného hospodářství.


Po více než šesti měsících od začátku vyhlášení pandemie v naší zemi je jasné, že:

•tento typ koronaviru nepředstavuje pro zdravé občany v produktivním věku vážnou hrozbu, jestliže nejsou dlouhodobě vystaveni vysoké dávce viru. Pokud se tato skupina populace s virem setká, většinou nevykáže žádné nebo jen mírné příznaky, odpovídající běžnému chřipkovému onemocnění.

jistou hrozbu může virus představovat pro starší a chronicky nemocné občany, a to zhruba ve stejné míře jako jiné koronavirové, chřipkové a další virové infekce. Věříme, že naše zdravotnictví je na vysoké úrovni a je schopno se o ohroženou skupinu obyvatel postarat.

•mnohem větší nebezpečí pro celkové zdraví lidu představuje mediálně vytvořený obraz nemoci Covid. Nikdy v minulosti nebylo obyvatelstvo informováno o jedné konkrétní nemoci tak dlouho, tak detailně a všemi médii naráz. Veřejnost je následkem toho nebývalým způsobem vystrašena.

•existuje mnohem více a závažnějších onemocnění, než je Covid 19, a lidé jimi nejsou neustále všemi médii stresováni. Zaměřit pozornost veřejnosti na jeden konkrétní typ koronaviru je nebezpečný precedens, vzbuzující strach a devastující psychiku lidí a jejich sociální vztahy, který může mít nedozírný ničivý dopad na ekonomiku a celkový život společnosti.

Vládní karanténní opatření nemají opodstatnění, jen posilují strach a nejistotu a zhoršují beztak špatnou hospodářskou situaci.

Plošné nošení roušek není vhodné. Dlouhodobé nošení roušky nepřispívá ke zdraví toho, kdo ji nosí. Zavádění roušek ve školách je zcela v rozporu se zdravým rozumem. Děti nepatří do ohrožené skupiny obyvatel, jen jsou zbytečně stresovány. Stejně nesmyslné je zavírání škol kvůli nemoci, jejíž prodělání dětem neublíží, jen posílí jejich imunitní systém. Nemluvě o potížích, které zavření škol působí jejich rodičům a potažmo dopadá na hospodářskou situaci země.

Restriktivní opatření, zakazující a omezující podnikání, těžce poškodila ekonomiku země a zásadně ovlivnila psychiku obyvatel. Spoluobčané mnohých profesí žijí již několik měsíců v nejistotě a ve strachu z ekonomického krachu.

Jsme znepokojeni zprávami o narychlo vyrobené očkovací vakcíně proti COVIDu-19. Účinnost takové vakcíny je více než sporná a může přinést spoustu nežádoucích účinků.

Testování zdravých lidí, pokud se k němu nerozhodnou dobrovolně jako samoplátci, zbytečně vyčerpává zdravotní systém a zatěžuje pojišťovny.

Žádáme vyvážené zpravodajství zohledňující celkový kontext, protože každý jednotlivý statistický údaj se dá interpretovat různými způsoby.

Novináři by měli více informovat o různých možnostech prevence a léčby.

Měli by umožnit názorovou polemiku a nediskriminační přístup veřejnosti k jiným náhledům na celkovou situaci a k dalším léčebným možnostem.

Vláda by měla zastavit ekonomický pád země, upokojit obyvatelstvo, zaručit svobodu každého jednotlivce ve všech oblastech a dát jasně najevo, že kulturní, společenský a ekonomický život země nehodlá obětovat boji s jedním druhem viru.

Vraťme život do normálních kolejí s tím, že zkušenosti z posledních měsíců pomohly lidem více přemýšlet o zdravém způsobu života a vlastních schopnostech převzít za sebe odpovědnost.

Podepsáni:

MUDr. Ladislav Fiala

MUDr. Radkin Honzák

MUDr. Jan Hnízdil

MUDr. Kateřina Lucká

Bc. David Petrásek (bioanalytik)

Prof. MUDr. Jan Pirk, DrSc.

