O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MIGRANTY SI VEZMETE, A NE ŽE NE! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 06 červenec 2020
Jsme velikostí až čtrnáctí ze sedmadvaceti států EU, třináctí v počtu obyvatel a máme jedenadvacet poslanců v Evropském parlamentu. Německo má nejvíc obyvatel i poslanců. A proto máme poslouchat, co nám bude nařízeno? Německé půlroční předsednictví EU začalo 1. července. Německý ministr zahraničí Heiko Maas řekl hned druhý den, tedy ve čtvrtek 2. 7., natvrdo v Parlamentu, že nám VNUTÍ migranty!!!


 

 

 

Ministr Maas se pro přerozdělování migrantů napříč EU vyslovil naposledy v květnu tohoto roku, kdy uvedl, že přístup evropských států k uprchlíkům je „největším znakem neschopnosti EU.“ Dle jeho vyjádření, které citovala německá média, se od roku 2015 v této otázce nic nevyřešilo a Evropa potřebuje přerozdělovací mechanismus pro státy, které jsou migranty ochotny přijmout.

 

Nyní tedy přitvrdil: „…jsem pevně přesvědčen o tom, že členství v EU s sebou přináší jak práva, tak povinnosti. Mnozí v EU profitují v obrovském rozsahu z členství v EU, finančně, ale nejen finančně. Jsou ale i jiné věci, jiné základní hodnoty, ke kterým jsme se členstvím v EU zavázali. A proto uvnitř EU nelze využívat pouze práv, ale je nutné i plnit povinnosti, které jsou s tím spojené. A to bude téma německého předsednictví.“

 

Máme otevřít dveře lidem bez vzdělání, bez návyků na práci. Tak nás promíchají s migranty? U nás jsou lidé vzdělaní, pracovití, jenže těm naopak Němci nabízejí lepší plat, než jim můžeme dát v Česku - a dílo je dokonáno - odcházejí.

Zářným příkladem je zdravotnictví. Odborníci odcházejí pryč z Česka..

 

 

Ani 400 tisíc korun lékaře nepřesvědčí, aby místo Německa ...

 

 

Jestliže se v německém národu zakořenil pocit viny, pak v jeho elitách zůstává nadále způsob nacistického uvažování, a to směrem k podřízeným a k Východu, především ke Slovanům. Ve skutečnosti se Francie i Německo řítí ke dnu. Setrvačnost ještě nějakou dobu udrží Německo na špici, ale je jisté, že mu dochází dech. Co tedy udělá? Bude shánět zdroje a v žádném případu se nebude ohlížet na následky.

Nejblíže po ruce má naši ekonomiku, ze které už nyní společně z Francií a Itálií statečně nasávají a odvádí stovky miliard korun. Nadnárodní společnosti těchto zemí vlastní řadu firem u nás, Francouzům patří naše voda, Italům množství nemovitostí, Němci obsadili obchodní firmy a výrobní závody, všichni dohromady u nás zabrali zemědělskou půdu a vystavěli sklady.

 

Mj. kdo mohl schválit podpisem, aby se v pohraničí prodaly obrovské pozemky BMW na vybudování jejich zkušební dráhy? Prodali jsme kus pohraničí. I kdyby na něm nic nepostavili, je už to německé. Člověk by brečel, když vidí co se děje. Sudetská území se skoro darují Němcům.

 

Všechny závody byly prodány, výroba převedena do jiných států a co nám zůstalo?

Už jen ty montovny.

 

d@niela



Komentáře (7)add feed
... : *deeres*
Ještě je tu někdo, kdo si myslí, jak je pro nás výhodné být členem EU.
Jako motto našeho někdejšího předsednictví v roce 2009 bylo "Evropě to osladíme!" 7.-12.2020 v EU mají předsednictví Němci a prostě nám toza těch šest měsíců dají sežrat.
Následuje Portugalsko, Slovinsko,Francie a teprve potom přicházíme zase na řadu my.¨
Německo, nebo Francie, ganz egal, tam i tam vládnou liberální fašisté.
červenec 06, 2020 16:28
... : NČ
No, votom to je: "Jsou ale i jiné věci, jiné základní hodnoty, ke kterým jsme se členstvím v EU zavázali."
Já si ten brainwashing před referendem pamatuju. Určitě se tam nevyskytovaly "jiné věci", ke kterým bychom se měli zavázat. Já osobně jsem se teda tehdá nezavázal, hlasoval jsem proti, což mi je plat prtný. Ale vím, že i ti, co hlasovali pro, to brali celkem na lehkou váhu, vždyť vlastně šlo jen o to, že se bude jezdit a lítat bez pasů. Varoval jen Klaus, nakonec stejně nátlaku podlehl.
Spolu s r. 1989 to byl další naplánovanej podvod.

červenec 06, 2020 17:11
... : NČ
Výstižně se k odchodu z EU vyjádřil Klaus ml:
"Zhruba stejný, jako kdybychom v r. 1941 chtěli vystoupit z Protektorátu."
Zakázaný, nepřípustný, nemožný! Není už daleko doba, kdy i pouhá úvaha o tom bude trestná.
červenec 06, 2020 17:18
... : andrea
A může mi někdo vysvětlit, proč se o ekonomických migrantech mluví jako o uprchlících? Proč se tlačí na používání neutrálního slova migrant v kontextu, že se jedná o někoho, kdo potřebuje pomoc?
Ale co je nejhorší: každý, kdo se dostane do EU, je prakticky nevyhoditelný. Přečtěte si o tom, říkají tomu institut strpění. OK, přijmeme někoho, kdo nemá nárok na azyl, protože není uprchlík. A půjdou po nás tvrdě námi placení aktivisté a vlastně celá EU.
Největším zlem je podřídit se cizímu právu vykládanému cizími soudy.

červenec 06, 2020 22:58
... : mamča
andrea : To je pěkná tabulka !
Ovšem příchozí patří většinově do posledního sloupce.
Myslím, že uprchlíků a pracovníků z Východu (Ukrajina, Mongolsko) u nás máme dostatek. Ti se aspoň většinou snaží začlenit a pracují.
Nepracující lenivou skupinu zde máme také, a další nemakačenka zvyšující kriminalitu už náš stát neuživí.
Leda bysme měnili s Němcema kus za kus. Ale to by zase řvaly lidskoprávní organizace. smilies/grin.gif
červenec 07, 2020 06:56
... : *deeres*
I když Něecko na EU vydělává, tak přece jenom se jim tak úplně diktát EU nelíbí.
Přečtěte si článek "Německo si bere zpět svojí suverenitu".

https://cs.gatestoneinstitute.org/16156/nemecko-si-od-eu-bere-zpet-svou-suverenitu

Soudní dvůr EU si v průběhu posledních 50 let činil nárok na neomezenou nadřazenost evropských zákonů, ale téměř všechny národní ústavní a nejvyšší soudy měly celou tuto dobu proti tomuto nároku námitky. Dokud nežijeme v evropském superstátu, tak se členské státy budou řídit svými ústavními zákony." — Soudce německého Spolkového ústavního soudu Peter Michael Huber, který se podílel na formulaci tohoto soudního rozhodnutí.

Takže ani nám nemají co kecat do našeho právního řádu a proto tlačí nqa to, aby se evropské právo sjednotilo.
červenec 07, 2020 13:38
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]