O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TEJDEN S FLORIDSKÝM AMOREM PDF Tisk E-mail
Neděle, 03 září 2023
Přejít na obsah
TEJDEN S FLORIDSKÝM AMOREM
Strana 2

 

 

Pozdě odpoledne pak vždycky vyrážel do víru velkoměsta, setrvával přes půlnoc; sbalil prej i nějaký poctivý pražský děvčata. Na mý nabádání, aby si koupil kondomy, ale nedal, nekoupil, prej se to hned na začátku nehodí. Nevzal ani mou poznámku, že jako ty holky na to přímo čekaj. To prej v Americe hned nečekaj, pokud to ovšem nejsou k*rvy.

 

Byl teda kluk docela fajn a tak jsem pro něj vymyslel, a internetem řádně prověřil, skvělej zážitkovej den, co na Flóridě určitě nemá.

Parníkem z nábřeží do Tróje, tam prolézt Trójskej zámek s nádhernym parkem a parníkem zase zpátky. Tak jsme vyrazili, busem, metrem, tramvají, na náplavku. Na náplavce u parníkový kasy pusto a cedule, že dneska parníky neplovou -  krz nějaký opravy v kanálu.

Že by to hodili na internet, to ani vomylem.

 

Tak tramvají, metrem, busem do Tróje na zámeček. Tam u brány chlap, že dneska je zavříto krz filmování!

A to už jsem tam na celý okolí řval dopr*ele, dopr*ele, dopr*ele, až mě Kryštof musel tišit!

A tak pěšky přes novou lávku aspoň teda procházku Stromovkou.

Ale Stromovku zase Kryštof po pár krocích nesnesl krz alergii.

A tak pěšky po silnici mezi prášícíma autama asi tři kilometry k tramvaji, na metro, na bus... No, řek bych, že to byl skutečně zážitkovej den, na kterej chlapec hned tak nezapomene.

Já teda nezapomenu určitě!

 

A pak konečně den castingu. Dovedl jsem ho až před areál studií na Barrandově, tam mě od sebe odehnal, že mu napsali, že NESMÍ přijít s doprovodem, jinak ho vyřaděj, a co kdyby se zrovna koukali z okna a zahlídli, že má doprovod.

Okamžitě by ho vyloučili! Stejně ho ale podezírám, že se spíš obával, aby nakonec místo něj nevybrali mě.

 

 

Toto jsou účastníci Love Islandu 2023: Lásku ve vile hledá bodyguard i  učitelka ze školky | TV Nova

 


 

Nechal jsem ho teda bejt před bránou a on v tom castingu skutečně uspěl!!!

Což jsem si teď v pátek i přečet na VIP star.cz.

Tím pádem mě moje zvědavost ovšem odsoudila, že se na tu neuvěřitelně dementní trapárnu s názvem Love Island musim aspoň párkrát podívat, zatímco doteď jsem jedině omylem občas zahlídl pár vteřin upoutávek, než jsem stihl přepnout. Budu teda trpět jen kvůli získanýmu kámošovi Kryštofovi, se kterym jsem prožil tejden doma, aniž bych vůbec tušil, že sdílím společnou střechu s Amorem z Floridy! 

 

 

Tak bych se teda ještě optal kudlích čtenářek a čtenářů.

Sledujete Love Island?

 

Dík za odpovědi a názory.

A jako vždy, mějte fajn den,

 

Váš NČ

 

 

 
Komentáře (18)add feed
... : *deeres*
Jedna z debilností o které ani nevím,na kterém je kanálu. Neviděla, ani vidět nehodlám. Jenže si ráda přečtu diskuze po odvysílání. Zřejmě šukačka v přímém přenosu.
Poslední dobou se už bojím otevřít tv, příšerné seriály, nablblé pohádky, nesmyslné krimi. Když vytáhnou nějaký slušný film, tak to je tvorba z padesátých a šedesátých let. Nemám na mysli ani Maraise, Angeliku,či Funese. Tím nás oblažují celé prázdniny.
Poslední zoufalá rána na Primě, Eliška a Damian. Předpokládala jsem sr..ku a tak jsem se ani nedivala, podle diskuzí jsem předpokládala správně.
září 04, 2023 06:08
... : *deeres*
Co jsem si tak přečetla jinde, tak je jasný o koho se jedná. Indicie jsou i tady.
září 04, 2023 06:44
... : mamča
Doufám, že si to chlapec užije, aniž by chytil nějakou pohlavní chorobu. O antikoncepci zřejmě nemá ponětí.
Koukat se na to nebudu, můj čas je na podobné "peachoviny" příliš drahý. :-)
září 04, 2023 07:11
... : Josef
Správně, Deer.
září 04, 2023 07:43
... : andrea
hele, o tom ctu poprvý, tak jsem še podívala.
Ok, tak to pak je tolik moc věcí pochopitelných!
Já si vždycky říkala, že je jen pár lidí s IQ pampelišky, ale teď už vím, proč se máme tak, jak se máme...
září 04, 2023 14:29
... : Josef
No jistě. Pokud IQ dosáhne 107, otvíraj se netušený možnosti. Pokud ovšem přesáhne 107, je to velmi, ale skutečně velmi podezřelý a hlavně naprosto nežádoucí.
září 04, 2023 14:32
... : d@niela
Tak jsem o tom uvažovala: co je to za lidi, co na ten casting jdou, co je to za lidi, kteří mají "volno na čtvrt roku", a pak ti, co se na to následně každodenně dva až tři měsíce nonstop dívají.
A uvědomila jsem si, že je plno exhibicionistů, kterým dělá přímo radost, když sebemenší detail o sobě mohou sdělit všem,
že je plno metrosexuálů, kteří žijí hlavně tím, jak jsou dokonalí a krásní a hlavně, co ještě udělat, aby byli ještě o kus lepčejší...

