O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

UMĚLCI TO VĚDÍ NEJLÍP? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 21 září 2020
Do covidové situace přispělo svým názorem už mnoho umělců, a někdy mám pocit, že kam se na ně hrabou všichni epidemiologové světa… Například zpěvák Janek Ledecký požaduje dupnout na brzdu hysterické kampaně, na které dle něho vydělávají farmaceutické společnosti.

Teď na testech, brzo na očkování.

Říká: „Příští rok přijdou vakcíny. A ty také nebudou super spolehlivé, ale zato budou povinné. Takže se musí dupnout na brzdu té hysterické marketingové kampaně farmaceutických firem, které nás tady bombardují vizemi zhroucení našeho zdravotnictví."

 

 


Zpěvačka Bára Basiková  (57 let) se přidala s výzvou, aby se lidé vzpamatovali. „At' už jdou všichni, co otravujou s koronavirem a šílenýma zprávama o něm, do p*dele! At' už držej hubu a neotravujou nás všema katastrofickýma kecama, at' už nás přestanou děsit, ničit, připravovat o zdravej rozum a o práci! rozčilovala se zuřící. A prohlásila, že v současné situaci bude už jen sprostá. „At' už jdou všichni, co otravujou s koronavirem a šílenýma zprávama o něm, do p*dele! At' už držej hubu a neotravujou nás všema katastrofickýma kecama, at' už nás přestanou děsit, ničit, připravovat o zdravej rozum a o práci! A opakovala to a opakovala...

 

A rozčilovala se: „O víkendu jsem přečetla pár rozhovorů s chytrými lidmi, většinou lékaři,  viděla jsem na netu rozhovor s velmi povolaným člověkem. Proč říkají úplně něco jinýho než to, co nám vnucují politici a ostatní panáci v televizi? Co to má znamenat? Je to spiknutí? Proč se máme bát?“ tázala se nakrknutá zpěvačka.

„Vždyť přeci koronavirus není nebezpečný více než silná chřipka, infekce nebo jiná viróza. Zdravý člověk ve středním věku nemá při nakažení vážnější problém. Nemoc proběhne a zase zmizí. Samozřejmě ti, kteří již nějakou nemoc mají, nebo jsou již ve vyšším věku, se musejí chránit asi tak, jako když bývají na podzim chřipkové epidemie,“ prohlásila.

 

x x x

 

 

No, a máte to...  Stejně tak i na sociálních sítích se už měsíce píše, že covid vůbec neexistuje a kdo tomu věří, tak je ovce nebo kobliha nebo úplný blb. Popírači covidu si asi nevšimli, že covid je pandemie (to ale také popírají) a dosud se na něj umírá. A v současné době to opravdu nevypadá nejlíp. 

 

 

 

Bohužel, teď se chce na covidu přiživit leckdo.

A opravdu je i dost lékařů, kteří mají stejně "vtipný" názor.

O tom, kdo a jakou má pravdu, se asi přesvědčíme v nejbližších týdnech.

 d@niela


Komentáře (14)add feed
... : mamča
Zpěvačka Basiková by se měla mrknout do občanky, aby zjistila, že i ona už patří do rizikové kategorie. Na dnešek např. na ten "neškodný koronavir" zemřelo 10 lidí. Chápu, že se bojí o svojí práci, protože lidi potřebují mít napřed kde bydlet a mít co do hrnce, a teprve potom mají čas a náladu na "zpěváčky".
Ale tak to bylo i dřív, dokud tu žádný koronavir nebyl. Jenom teď prostě hrozí akutní nebezpečí nákazy.
Není to výmysl našich politiků, je to podobné všude ve světě. I v tom teď vychvalovaném Švédsku mají různá omezení, jenže tam je lidé dobrovolně dodržují, zatímco u nás jsme zvyklí se odjakživa bouřit proti vrchnosti.
září 22, 2020 06:56
... : NČ
Mě osobně názory nějakejch "umělců" vůbec nezajímají. A vůbec nechápu, proč někoho zajímají. Proč jako? Protože se vyskytujou v televizi a jejich jména jsou tím pádem známější? Někdo jako, že zpívá, někdo jako, že hraje nějaký role, no fajn. Tak ať zpívaj, hrajou Hamlety, a kecaj moudra o svým oboru. Ale ať se necpou do epidemiologie, sociologie, politologie, psychologie!
Zrovna tady tahle nevzhledná stařena na fotce by měla mít povinnost chození v roušce celej den, aby nestrašila kolemjdoucí. Kdo se na tu hrůzu od Erbena má jako koukat?
"Malá, hnědá, tváři divé
pod plachetkou osoba;
o berličce, hnáty křivé,
hlas - vichřice podoba!"

