O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ČAROVÁNÍ S BÍLOU PANÍ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 21 červen 2007
Přejít na obsah
ČAROVÁNÍ S BÍLOU PANÍ
Strana 2

 

 

 

 

 *   Ze všeho nejdříve si vyberte les, lesík, park, či jakékoli jiné klidné místo, kde se vyskytuje lesní kapradí. Doporučuji vám, abyste si vše předem prošly za bílého dne; tak, abyste v noci nebloudily. Je též dobré mít sebou doprovod.

 

*    Připravte si malý bílý papír, malý bílý lněný čtvereček a starý bílý kapesníček, nic syntetického. Pak ještě čtvrt metru bílého tkalounku.

 

*    Pořádně si rozmyslete svá přání, záleží na vás, jestli si vyberete jedno jediné, ke kterému se právě nejvíc upínáte, nebo tři různá. Větší počet je nemožný.

 

*    Vaše přání se nemohou týkat peněz, neměla by škodit jiným a měla by být splnitelná - tj. žádné věci typu "chci letět na Měsíc" atd. a stejně tak - "ať se do mě zamiluje Brad Pitt".

 

*    A přicházíme k nejdůležitějšímu: svou rukou, (rozhodně ne, prosím, tisknout na tiskárně), napište své jedno až tři přání stručně a jednoznačně na onen list papíru. Ten složte do malého čtverečku, který zabalte do onoho lněného klůcku - např. ze staré lněné utěrky či prostěradla. To vše vložte do onoho kapesníčku, ještě nezavazujte! Je nutné, aby všechny tyto věci byly vaše, vámi dlouho používané (proto píšu staré) a jak jsem už upozorňovala - z přírodních materiálů.

 

*    Pak už jen počkáte na onu hodinu. Na cestu si vezměte i svíčku a nezapomeňte zápalky. Jak jsem se zmínila, je - vzhledem k současné situaci - dobré, abyste nešly samy, ale ještě s někým. Ovšem, posledních pár metrů se odpojte, rozsviťte svíci a dojděte k trsům kapradí. Svíčku opatrně postavte opodál, tak, aby na vaše další konání dopadal její svit. A pak prosím o shovívavost - stačí opravdu jen malá snítka kapradí, i malý kousek v sobě soustřeďuje kouzlo oné chvíle! Neničte pro dobro své věci život celé rostlině!

 

*    Teď vložte ony zelené lístečky ke svému lněnému balíčku a opatrně křížem kapesníček zavažte na čtyři uzly.

 

*    Svíčku sfoukněte a pak obojí - malou mošničku s čarováním i svíčku odneste domů.

 

*    Je dobré mít i už předem rozmyslené místo, kam svůj tajuplný balíček schováte. Protože jej nesmíte celý rok až do dalšího svatojánského večera uvidět!!! Stejně tak nesmíte v žádném případě nikomu ani slovem prozradit, co stojí na vašem přacím listě. Slova jsou jak ptáci vypuštění, už je nikdy nechytíš - všechno by se tím okamžikem zrušilo!!!

 

 

 

      Nemělo by vás odradit jakékoliv počasí - ani déšť či jiná nepohoda. Ale co bychom pro lásku - která je tím nejčastějším přáním - co bychom pro ni přeci nevydržely!!! Mé drahé kudlanky, věřím, že pokud letošního Svatojánka prožijete v čarovné moci kapradí, bude to pro vás milý zážitek. A co jiného závěrem: Ať se všechna vaše přání vyplní, ať jsou vaše dny klidné a prožité v dobré pohodě a noci, ty ať vyplňuje láska…

 

Vaše Bílá paní

 

