O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

BEZEDNÁ TOUHA PDF Tisk E-mail
Středa, 09 květen 2007
Přejít na obsah
BEZEDNÁ TOUHA
Strana 2
      

 

 

 

 

 

 

     Ale naštěstí si to ještě uvědomuješ, chceš proti tomu něco udělat, to je víc než chvályhodné. Neříkám, že je to zrovna vítězství rozumu, protože jak vidno, rozum to prozatím ještě těžce prohrává J)). A co ti poradit? Moje rada, jak už jsem párkrát napsala, je poněkud neortodoxní. Nebudu ti radit ostrý řez, zachovat chladnou hlavu, najít si koníčky, kamarádky, jezdit s chlapečkem po výletech. Protože to bys nejspíš nezvládla. Hlavou ano, ale tělem ne… Takže ti poradím, jak odloučit hlavu od těla J. Ovšem tak, abys zůstala pěkně živá J  

 

     Přestaň i v nejmenším uvažovat o tom, že by tenhle mládeneček mohl být jednou tvůj. Tvůj zcela, snad i „papírově“. Ale naopak si představ sebe, dejme tomu tak za dvacet, třicet let, jak sedíš u televize, popíjíš kafíčko a vzpomínáš na nějaké ty „noci plné váchně“… Kdybys se teď opravdu překonala, řekla si šmytec a skutečně to dodržela, budeš si to jednou vyčítat. Ovšem, pokud budeš svého milovníčka, tu „ozdobu dámských ložnic“ nutit do nějakých vážných hovorů o společné budoucnosti, tak ti jednou pro vždy dá najevo, že než poslouchat tohle, tak to raději a fofrem "bič a pryč"…

 

 

     Takže ti doporučuju s ním navázat při nějaké rozmarné večeři (kterou můžeš udělat) hovor na téma: dávejme si ještě nějakou dobu jen hezké chvilky, bez jakýchkoliv vzájemných nároků. A budeš se muset velice taktně přizpůsobit. Netlačit na pilu, nenutit, dávat si pozor, abys nebyla „citový usurpátor“. Už vůbec ne se vnucovat!!!     

 

 

     Když se ti povede dostat svou touhu pod kontrolu, budeš mít z poloviny vyhráno… A pozvolna vaše setkání diriguj ty. Ne moc často, za to kvalitně J. Musíš svou závislost dostat pod kontrolu. Ovšem, jak říkám, proč se něčeho pěkného odříkat? Nauč se brát si ze života jen to kvalitní – a ne „všechno a cokoliv“ a „za každou cenu“.      

 

 

     Nu, a v duchu si váš vztah ve své hlavě přehodnoť – nebude to tak, že ty se budeš doprošovat, že budeš závislá na jeho náladách a čase, ale že on bude tvým „zákuskem“… (už to vidím, jak mě někteří za tohle asi pěkně dají…) Musíš získat zpátky svoje sebevědomí!     

 

     Rozhodně bych ti nedoporučovala „vytloukat klín klínem“, tedy pořízovat si hned náhradníka, když ještě tohle nemáš v sobě vyřešené. Zadělala bys si jen na další velký problém.. Dej si tak půl roku čas… Bude léto, bude dovolená… Mj. doporučuju ti, abys si vzala kus papíru a napsala si popis a charakteristiku muže, se kterým bys chtěla žít. Piš rozumně – ne obrovské nároky, ne zas se vším souhlasit. Máš na to čas, třebas si rozeber chlapy kolem sebe – co ti na kterém vadí, nebo naopak imponuje. Sestav si toho „vysněného“ a ber to pak jako jakýsi „mustr“, podle kterého pak ty další poměřuj. Přesně toho popsaného nenajdeš, ale aspoň si sama pro sebe určíš nějaké mantinely… 

 

 

    Napiš mi, jak pokračuješ… a jako obvykle – držím ti moc palce, d@niela

 

 

 