září 22, 2020 09:56
... : kyttka
Na tý fotce je Basiková???
září 22, 2020 10:03
... : NČ
Tady ji máš v plný kráse. Číst to samozřejmě nebudeš, to chápu, je to novinářská žumpa. Tak jen ta fotka, ta asi upravená není.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Bara-Basikova-zuri-Vsichni-kdo-strasite-s-koronavirem-bezte-uz-do-prde-e-Ja-chci-covid-637601
září 22, 2020 11:09
... : doktor
Názory rádoby odborníků jsou falešné zprávy a tak dávám palec hore NČ.Hezké odpoledne si nenechme kazit stařenama pod plachetkou a rádoby odborníků i když jejich jména krášlí ak.titul.
září 22, 2020 11:54
... : Krakonoš
No, mezi náma děvčatama, já jsem taky riziková skupina, ale stav, kdy nikdo neřeší nic jinýho než koronavirus, ve zprávách nejni nic jinýho, než koronavirus, vlády a parlamenty řešej jenom koronavirus a školy se zase znovu zavřou, protože přece všecko se dá studovat po internetu, zřejmě třeba i na zedníka, truhláře či soustružníka jde vystudovat "distančně"; tak tenhle stav považuju taky za naprosto nenormální, hysterickej a naprosto neadekvátní nebezpečnosti onoho viru. Za menší tempo úmrtí "s kovidem" zaplatíme strašnou cenu jako celá společnost, včetně mrtvejch na zanedbanou péči při jinejch nemocech, ale ty už nikdy nikdo nespočítá. Takže tuhle civilizaci neporazí nakonec žádný islamisti, ale prostej a jednoduchej strach ze smrti. Vlastně ne ze smrti - strach z možnosti, že umřu. Protože dokud nepřišel kovid, byli jsme všichni nesmrtelný. Hurá! Báře docela rozumim. K tanečkům našich vládních politiků mám stejný slova, jako vona.

Položil si někdo z vás votázku, co bude tahle civilizace dělat, až ji začne vohrožovat něco, co je nebezpečnější třeba vo jeden řád, než tenhle neřád? Spácháme hromadnou sebevraždu?

Tak jsem si zanadával a jdu se zase semnknout. smilies/grin.gif smilies/wink.gif
září 22, 2020 15:06
... : Iris
Mám z některých lidí dojem, že oni, když už si koronavirus prodělali a až tak moc hrozné to nebylo, jak se vyjadřují, tak ztrácí trpělivost s námi, co se na to pořád teprve chystáme a máme z toho trochu strach. Protože oni už si myslí, že jsou za vodou (např.prof.Pirk, Bára Basiková a jiní..) tak je asi hrozně štve, že my se s tím tak moc pomalu babráme. Oni už chtějí zase naplno žít a svobodně dýchat. Je fakt, že teď na nějakou dobu, cca 3 měsíce, jsou opravdu bezpeční, ale proč tak zle reagovat na ostatní? Jen kdyby tak jejich "chřipečka" proběhla hůř - a Bára už je stará bába, to by bylo drama na titulní stránky. Jen to dokazuje, jací jsme - sebranka bez empatie, bez pokory a trpělivosti, jen brát.. Mladá paní Bára by ostatně mohla nabídnout svoje služby potřebným, třeba v odběrových centrech nebo u nemocných, protože nejspíše zanedlouho, díky ohleduplnosti mnohých, dojdou zdravotníci a hrdinů bude zapotřebí.
září 22, 2020 15:08
... : Iris
Krakonoši - určitě máš pravdu, pokud hodnotíš nesmyslná opatření a přespříliš hysterické projevy.

