O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MOJE DĚTI, JEHO DĚTI, NAŠE DĚTI ... PDF Tisk E-mail
Středa, 30 září 2020
Dobrý den, spolubydlíme s partnerem něco málo přes dva roky. Já mám synka osmiletého a čtyřletou dceru, on má ze dvou předchozích manželství čtyři děti. O společném dítěti jsme se zatím moc nebavili... Občas jsem po něm toužila, taky jsme na to téma měli řeč, ale v jiných situacích jsem si zas říkala, že už další dítě nechci.

 

 

Jenže - měli jsme nechráněný styk a já skutečně otěhotněla. Jsem teď ve druhém měsíci těhotenství a nějak nevím, jaký z toho vlastně mám pocit. Partner mi řekl, že on fakt dítě nechtěl, už jich má pochopitelně dost, ale prý mi chtěl udělat radost, protože jsem říkala, že dítě chci, ale jak jsem psala, bylo to jednou tak a jindy onak.


Od doby, co jsem to zjistila, to mezi námi tak divně visí a já mám pořád potřebu se o tom bavit. Ale zase nechci s tím partnera obtěžovat, a taky se bojím, aby se tím náš vztah nezměnil. Je to velký požitkář a já mám strach, že s námi nevydrží doma, že nakonec budu sama s dětmi a zkrátka prostě přemýšlím o tom, zda dítě tedy chci. Lépe řečeno, jestli ho chci s ním?


A tak tedy i zvažuji interupci. Ale také si představuji společný život s malým miminkem a mými dvěma dětmi a nějak mi to prostě nejde. Ještě snad bych měla napsat věk: mně je 35, partnerovi 47.  Já vím, že to za mne nerozhodnete, ale víc hlav víc ví, třeba mi poradíte.


Děkuji, MAGDALENA

 


Komentáře (6)add feed
... : Anděla
Všechno, co bych tu teď byla schopná k vaší situaci napsat, by bylo proti vám. Ach jo.
září 30, 2020 06:03
... : doktor
ŠKODA,ŽE JSEM TO ČETL.
září 30, 2020 11:49
... : NČ
To jako žijete se všema šesti dětma společně? Nebo jinak? Jak vlastně jsou děti starý? Dyť už by klidně mohl bejt dědek. Co alimenty? Máte pro děti i pro sebe vůbec dost prachů a životního prostoru? Bez těchhle odpovědí si vůbec nelze udělat názor.
Tak jen obecně: Já se mu teda vůbec nedivim, že další dítě nechce, spíš se mu divim, že k tomu vůbec nechal dojít. Tobě taky. Ale když už to je, tak bavit byste se o tom ale určitě měli! Nebo snad máte důležitější věci k hovoru? Jestli se na tebe požitkář vyprdne, tak to udělá bez ohledu na to, jestli "se bavíte" nebo nebavíte.
září 30, 2020 14:37
... : mamča
Interrupce by byla nejvhodnější, nebo když to nestihneš, tak babybox. To dítě, z hlouposti počaté, si nezaslouží takové nezodpovědné rodiče.
A pak se nech sterilizovat, ať už nepřivádíš na svět další potomky, co je pak nikdo nechce.
říjen 01, 2020 06:40
... : Pavlína
Je hloupé, že řešíte, jestli dítě opravdu chcete a jestli ho chcete vůbec s ním ne dopředu, ale až PAK.
Netroufám si radit; jen se dle známých skutečností snažím vcítit do Vaší kůže a napíšu, co bych v této situaci dělala já: určitě bych neriskovala, že na děti zůstanu sama. Není to jednoduché a tady je to riziko velmi velké. Určitě bych tedy mé rozhodnutí nebylo PRO další dítě. A následně bych zvažovala vůbec vztah s tímto mužem. Pokud dítě chcete, mějte ho zavčasu s jiným, pokud ho nechcete, i tak bych odešla tam, kde bych předpokládala větší porozumění a ne "divnost, požitkářství, obtěžování" smilies/cool.gif
říjen 01, 2020 10:24
... : magdalenka
Pokud máte kde bydlet a jste schopna dítě uživit, interrupci bych nevolila. Spíš bych zapracovala na tom, abych byla skvělá maminka a partnerka. Pro miminko vše připravila a naučila se těšit z toho, co život přináší. Váš partner a vaše děti vám při tom mohou být oporou. Ale pouze, když to oceníte a budete chtít velkou milující rodinu. Bez osobních obětí to ale nepůjde. Život je velký dar.
říjen 03, 2020 15:22
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]