Komentáře (43)add feed
Upřímně : Gita
na mě to celé působí dost nevyrovnaně. Jakobys ho na jednu stranu strašně chtěla připoutat a mít s ním vážný vztah, ale celou dobu dělala přesný opak (odháněla ho od sebe, malovala katastrofické scénáře, apod.). Je fakt pitomý dělat opak toho, co chci, u ženské to může působit až hystericky a od té ženské ho to dost odrazuje (zkušenost mého kamaráda). Důvodů člověk může mít spoustu, třeba jenom strach, ale když něco chci, jdu si za tím, když nechci (nebo si myslím, že na to nemám), tak nejdu, to je základní zásada. Na jeho místě bych potom taky nevěděla, co si o celé situaci myslet a pravděpodobně bych se stáhla. Podívej se na to jeho očima. Sice jsem nikde nevyčetla, kolik mu je let (možná jsem to přehlídla), ale jestli je mladší, mohlo ho taky napadnout, že si chceš jen tak užít a že to stejně nemyslíš vážně - zvlášť když jste spolu do postýlky vlezli tak krátce po seznámení (na to bych v případě seznamování po internetu byla DOST opatrná - takže poučení pro příště).
Takže nad rámec toho, co řekla Daniela - především bych si ujasnila, co v životě dál chci. A jednala bych v souladu s tímto cílem a hlavně sama se sebou.
květen 09, 2007 12:56
Marti, : Ráček
tak jak píše Gita, smíšené pocity, hrozná touha ho chtít a ta druhá ho nechat jít !!! Marti, ta touha je úžasná , krásná, ale nebyla by věčně !! Dokážeš si představit, že bys s ním žila ??
Prala mu, vařila a on dělal " strejdu " tvému dítěti ???
Je to všechno tak krásné, protože je to nenaplněné, nic víc nic míň.....
Já si myslím, že nejlepší bude si poplakat a zapomenout !! A hlavně nekontaktovat... Nelituj, že jsi ho potkala, bylo to hezké a tak si to i zapamatuj, ale pro trvalý život by to asi nebylo.Toť můj názor smilies/wink.gif
květen 09, 2007 13:05
Jenze !! : Jarka
On ti vlastne dal na vedomi, ze nekoho ma s kym je mu take moc fajn a chtel by ho mit dale vedle sebe (a ty to zrejme nejsi). Takze ted vis, ze ON ublizuje take nekomu druhemu. Jednou neverny - porad necerny. Do takove situace by ses nohla dostat i ty, vlastne uz v ni tak trosku jsi. Vem rozum do hrsti, snaz se venovat nejake cinnosti, cetbe, uceni anglictiny nebo se hodne venuj svemu diteti. Vsechno spatne je pro neco dobre.
květen 09, 2007 13:22
... : Jarka
jednou neverny-porad neverny
květen 09, 2007 13:23
já jsem asi staromódní, : Inka
a i přesto, že jsem stejně stará, ale abych se vyspala s někým, s kým se znám pouze anonymně po internetu na první schůzce? Není lepší se poznat, nějaký čas spolu strávit, nějakm si zajít, něco o sobě vědět a sex mi připadá jako vyvrchlení vztahu. Mimo to, že bys také mohla od něj něco chytit, kde máš tu jistotu, že nemá rozpracováno na více frontách? Ty jsi to vzala z opačného konce, takže to už asi nedohoníš. Také jsi na něj mohla působit tím dojmem, že Ti jde pouze o sex a nic víc do toho zatahovat nechceš. A tak to také bral, takže se nemůžeš divit, že si někoho našel. Píšeš, že je o hodně mladší, má to tedy budoucnost? Možná jo, ale na kolik let. Je to na Tobě co vlastně hledáš. Třeba také hledá jen nevázaný sex a najdnou dostal strach, že to vidíš jinak.
květen 09, 2007 13:25
Inko, : Jana
ona přece nepíše, že se spolu vyspali hned na první schůzce... párkrát se setkali, psali si, tedy poznávali se, jak navrhuješ. smilies/smiley.gif

ale jinak... je mi z toho smutno, tuším, jaké to je. Marto, pokud ses rozhodla "nestát mu v cestě", rozhodni se tak v sobě jednou provždy - nebo se budeš pořád trápit... pokud je šťastný s někým jiným, přej mu to a sobě dej čas, aby to přebolelo. jestli se "z toho chceš dostat" - rozhodni se tak a to rozhodnutí pak dodrž. neustálým vracením se a pokusy ho získat, i když cítíš, že je to jen jednostranné, si leda ubližuješ.

