O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PAVOUČEK - 4. PDF Tisk E-mail
Středa, 14 červen 2023
Přejít na obsah
PAVOUČEK - 4.
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6

 

 

Vyhlídl si právě Adama.

Skautíka, který sice byl jen kost a kůže, ale pořád vyhrával nějaké atletické závody a Johnnyho z nějakého důvodu neuvěřitelně sral.

Parta si na Adama počkala v parku kousek od školy.

Když procházel kolem, Zetor s Budíkem mu zastoupili cestu, zkroutili mu jednu ruku za záda a na předloktí druhé mu Johnny kápnul lepidlo, které rychle zapálil svým stříbrným Zippo zapalovačem. Udělal to neuvěřitelně rychle, jako kdyby to dlouho cvičil.

Johnny měl fakt šikovné ruce. To, co pak následovalo, ale celý gang hodně překvapilo.

 

Adam, ten skautík, co se o přestávkách učil jména kytiček a zvířátek, se rozzuřil jak šílenec. Přehoupl se přes Zetora jak nějaká opice a vykroutil se z jejich sevření.

Ale místo aby začal utíkat jako všichni ostatní, které takhle popichovali, tak se s nimi začal rvát.

S celým gangem najednou.

Boxoval, kopal, kousal. Ruka mu pořád hořela, ale ten magor místo toho, aby si ji hasil, se rval jak zvíře.

Jak kdyby dostal vzteklinu.

 

Budíkovi natrhnul ucho, Johnnymu dal takovou ránu, až mu tekla krev z nosu a když se jim konečně podařilo srazit ho k zemi, kousl Zetora do lýtka tak silně, že měl otisk jeho zubů vidět ještě o měsíc později.

Ale nejhorší byl ten smrad, jak to Adamovi spálilo všechny chlupy na ruce, a pak se mu začala škvařit kůže…

 

Těžko říct, jak by to dopadlo, kdyby se tam neobjevila učitelka na češtinu Nováková. Šla náhodou kolem, i když běžně tím místem učitelé ze školy nechodili. Všechny seřvala takovým ječákem, že z toho ještě týden chraptěla.

 

Průšvih z toho měli všichni. Původně měli dostat dvojku z chování, ale rodiče Johnnyho to nakonec nějak usmlouvali. Nebylo to na pozemku školy, bylo to slovo proti slovu o tom, kdo si začal a tak dále. Navíc to přece byla jen obyčejná klukovská rvačka, proč z toho dělat aféru, že ano?

 

Ale hysterka Nováková trvala na tom, že někdo si to musí odskákat. Johnny tedy Zetora překecal, ať to vezme na sebe celé on, že má stejně kuli z matiky a musel by opakovat, takže pro něj to bude menší průser.

 

Zetor to udělal.

A vyhodili ho ze školy.

 

To bylo naposledy, co za někoho takhle nastavil kůži. Johnny a Budík dostali nakonec jen napomenutí třídního učitele. Největší sranda ale byla, že ten skautík Adam dostal ředitelskou důtku, i když to celé začali oni.

 

I tohle Zetora přesvědčilo, že všichni dospělý jsou jen vypatlaný sráči a nemá cenu se zabývat tím, co se jim snaží nacpat do hlavy.



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]