Tu otázku, co budeme dělat, až přijde něco horšího, tu už položil můj oblíbený pan profesor Flégr - říkal tehdy, že tenhle virus je vlastně jen chcípáček proti tomu co může přijít, nebo co dokonce nejspíše opravdu přijde. A že bychom tedy tohle mohli brát jako bojové cvičení. No a taky často říká, že ta epidemie je taková, jakou si ji uděláme.

A to je přesně ono! Chováme se jako idioti. Ne, nebyli jsme předtím nesmrtelní, ale když jsou na všechno přesné statistiky, jsou i statistiky počtu úmrtí v tom kterém regionu, v tom kterém státě a v tom kterém období - jejda, vím, že jsem to už někam psala, jestli na Kudlu, omlouvám se. A ta čísla jsou velmi podobná - takže třeba v lednu deset tisíc, v únoru deset tisíc, v březnu a dubnu pravidelně - plácám - patnáct tisíc, protože to bývají chřipky. A teď do těch dlouhodobých statistik najednou vpadne třeba padesát tisíc navíc - bez zkoumání, proč, na co nebo s čím.....prostě řádově víc. No tak je-li to v době pandemie, čím to tak asi bude? Ta čísla jsem si teď vycucala, ale rozhovor, kde to je přesnější, lze dohledat.
září 22, 2020 15:18
... : d@niela
Tedy, jednak mne fakt překvapilo, jak šíleně zestarala - vždyť co to je, 57 let? Má kluka v základce, dvě půvabný dcery, tak proč tenhle pesimismus? Jo, že si vzala o 15 let mladšího a on jaksi "nevyšel", s tím mohla počítat. Ostatně, ti naši páni tvorstva opouštějí i podstatně mladší a krásnější.,. Takže nic nového pod sluncem.
A přesně, jak to napsala Iriska - kdyby se rozhodla nějak - třebas přes net - pomáhat, určitě by časem byla spokojenější.
I kdyby to byly třebas jen rozhovory s lidmi v domovech důchodců - přes skype... Je by to stopro potěšilo.
září 22, 2020 15:23
... : kyttka
Pepo nezlob, číst to nebudu, páč vyjádření těch zde jmenovaných mi dávno vyplulo online jako video, proč to tedy číst, když to vidím naživo. Tady na té fotce fakt vypadá strašně, díkybohu, že nejsem celebrita a nikdo mě nemá potřebu fotit. To bych se asi krášlila, i když jdu s košem. A i nesouhlas se přece dá říct s grácií a vkusem. Na hysterii reagovat hysterií je dost kontraproduktivní, ne?

Fakt kluka na základce? Bych řekla, že v tomhle věku mi Satan bude skoro maturovat.
září 22, 2020 16:59
... : NČ
Nezřízenej chlast zamává s každym.
září 23, 2020 06:26
... : Josef Kouba
Pokud je covid tak hrozivě nebezpečný,že se děje co se děje, že přes mrtvoli nemáme kam šlápnout. Otázka zde diskutujícím. Kolik lidí ve vašem okolí na tento nebezpečný vir zemřelo.? V mém okruhu nikdo a znám přibližně 150 lidi.
V místě kde žiji jde vše jako před tím. Děti chodí do školy, roušky nosí málokdo. (nejsou povinné) V odkazu je zajímavé prohlášení. Je-li to tak, pomáhej nám Bůh.
https://youtu.be/6dLsyKaKzLw
září 23, 2020 09:33
... : NČ
Jo, jasně. To říkali na Titanicu taky.
září 23, 2020 10:31
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]