šlo by to tak, jak navrhuje Daniela, "oddělit hlavu a tělo", ale nevím, jestli by to nebylo ještě těžší, než zkusit pomalu ne zapomenout, ale nechat to odeznít - třeba vrhnout se na jiné věci, dělat, co tě baví, zaměstnat hlavu něčím jiným.
květen 09, 2007 13:42
jenže - lidičky - ona to nedokáže.... nechat odeznít... : d@niela
To je právě ono... A myslím, že než se rozejít a pak zase "přilézt", že lepší je jakás takás "dohoda" a jak už jsem někde psala: rozcházet se s ním v sobě. Ale hlavně: přestat s ním počítat. Mj. Martin dopis byl podstatně delší, myslím, že ten rozdíl je tam kolem deseti let...
No, uvidíme.
květen 09, 2007 14:50
Inko, : Ariana
já jsem taky staromódní. Nedávno jsem tenhle problém konzultovala se svou 25letou dcerou. A ona mi tvrdila, že mladí dnes žijou úplně jinak než my za mlada (mnohem hektičtěji, což uznávám, že je pravda), takže oni na takové to romantické poznávání prý nemají čas. Jdou do postele hned a teprve když to stojí za to, tak se začnou poznávat i jinak. Na to jsem jí odvětila, že já bych na tohle neměla. Ještě abych jako ženská musela lovit chlapa. Vždycky jsem se ráda nechala dobývat. Na to moje dcera jen protočila panenky, že já už jsem úplně mimo. A u chlapa hledat duševní souznění? To jsem snad spadla z višně. Na pokec a porozumění má přece kamarádky. Tak nevím.
květen 09, 2007 14:54
Marto : Kamila
chceš-li si o tom pokecat s jednou, která si tímhle prošla, řekni Daniele, ona ti dá na mě mail...
květen 09, 2007 15:10
... : bb
Jarko, ten někdo byla přece Marta.

Jinak absolutní souhlas s Gitou.

květen 09, 2007 15:42
Ariano, ono je dnes všechno velmi rychlé : Inka
(včetně životního tempa) a také nejlépe anonymní a pak to celé také tak vypadá, asi tomu nechce podléhat, protože pak Ti unikne spousta podstatných věcí, které potřebují čas, stejně jako kytky a celá příroda. Stejně jí nic nemůžeme ohromujícího poradit, ono všechno má právě ten svůj čas, třeba si to prožije a po čase dojde k tomu, že už to stačilo i přes to jak to bylo krásné a vášnivé, leč nešťastné. Je hezké si to zažít, problém je v tom, že je nastavená jinak, chtěla by to mít a vlastnit a to není možné. Ale v životě se věci mohou tak obratem otočit třeba za večer a nikdo to nedokážeme předpovědět. Chce to žít v přítomnosti a brát to krásné tak jak to je a spokojit se s tím. V opačném případě se bude jen trápit.
květen 09, 2007 15:45
... : bb
Asi nejsem staromódní,spíš konzervativní, Marta podle mě neměla "sex s někým z netu naslepo", psali si, volali, setkali se a pak strávili několik příjemných chvilsmilies/smiley.gif že to nebylo tříměsíční namlouvání vyplynulo z její osamělosti a potřeb 42leté ženy.