Doc. MUDr. Roman Šmucler

MVDr. Jiří Urbánek, MBA

MUDr. Ivan Vondřich


říjen 15, 2020 02:58
... : NČ
Ptáš se, jestli by měli vrátit diplom?
Pár z nich docela určitě (nebudu znova jmenovat)! Ostatní by se měli věnovat tomu, čemu rozuměj a co uměj.
Cit. z úvodního článku: "„Až si zubař nechá spravit zuby od kardiologa, až si kardiolog nechá operovat chlopeň od zubaře“ (a oba to pokud možno přežijou, pak uvěřím, že mají důvod kafrat do odborné specializace toho druhého."
říjen 15, 2020 05:41
... : NČ
Pár titulků z dnešních ranních článků v Parlamentních listech.
Flegr: Trestný čin genocidy, co provedla vláda. V létě nikam nepojedeme.
Šmucler: Pomůže epidemiolog, až přijde exekutor?
Ševčík: Trocha statistiky do covidového zastrašování, šílení až šílenství. Zastavme plukovníka Prymulu.
Pivovarník Bernard: Covid nám svobody nevezme. Zato křik menšin, korektnost, cenzura a jediné správné názory...
Epidemiolog Smejkal: Bude to trvat déle, než si myslíte!
Čunek uklidnil: Pro covid vše máme. A přidáme.
Vojtěch: Kapacity pro nemocné budou, uklidňuje Vojtěch. A odkryl pozadí demise.
Pirát Profant: Přijde zlom, nebudeme stíhat léčit, varuje Pirát. Vážné obvinění Babiše.
Ing. Jurajda, CSc: Nulová tolerance k vyšinutým odpíračům roušek.
----------------------------------------------------------------
A to je teprve necelejch 9 hodin ráno! Na PL články postupně přibejvaj celej den a ty časný ranní ubejvaj.
No, nepos*ali byste se z toho? Já už jsem se z toho teda ****
říjen 15, 2020 07:50
... : NČ
Odkazům na jiný články se zásadně vyhýbám. Píšu sem to, co si myslim sám, protože tak taky je Kudla odjakživa koncipovaná.
Tenhle odkaz je teda určenej pouze panu J. Koubovi, kterej jedinej má patent na jedinou pravdu, protože si tu pravdu přečetl od někoho s titulem a tím je i vyloučeno pochybovat. Nikdo přeci nesmí pochybovat o slovech někoho, kdo má titul!

Takže Pepane, přečti si třeba tyhle autority! Pochybnosti jsou předem zakázaný, protože oni mají tituly!
Mimořádná výzva vědců: Zaveďte osobní lockdown. Jinak zemřou tisíce lidí
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/mimoradna-vyzva-vedcu-zavedte-osobni-lockdown-jinak-zemrou-tisice-lidi-124421#dop_ab_variant=0&dop_req_id=KDNUlAPB1t4-202010150757&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
říjen 15, 2020 09:31
... : d@niela
PEPÍČKU KOUBO, fakt ti moc gratuluju, že jsi zdravý, že ti všechno slouží a že se nebojíš. Ono to v té Kanadě asi je jiné než tady, kde jsme najednou opravdu v háji, abych to řekla slušně.

Nebo ty si fakt myslíš, že ty narvané nemocnice, nakažení zdravotníci, že ti mrtví - že to je všechno jen politickej blábol? Že to jsou fotografie vytvořený photoshopem? Fakt si to myslíš a věříš tomu?

Pokud ano, seber pár mlaďochů tam od vás, skočte na letadlo a navštivte třeba Prahu, a protože covid je chřipečka, tak byste mohli někde vypomáhat. Třeba roznášet těm opuštěným bábám a dědkům jídlo; víš, kolik jich všude je? Samotných?

Nebo chodit hlídat děti, povídat jim pohádky... Jéje, třeba ty o "Draku Covidovi, kterýho lehounce přemohl hrdinný princ" - třeba nějakým tím zaříkáváním od zdejších ezoteriků.

Hele, nic proti tobě,
ale fakt to tady je jiný, než u vás!

říjen 15, 2020 13:44
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]