 
Komentáře (14)add feed
ja jen : jasmina
holky bacha na to co si prejete; Mohlo by se to vyplnit.
Jako priklad ,nekde,uz nevim kde jsem cetla dobry ftipek, (vypisu to zhruba)jak mlady muz byl na houbach a uvidel krasnyho hriba,tak vytahl kudlu a hrib na nej,ze jestli ho necha,splni mu prani.Ten muz touzil po jedne divce,tak ji chtel dostat a ze hribek nebyl "svina",dal mu videni do budoucnosti s onou divkou.Mlady muz se videl jako uz manzel,na nejz tato kricela a komandovala nesetric urazkama,...no proste si to rozmyslel. Bylo to takovy povidani ale poucny.
Takze devcata,opravdu si promyslete do detailu i ev. nasledky splnenych prani smilies/wink.gif
červen 21, 2007 23:05
Doba mezi půlnocí a jednou hodinou.... ale kterou půlnocí?? : Kateřina
.. marně si lámu hlavu jestli je to půlnoc svatojanská nebo je to půlnoc předchozí??? Díky za odpověď... abych to třeba náhodou neprošvihla. smilies/wink.gif smilies/smiley.gif
červen 22, 2007 02:35
MUSÍ TO KAPRADÍ : AlenaT
růst jenom v lese? Může růst i na zahradě?
červen 22, 2007 06:03
Katko, : Kalupina
na první straně článku je datum 23. června. Jan má svátek 24. června, no a svatojánská noc je ta PŘED svatým Janem. Ta kterou Jan začíná... smilies/smiley.gif
červen 22, 2007 06:52
AlenoT, : Kalupina
k čemu ta otázka - v článku je to jasně: "Ze všeho nejdříve si vyberte les, lesík, park, či jakékoli jiné klidné místo, kde se vyskytuje lesní kapradí. "
Zahrada není jakékoli jiné místo? Co myslíš? smilies/cheesy.gif
červen 22, 2007 06:59
Záleží tedy na tom, : Kalupina
jestli máš v zahradě i kousek lesa, prostě místo kde by byl alespoň nějaký ten jehličnan, aby byla aspoň iluze lesa smíšeného smilies/grin.gif
červen 22, 2007 07:01
no - : AlenaT
mám tam smrk, borovici, jabloň, rybíz a maliny - tak to asi les bude - dík smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červen 22, 2007 07:57
A vezmu s sebou Fifinku : AlenaT
ta nic nevykecá smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červen 22, 2007 07:58
vem si s sebou kompas : píp
ať pak trefíš zpátky, při tvých schopnostech...
červen 22, 2007 08:39
je to noc ze soboty na neděli : Inka
o lesíku vím, jen nevím kde je tam kapradí. A přání bych také měla.
červen 22, 2007 11:49
... : bb
tak tam přes den nějaké zasaď
červen 22, 2007 12:23
to je ale nááápad, : Inka
někde na krajíčku, viď, ať nemusím po půlnoci tak daleko :-))))
červen 22, 2007 13:15
... : bb
no právě, prostě si ho tam vlastnoručně přičaruješ smilies/smiley.gif
červen 22, 2007 13:34
Splněná přání : Julča
TAK JESTLI SE SPLNÍ, CO SI ČLOVĚK PŘEJE, TAK JÁ CHCI MÍT NĚKOLIK MILIONŮ NA KONTĚ. ASI TOLIK, ABYCH BYLA MULTIMILIONÁŘKA. PAK CHCI BARÁK JAK HRAD NEBO MENŠÍ ZÁMEČEK I SE SLUŽEBNICTVEM. NO MINIMÁLNĚ DVOUPATROVOU VILKU. OBROVSKOU ZAHRADU, 2 BAZÉNY, PARKOVIŠTĚ, LIMUZÍNU ASI 2X, JEŠTĚ K TOMU ŘIDIČE, SOUKROMÝ LETIŠTĚ A JEDNO NEBO DVĚ LETADÝLKA, DOMÁCÍ KINO, NEBO ROVNOU VLASTNÍ KINO SÁL, SAUNU, POSILOVNU, TĚLOCVIČNU, VŠE U BARÁKU A GRÁTIS smilies/grin.gif
červen 27, 2007 13:31
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]