květen 09, 2007 15:52
... : bb
Marto nech to plynout, nejsi zamilovaná, ale roztoužená, vyhladovělá, až se nasytíš, uklidníš, dojde i na rozum a pak si promyslíš co a jak dál. Zatím si užívej a dopřej si luxus pár měsíců nemyslet na to, co s tím vztahem bude. Možná se to zatím samo vyvrbí. Jen měj na paměti všechny možnosti vývoje, ať tě to případně nevykolejí úplně mimo, musíš fungovat pro synka.
květen 09, 2007 15:53
... : bb
takže v zájmu toho, aby to bylo opravdu pro oba příjemné, by ses měla soustředit na to hezké, co ti může ten vztah teď poskytnout, nekazit ho cuky sem a tam, rozchody a napojováním, prostě to, jak se dnes tak pěkně říká, "neřešit"...až časem, teď to není nutné
květen 09, 2007 15:57
... : bb
ostatně, on od tebe skotačení a trkání mladého kůzlátka , chce zralou ženu, tak mu ji poskytnismilies/smiley.gif
květen 09, 2007 15:59
práce kvapná atd. :) : bb
oprava: ostatně, on od tebe skotačení a trkání mladého kůzlátka , chce zralou ženu, tak mu ji poskytni
květen 09, 2007 16:00
... : bb
nečeká .. ! omluva, a pádím
květen 09, 2007 16:01
tady Gita psala : Jasmina
ze pak zenska dela uplny opak toho co chce....jezis jak to znam,a clovek to nedela schvalne,to fakt hrajou emoce.To se tak clovek blbe naprogramuje,ze v dany okamzik,kdy by jindy reagoval v pohode se zachova jak trotl,dela unahleny reakce,vse bere v negativnim smyslu.
Takze jak pak ma na to reagovat druha strana? Bud od toho da ruce pryc,kdyz neni zahackovana nebo reaguje taky divne ze jako nevi co chce.Coz je sice znameni ze dotycny zahackovany je ale komplikace se vrsi,no hlavne ta tryzen.
Ja z toho utekla daleko a trvalo mi leta nez jsem se z toho dostala a zacala uvazovat rozumem,proc a tak a zjistila prave tohle,-ze jsem tuhle blbou hru zacala ja.Nechtic,strachy,premyslenim co bude dal,ma-li to perspektivu,da mi-li to co chci aby mne nahodou nepouzil jak papirovy kapesnik a neodhodil....no ja nevim,vono k tomu nedoslo tudiz jsem nebyla pouzita vubec k nicemu.Dnes si rikam ze kdybych si pohotove se vsi skromnosti vzala to,co zivot nabidl a nelamala hlavu,tak jsem aspon mohla neco zazit a dnes vzpominat na vachnive milovani.Asi jsem chtela moc a nedostala nic.
Ty Marti mas aspon par vachnivych noci prozitych,jeste Ti to nestacilo,tak ber,dokud dava a kasli na potom.Jestli Te jednou necha plavat tak to bude jeho rozhodnuti,tudiz si nebudes musit vycitat ze Ty jsi neco potento.
Ja si myslim ze Tebe vykolejil ten strach,ze Te jednou necha a tak jsi zacala takhle blbnout,myslim si take ze jsi "pysna dama" (jako ja)takze jsi si rekla;radeji to budu ja kdo bude nad veci a odejde prvni...jojo,tohle se dela snadno,kdyz se miluje malo,kdyz mas nekoho fajn ale je tam malo vasne,jenze ted jsi narazila na nekoho silneho,ten Te pekne "sejmul"ale vubec to nemusi delat schvalne,vubec to nemusi byt nejaky odporny citovy manipulator a vubec ze zacatku mohl citit to same co Ty.10 let neni tak katastroficky rozdil,na to kasli,kdyz to nevadi jemu tak proboha komu to ma vadit?
Ze by casem odletel za mladou labuti? A nedelaj tohle nahodou taky padesatnici svym 40ti letym manzelkam? Tak co,proc lamat hlavu?
květen 09, 2007 21:57
... : Marta
