O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LÉK, KTERÝ UŽ NEMÁ MAJITELE PDF Tisk E-mail
Pondělí, 03 srpen 2020
ISOPRINOSINE 100X500MG Tablety - Lékárna.czÚčinný lék na léčbu nemoci covid-19 možná existuje už 50 let. Přípravek Isoprinosine na sobě a svém synovi vyzkoušel vakcinolog a vedoucí lékař Centra očkování a cestovní medicíny v Hradci Králové, profesor Jiří Beran, a prý s velikým úspěchem. V obou případech byl průběh nemoci jen mírný. Užívali ho i pacienti v domově seniorů v Litovli, kde se nakazilo více než 60 lidí.

 

 

 

Isoprinosine je lék, který se používá v medicínské praxi již od roku 1971 a nyní je k dispozici v přibližně 70 zemích světa.

 

BOSS Magazine | Ill Man Lying In Bed

 

Preparát je účinný v léčbě různých akutních nebo chronických virových infekcí. U infekcí způsobených respiračními viry (chřipkové, adeno, RS, rhinoviry) nebo Herpes labialis nebo genitalis vede podávání Isoprinosinu v léčbě ke zkrácení doby s příznaky.

 

Jednoduše řečeno, přípravku Isoprinosine je jedno, na rozdíl od specifických antivirotik (chřipková, herpetická), proti jakému viru účinkuje, a je jedno, zda jsou to herpetické viry, viry akutních respiračních infekcí, nebo virus spalniček, protože aktivuje velmi rychle nespecifickou imunitu a její protivirovou složku - NK buňky.

 

NK buňky účinkují sice nespecificky, ale rychle a důsledně, pokud jsou dostupné.

 

 

Jenže - i kdyby účinky léku byly opravdu takové, jak je popisuje profesor Beran, neexistuje zatím žádná studie, která by je potvrzovala.

Podle něj může být důvodem to, že ho celosvětově vyrábí asi 40 firem a žádná nechce dát dva až tři miliony eur do nové studie, která by se věnovala jeho účinkům na covid-19.

 

Na lék totiž už neexistuje licence, a zisk by se pak dělil mezi všechny zmíněné firmy…

 

Isoprinosine a jeho možnosti

v prevenci a v léčbě akutní respirační virové infekce včetně COVID-19

 

https://www.orthodont-cz.cz/data/files/Isoprinosine-informace%20pro%20zdravotníky.pdf

 

Zpracoval: Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc.



Komentáře (5)add feed
... : *deeres*
Vyvíjet vakcínu na vir, který dokáže neuvěřitelnou rychlostí mutovat, je prostě blbost. Vir bude rychlejší než výroba nové a nové mutace vakciny. Vakcíny, která potřebuje na odzkoušení údajně cca 4 roky. Nechat se naočkovat, aniž vím, co to se mnou udělá? Nikdy! A to opravdu nejsem odpůrcem preventivního očkování.

Jeden z hlavních ředitelů druhého největšího výrobce léků v Británii AstraZenecav rozhovoru pro Reuters řekl,a že jeho společnost právě obdržela ochranu před všemi žalobami na to, že vakcína společnosti přivodila poškozující účinky.
„Toto je unikátní situace, v níž my jako společnost prostě nemůžeme přejímat riziko, které by v tom mohlo být. Zabere čtyři roky, než se u vakcíny zjistí vedlejší účinky,“ řekl vrcholný ředitel AstraZeneca Ruud Dobber.
„Ve smlouvách, které máme podepsané, žádáme o zaštítění. Pro většinu zemí je přijatelné převzít břemeno tohoto rizika na svá bedra, protože to je v jejich národním zájmu,“ řekl Dobber s dodatkem, že pro Astru a regulátory je dělat to bezpečně a tolerovatelně vrcholnou prioritou.


Něco jiného je lék a zkouší se všechno možné, co už je známo i se vyvíjí další léky. Podle zde uvedeného článku vlastně máme vyhráno, lék existuje už padesát let, běžně se vyrábí a nikdo na něj nemá licenci. Jenže to má háček. Neexistuje jeho univerzální použití, může onemocnění zhoršit tak, že dojde v některých případech až k úmrtí pacienta . Co na to říkají odborníci?
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/651106/lekar-z-hradce-lecil-sebe-i-syna-starym-lekem-prymula-pripustil-muze-byt-ucinny.html

Také se objevily zprávy, že Rusko má na Corona-19 lék Arbidol volně prodejný v každé lékárně.
Co se týče Arbidolu, tento lék nebyl schválen ani českým Státním ústavem pro kontrolu léčiv, ani Evropskou agenturou pro léčivé přípravky (EMA), ani americkým Úřadem pro kontrolu potravin a léčiv (FDA). Podle Štefánika se používá pouze v Rusku, v Číně a v některých zemích bývalého Sovětského svazu.
Ruský antimonopolní úřad FAS začátkem března dokonce obvinil výrobce Arbidolu, firmu Otisifarm, z porušování zákona o reklamě. Její rozhlasové spoty prý totiž naznačovaly, že by Arbidol mohl být účinný proti novému koronaviru, uvedl FAS ve svém prohlášení.
Otisifarm sice na svých webových stránkách přímo netvrdí, že je Arbidol účinný proti novému koronaviru, ale používá vágní formulace typu „proti rodině koronaviru” či „proti koronavirům.”

srpen 04, 2020 18:35
... : andrea
Začne škola.
Začne škola???
srpen 05, 2020 09:20
... : doktor
No máme tomu věřit ?
srpen 05, 2020 12:42
... : *deeres*
Dr. Stella Immanuel z Houstonu obviňuje farmaceutický průmysl:

https://www.youtube.com/watch?v=QOABdjrBRfI

Má pravdu? Možná, nevím. Pravda je, že vakcína by byla obrovský byznys a pokud by tyto obyčejné léky fungovaly, měli by po žížalkách.
srpen 05, 2020 13:05
... : NČ
Do vakcíny by se mi skutečně nechtělo. Zase ale radši mně, starci, než mladejm, kteří nemůžou vůbec tušit, co jim to udělá třeba s jejich, i třeba ještě ještě nepočatejma, dětma.
Sám uvažuju zatím jen o očkování proti letošní očekávaný chřipce, abych snad oddělil případný příznaky běžný chřipky (která by se mi tím pádem měla vyhnout) od corony, kdyby se mi ta svině nevyhla. Jinak je to ovšem v rukou božích, s tím sotva něco podělám.
Meju si ruce antibakteriálním mejdlem, občas na ně cáknu a promnu Anticovid za 59,90 Kč, do MHD mám respirátory FFP1. Víc dělat nehodlám a modlit se taky nehodlám, ani to neumim.
srpen 06, 2020 09:46
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]