O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VEZMU VOSK A ODCHLUPÍM SE... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 05 červen 2008
Přejít na obsah
VEZMU VOSK A ODCHLUPÍM SE...
Strana 2

 Můj večer začal jako každý jiný večer - přijít domů, připravit večeři, pohrát si s dětmi. Pak mě napadla myšlenka, kterou jsem si „hořkou" vypila v příštích pár hodinách až do dna. "Možná bych si dneska mohla voskem odstranit chloupky" a tak jsem se odebrala ke koupelně.

 

 

 

 

 

      Vytáhla jsem inkriminovaný vosk - byl to jeden z těch vosků používajících se za studena, žádný horký vosk, jen umístíte pruhy vosku mezi své dlaně, nahřejete je a oddělíte od sebe. Po té si je přiložíte na nohu (nebo kamkoli jinam) a rychle je strhnete. Takže žádný štráchy, přece to nemůže být tak těžké! Já tedy sice nejsem žádný génius, ale přece tohle hravě zvládnu. (Hmmm, HA HA) Takže s nadšením vytahuji první proužek, dokonce se projevuji jako genius a místo zdlouhavého nahřívání dlaněmi, použiji fén. Ten jej nahřeje na 100 stupňů a já jsem připravena přikládat. Přiložím proužek přes stehno a rychle strhnu. Funguje to! OK, nebyl to právě nejkrásnější pocit, ale - dalo se to vydržet. Tak tohle zvládnu. Odstraňování chloupků voskem mě už neděsí. Připadám si jako královna vosků, bojovnice proti nechtěným chloupkům a tvořitelka krásné hladké pleti.

 

 

 

    Příštím proužkem se budu soustředit na poněkud severnější oblasti mého těla. Než se do toho s vervou vrhnu, jdu zkontrolovat již  spící děti. A zpátky do koupelny do dalšího kola mého boje proti  chloupkům. Sundám si kalhotky a s jednou nohou na kraji toaletní mísy zaujímám pozici.

 

 

     Stejným způsobem si přiložím proužek nahřátého vosku Podél "bikinové linie", přikrývající část mé"krasotinky" až k vnitřní části mé hýždě (ano, hýždě, ten proužek je děsně dlouhý), zhluboka se nadechnu a  - TRH!!!!!!  - JSEM SLEPÁ!!!! - Oslepla jsem bolestí!!! Do pr..!!!

 

 

 

 

     S navracejícím se zrakem si povšimnu, že se mi podařilo strhnout pouze půlku proužku. Do háje... Další hluboký nádech a znovu - TRH!! Všechno se točí a vidím malé tečky. Myslím, že se složím... nesmím, omdlít, nesmím omdlít! Zdálky se ozývají bubny. Dýchej, dýchej..OK vracím se zpět k normálu. Podívám se toužebně na svou trofej - povoskovaný proužek, který mi způsobil tolik bolesti, s mými chloupky pevně přilepenými. Chci si své vítězství vychutnat a tak pozvednu svou trofej a.nevidím žádné chlupy! Kde jsou ty chloupky? A vosk? KDE JE VOSK??? 

 

     Pomalu se podívám na inkriminovanou oblast, s jednou nohou stále na porcelánové míse. Vidím chloupky, které měly být na proužku s voskem. Nejsou! Dotknu se  - a cítím VOSK! Moje nejcitlivější místo těla je pokryto voskem, tvořícím z mých chloupků lepivou hmotu. Pak udělám další ohromnou chybu: vzpomínáte, že má noha je stále na záchodové míse? Já v tomto momentě pokládám nohu na zem. Slepil se! Můj zadek je slepený! Zalepil se!

 

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]