Ahoj Holky .Moc Vám všem děkuji za vaše názory,ale ono to je o moc složitější,.On jednou řekne že se potkáme a pak těsně před schůzkou se vymluví na něco že musí udělat.Jsem už bezradná a vím že dělám chyby,vzpomenu si na něj vždy když je mi nějak moc zle a mapíši mu a on reaguje a vše začne nanovo a po pár dnech je to zase u konce.Přijde mi že neví co chce.Často mění dohodnuté termíny a ldyž navrhnu já že bych mohla přijet tak se mu to nehodí už vůbec.Je to v nás obou,jsme oba paličatí a výbušní a je to začarovaný kruh.Raději ho nechám jít než se pořád ponižovat a pak si připadat hloupě a to mne nutí hodně přemýšlet.Ale nás dělí 50 kilometru tak i já musím hodně zařídit když bych chtěla s nim být a to se týká i mého prcka,jelikož musím ho dát hlídat.On sám za mnou nepřijede časově to nestíhá přijde mi to jako výmluvy vždy musím za nim já.A i já mohu jen přijet když on sám chce a to mi přijde hodně sobecké a jednostranné.Občas si připadám odkopnutá.Dnes to udělal znova a já si řekla že to musím ukončit navždy nebo bych se asi zbláznila.Také vím že vždy jsem to já která mu napíše jako první ,on to nikdy neudělá,připadá mu to ponižující aby chlap dal na jevo zájem.Sám mi to jednou řekl.Nerozumím mu a už mi je to jen líto že to tak končí a dnes když jsem mu to i napsala tak reagoval podrážděně a byl hodně sprostý,ale mohu si za to sama.Musím to překonat a jít dál bez něj.Chtěla jsem jeho přátelství a to jsem chtěla moc.Moc Vám všem děkuji za ty písmenka co jsem si tu přečetla.Pokud mi někdo ještě chcete napsát napište si o meil,ráda si popovídám a možná najdu i kamarádky.Mějte se hezky Marta
květen 10, 2007 01:06
Že neví, co chce? Cha! : NČ
Nenamlouvej si! On ví přesně, co chce. A taky ví přesně, co nechce. Vrzla sis, to je přeci vždycky bezva, ale tím to taky skončilo. Jen mě mate, že´s do 42 let nezažila "skvělý postelový zážitky" - Divný! Tak teď už ale neblbni! Asisisi dala inzerát do jiný rubriky.
Tohle, skoro přesně, se stalo jedný mý kolegyni. Zbavila se svejch problémů teprve dalším inzerátovým chlapem, s kterým jsou vzájemně na jedný společný vlně nejen v posteli.
Držím ti palce!!!!!
květen 10, 2007 06:36
Je to drsně vyřčeno, : Míša šíša
ale vidím to úplně stejně.
květen 10, 2007 07:24
Pěknej románek : wendy
je to vášeň jak z francouzského románu z přelomu 19. a 20. století - no ale ono je to vlastně pořáde stejné ! Vášeň odezní, to ano, ale chce to čas, asi si v tom Marti ještě pochodíš...ale zase budeš mít na co vzpomínat, vezmi si, že tohle někdo neprožije za celý svůj život. Jinak mi rozdíl 10 let nepřipadá tak strašně veliký, vám jo ?
květen 10, 2007 07:44
jojo : Jasmina
tak vono uz je to v takove fazi ze jasne on ma na vrch.
No,Marti,nevedela jsem ze je i sprosty a proc za to muzes Ty? Ty jsi psala taky sproste?
Kazdopadne ted fakt nezbyva nez se odmlcet,protoze si tam jezdis posilit telo (veris ze posilis dusi) a vratis se domu zas zlomenejsi.
Odmlcis se a bud se za delsi cas ozve (nepocitej ze do tydne),nebo se halt neozve.
Aspon Ty mas na co vzpominat.
Pro NC,-vasen jeste nemusi znamenat "postelova gymnastika".Mohu Ti rict jako zena ze takovych co dovedou to,co prozila Marta, je setsakra malo.
květen 10, 2007 08:46
nejsem na to pyšná : Kamila
ale fakt jsem prožila totéž. Nejhorší na tom je, že člověk VÍ, že by to a to říkat neměl, že by neměl psát atd... ale je to silnější než ty. A kdo šmahem odsoudí, nikdy to nezažil. Je to tři roky, já z toho jsem už dva roky venku, ale on mne bombarduje dodnes smilies/smiley.gif chtělo by se říct, satisfakce... ale já už o to fakt nestojím, toho trápení bylo víc, než toho dobrého. Jo, rušil schůzky, neměl čas.. panečku, teď kdybych mu o půlnoci napsala, tak se sebere a za půl hodiny u mne bude. Akorát že já už nechci....
