O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

POZOR HOLUB! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 05 červen 2023
Přejít na obsah
POZOR HOLUB!
Strana 2

 

 

 

 

Není k dispozici žádný popis fotky. Za mnou majestátně vešel po dvou holub a způsobil nečekaný rozruch.

Nejdřív se lehce vznesl nad přepravky se zeleninou, pak pokračoval k regálům s pečivem, kde zanechal několik tekutých značek a pak začal kroužit u regálu s alkoholem.

 

Netrvalo ani půl hodiny a za mými zády se zjevily dvě učnice se smetáky v rukou, aby holuba zpacifikovaly. Dle jejich neobratného počínání tuším, že ptáka ještě nikdy nehonily. Ovšem, nikdo jim to nemůže mít za zlé. Ve škole se to asi neučily, ale každá nová zkušenost se počítá.

Učnice se asi domnívaly, že musí zlikvidovat všechno, či všechny, kdo přišli s holubem do styku, nebo by s ním jen zdánlivě souviselo.

 

 

 

Neohrožené mávání smetáky vypadalo nebezpečně, a tak jsem se pudově schovala za balíky s toaletním papírem. Ne tak jiní zákazníci, z Balkánu, kteří jsou na podobné situace pravděpodobně zvyklí, ti zalehli na zem s rukama za hlavou a čekali, až se celá věc přežene.

 

Po nějaké chvíli podezřelého ticha jsem se odvážila vykouknout z provizorní záchodové barikády a než jsem se nadála, angažovaná učnice mě přetáhla smetákem přes záda. Sice se mi omluvila a dle jejích slov to bylo nechtěně, ale já ji nevěřila ani za mák, protože ta rána byla dobře mířená.

Situace vypadala pořád velmi nebezpečně, a tak jsem po vzoru jižanských sousedů padla k zemi a nenápadnými přískoky se plížila k pokladně.

 

Podařilo se mi nepozorovaně uniknout dalšímu náletu agresivních učnic a k mému velkému překvapení se statečný holub vydal za mnou. Z prodejny jsme odešli skoro zároveň s opeřencem, nepozorování, neboť pták se z bezpečnostních důvodů plazil taky.

Celý den by se dal shrnout tak, že záchrana holubího mláděte ve mně zanechala hřejivý pocit a neohrožené učnice ve mně zanechaly otisk smetákové násady.

 

 

Co z toho plyne?

Jakmile je v tom holub, buďte na pozoru.

 

 

 

 

Vždy a všeho schopná

 

VERONIKA

 


Komentáře (5)add feed
... : *deeres*
A měla si náhubek? Bacha na ptačí chřipku! Potenciálně si zachraňovala jednoho z možných budoucích nositelů.
červen 05, 2023 06:16
... : Veronika V.
Uz jsem mela psytakozu, kterou jsem chytla od papousku v Mexicu. Nejaka ptaci chripka me nerozhodi.
Ustni zkousku minuly tyden jsem absolvovala s horeckou 38 (uz podruhe Corona), tak jsem v klidu. Tento tyden mam zkouskove cely tyden. Dneska byla nemcina a psani textu na tema “Generace Z v komunisticke Cine.” Jestli tu zkousku udelam, tak se ozeru, jak to hovado. Bylo to strasne tezke.
červen 05, 2023 15:24
... : mamča
Přeji hodně štěstí na zkoušku i potom.
Taky jsem domů jako dítě nosila (zachraňovala) všelijakou havěť. Teď už se k nám přidávají jen kočky. Vždycky nějaká přijde s tím, že se jí u nás líbí. Naposled kotě (dnes už tříletý maxikocour) stylem : "Jsem váš strýc Baloun, a budu tu s vámi bydlet !" Jo, jmenuje se Baloun...:-)
červen 05, 2023 15:55
... : *deeres*
K nám kočky si netroufnou, protože 3 psi a zlá kočka Pyčulína, ta je dokáže vypráskat sama.
K nám se stahují psi, jak někomu nějaký zdrhne,tak vleze k nám na zahradu a chce se kamarádit s našima chlupáčema.
Holubů se štítím, ne kvůli ptačí chřipce, ale jsou plní roztočů.
červen 05, 2023 16:41
... : *deeres*
Ať ti to dobře dopadne!
červen 05, 2023 16:41
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]