O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KRÁSNÉ ŘEČI O HUBNUTÍ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 19 únor 2024
Přejít na obsah
KRÁSNÉ ŘEČI O HUBNUTÍ
Strana 2

 

 

 

John Goodman

 

Zbavte se závislosti, pokud nějakou máte…

 

Jestliže víte alespoň o dvou svých ‚závislostech‘ (může to být každodenní sklenka vína, kouření, pití colových nápojů nebo dezert k odpolední kávě), nesnažte se jich zbavit najednou.

S největší pravděpodobností se vám to nepodaří.

Začněte s tou, jejíž zvládnutí bude pro vás nejsnadnější. Tu další si přidejte, až si budete jistí pozitivním výsledkem.

A dejte si pozor, abyste jednu závislost nevyměnili za druhou.

Například každodenní sklenku vína za tabulku čokolády....

 

A nakonec pár cizích slovíček - dejte prostor autofagii, což je buněčná recyklace - tedy je stav, kdy buňka přestane tvořit nové proteiny a místo toho začne ty staré rozkládat a recyklovat.

Recyklát následně využije ke stavbě nebo opravě nové buňky, případně ho vyhodí.

Někteří odborníci přirovnávají autofagii k nejlevnějšímu a nejdostupnějšímu anti-agingu. (tohle víte, co znamená?) :-)))

Není zcela jisté, jestli díky ní zhubnete, ale pokud vydržíte občas lačnit 12–14 hodin (pauza mezi večeří a snídaní), pravděpodobně to vašemu tělu prospěje.

 

Měli byste díky tom u pociťovat více energie a možná vám i splaskne bříško...

 


J Kudlanka  J

 

 

 

 
Komentáře (3)add feed
... : Josef Kouba
Z 99% jsou přestárlý jedinci společností odepsání. Mladší generace, byť jen o 25 let mladší s nimi mluví jak s dětmi a jejich životní zkušenost neberou vážně a končí odpovědí, "ale babičko to bývalo".

Kudlanka radí: Zbavte se závislosti, pokud nějakou máte. To je spíš rada generaci mladší, protože je čeká ještě mnoho let práce. Osobně si nic neodpírám, nezodpovědně utrácím, konečně si mohu dopřát láhev dobré skotské, lahodné víno, pivo, dobré jídlo a vzpomínat při tom na krásné ženské jež se mi tulily v náručí. "Tělo má jít do hrobu zhuntované", prohlásil někdo moudrý.

Až přijde čas, nechám se na věky uspat. V Kanadě to je již možné a já to vítám.

únor 20, 2024 05:31
... : andrea
cílený hubnutí je hlavně o osobním rozhodnutí. Asi jako když se rozhodnu, že toho mizeru už konečně nakopnu a sbalím mu kufry.
Musíme si tedy odepřít všechno, co nám dělalo dobré zážitky a požitky, a myslet jen na výsledek. Tedy nekoupit si vaničku zmrzliny, ani lahodné sušenky s džemem a čokoládou ke sladkému kafi, ale říkat si to samé, jako s tím chlapem: "Ano, v posteli (jednou za čas) to je super, ale jinak opravdu stojí za ..." A neříkat si, že to ještě zkusím.
Ono to jde, i když ten první čas je opravdu k nezvládnutí.
Když pak váha ukáže nižší čísla, je to stejné, jako když zjistíme, že to bez "blbých keců a všech nepříjemností" taky jde.
Zkouším to taky a už mám dole devět kilo z mé letitější nadváhy. Věk mi už připomíná, že o moc lepší to nebude, tak ať si ještě užiju klouby a svaly v ucházejícím stavu!

únor 20, 2024 10:01
... : Josef Kouba
V 70 či 80 letech hladovět, přejít na veget. stravu, tak to tělo nepřijme ani náhodou. Až budete v posledním tažení tak vámi odpíravý věneček či kremrole bude to poslední co uvidíte.
únor 22, 2024 02:47
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]