květen 10, 2007 08:54
Jasně Jasmíno, : NČ
vím, že je nás málo.
květen 10, 2007 09:03
To je zajímavý : wendy
jak člověk chce právě to nedostupné a toho dostupného si neváží, co to v nás je ? Musíme pořád něco dobývat, hlavně tedy pánové ? Jsem dnes samá otázka, mám už takový den... smilies/tongue.gif
květen 10, 2007 09:06
viď wendy... : Kamila
...taky nad tím dumám. A že ani mně se tohle nevyhnulo, ani jsem sem o tom nepsala, páč se za to stydim - chovala jsem se jak malá holka... a to si o sobě fakt myslím, že jsem silná osobnost, pche...
květen 10, 2007 09:20
Jo Wendy, přesně!!!! : NČ
Jak jsem předtim psal vo tý kolegyni, jak se svejch trablů zbavila teprve dalšim chlapem. Tak ten pan Úžasnej, co jí přivodil to soužení až k usoužení, ten ji teď vobden bombarduje zamilovanejma návrhama a žebrá i vo jedno společný kafe v hospodě. Jenže vona už ho má absolutně na háku :-)))))
květen 10, 2007 09:27
wendy : Jasmina
Dobyvani je lidska prirozenost a nejen lidska.Vem si jen,jak zere rozmazleny psicek oproti divokemu psu.Vseho co je dostatek si vazime mene.
Takove dobyvani muze byt i zabavna hra a cim tvrdsi orisek,tim vic nam to zamestnva mysl.
Ted ale pozor,dokud clovek neulpi,potud to je zabava.Clovek jako hrac by mel odhadnout,kam az muze jit a kdy to vzdat.Naucit se prohravat,protoze ne vsechno je pro nas.
Tak jsou dve moznosti,jedna buddhiticka myslenka-naucit se po nicem netouzit.Cim mene toho mas-tim bohatsi jsi,protoze nabyvas duchovniho klidu,nebo druha moznost-naucit se odhadovat,kam az s tema touhama aby nas to neznicilo.
Co se lasky tyce,tak kdyz od ni oloupame ty slupky spolecenskych konvenci,tak jednoduse to je takto;setkaji se dva lide,kde to zajiskri a kam oba smeruji pri namlouvacich ritualech?-inu do loze,to je ukol chemie,hormonu,feromonu atd.Zbytek pak jsou uz nase dalsi myslenky -chtit, chtit toho vic,chtit to takhle a onakhle,plany,sny a to uz vse je lidske,ne prirodni.TYhle plany nam vyjdou,kdyz mame to stesti setkat se s protejskem,ktery ma take podobne plany.POkud to stesti nemame,tyrame se diky svym planum,snum,touze aby bylo po nasem.Musime se naucit ze neni vzdy po nasem.V jinych oborech zivota se to ucime aj snadno ale city -to je nejsilnejsi energie co mame,tam to chce fakt silu a dobre vedeni,jinak skoncime blbe.
květen 10, 2007 09:30
Jasmi : wendy
teď jsem si vzpomněla na to, co odpověděl jeden známý horolezec na otázku, PROČ vlastně na ty hory lezou, že to není bezpodmínečně nutné a tolik jich tam zahyne. a odpověď ? Proč na ně lezeme ? No protože existují ! Ano, je to odvěká lidská touha něco dobývat a za něčím se pachtit. A zákonitě, o co se musíme zasloužit, toho si víc vážíme než toho, co nám spadne samo do klína. S tou chemií máš pravdu, příroda chemička si s námi dělá co potřebuje pro zachování druhu a my s tím máme nekdy pořádné trable.
květen 10, 2007 10:02
no jo to maminka do mě hustila odjakživa : Inka
a musím přiznat, že měla naprostou pravdu: že muži jsou rození rytíři s touhou dobývat a ženy jsou jsou tvrze a měly by být nedobytné, čím déle je muži dobývají, tím více si toho pak váží. A Ti co dobývat nechtějí, tak za to nestojí a nemá smysl se jimi zabývat, většinou Tě chtějí jen do postele na chvíli a konec. A na tom něco je. Ušetříš si tak spoustu zbytečného trápení.