A pak je veliká spousta lidí, kteří se nesmírně rádi dívají jiným "do kuchyně, pod peřinu, do jejich soukromí".
Vždyť na tom jsou přeci založeny takové ty hodně sledované pořady, jako je "Prostřeno", "Vyměněná manželka", atd. Tak si sedí si doma, koukají, jak se to tam štěká, jak tam mají bordel... A nikdo je při tom nevidí, takže oni jsou v poho... smilies/grin.gif

Jo, těch reality show na světě je, a pořád a pořád budou lidi, co by tam sice nevlezli, ale rádi se na ty "exempláře" dívají.
září 04, 2023 18:14
... : AnickaM
Pro holky je to asi reklama, pro kluky asi sranda, kde si muzou ohmatavat holky bez zavazku a jeste dostanou zaplaceno a kdo vi, treba i nejaky penize vyhrat. Ale Ty se mas koho zeptat, ne?
září 05, 2023 18:18
... : Josef
Neptal jsem se, AničkoM. Nevim pravidla, vim jen, že nějak se tam postupně vyřazuje, kdy, jak, proč, nevim. Nezajímá mě to.
Akorát vim, že nakonec někdo získá 2 mil. Kčs. Tak to jasně přeju nově získanýmu kámošovi - Amorovi.
září 06, 2023 05:31
... : d@niela
Tak jsem se dívala.
Dokonce jsem se na tu šoušoušou řádně vybavila: koupila jsem si pytlík višní v čokoládě, pytlík kešu oříšků, nalila si do sklenice požehnaně svého portského vína, a místo k nějaké trapné detektývce jsem zasedla k této neuvěřitelně úžasné, až dech beroucí plejádě svalů nahoře a nahých prdelek o patro níž.
A snažila se vnímat ten tok inteligentních sentencí, řinoucí se z úst přítomných. Díky detailním záběrům jsem měla po chvíli strach, že mne vbrzku postihne basedowa nemoc. Oči se mi kulily, kulily, div že nevykulily.
Když jsem si představila, že tohle bude jedenapůl hodiny před půlnocí každý den, po tři měsíce?
Tj. dva měsíce zápas o ty dva melouny, další měsíc bude věnován na zážitky soutěžících "po soutěži"...
Inu, budiž jim postele lehké smilies/grin.gif
září 06, 2023 09:59
... : Josef
Kdy a kde to dávaj? Kanál?
září 07, 2023 07:53
... : andrea
Nova Fun, 21:45 hod.
Love Island III


každej den... smilies/grin.gif
září 07, 2023 18:12
... : AnickaM
Tak to je jasny, ze to preji Amorovi, a last kdyz je to normalni kluk a jeste k tomu Danilenin vnuk.
září 07, 2023 23:23
... : Josef
"Amore, ptám se tě pro všecko na světě, proč na mě míříš svůj šíp?
Než sis vzal na mušku mou levou průdušku bylo mi podstatně líp ......!
Jo, Milan Chladil, to byl Pan zpěvák!!!!!!!!

září 08, 2023 12:53
... : Josef
Díky Andreo! Myslel jsem, že to bude na normální Nově a tam to furt nebylo, jsem myslel, že to asi bude až někdy pozdějc. Nova Fun, to jsem vůbec netušil, že nějakej takovej KANÁL existuje a že mi ho anténa chytla. Teď jsem hledal jak blbec a konečně našel. Dneska teda budu mít první koukání.
září 08, 2023 13:26
... : *deeres*
Anička to proflákla, kdo ten Amor vlastně je. Viděla jsem jenom medailonky a kluk je pěkně naivní, pokud není fantastický herec. Je tam nejmladší a předpokládám, že mu to ostatní dají sežrat.
září 08, 2023 14:10
... : Josef
Tak jsem na to včera kouk, vydržel celou hodinu a nechápal jsem. Nepochopil jsem smysl toho celýho, nepochopil jsem pravidla, nepochopil jsem, že na to někdo kouká a tím jsem ani nepochopil, proč to zadavatelé reklam svejma milionama platěj.
Muj novej kámoš Kryštof se na mě snad nebude zlobit, že včera to bylo poprvé a naposledy, kdy jsem na to koukal. Pro mě totální srač.a o ničem.
září 09, 2023 05:34
... : KaCilka
Josefe, nerozčiluj se zbytečně, prostě si řekni: svůj k svému. Však to taky Nova dává na kanál, kde se podobné věci promítají. Jednoduše, i lidi s IQ pampelišky (tahle definice se mi moc líbí) se taky chtějí pobavit. A plno se jich opravdu pobaví, protože tohle je jejich společnost. Tak jim to přej. Nemusí být každý extra chytrý, kdo by pak pracoval rukama? I když jsem přesvědčená, že ti, co se tu prezentují, tuhle činnost absolutně neznají. smilies/cheesy.gif
září 18, 2023 09:35
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]