O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TEJDEN S FLORIDSKÝM AMOREM PDF Tisk E-mail
Neděle, 03 září 2023
Přejít na obsah
TEJDEN S FLORIDSKÝM AMOREM
Strana 2
"Sladký a nevinný. Tak vypadá tenhle floridský amor! Vrací se z USA, aby si našel českou (nebo slovenskou) dívku, se kterou založí rodinu, po které velmi touží. Chris všem okamžitě padne do oka, působí tajemně, a tak není divu, že ho něžnější klientela vily bude mít nutkání prozkoumat." Ne, todle jsem nevymyslel já, ale volíznul z VIP Star.cz. Kdybych to bejval věděl, byl bych určitě bejval uctivější. Ale nevěděl jsem, tak jsem nebyl.

 

 

 

Totiž - byl jsem nějak letos v květnu požádanej kámoškou, abych se tejden postaral o jejího vnuka, kterej přiletí na nějakej casting TV Nova, zrovna když ona bude zase trajdat někde po světě, po svejch zájezdech a záletech.

A tak, nakonec, proč ne, žejo. Takže vnouček přiletěl.

Původně jsem měl na něj čekat na Havláku Chrchláku, už jsem měl i na štángli od koštěte přišpendlenou ceduli "Vítej, Kryštofe", pak mi to těšení překazil jeho strejc, kterej mi ho autem prsknul až před barák.

 


 

 

Tajemně na mě teda hoch nezapůsobil (jak na to přišli v tom VIP Stár, to jsem teda nepochopil). Docela obyčejnej kluk.

A tak jsem se staral. Moc starostí mi to zase nedalo.

Hned první den jsme spořádali půllitrovku český whisky a prokecali přes půlnoc na balkóně. Spoustu českejch  slov, který ten něžnej amorek vypouštěl z úst, sem vůbec napsat nemůžu, krz kudlí mravopočestnost.

Tim pádem jsme si ale spolu okamžitě bezva porozuměli.

Pak jsem dělal snídaně, jen ale dycky pět míchanejch vajíček bez másla, bez špeku, bez cibule, k tomu ždibec housky. Dvakrát taky pečený kuře, uplně bez všeho.

Nesměl přibrat ani gram tuku, dyk ho budou ve čtvrtek fotit i nahýho…

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]