květen 10, 2007 11:37
jojojo : Jasmina
To je presne vono - chteji jenom do postele. Takhle jsme vychovavany byly,jako by to ze jsme do te postele vlezly pro nase poteseni bylo spatne.Vlastne jsme vychovavany pro kalkulovani. "Vlezu s Tebou do postele s podminkou ze...." atd.Zeny uz tak podvedomne do te postele lezou a muzi uz podvedomne prijimaji podminky,ani se to vyslovovat nemusi.
Pak je prusvih kdyz se najde nekdo,kdo na podminky kasle. Laska bezpodminecna-o te vykladaji filozofove,mistri duchovni atd.
Chapu ze drive byla doba takova-pro zeny ( a zeny si to udelaly samy) ze kdyz divka vlezla do postele bez podminek,okoli ji bralo jako spinavou,nedej boze,kdyz do toho vlitla.
Chapu ze zeny kalkulovat musily,protoze antikoncepce nebyla.Ale dnes? No je to uz do nas za ta tisicileti vlozeno.Ale kazdemu to neprospiva a tak si to kazdy musi v sobe vyresit,tak nejak rozhodnout,co doopravdy potrebuje.Ne co chce ale co potrebuje.
květen 10, 2007 12:33
tak mne napada Marti : Jasmina
ze to chlap (i zena) vyciti,kdyz je nekdo priliz zahackovany ale dela jako ze ne.
Tady se psalo 2x pribeh o tom ze nakonec zena k vode poslala a on pak se snazil a bylo uz pozde. Ja kdysi davno v jednom vztahu taky takhle jela dolu a snazila se delat ze jsem nad veci ale vysledek nulovy.Az se neco zlomilo,mne to doslo a ze dne na den-konec,(on furt prede mnou flirtoval s holkou modrookou)a najednou mi to bylo fuk,ale doopravdy.Jeje,jak ten se nabehal smilies/cheesy.gifnajednou se choval tak,jak jsem si vzdycky prala ale priliz pozde pro nej.
Teda myslila jsem si ze jsem dobra heeerecka,vzdy odchazela s hlavou vzhuru a bulila az doma ale on fakt zareagoval az tehdy,kdy mi byl vnitrne volny.
A obavam se ze tohle funguje i na dalku,takze radim aby jsi si nemalovala ruzove ze az se mu dlouho neozves,ze on prijede a ikdyby prijel,budes se klepat jak ratlik,takze hned pozna ze o Tebe neprichazi.
Na ja na,asi uz vztah nezachranis ale zachran sebe,uctu k sobe.
květen 10, 2007 12:52
to se to zase vyvrbilo... : bb
Marto, nemyslím, žes chtěla přátelství, a bylo by dobré si to přiznat smilies/smiley.gif Myslím, žes chtěla vzrušení a všechny ty pocity, co se objeví při namlouvání a v prvních fázích vztahu. Taky objetí, sex, pozornost, mazlení atd. smilies/smiley.gif Dostala jsi to a chceš to dál, on to ví, už ho nemáš čím malinko žensky ovládata, jsi ta závislejší ve vašem vztahu, není to v rovnováze, a tak se trápíš.
Honem pryč, než spadneš na dno.
květen 10, 2007 12:54
Jasmíno, : bb
takový vztah ani nestojí za zachraňování.
květen 10, 2007 12:58
Vo čom tu je vlastně řeč? : NČ
Pokud vím, tak je nějaká rovnoprávnost, teda aspoň v Evropě! A už docela drahnou dobu!!!! Když ženská do postele nechce, tak ji přeci nikdo nemůže donutit, aby tam lezla.
Tři jediný možný výsledky JAKÝHOKOLIV vztahu jsou přeci už předem daný, jasný OBĚMA od začátku:
Buď nevydrží on, nebo nevydrží ona, nebo oba vydržej!!!!! A s tím do toho jdou oba s naprosto stejnejma vyhlídkama! Proč teda tolik zášti k výsledku, když nevydrží on?
Myslím, že chlap, kterej chce ženskou jen do postele, je naprosto férovej. Určitě mnohem férovější, než zoufalec, kterej se sice ožení, ale ZEJMÉNA proto, že nutně potřebuje nahradit dosavadní maminečku-pečovatelku, pradlenku, kuchařku, myčku nádobí, žehličku, uklízečku...

