O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VERONIČČINO SMUTNĚNÍ PDF Tisk E-mail
Pátek, 02 říjen 2020
Minulý pátek jsem oslavila své osmnáctiny (už po jedenadvacáté). Mí přátelé a známí respektují, že každý rok slavím stejných osmnáct; a není divu, protože velmi dobře vypadám a ještě lépe se cítím. Mé neskonalé sebevědomí však dostalo vážné trhliny, když jsem si šla do drogerie koupit svůj oblíbený hydratační make-up a slečna vizážistka, asi o 15 let mladší než já, mě přesvědčovala, že pro mou pleť se nejvíc hodí anti-aging.. Jakože cože???? To jsem od minulého měsíce tolik zestárla?

 

 



HD wallpaper: united kingdom, london, couple, love, lovers, forest, bridge  | Wallpaper FlareJeštěže nejsem vztahovačná, protože by mě dozajista urazilo, že ona stejná drogerie, kam chodím pravidelně nakupovat, mi dala k narozeninám jako pozornost celou sadu pečující řady od Estée Lauder proti vráskám. Za jiných okolností by mi to udělalo obrovskou radost, kdybych teda nějaké vrásky měla.


Doufala jsem, že mi náladu spraví můj fešný, silný, velký a o 10 let mladší milenec italského původu.
Vzhledem k mé praktičnosti, všichni přátelé a známí dostávají už měsíce dopředu seznam věcí, které bych moc chtěla, či potřebovala, a ujišťuji je, že když mi něco z toho pořídí, budu přesvědčivě dělat strašně překvapenou.


I onen fešný mládenec dostal pokyny a já se těšila na příjemný večer. Předložil mi sushi "made in doma" a místo parfému od Chanel, ke kterému jsem ho instruovala, mě obdařil třemi orgasmy.  No, sice nebudu vonět jako filmová hvězda, ale i můj dlouho zanedbávaný podvozek si přišel na své.


Druhá oslava následovala příští den s mou sousedkou, která pochází z diplomatické rodiny, ovládá tři jazyky na úrovni rodilého mluvčího, absolvovala dvě nejprestižnější školy ve Švýcarsku a jednu v Madridu, ale přesto mám dojem, že dobrovolně absolvovala lobotomii, protože její myšlenkové pochody bývají normálně smýšlejícímu člověku zcela nepochopitelné.


Uvařila mi nudle s houbami, dort jsem si přinesla sama a ona mi ho sama snědla.
Nebudete mi věřit, ale až na mou oslavu třiatřicátých narozenin jsem nikdy dort nedostala, proto na něm velmi lpím. A ačkoliv to patří k největším radostem mých narozeninových oslav, pokaždé si ho musím koupit sama a ve finále mi ho vždycky někdo sežere.


Takové jsou strasti a slasti čerstvé osmatřicátníce. Proto přeji vám všem, ať své narozeniny oslavíte lépe, než já...

 

 

 

VERONIKA, holka zaláskovaná?

 

 

Komentáře (5)add feed
... : *deeres*
Jako vždycky vtipné čtení, které nepostrádá sebeironii.
Rada ode mne, klidně oslav narozky v den, kdy opravdu jsou a na dort se vykašli. Ten si dopřej den předem, tak ti ho nikdo nezbodne.
říjen 03, 2020 10:55
... : andrea
jo, přesný.
Veroniku moc ráda čtu, má schopnost z obyčejných věcí udělat něco vtipného, čtivého, je bezva, že je na Kudlance :-)
říjen 03, 2020 18:23
... : d@niela
Jo, Veronika umí, jsem ráda, že se dala do psaní, mj. je to taky báječný způsob, jak se vyrovnávat s jakýmikoliv nepříjemnostmi.
Někdo skučí, někdo holt z průseru vytvoří super fejeton!
říjen 04, 2020 13:45
... : Veronika V.
Dekuji devcata. A koukam, ze Daniela „odhalila“ i mou identitu :-D Uz nejsem Inkognito :-D
říjen 04, 2020 19:24
... : d@niela
No, taková hezká holka si přeci nemusí dávat "hadr na čumec" - i když, teď stejně chodíme "zahaleni všichni smilies/cheesy.gif

říjen 04, 2020 20:03
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]