květen 10, 2007 13:07
Férový by to bylo : wendy
kdyby to byl od začátku jasný. Nebo ? smilies/undecided.gif Sakryš, zase to mám krátký. To NČmu se to otisklo hned, tento má měl dostatečně dlouhý.
květen 10, 2007 13:14
Wendy, férový by to asi bylo, : bb
ale těžko realizovatelný, to musí být dva co věcí co chtějí a chtít oba totéž a ještě být tak vyzrálí a silní, aby si to důstojně dali najevo. To není ten případ, on možná chtěl vyrovnaný vztah s vyrovnanou zralou ženou, ona chce zamilování a vůbec jiný vztah, s vášní jako bonus.
květen 10, 2007 13:21
ne, já si nemyslím, že to je hajzl apod. : bb
Naopak, přijde mi celkem normální (v pravém slova smyslu, nezaměňovat za "v pořádku") co dělá, jakkoli to není příjemné a citlivé. Ale Martě to ubližuje, tak musí od toho.
květen 10, 2007 13:22
bb : Jasmina
logickomatematicky mas pravdu,protoze dokud ji nebude volny,neda ji to co chce protoze to citi ze dostava aniz by se snazil.A taky Buh vi,jakym zpusobem Marta s nim komunikuje,nekdy lide maji z priliz velkeho srdce strach a nedivim se,-kolik upiru dela prvni posledni dokud nedostanou onoho do siti.
Az Marte bude volny,tak se treba pretrhne pro ni-priliz pozde.Tudiz ten vztah vede ke krachu.
Ale teoreticky tu moznost je,az milemu bude treba 60 a dozraje a vzpomene si,jak byval milovan a nevazil si toho,tak vyhleda 70ti letou Martu-a treba bude zae volna smilies/wink.gif
květen 10, 2007 13:29
bb, férový to nemůže být podle tvého návodu většinou : wendy
protože žena chce - právě většinou - od vztahu něco víc. Teď jde o to, zda by tomu žena uvěřila, když ji to ON naservíruje takhle narovinku.. Muž se jí líbí, řekne si: přistoupím mu na to, ono se to třeba nějak vyvrbí, třeba ho předělám... smilies/undecided.gif ..........................
květen 11, 2007 08:18
To je právě ono : Gita
i chlapi často ví, že kdyby se vytasili už na začátku s "pravdou", že dotyčnou mají jen do postýlky, třeba by vzala roha, takže mlží. Na druhou stranu ženské často stejně pitomě předpokládají změnu názoru a tu svatbu v bílém. Jojo, bylo by fajn, kdyby k sobě lidi dokázali být féroví, ale to se snad už dnes ani nenosí.
květen 11, 2007 08:31
a doplnění : Gita
Důležité je nejen být upřímný ke druhým, ale taky k sobě - o tom jsem psala už na začátku, tedy umět si upřímně přiznat, co chci, o co mi jde, atp. A v neposlední řadě umět toho druhého poslouchat. Brát jeho sdělení taková, jaká jsou, a nedávat jim jiný význam (lepší), což nejen ženy často dělají.
květen 11, 2007 08:33
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]